Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Muavenet nickli bir arkadaş vardı DH'de. Onu gören oldu mu burada?
wow da ve skypercitydeki ahmetx ismini kullanıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar yarınki toplantıya gelin mutlaka, gelmeniz için 2 büyük neden var.

1- Abilerimiz çok güzel bilgiler verecek forumda yazılamayan.
2- Sizlere özel karışımlarım ikramlarım olacak, en bombalarından  ;D

eee ben şehir dışındayım nasıl olacak :) kargo ile alabilirim :)
1. madde yi merak ediyorum tabi...!

1.maddeyi merak edersin, gün gelir bilgileri öğrenirsin. Ama
2.madde adamı uçurur.  8)
2. madde ipuçları neler acaba istanbul'da olanlar bence yarın gitmesi lazım ahh keşke orada olaydım :)

Çevrimdışı Enes Ö

Yarın seni yalnız bırakmıyacağım :D yoksa necmi abi renklerine bağlar :P

MMA

• Ziyaretçi

çatıda güneş panelleri hakkında çok konuşulmuş kimsede demiyoki çatıda bi yerde vodafone yazcak bi yerde beşiktaş yazıcak neyle yazılcak diyen olmamış güneş panelleri ölçüleri değişebilir ve bu yazılar pannellerle yazılabilir

ismimiz bile enerji üretiyo deriz bizde ;D

Çevrimdışı Özgür

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59207/o_besiktas_rsquo_in_seref_rsquo_idir_o_besiktas_rsquo_in_sehididir.html

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
yukarıda gördüğünüz linke tıklayıp Beşiktaş'ımın futbol kurucusu Şeref Bey'in nasıl zorluklarla mücadele ettiğini anlatan hayat hikayesni mutlaka okuyun
yemin ediyorum ağladım gözlerim doldu  :'(
stadımızın ismi tırnak içinde Şeref Bey üstte olup altta da Vodafone Arena Stadium veya Stadı yazılmalı
şu yaptığımız ayıptır günahtır bir Allah'ın kulu niye stadımızın ismine koymaz çok mu zor Allah aşkına
cidden anlayamıyorum yani
Beşiktaş camiası vefalılığını gösterir umarım.
En Büyük Beşiktaşlı ATATÜRK

Çevrimiçi Necmi

necmi abi ellerine sağlık harbiden ne iyi ettinde açtın şu siteyi sizleri takip eden birisi olarak çok memnun oldum yaptığınız işlerden şimdiden emeği geçen bütün kartalların ellerine sağlık ;)

Hocam çok dağılmıştık birileri bir foruma küsmüş başkaları başka foruma küsmüş
böyle olmayacak yuvamızı yapalımda kimse küsüp kaçamasın dedim elleri mecbur
burası son durak ve sadece Beşiktaşlılara ait ve aynı zamanda mabetimiz hakkında
en güncel ve en doğru bilgilerin verildiği temel kaynak noktası olacak paylaşımlarımızda
Beşiktaşlıya yakışır seviyede olursa güzel bir şeyler yapmış oluruz.

Çevrimdışı mkandirmaz

wow'dan başladık donanım haberden devam ettik şimdide burdayız burası insanın evi gibi insan rahat ediyor kendini, yalnız bizler istanbul dışında yaşayan'lar sizin yarın ki toplantıda konuşacaklarınızdan habersiz mi kalalacak yani, bizi habersiz bırakmayın ucundan bizede çıtlatın bari HAYIRLI KANDİLLER kartal kardeşler...
AdanaSpor

Çevrimdışı ALI RIZA

çatıda güneş panelleri hakkında çok konuşulmuş kimsede demiyoki çatıda bi yerde vodafone yazcak bi yerde beşiktaş yazıcak neyle yazılcak diyen olmamış güneş panelleri ölçüleri değişebilir ve bu yazılar pannellerle yazılabilir

fikir güzel de renk nasıl olacak :) siyah yazılsa güneş daha çok çeker :)
ayrıca ismin hayırlı olsun küstüm çiçeği....

Çevrimiçi murat

2. madde ipuçları neler acaba istanbul'da olanlar bence yarın gitmesi lazım ahh keşke orada olaydım :)

panax :D değiştiriyorum gergedan boynuzu
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 20:55:38 muratkaya ]

Çevrimdışı ozan062

2014-2015 sezonunda Şeref Bey stadimiz açılana kadar maclarimizi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacagimiz kesinleşmiştir.

Kombine fiyatları yarın resmi siteden aciklanacaktir. Kombine alanların passolig ücreti kulüp tarafından karşılanacaktır.

Kombine kartlar Şeref Bey stadina göre satılacak olup kart alanlar Atatürk Olimpiyat stadında ücretsiz olarak seyredebilecekler.
tam olarak anlamadım ben olayı şimdi kombine alınca olimpiyatta ücretsiz mi seyretmiş oluyoruz ;D

yani fiyatlar yeni stadımıza gore satılıcak doalyısıyla bu biletleri biz yeni stadımız için alıyoruz ve arada oynananacak olan olimpiyattada ayrıca para vermicez ve maçları bu kombineyle izlicez:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kartal Ç

kombine alana olimpiyat bedavaysa ve şuan ki duruma göre 2. yarı vodafone arenaya geçebileceğimize göre, kombineler tahmini sezonluk bedellerin yarı fiyatına satılacak o zaman? bence güzel  :)

Çevrimdışı Anıl

Şu yarın ki buluşmadaki gizli bilgileri saat 15:10 dan sonra anlatmaya başlarsanız çok iyi olur :D Ancak o saate yetişebiliyorum :)

Çevrimdışı ozan062

kombine alana olimpiyat bedavaysa ve şuan ki duruma göre 2. yarı vodafone arenaya geçebileceğimize göre, kombineler tahmini sezonluk bedellerin yarı fiyatına satılacak o zaman? bence güzel  :)

yarı fiyatına satılırsa para kazanamyız, her zamanki fiyatına gore satılacak  bu zulimpiyattaki maçlar emanetlik olacaktır bir nevi,, artık net bilgiyi yarın alıcaz zaten o zamanı bekleyelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Sezonluk bedelle satışa çıkar. Olimpiyat ondan bedava bence.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Bence böyle olmayacak çünkü geçen trtdeki programda Ahmet Nur Çebi iki tane kombine çıkartacağız gibi bişiler söylüyordu. Biri olimpiyat diğeri vodafone arena için...

Çevrimdışı Deniz

Çatıya Güneş panelleriyle yazı yazılamaz.Sıralı bir şekilde güneşin açısına göre dizilmeli ve birbiri ile bağlantılı olmalıdır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dogu1903

selamlar :)
prekastlar yerleştirilince vidalanıyor mu, yani kesin montajı yapılmış oluyor mu, yoksa vidalanması sabitlenmesi için tekrardan bir işlem yapılacak mı  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sezonluk bedelle satışa çıkar. Olimpiyat ondan bedava bence.

kombine alınırsa olimpiyat bedava olmasın bize para lazım gelirler az ldugu için olimpiyat bilet fiyatları öğrenciyi saramayacak şekilde olursa daha iyi olur bence ! öğrenci baz alınarak yapılmalı biletler 30 tl den başlatıla bilinir..! derbilerde ise bu fiyat 60 tl olarak belirlenip satışa cıkarsa daha iyi olur...

Çevrimdışı hic2222

obitaşın bu temposuyla şöyle bir açılış beni şaşırtmaz  :P
Hey Allah'ım yaaa..Gül gül öldüm..
Sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı dogu1903

ayrıca yazıldı mı görmedim ama, canlı yayındaki kameranın hemen altındaki tablanın betonlanmasını izlemek eğlenceli olacak :D 

Çevrimdışı saricasi

Bence böyle olmayacak çünkü geçen trtdeki programda Ahmet Nur Çebi iki tane kombine çıkartacağız gibi bişiler söylüyordu. Biri olimpiyat diğeri vodafone arena için...
Demin yönetim kurulu toplantısı vardı,o yuzden karar değiştirmiş olmalılar. Yarın sitede resmi açıklama olucak zaten.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı FARUK

Vay tapatalk ile çok iyi forum takip çok kolay ve göz yormuyor tablet telefondan girenlere önerilir

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

iki kiris kirik cikti diye cicekler satilir mi? Adamlar insaata baslarken hic bir sey almadan girdiler. Hala obitas diyenler, kac gun kalipci bulamadiklarini kaliplari sokemediklerini ne kadar cabuk unuttular. Eger ciceklerin yaptiklari isler denetimden gecmiyor olsa hadi bend ekuskulanacagim. Ama bir suru firma denetliyor. Obitas hızlı eve ama kaplumbaga hizinda.

MMA

• Ziyaretçi

enes senin acilen toplantıya katılman lazım çatı proje bitim aşamasında dedin ne güldüm yaa ;D nerden biliyosun başlamadığını ayrıca kim yazmış unuttumda çatıda ortada skorbord ve açılıp kapanma olmıcak demiş

açılıp kapanmayı bilememde skorbord hakkında bu kadar net konuşulmamalı :)

enes kaba inşaat bitsen nolcak gibisinden şeyler yazmışsın nasıl nolcak olum kaba bitmeden prekast konmuyo ince iş başlamıyokoltuk konmuyo çatı konmuyo haliyle çim serilemiyo bişey yapamıyosun neden bu kadar large davranıyosunuz bilme ki acilen elden gelen en büyük hızla kaba bitmeli obitaş kaı sende iyiden iyiye dolaşmaya başlamış :)

Çevrimdışı Serkan7738

yarın toplantıya Ümraniye tarafından gelecek olan varmı acaba

Etiketler: