Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Darkeagle

Yav burada kendimi kendi evimde hür hissediyorum. Özgürlük bu demek iste. İnönüde gibiyim. Diğer forumlarda hep deplasmanda idik.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi Darkeagle

Şimdi yeni mabedimizde konserler için zemini koruyacak bi sistem olacak mı olmıcak mı. Bilenler açıklasın artık yeter yav. Söz kimseye bişi demicem yav. Bu yaştan sonra sözümü yemem merak etmeyin.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı brci

ya bugun baya kafama takıldı birşey sorcam .. bu kapalı üstte çiçeklerin malum hastalıklı kirişi varya diyelim ki onu onarmadılar yada yıkıp yeniden yapmadılar en kötü ihtimalle ne olur ?  tribününb yıkılma gibi bi ihtimali falan olurmu ? şu açıdan soruyorm sanırım çiçeklerin bi kaç yerinde daha var bunlardan mesela eski açıkta.. Mustafanın fotolarda gördüm bi yer plakayla kapamışlar yine

Çevrimdışı Efe

şimdi takımı anlamak lazım ya komşuda top oynuyoruz yada evin dışında forum bile bizim olunca herkes ne kadar rahat takım 2 seneye yakın evinden uzak top oynayacak zor bir durum gerçekten vodafone arena tez zamanda açılmalı insanın evi gibisi yok gerçekten ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

forum forum değil kırathane mübarek ;D
Staddayız stad içinde ne konuslur :) burası böyle olsa daha iyi zemin bugun kötü :) ne yaptın bugun :) çıkışta ne yapacasın cuma buluşma var gidecek misin

evimizde hür üz stad bizim semt bizim AŞK bizim

Çevrimdışı Geovani

Bi kaç saat giremedim foruma çiçekler idam edilmiş tabiiki eksikleri varsa eleştirelim ama vicdan koyalım kaç tane kolon diktiler testere kiriş yaptılar ilk defa sıkıntı oldu kiiii necmi abinin dediği gibi kiptaş denetliyor bjk inş kendi mühendisleri var ve çiçeklerin kendi mühendisleri var....şu şantiyede en çok takdir edilmesi gereken şirket bence....artı yeni açık büyükte eski açık küçükmü yapmayın arkadaşlar kaba inşaatta sağlamlık önemli gösteriş değil......
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

MMA

• Ziyaretçi

Staddayız stad içinde ne konuslur :) burası böyle olsa daha iyi zemin bugun kötü :) ne yaptın bugun :) çıkışta ne yapacasın cuma buluşma var gidecek misin

ev kira semt bizim diyosun yani  :P yusuf abide olduğu gibi ama daha öncede söylemişti almış kendi evini satın bikez daha güle güle oturmasını diliyorum

sizlere iyi geceler

necmi abi sanada küstüm bilesin

Çevrimdışı ALI RIZA

Bi kaç saat giremedim foruma çiçekler idam edilmiş tabiiki eksikleri varsa eleştirelim ama vicdan koyalım kaç tane kolon diktiler testere kiriş yaptılar ilk defa sıkıntı oldu kiiii necmi abinin dediği gibi kiptaş denetliyor bjk inş kendi mühendisleri var ve çiçeklerin kendi mühendisleri var....şu şantiyede en çok takdir edilmesi gereken şirket bence....artı yeni açık büyükte eski açık küçükmü yapmayın arkadaşlar kaba inşaatta sağlamlık önemli gösteriş değil......

Birşey sorayım BJK insaat A.Ş adı altında İhalelere girip iş alsak klübe gelir olarak gelemez mi acaba ! inşaat aldıgımız kazancın % kısmını kübe nakit aktarım yapılamaz mı !

Çevrimdışı Necmi

ev kira semt bizim diyosun yani  :P yusuf abide olduğu gibi ama daha öncede söylemişti almış kendi evini satın bikez daha güle güle oturmasını diliyorum

sizlere iyi geceler

hadi leyyyn

Çevrimdışı Efe

numaralıyı çiçekler alsında biran önce başlasa inşaat çok gecikti gerçekten numaralı başlayana kadar eski açıkta bişey kalmayacak ay sonuna kadar eski açıkta çok büyük yol alınır yavaştan numaralı hazırlıkları başlamalı şirketin belirlenemsi ilk adım tabiki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

artı bir sayfa önce konuşulmuş biliyoruz ki stadın ön ismide olması gerekiyor sanırım uluslar arası müsabakalarda uefanın kısıtlaması oluyor,belkide olmasını en istediğim şey şerefbey spor kompleksi vodafone arena olması bu klubün büyüklüğünün oluşmasının ana sebeblerinden ŞEREFBEYin mutlaka bu stadta isminin verilmesi ve genç kartallarında ağızlarında ve beyinlerinde yer edinmesi gerekir diye düşünüyorum.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı murat

sizlere iyi geceler

küstüm çiçeği olarak değişelim ismini

MMA

• Ziyaretçi

artı bir sayfa önce konuşulmuş biliyoruz ki stadın ön ismide olması gerekiyor sanırım uluslar arası müsabakalarda uefanın kısıtlaması oluyor,belkide olmasını en istediğim şey şerefbey spor kompleksi vodafone arena olması bu klubün büyüklüğünün oluşmasının ana sebeblerinden ŞEREFBEYin mutlaka bu stadta isminin verilmesi ve genç kartallarında ağızlarında ve beyinlerinde yer edinmesi gerekir diye düşünüyorum.....

stadın ismi ne geçer bilememde bjk inönü spor kopmleksi vodafone arena diye yazılmıştı bi ara
sanki trabzon gibi spor köyü kuruyozda spor kompleksi diyolar alt tarafı futbol oynancak :-\

Çevrimdışı Efe

şunuda söyleyelim çiçekler inşaatın hızı bir yana farklı şeyleride var şuan bunları söyleyemem ama bildiklerimi bilseniz çok farklı düşünürsünüz sahibi metin beylede konuşmuş biri olarak söylüyorum ki içiniz rahat olsun ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar hatta stadın daha sağlam olması için farklı şeylerede başvurmuşlar bunlar teknik konular fotodan bakıp bu kötü yapılmış demeye benzemez herşeyin bide görünmeyen tarafı var çiçeklerin görünmeyen tarafını kaba inşaaat bittikten sonra anlatırız ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

stadın ismi ne geçer bilememde bjk inönü spor kopmleksi vodafone arena diye yazılmıştı bi ara
sanki trabzon gibi spor köyü kuruyozda spor kompleksi diyolar alt tarafı futbol oynancak :-\
Bjk inönü şerefbey spor kompleksi vodafone arena de souza campos perrerira santos  :P

Çevrimdışı murat

sizlere iyi geceler

küstüm çiçeği olarak değişelim ismini

anaaa erdim!

Çevrimdışı sallapati

bazen napiyorum bakın.. hdmi ile tvye bağlıyom laptopu.. vodafone arena canlı yayın ekrana veriyorum. tvde dizi mizi ,survivor falan takılırken reklam aralarında stada bağlanıom.. baya güzel oluyo siz de deneyin.. reklam bitince tekrar tvye dönüyorum :D

Çevrimdışı BJK_SU

Bjk inönü şerefbey spor kompleksi vodafone arena de souza campos perrerira santos  :P
:))) yok yok
BjK Rh+

Çevrimdışı murat

kızanlar olacak ama ileride başına birde fikret ormanda koyulur.

Çevrimdışı sallapati

gece yatmadan 1 saat stad izleyen var mı aranızda uykusu gelmesi için :D

Çevrimdışı ALI RIZA

şunuda söyleyelim çiçekler inşaatın hızı bir yana farklı şeyleride var şuan bunları söyleyemem ama bildiklerimi bilseniz çok farklı düşünürsünüz sahibi metin beylede konuşmuş biri olarak söylüyorum ki içiniz rahat olsun ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar hatta stadın daha sağlam olması için farklı şeylerede başvurmuşlar bunlar teknik konular fotodan bakıp bu kötü yapılmış demeye benzemez herşeyin bide görünmeyen tarafı var çiçeklerin görünmeyen tarafını kaba inşaaat bittikten sonra anlatırız ;)

efe seni silkelemek lazım ceplerinden ne dökümanlar çıkacak :) Necmi abi ile birlikte Stadın tüm bilgilerini biliyorsunuz ! bizler oku oku bitmiyor :) Mabet sırra kalem basmış durumda bulanlar görenler sayfaya yönlendirmeleri lazım :)

MMA

• Ziyaretçi

oyyy ;D gçzümden yaş geldi resmen allah iyiliğini versin gece gece güldürdün varyaa

Çevrimdışı ALI RIZA

gece yatmadan 1 saat stad izleyen var mı aranızda uykusu gelmesi için :D

10 dk izleyeyim dedim gözlerim ağrıdı :) zoom yaptılar geri aldılar bulanık oldu hala da bulanık

Çevrimdışı Efe

şeref bey spor komleksi vodafone arena en güzeli ve en temizi beşiktaşa canını vermiş bir kişiye çok az bile en doğrusu bu olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: