Yok ben onu bu sene için söyledim, sonuçta gerçekçi olmamız gerekiyor kadromuz diğer 2 takımdan kötü o yüzden öyle söyledim. Yoksa Samet Aybaba'lı sezonda İnönüde 6 maçta öne geçip berabere kaldık onlar olmasa şampiyon bile olurduk. Şampiyonluk zor değil sadece doğru işlerin yapılması lazım 
Kadro kalitesi olarak bir tık asagıda oldugumuz aşikar cunku adamlar Buraka bile 2.7 mil € verirken bizde su an kontratı devam eden oyunculardan en fazla alan 1.5 € alıyordur.
ne kadar para-o kadar kofte olayı, ama olmayan parayla da kofte alırsanız(YD donemindeki gibi) sizden sonrakiler bunların cezasını ceker.
Oyuncu kalitesi kesinlikle etkilidir ama bence asıl etkili olan teknik heyet-oyun sistemi ve yonetim teknik heyet uyumudur.
En basit ornegi 2 sene once simone kasım-aralık gibi a.madrid e gelmeden once a.madrid orta sıra takımı/hayal kırıklıkları takımıydı. Aynı kadroyu Simone bir sistem cercevesinde ayaga kaldırdı. Hic kimse A.Madrid in kadro kalitesinin real veya barcadan iyi oldugunu soyleyemez, hatta eşit oldugunu bile soyleyemez ama bu sene tum finallerde A.Madrid vardı