Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Kimsenin burada başka bir kimseye obitaşçı, çiçeklerci, ocu, bucu demeye hakkı yok. Herkes Beşiktaşlı bence yorumlarımıza biraz dikkat edelim. Herkese sevgi ve saygılarımla.

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan..

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet gecenin yüzü suyu hürmetine bi hayırlı(güzel) haber ver :D

elektirik ve mekanik işlerini tek bir firmanın yapması söz konusu bu da işleri biraz hızlandıracak...
yarın saat 2de ordasın dımı :) mabet abi  ;D ;D ben gelıyorum inşallah :)

çayları kim servis ediyor sanıyorsun :))
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mabet abime konyadan sevgiler:)

ahhh konya ah bosna hersek ah tranvayı ve selcuk üniversitesi ...etli ekmeği öğrenci dolu apartmanları...selam olsun konyaya...
mabet abim buraların yabancısı değilsin ne güzel:)

Çevrimdışı quentine83

canlı yayın bi bende mi yok.tam da beton atılacaktı ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Furkan Sarper

mabet seni böyle aktif görmeyi çok özlemiştim,herkes özlemişti.hemen bir soru soralım

numaralı zemininde sürekli çıkan suya nasıl çözüm bulundu?

Çevrimdışı Burhan Kork

Herkese selam..
Güzel bir site olmuş,
emeği geçenleri kutluyorum.

BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

şu anda brezilya-hırvatistan maçının oynandığı stad bi banamı berbat geldi

mustafaaaaa buuu mustafanın sesiiii :)))

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum :))
dün gece son anda kurtuldu :) okudum ama sanırım murat abi veya birisi yorum u uçurdu :)

Boks eldivenlerimi bulamadığım için şimdilik sessiz kalıyorum
ben görmedim şimdi çok merak ettim :o

Çevrimdışı CharlieChaplin

Mabet hocam yarın ordamısın 18:00 de oradayım...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı Gokhan

Biraz geç oldu ama tüm renktaşlarımın berat kandilini kutlarım.
İyi geceler.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet kapalı da ince işçilik başlayacak demişsin ilk olarak neyden başlanacak ?

şu an hata verdim  :-[ :( :'(

yarın resmini ceker yollarım bildiğim kadarı ile ara bölmeler örülecek ytong lar ile o yüzden localardan başlar diye düşünüyorum...

Çevrimdışı saricasi

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...
abi o kirik gibi gorunen yer ve testere kirisin yamuk duruyor gibi bir goruntusu var.hata olma ihtimali var mi yoksa hersey normal mi?

kabul edilebilir bir hata oranı vardır her yapının her imalatın ...eğer kabul edilir sınırlar içerisinde ise normal üretim olarak değerlendiriyoruz...oradaki görünüm resimden ayırt etmek zor yüzeysel bir hatada olabilir yarın daha yakından detaylı bir şekilde bakarım...
Yapılan işler projeye göre nasıl yada bir yanlışlık varmı diye firmanın kendi mühendisler şimdiye kadar o.kısımlara.müdahale ederdi dimi mabet
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Serkan7738

şuan Kayserideyim yarın sabah Ümraniyede olmam gerekiyor inşallah saat 15 00 gibi bırakırlarda gelirim yanınıza

MMA

• Ziyaretçi

mustafaaaaa buuu mustafanın sesiiii)

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum
dün gece son anda kurtuldu :) okudum ama sanırım murat abi veya birisi yorum u uçurdu :)

Boks eldivenlerimi bulamadığım için şimdilik sessiz kalıyorum
ben görmedim şimdi çok merak ettim :o
dorx abinin avatarı küçük geldi gözüme bende ona yazdım avatarını sil yeniden yükle nasıl forum bu adminleri bile yarım yamalak falan demiştim  :-[  baktım ses seda yok kimse çakmamıştır dedim sildim  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Mabet gecenin yüzü suyu hürmetine bi hayırlı(güzel) haber ver :D

elektirik ve mekanik işlerini tek bir firmanın yapması söz konusu bu da işleri biraz hızlandıracak...
yarın saat 2de ordasın dımı :) mabet abi  ;D ;D ben gelıyorum inşallah :)

çayları kim servis ediyor sanıyorsun :))
;D iyi abi yarın görüşürüz ben 13 :30 gibi ordayım inşallah dahada erken gelebılırm bakalım :) kısmet

Çevrimdışı CharlieChaplin

mabet hocam yarın oradamısın 18:00 de geleceğim...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet seni böyle aktif görmeyi çok özlemiştim,herkes özlemişti.hemen bir soru soralım

aslında numaralı zeminden su cıkmıyor fore kazıkların arasından yolun suyu ve biraz yer altı suyu sızıyor ...oralara zaten perde beton yapılacak izalasyonla beraber bir sıkıntı kalmayacak.sızan su al tarafta bulunun drenaj kanalları ile rogarda toplanıp dışarıya pompalanıcak...

Çevrimdışı bjk_mabet

MMA

• Ziyaretçi

aslında numaralı zeminden su cıkmıyor fore kazıkların arasından yolun suyu ve biraz yer altı suyu sızıyor ...oralara zaten perde beton yapılacak izalasyonla beraber bir sıkıntı kalmayacak.sızan su al tarafta bulunun drenaj kanalları ile rogarda toplanıp dışarıya pompalanıcak...

abi çok riskli değilmi tüm atık suları dışarı pompalayacak olan herneyse ya arıza çıkartırsa temelin içinde nasıl tadilat edilcek  :'(

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı Furkan Sarper

yeni açığın orda çıkıntı bir yer var oraya nasıl birşey yapılacak.gerçi yeni açık arkası ne olacak hiç bilmiyorum ama :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...
abi o kirik gibi gorunen yer ve testere kirisin yamuk duruyor gibi bir goruntusu var.hata olma ihtimali var mi yoksa hersey normal mi?

kabul edilebilir bir hata oranı vardır her yapının her imalatın ...eğer kabul edilir sınırlar içerisinde ise normal üretim olarak değerlendiriyoruz...oradaki görünüm resimden ayırt etmek zor yüzeysel bir hatada olabilir yarın daha yakından detaylı bir şekilde bakarım...
Yapılan işler projeye göre nasıl yada bir yanlışlık varmı diye firmanın kendi mühendisler şimdiye kadar o.kısımlara.müdahale ederdi dimi mabet

mutlaka kalıplar söküldükten sonra zaten hemen ilk gözle muayne başlıyor...

Çevrimdışı saricasi

abi çok riskli değilmi tüm atık suları dışarı pompalayacak olan herneyse ya arıza çıkartırsa temelin içinde nasıl tadilat edilcek  :'(
Stadın tuvaletine bağlıcaklarmış :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Güzel gelen varsa TT Arena'dan kombine alsın  8)
[/quote
bir vodafone arena değil sonuçta bana da güzel gelmedi.44 binlik stat nasıl 64 binlik kapasiteye yükseltilebilir anlamış değilim

Çevrimdışı bjk_mabet

bunu anlatmak için insanlar üniversitede 4 sene okuyor öğreniyor valla nasıl anlatsam bilemedim ...

altta bi kuyu duşun bu kuyunun içine bir boru uzanıyor ve bu borunun diğer ucunda su pompası var

Etiketler: