Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@jokerhm  @testerekiriş
aramıza hoş geldiniz
herhangi bir yaralanma olmadı sanırım ama tabiki daha dikkatli olunması gerekiyor
dahaciddi bir durum söz konusu olabilirdi.

evet sitemizin acil olarak testerekirişe ihtiyacı vardı :D

Çevrimdışı testerekiriş

hoşgördük necmi abi

testerekiriş sayesinde site çökmeyecek :lol: :lol:
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimiçi Necmi

hoşgördük necmi abi

testerekiriş sayesinde site çökmeyecek :lol: :lol:
bizim siteyi testere kiriş kurtarmaz valla ikide bir çöküyor
taşıyıcı kolona ihtiyaç var :evillol:

Çevrimdışı testerekiriş

necmi abi sitenin zeminine fore kazık çalışması yapsak daha mı iyi olur :)

hepimiz mühendisiz :D :D :D

Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı ozan062

Yahu birsey soylicem de siz kredi karti kullanmiyormusunuz. Kredi karti kullanmak ne demek. İlerdeki gelirinizi harciyorsunuz. Kredi kullanmak kotu bir sey degil yeterki o parayi bosa harcama. Sen stad yapiyorsun kalici bir deger. Tabiki kredi kullanacaksin ne var bunda. Diger turlu hicbir sey yapamazsinki. Buyuyemezsin o zaman yerinde sayarsin d

buyumek icin borclanma artıcak dogru,, ama bizim söyle bir durumumuz var,,700kusure dayanmıs suana kadar 30milyon dolar yani 90milyon tllik stadın bir bolumu yapıdlı,,400milyon tllik stad ve 80milyon euroluk yani 240milyon tl civarındada kredi borcuyla milyar tlye yaklasan  ve zamanla gececek bir borclanmaya gidiyoruz,, ben hep soylerim kotu tarafından bakarım ve demiroren donemiyle beraber 8+2 senede muthis borclanıyoruz,,
gelir temlik diyorsunuz sonra diyorsunuzki borcları odemediğimiz sürece sorun yok,, iyide o borcu biz nasıl odicektik?? buradan gelecek gelirle dimi?? ee  onlar oraya gidince klüp 140milyon tllik diğer gelirlerle yola devam edicek peki simdiye kadar yettimi bu?? yetmedi yetseydi krediler cekilmezdi,,

simdiye kadar sorun yok sorun surda,, 5 veya 10 senelik gelirlerin bir kızmı kırdırıldı bir kısmı temlik altında bir kısmıda cari hesaptan alındı,, yani gelecege dair gelirlerden bir coguda elendi,,dolayısıyla biz bir stad yaparken 5yıllıkda futbol subesinden ve diğer branslardan hayır gelmiceğinide anlamalıyız hayaller kurmamalıyız,,sonucta yatırımdan dogan olaylar bizi bu duruma soktu,,

bardagın dolusundan bakarsak,,yine ben bakamıyorum tabiki:((  :iscrewy: :ebebe: 10 sene sonra stadın gelirleri artık demode olacak,, yarısılcak bir kısmı kalmıcak,, onuda gectim fazla ileriyi dusunursek bu borclanma hep artarak devam edicek,,hatırlatmak isterim real madridin borcu 1.5 milyar euro,,yani 4.5milyontl:))  yine iyiyiz dicem,, biz daha o seviyelere gelmedik ama yakınlasıyoruz oralara:)) :lol: :iblush:

muhalefetim diye kızan olabilir bana yalnız ben yine iyiyim:)) dun bir kaç cahil arkadasımızz baska mecralarda demişki,,baskan stadın bitmesini bilincli olarak ileriye atıp yani basarısızlıkta istifa etmeye taraftarın cagırmaması için,,stadın maliyetini arttırım baska yollarla ileriye tasıdıgıdır,,bakın bu saçmalıgıda ben savunmuyorum dolayısıyla akıllıca bir muhalefetten zarar gelmezz:))

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 07:28:18 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Enes Ö

Staddakı is güvenlik çalışanları ve uzmanı işçilerin gölgesi gibi  :ok:

Çevrimdışı tayfun

cümleten günaydın,çift kasa kamyonlar gelmiş.ne var acep içlerinde.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı gokhanson

Fikret Başkan bir akşam da iftarını stadımızın inşaatında çalışan işçilerle yapsa ne güzel olur

Çevrimdışı gokhanson

Resimdeki kolonların küfeki taşı kaplamış halini gözümün önüne getiriyorum... Tarihi ışıklandırma ile muazzam bir görüntü... Çekemeyen anten takacak...

ben hala şu sütunların arasındaki boşlukların eşit olmama sebebini anlayamadım

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 09:01:50
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Herkese Günaydın... Gece yazılan (403. sayfadan) itibaren eski sayfaları okumayı yeni bitirdim... Gaziler Büfe buluşması bu Cuma günü yapalım demişsiniz Perşembe günü olsa olmaz mı? Cuma eğitimim var da...

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar bugun saha ıcı trafık cok hareketlı basladı gunee 
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkese Günaydın... Gece yazılan (403. sayfadan) itibaren eski sayfaları okumayı yeni bitirdim... Gaziler Büfe buluşması bu Cuma günü yapalım demişsiniz Perşembe günü olsa olmaz mı? Cuma eğitimim var da...

Hafta sonu İstanbul'a gelicem kombineyi almak stadı görmek için
Ben de hafta sonu yapma ihtimaliniz var mıdır diye sorayım :) @Necmi Abi @CharlieChaplin Yusuf Abi

Çevrimdışı A.Ozkul

Sanırım helikopter geçti stad üstünden, tanıdık olsada fotoğraf çektirsek  :biggrinking:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Daha absürt bir şey söylesem herkes pazar günü kesin müsait oluyor pazar günü niye değil cuma günü oluyor bu buluşma ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha absürt bir şey söylesem herkes pazar günü kesin müsait oluyor pazar günü niye değil cuma günü oluyor bu buluşma ?
Ne zamandır tanışmak istiyorum sizlerle hafta içine denk geliyor toplantılar Ankara'da çalıştığım için gelemiyorum
Hafta sonu imkanı varsa güzel olur
Necmi Abiyle irtibata geçmiştik ama nasip olmadı henüz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ne zamandır tanışmak istiyorum sizlerle hafta içine denk geliyor toplantılar Ankara'da çalıştığım için gelemiyorum
Hafta sonu imkanı varsa güzel olur
Necmi Abiyle irtibata geçmiştik ama nasip olmadı henüz

öglen gibi yazalım yiğit millet forumda değil şimdi  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Kendi kendimize konuşuyo gibi olduk :D Neyse mentiondan gelirler

Çevrimdışı Serkan7738

sahada garip garip şeyler var rampada kapalı kasa bir tır bekliyo kapalının önündeki sarı vince benzer şey ne olaki
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 09:32:23 Serkan7738 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

sahada garip garip şeyler var rampada kapalı kasa bir tır bekliyo kapalının önündeki sarı vince benzer şey ne olaki
orta doğudan adam getirdik  :bandit: @aktar_ismail

Çevrimdışı Enes Ö

Mustafa abi sametı evinden algetır :) diz kapağı geçmez ıse

Çevrimdışı Kartal1903

paletli vincimi kuracaklar acaba kapalının önünde,kapalı kasa tırlar faln var hep
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa abi sametı evinden algetır :) diz kapağı geçmez ıse
bakıcaz duruma göre Enes inşallah geliriz şuan dizlik falan var yürürken sağlam tutuyor

Çevrimdışı denizaydogdu

evet haftasonu olursa beşiktaşda bir yerde yada en kotu stadın ordaki büfede olursa herkes gelir :)
Kartal

Çevrimdışı tayfun

Fikret Başkan bir akşam da iftarını stadımızın inşaatında çalışan işçilerle yapsa ne güzel olur
+1903
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

Pazar iyidir. Kombine de alınacak daha. Pazar iyidir.

Etiketler: