Yahu birsey soylicem de siz kredi karti kullanmiyormusunuz. Kredi karti kullanmak ne demek. İlerdeki gelirinizi harciyorsunuz. Kredi kullanmak kotu bir sey degil yeterki o parayi bosa harcama. Sen stad yapiyorsun kalici bir deger. Tabiki kredi kullanacaksin ne var bunda. Diger turlu hicbir sey yapamazsinki. Buyuyemezsin o zaman yerinde sayarsin d
buyumek icin borclanma artıcak dogru,, ama bizim söyle bir durumumuz var,,700kusure dayanmıs suana kadar 30milyon dolar yani 90milyon tllik stadın bir bolumu yapıdlı,,400milyon tllik stad ve 80milyon euroluk yani 240milyon tl civarındada kredi borcuyla milyar tlye yaklasan ve zamanla gececek bir borclanmaya gidiyoruz,, ben hep soylerim kotu tarafından bakarım ve demiroren donemiyle beraber 8+2 senede muthis borclanıyoruz,,
gelir temlik diyorsunuz sonra diyorsunuzki borcları odemediğimiz sürece sorun yok,, iyide o borcu biz nasıl odicektik?? buradan gelecek gelirle dimi?? ee onlar oraya gidince klüp 140milyon tllik diğer gelirlerle yola devam edicek peki simdiye kadar yettimi bu?? yetmedi yetseydi krediler cekilmezdi,,
simdiye kadar sorun yok sorun surda,, 5 veya 10 senelik gelirlerin bir kızmı kırdırıldı bir kısmı temlik altında bir kısmıda cari hesaptan alındı,, yani gelecege dair gelirlerden bir coguda elendi,,dolayısıyla biz bir stad yaparken 5yıllıkda futbol subesinden ve diğer branslardan hayır gelmiceğinide anlamalıyız hayaller kurmamalıyız,,sonucta yatırımdan dogan olaylar bizi bu duruma soktu,,
bardagın dolusundan bakarsak,,yine ben bakamıyorum tabiki:(( :iscrewy:

10 sene sonra stadın gelirleri artık demode olacak,, yarısılcak bir kısmı kalmıcak,, onuda gectim fazla ileriyi dusunursek bu borclanma hep artarak devam edicek,,hatırlatmak isterim real madridin borcu 1.5 milyar euro,,yani 4.5milyontl:)) yine iyiyiz dicem,, biz daha o seviyelere gelmedik ama yakınlasıyoruz oralara:))

muhalefetim diye kızan olabilir bana yalnız ben yine iyiyim:)) dun bir kaç cahil arkadasımızz baska mecralarda demişki,,baskan stadın bitmesini bilincli olarak ileriye atıp yani basarısızlıkta istifa etmeye taraftarın cagırmaması için,,stadın maliyetini arttırım baska yollarla ileriye tasıdıgıdır,,bakın bu saçmalıgıda ben savunmuyorum dolayısıyla akıllıca bir muhalefetten zarar gelmezz:))