Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

bilgi veriyorum,kapalı kasa kamyon geri geri eski açık tarafına giriş yaptı pıh pıh.tamam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı Zoro

arkadaşlar kombineler nasıl gidiyor acaba. Bilgisi olan var ise bu bilgisini paylaşabilir mi? 

Çevrimdışı Serkan7738

orta doğudan adam getirdik  :bandit: @aktar_ismail

Samet geçmiş olsun ayrıca o puro tüttüren şapkalı abi çok canımı çektirdi

Çevrimdışı denizaydogdu

arkadaşlar kombineler nasıl gidiyor acaba. Bilgisi olan var ise bu bilgisini paylaşabilir mi? 

staddan günlük 300  civarı satılıyormuş , tahminen ağustosdaki sezon açılışına kadar 20000 civarı kombine satmış oluruz.
Kartal

@bjk_mabet akşamki iftar olayındaki tavrını destekliyorum.bende olsam aynı tepkiyi verirdim.
@irtibat3 anladığım kadarıyla menisküs sorunu var.ben ön çapraz bağ ameliyatı oldum.tam bir beeşiktaşlıyım.ayrıca kopan iç dış yan bağları saymıyorum.yani tam bir kara kartalım.dostum menisküs varsa(mr da kesinleşir) ameliyatını ol derim.1 ayda toparlarsın.ameliyat öncesi ve sonrası mutlaka buz kompres yap.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Şu prekast yerleştirenin daha büyüğü de gelmiş yeni gördüm ben ya da ona benzettim.

Çevrimdışı smtcglr

kapalıdaki büyük vinç ne iş yapıyor anlayan var mı  :ebebe:

Çevrimdışı Serjo

kapalıdaki büyük vinç ne iş yapıyor anlayan var mı  :ebebe:

ilk önce prekastlar için geldi sandım ama heralde sökülen vinçin yerine gelmiş
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı FARUK

ilk önce prekastlar için geldi sandım ama heralde sökülen vinçin yerine gelmiş

prekast için sanırım şuan iki çıkış kapısı arasında uğraşıyorlar

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bu arada Çiçekler numaralıya kuracağı vinci ne zaman ve hangi bölgeye kuracaklar @bjk_mabet ?Bunu sormak için erken mi daha bilmiyorum ama merak ettim.

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı cagdas44

toplantı için bi kaç şey söylemek istiyorum gerçi burada teknik bilgisi kuvvetli kişiler var ama duramadım  :D

Livestream tarzı sitelerden olursa sadece izleyebiliriz bi ihtimal forum üzerinden soru gönderebiliriz, Youtube üzerinden Hangoutla toplantı yapabiliriz ama bir oda da bulunabilecek kişi sayısında sınırlama var çok fazla oda açılması gerekebilir. Adobe connect alalım diycem de 12 bin dolarımız yok diye tahmin ediyorum varsa kombine alalım :biggrinking: Ama adobe connectin free versiyonları var yine kişi sınırlaması var ama 50 kişiye kadar destekleyenlerle 2-3 oda açarak halledebiliriz php serverda çalıştıkları için siteye iliştirmekde zor olmaz

Çevrimdışı empisayn

Prekast takan işçilere bildiğin sinir oluyorum  :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Enes Ö

Necmi abı cc blokda 222 kolon var perde içindeki kolonlar dahıl,onları çıkarınca 190 kusur..

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Altuğ

sitede problem mi var?

Merhaba sitede yaşadığınız problemleri aşağıda paylaştığım başlık altına yazabilirseniz yardımcı olmaya ve sorunu çözmeye çalışabiliriz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=8.250

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı saricasi

açıklar harici durum...

Şimdiden pahalı yerlerin daha çok satılması bu stad açıldığında boş koltuk kalmıcak anlamına gelir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

açıklar harici durum...

hiç satmaz dediğimiz kapalı alt en fazla satmış.o fiyata ilginç..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: