Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334588 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Ben kombine almaya gittiğimde o konuyu zorladım satış ofisinde merak etme  :tabe:
Hep aynı kaçamak cevaplar misafir tribünü diyo  :D
Dernekler falan dedim baktım kem küm ediyor :D
Saklamaya gerek yok,kulağımıza geliyor derneklerde arkadaşlarımız yok sanki:D
Adamlar zaten parasıyla alacak ama bloğu komple kapatmanın da manası yok
Her şeye he dememek lazım,sorgulamak lazım

dernekler derken bütün derneklerse gidelim bi taraftar derneğine üye olalım madem böyle güzel tarafları var :icool:

Çevrimdışı tayfun

Zaten yaşanan olayı tasvip etmiyorum
Ordaki adamla ne kadar tartışsan sonuç çıkmaz
Muhatap kulüptür
bende klübün bu konuda yaptığını tasvip etmiyorum :).bize diyor ki(kale arkasında alacaklar) sen nasıl olsa alırsın kombineyi köşeleri ben başkasına satayım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bazı bloklarda bilet satışı olacak, bilet satılacak blokta kombine almaya çalışmak ve bunun için ortalığı birbirine katmanın ne manası var.
Öyle bir açıklama getirmiyorlar,ben hiçbir yerde göremedim
Komple bloğu kapatmak yerine her bloktan belli sayılarda bilet kontenjanı ayırsalar daha iyi olurdu

Çevrimdışı gokhanson

Geçen bir şey okudum pek inandırıcı gelmedi ama olabilir mi diye düşündüm sonradan bilen vardır mutlaka.

Stadtaki sesin yükselişine göre çatı kızaracak deniyordu ışıklandırma ile. Yani desibel arttıkça kırmızılaşacak çatı. Doğru mudur eğer değilse yapılma ihtimali olabilir mi böyle bir şeyin?
ÖYLE BİR ŞEY YOKMUŞ...AMA OLSA HEM YENİLİK HEM DE MOTİVASYON AÇISINDAN ÇOK ETKİLEYİCİ OLURDU ŞÜPHESİZ..KIZARMAYA BAŞLADIKÇA KENDİ KENDİNE GAZA GELİP DAHA YÜKSEK SESLE BAĞIRMAYA BAŞLARSIN KIPKIRMIZI OLSUN DİYE..

Çevrimdışı yigitcan1903

dernekler derken bütün derneklerse gidelim bi taraftar derneğine üye olalım madem böyle güzel tarafları var :icool:
Ee olmaz mı kongre üyesi oluyorlar genelde :D
Yanlış anlaşılma olmasın yalnız ücretsiz falan değil parası neyse veriyorlar
Rezerve yapılıyor yalnızca

Çevrimdışı Oktay

şimdi işin aslına bakarsan satılmayan bloklar gerçekten güzel köşe yerler herkes ister ordan almak burdakı strateji tam olarak ne onuda ilerde göreceğiz

Çevrimdışı Easthanbool

Amaç hep aynı yönetime bi yerlerden vurmaya çalışmak...

Bu kadar da olmaz ama.Kimsenin yönetime bir şey dediği yok hocam sakin olun.Nedir bu sizdeki koruma içgüdüsü? Hemen robot misali atlıyorsunuz.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Öyle bir açıklama getirmiyorlar,ben hiçbir yerde göremedim
Komple bloğu kapatmak yerine her bloktan belli sayılarda bilet kontenjanı ayırsalar daha iyi olurdu

Öyle de mantıklı olabilirdi tabi ama demekki yönetimin de bir bildiği var, böyle bir stadyum yapmak için gece gündüz çalışan Fikret Orman kombine satışının önüne böyle saçma engeller koyabilir mi tabiki hayır, belki de diğer arkadaşların söylediği gibi derneklere blok satışı olmuş bile olabilir.

Çevrimdışı tayfun

şimdi işin aslına bakarsan satılmayan bloklar gerçekten güzel köşe yerler herkes ister ordan almak burdakı strateji tam olarak ne onuda ilerde göreceğiz
keşke oraları biraz daha pahalı yapsalardı,böylece sorun çözülürdü.sonuçda açı daha iyi,1 750 veren numaralı kenarın yanında izliyorsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle de mantıklı olabilirdi tabi ama demekki yönetimin de bir bildiği var, böyle bir stadyum yapmak için gece gündüz çalışan Fikret Orman kombine satışının önüne böyle saçma engeller koyabilir mi tabiki hayır, belki de diğer arkadaşların söylediği gibi derneklere blok satışı olmuş bile olabilir.
Duyduğum bir başka şey Ağustos sonuna kadar indirimli satışlar ya bunlar
Sonrasında köşelerin nispeten daha yüksek fiyata açılacağı
Bu olabilir bir şey (gerçi kale arkalarında oturma düzenini sağlamaları şart bu durumda)
Yalnız kale arkası satışlarının daha durgun olmasının sebeplerinden biri de bu diyorum
Millete kızmamak lazım almıyorlar diye,bekleyecekler o zaman hakları
Hemen yönetime sallıyor diye de paranoya yapmamak lazım  :ok:

Çevrimdışı scape_bjk

Bu kadar da olmaz ama.Kimsenin yönetime bir şey dediği yok hocam sakin olun.Nedir bu sizdeki koruma içgüdüsü? Hemen robot misali atlıyorsunuz.
Yönetimi yıpratmak için hergün onlarca haber yapılıyor arkadaşım hemen saçma sapan ithamlarda bulunma. Ayrıca daha işin gerçeği ne onu bilmiyorsun benim korumama takmışsın bu kulüp hepimizin kulübü biraz koruyucu ol bilmediğin şeylerin aslını öğrenmeden kulübüne saldırmalarına sende izin verme. :ok: 

Çevrimdışı tayfun

Duyduğum bir başka şey Ağustos sonuna kadar indirimli satışlar ya bunlar
Sonrasında köşelerin nispeten daha yüksek fiyata açılacağı
Bu olabilir bir şey (gerçi kale arkalarında oturma düzenini sağlamaları şart bu durumda)
Yalnız kale arkası satışlarının daha durgun olmasının sebeplerinden biri de bu diyorum
Millete kızmamak lazım almıyorlar diye,bekleyecekler o zaman hakları
Hemen yönetime sallıyor diye de paranoya yapmamak lazım  :ok:
yiğitcan oraların az daha pahalı olması mantıklı zaten ama dediğin gibi mutlak düzeni sağlamak lazım,yap orayı  1100 hem para kazan hem herkes mutlu olsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

yiğitcan oraların az daha pahalı olması mantıklı zaten ama dediğin gibi mutlak düzeni sağlamak lazım,yap orayı  1100 hem para kazan hem herkes mutlu olsun.
Aynen söylediğim bu  :ok:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bugün stadda bayağı yavaş bir çalışma var gibi geldi bana.Neyse 2-2,5 hafta gibi bir süre sonra Ramazan bitiyor umarım o zaman hızlanma olur.Bir de sanırım Ramazandan sonra 4 gün bayram var ve o bayram da 4 gün izin alımlar olabilir mi?En erken hızlanma ya da bir yerden başlama işi Ağustos 1 gibi gözüküyor.

Çevrimdışı FARUK

Bugün stadda bayağı yavaş bir çalışma var gibi geldi bana.Neyse 2-2,5 hafta gibi bir süre sonra Ramazan bitiyor umarım o zaman hızlanma olur.Bir de sanırım Ramazandan sonra 4 gün bayram var ve o bayram da 4 gün izin alımlar olabilir mi?En erken hızlanma ya da bir yerden başlama işi Ağustos 1 gibi gözüküyor.

tahminimce bayramda çalışmalar durabilir

Çevrimdışı ALDENYX

ŞİMDİ DERNEK BAŞAKNINI ARADIM.. GEREKLİ BİLGİYİ PAYLAŞACAĞİM..( 5 DK SONRA MÜSAİT OLACAĞINI SÖĞLEDİ)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı smhkcr

Bekle beni Vodafone Arena !! Geliyorum :  ))

Çevrimdışı ALDENYX

Bursa Beşiktaşlılar Derneği

Değerli BEŞİKTAŞLILAR; Geçmiş günlerde vodafone arena Stadı'mızın kombine satışları ile ilgili bilgiyi sizlerle paylaşmıştık. Kulubümüzle yaptığımız istişare sonucu derneklerin birarada oturacağı bir tribün tahsis edilmesi yönünde karar alınmıştır.. Buna göre eski açığın ( deniz tarafındaki kale arkası) kapalıya birleştiği köşede olan 119 Nolu tribün derneklerimize tahsis edilmiştir. Ilk etapta derneğimiz için 30 kişilik yer ayrılmıştır. Ancak bugün yarın talebin artması durumunda sayımız arttırılabilecektir.
Yönetim kurulu üyelerimizle aldığımız kararla tüm arkadaşlarımızın aynı yerde blok olarak maçları izlemesi gidip gelmesi güzel olacağından 119 Nolu tribünden kombine almayı kararlaştırmış bulunmaktayız. Bize katılmak isteyen dernek üyelerimiz yada BEŞİKTAŞ sevdalısı arkadaşlarımızın tanıdıkları yönetim kurulu üyeleri ile temas etmeleri ya da mesajla bilgi vermeleri yeterli olacaktır. 900 TL olan Vodafone Arena Stadı'ndan kombine alan arkadaşlarımız stadımız hizmete geçinecekler kadar olimpiyat stadındaki tüm maçları ücretsiz izleme hakkına sahip olacaklardır. Haydi hep birlikte BEŞİKTAŞ'ımızı desteklemeye..

GELEN MEİL İ OLDUĞU GİBİ KOYDUM...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

herkese günaydın evet gece çok güzel muhabbet dönmüş ama artık benim gibi çok sık giremeyenler stad hakkında hiçbir bilgiye ulaşamıyor şahsen ben hergün akşam 11 gibi girip Mustafa nın resimlerine bakıp kendi kendime gelişmeler hakında yorum yapıp çıkıyorum
aslında bir gelişme olmayınca stadla ilgili konuşacakta bir şey olmuyor ama önemli bir gelişme olduğunda sizler için
mabet bölümüne yaziyor artı konuşmaların arasında resimler kaybolmasın diyede her resim çeken arkadaşın bir
bölümü var resimler orayada yükleniyor siz sayfaların içinde kaybolmayın diye bu tür sohbetlerde arkadaşların birbirini
tanıyıp seviyeyi koruması için güzel oluyor @Serkan7738

Çevrimdışı pascal26

Adam açık konuşsa yönetime falan da giydirecek.Transferi onlar yapamıyor ben napime getirdi sözü ama söyleyemiyor.

Sıkıntı hocanın kendisinde galiba. Danny ve Eneramo için "alınsın" diyene ben de bi daha bütçe teslim etmezdim.
Ki kendisi net başarısızdır.
3. olup devam eden sanırım ilk teknik direktörümüz.

Çevrimdışı ahmett.67

Kombine satışını başladığı daha ilk gün bakıldığında zaten bir takım koltukların kırmızı olduğu görülüyordu. Bunun nedeninin elbette hemen o gün o koltukların satılmış olduğu değildi. Bunu nedeni 1. Lansmanda klüp içi rezervasyonlar, 2. Sponsorlara ayrıldığı, 3. Uefa için rezervasyon, 4. Bilinen ancak açıklamayan sebepler olduğu rivayet edilmişti. Bunu kesin olarak bilemiyoruz. Ancak yetkili bir kişi de çıkıp açıklama yapmadı halen de yapmıyor. Doğal olarak bizlerde komplo teorileri üretiyoruz. Kombine için zar zor para bulan kişi tabii ki iyi yerden almak istiyor. Ayrıca kiraladığı  koltukta , bundan sonra da O kişinin ilk söz hakkı olacak. Yetkili birini açıklamaya yapmaması durumunda dedikodular sürüp gidecek. Ancak şu anda kesin olan bir şey var ki kombine almak isteyen boş olandan almak zorunda , yoksa yeşil koltuklar da bitince ,almadığına pişman olacak... :by2:

Çevrimdışı Oktay

12:42

bugün cuma namazı münasabetiyle yarım saat kırkbeş dakika erken öğle paydosu ettiler sanırsam

Çevrimdışı Enes Ö

Enes bu rakam suan temellenmeyen 2 bolum var vincin sagi ve solu oralarin tamami icin gecerli dimi :)
Evet abi

Etiketler: