Ekşi Sözlükten alıntıdır
kombine satış politikasında garip birşeylerin döndüğü takım. 9 kişilik ekibi topladık, dün herkes iş yerinden izin aldı ve stada kombinelerimizi almaya gittik. satış ofisine girdik 10-15 tane eleman oturmuş, önlerinde bilgisayar çalışıyorlar (ya da öyle görünüyorlar). bizden önce gelmiş 6 kişilik bir ekip vardı ve bu elemanlarla tartışıyorlardı. olayı tam anlayamadık ama kombine almak istedikleri tribünle ilgili bir anlaşmazlık olduğu belliydi. neyse bu 6 kişi, bağırşmalar, tartışmalar sonrasında ofisten çıktı. biz bankoya gittik. dedik ki "biz 9 tane 123 tribününden kombine kart almak istiyoruz" sonrasında ise o 6 kişinin neden tartıştığını anladık;
eleman: o tribün için kombine satılmıyor.
ben: nasıl satılmıyor, kalmadı mı? neyse sorun değil, 119' da olur.
e: satış yok beyefendi. o tribün için kombine satmıyoruz.
b: satmamak ne demek yahu? bitti mi, onu mu demek istiyorsunuz?
e: hayır, bitse bitti derdim. satış yok.
bizim arkadaş: tamam ya, tartışmayın. 104 veya 105' ten alalım.
e: oralarda da satış yok!
b: kardeşim, devlet dairesi memurları gibi konuşmasana, niye satmıyorsun, izah et bari. buraya milleti terslemek için mi oturdun?
e: bakın beyefendi, henüz "misafir takım tribününün yeri belli olmadığı için" köşe tribünler satışa açılmadı.
b: bu ne saçma birşey lan (lan demesem iyiydi), ne alakası var, hem kulüp satışa açık olan yerleri ilan etti. satış yapılmayan yerleri de (sponsor vs.) özellikle belirtti. öyle birşey olsa açıklardı.
e: satışı bana kapalı olan bir yeri size nasıl satabilirim. şikayetiniz varsa kulübe gidin, mail atın, bana zorluk çıkarmayın. o tribünler henüz kesinleşmeyen bir tarihten sonra satılacak.
sonra arkadaşlardan birkaçı, beni tutup oradan uzaklaştırdı. dışarı çıktık.
velhasıl arkadaşlar, saçma bir gerekçeyle (aslında başka bir sebebi olduğuna inanıyorum); 104-105-119 ve 123 nolu tribünlerde satış yok.
twitter'da, sözlükte, orada burada beşiktaş kelimesinin geçtiği her haberi okumaya çalışıyorum. ancak bu olaydan şu ana kadar kimsenin bahsetmemiş olması da ayrı bir gariplik...
diğer 6 kişiyi de hesaba katarsak dün sadece 15 dakikada 13.500 tl' lik kombine kart satılabilecekken, anlamsız bir gerekçeyle bu engellendi. kim bilir, bizim gibi daha kaç kişi eli boş dönmüştür o ofisten.