Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334610 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Orda devreye ben giriyorum,kırıkları toplamak için :D

Adam doç. çaycılığa koşarken böyle bir sır açığa çıkarılırmı. :D kapalı senin numaralı benim, kovalamaca yaşamayın sonra!!! :hiho:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 08:08:53 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı ozan062

Stat bitene kadar 35000 kombine bitecektir, hiçbir şüphem yok :)

ebiletle sanki biraz zor gibi be hocam,,

bu arada su yesil sertifikanın belgeleri nedne böyle geç geliyor,,çatının netleşmesi stadın yarısında belli oluyor nedne böyle bu işler cok sonraları ortaya cıkıyor??tribün kapasitesi,,restorasyonun taa bu zamanlara kadar kayması,, projenin sürekli geliştirilmesi,,yani simdi bildiğimiz sudur,,bir porje belediyeye bildirilir ve sonra yapımına baslanır o surede cok koklu değişiklik olmaz,, ama bizdeyse pii:D yani nedne bu buroksiler böyledir?? yoksa bu turkiye sartlarımıdır yoksa plansızlıkmıdır??

simdi geldi aklıma soyle birsey var,,sanırım mabeddi bunu diyen,, bircok detaya su asamada bile çalısılıyor mimarlar diğer muhendisler tarafından yani aslında hazır olarak baslamadık bu işe,, o zaman iş baska,,
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 09:02:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de bizim taraftar anlamıyorum sanki bütün kombineler satıldı da ayrılan yerleri dert eden var e hani sen daha satıştaki kombineleri dörtte birini bitirememişsin ki, sanki bütün kombineler satıldıda ayrılan yerler kaldı.
Yalnızca açılan yerlerden almak zorunda değil ki millet
Köşelerden almak istiyor tıpkı bizim istediğimiz yerden aldığımız gibi

Çevrimdışı ozan062

2 yıllık işletmeden mezun olamadım :D

gel dostum seni "ortadogu"dan mezun yapalım sen anlarsın o işlerden :evillol:

kardeşim makine mühendisi oradan biliyorum bende bazı şeyleri...zor bi meslek mühendislik alanında kral bir meslek ve alman mühendisliğini ortaya çıkaran bi meslek:)

yok hocam muhendislik demek artık sorgulamayan,kuskucu olmayan demektir,,artık eskisi gibi sosyologlar aydınlar cıkmıyor,,çnk cag muhendise dondu,,sürekli üretme ama hiç neden sorusunu sordurmuyorlar sana,, onun için hazır uni tercihleri varken tavsiyemide yapayım,,muhendislik okumayın okutmayın :boxin: :ebebe: :iscrewy: ancak boylede bir gercek var Benim işim farkındalıgı arttırmaktır:))
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 09:15:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Forumu 2 de bıraktim kac sayfa gitmis yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat var suan diğer bolumlerde de calismalar suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ercan

Günaydın herkese akşam sağlam muhabett dömüş  :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

herkese günaydın evet gece çok güzel muhabbet dönmüş ama artık benim gibi çok sık giremeyenler stad hakkında hiçbir bilgiye ulaşamıyor şahsen ben hergün akşam 11 gibi girip Mustafa nın resimlerine bakıp kendi kendime gelişmeler hakında yorum yapıp çıkıyorum

Çevrimdışı Enes Ö

Adam doç. çaycılığa koşarken böyle bir sır açığa çıkarılırmı. :D kapalı senin numaralı benim, kovalamaca yaşamayın sonra!!! :hiho:
Mabete ayak uydurmak zor her yerde maşallah :D

Yeni açıkta son 3200 m2 temel işi kaldı.

Çevrimdışı gokhanson

Nette dönen siyah ve beyaz formalar acaba gerçek mi ? İkiside çok cool  :ok:

BENCE DE BU FORMALAR ÇOK GUZEL DURUR

Çevrimdışı mert_

g
herkese günaydın evet gece çok güzel muhabbet dönmüş ama artık benim gibi çok sık giremeyenler stad hakkında hiçbir bilgiye ulaşamıyor şahsen ben hergün akşam 11 gibi girip Mustafa nın resimlerine bakıp kendi kendime gelişmeler hakında yorum yapıp çıkıyorum
günaydın serkan hocam nasılsın? işte bu şekilde sık giremeyenler için bilgiler ve fotolar araya kaynamasın diye burayla birlikte aynı zamanda ilgili başlıklara da ekleniyor. böylece belli bir süre giremeyenler isterse sohbetin tamamını okuyabilir isterse de direk bilgi ve fotolara ulaşabilir;

mabet üstadın en son bilgileri paylaştığı köşesi;
http://besiktasarena.com/index.php?topic=51.0

sadece mustafa hocamın foto ve videolarının olduğu başlık;
http://besiktasarena.com/index.php?topic=312.0

timelapse başlığı;
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

sadece @yeniinonustadi fotolarının olduğu konu başlığı;
http://besiktasarena.com/index.php?topic=199.0

sadece @bjk_mabet fotolarının paylaşıldığı konu başlığı
http://besiktasarena.com/index.php?topic=210.0

vs. gibi.

E-bilet uygulaması sadece bizi değil uygulamaya katılan tüm takımları vurdu, galatasaray kombine satışları da çok durgunmuş.
Fakat bize özel bir avantaj var, bizim stadımızın 1 yıl sonra açılacağını varsayarsak 1 yıl kombine parasıyla 2 yıl maç izlemiş olacağız. Ayrıca passo kart ücretini de kulübümüz iade ediyor.
2 yılda toplam;
34 lig maçı, ortalama 10 avrupa kupası naçı, 10 tane de Türkiye Kupası maçı oynadığımızı ve varsayalım.
Kale arkası kombine fiyatı 900 tl / 54 = 16 TL
Kapalı üst 2500 tl / 54 = 46 TL

Maçlar başladığında insanlar bunun kıyaslamasını mutlaka yapacaktır ve bu sayede satışlar artacaktır.
Ayrıca stadımız şekillenmeye başladığında müthiş bir psikolojik etki oluşacaktır, taraftarlar bu güzellik karşısında mutlaka etkileneceklerdir.
Son olarak geçen seneki gibi üst üste galibiyetler ile başlarsak, zaten kombinelere hücum edilecektir. Hatırlayın geçen yıl olimpiyat dolmaz diyorduk biz bile ama ne oldu seri galibiyetler gelince 80,000 kişi geldi.

İşin en zor kısmını bitiriyorsunuz, hızlanmanın devamını bekliyoruz  :tabe:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı tayfun

1-2-3-5 ve 6.kategoriler güncellendi,dün akşam yazdım görmeyenler için tekrar edeyim,numaralı orta satışları kapandı.ya bitti ya az kaldığı için kapattılar.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serkan7738

iyidir @kcptl hocam sen nasılsın sitem ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın biz yoğunluktan o muhabbetlerin içinde olamıyoruz bu sefer herşeyi kaçırıyoruz

Çevrimdışı Efe

Enes bu rakam suan temellenmeyen 2 bolum var vincin sagi ve solu oralarin tamami icin gecerli dimi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

yanlış görmüyorsam kapalı üstte son testere kiriş için kalıplama başlamış

Çevrimdışı yatoraya

BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam kapalı üstte son testere kiriş için kalıplama başlamış
Son kiris icin iskele kuruluyor ve bayada hizli ayrica numarali eski acik tarafinfa hafriyat suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kara_kartal

Merhaba Arkadaşlar, benim 18 Yaşında kardeşim var bu yıl malum üniversite sınavlarına girdi... Ve keratanın puanı düşük ... İstanbul Üniversitesi İşletme,Ege(İÖ)işletme,Dokuz Eylül Üniv,Uludağ İktisat ,İzmir Katip Çelebi İktisat tutuyor... Ama Kıbrıs PDR yüzde 50 burslu da tutuyor... Sizce hangi bölümleri yazalım üste yardımcı olursanız seviniriz... iyi günler

Çevrimdışı yatoraya

fotoğraflara bakıyorum, acaba şu loca katları biraz daha alcak yapılabilir miydi? üst tribün biraz daha büyük olurdu ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı empisayn

Toplanıp bu babaya bir ziyaret mi düzenlesek  :s20:

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı yigitcan1903

Merhaba Arkadaşlar, benim 18 Yaşında kardeşim var bu yıl malum üniversite sınavlarına girdi... Ve keratanın puanı düşük ... İstanbul Üniversitesi İşletme,Ege(İÖ)işletme,Dokuz Eylül Üniv,Uludağ İktisat ,İzmir Katip Çelebi İktisat tutuyor... Ama Kıbrıs PDR yüzde 50 burslu da tutuyor... Sizce hangi bölümleri yazalım üste yardımcı olursanız seviniriz... iyi günler

İstemediği bir şeye zorlamayın da gerisi kendine kalmış
Sırf puanı tutuyor diye rastgele bir yere de girmesin bence

Etiketler: