Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet Sahur'umuzu da yaptık 1,5 lt suyumu da yanıma aldım ezana 25 dk var :) stadda son gelişmelere bakalım...!  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

bugün yeni açıktada numaralıda da hafriyat olmuş zeminler düzeltilmiş fazla toprak eski açığa dökülmüş gecede o bölümlere grobeton atılıyor daha ne olsun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bakalım ben bir araştırayım nasıl yapabiliriz olmazsa sistemi kurarım
toplanırız yaparız IP güvenlik kamerası tarzı bir şeyle olur aileler bile kurup
evde bebeklerini izliyor :D herhalde bizde becerebiliriz
o iş öyle kolay olsaydı keşke :) ip statik olması lazım yani ttnet vs statik cevireceksin modemden port acacak ip belirleyeceksin vs sv ondan sonra yayına sokacaksın :) en iyi skype den ayarlar yada adobe bakayım..! güzel bişe bulursam canlı olur...!

Çevrimdışı saricasi

Evet Sahur'umuzu da yaptık 1,5 lt suyumu da yanıma aldım ezana 25 dk var :) stadda son gelişmelere bakalım...!  :busted_cop:
Burda ezena daha var,sn ne taraftasın:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

o iş öyle kolay olsaydı keşke :) ip statik olması lazım yani ttnet vs statik cevireceksin modemden port acacak ip belirleyeceksin vs sv ondan sonra yayına sokacaksın :) en iyi skype den ayarlar yada adobe bakayım..! güzel bişe bulursam canlı olur...!
o iş olmazsa canlı bence toplantıyı kayıt altına alın video olarakdan oda yeterli benim açımdan :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

3 tane  hurma ye gün boyu enerji tamamdır

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler vinç olmadığı için numaralıda yukarıya doğru gitmek yerine enine gitmeyi tercih ediyor.Adamlar vinç gelene kadar zaman kaybetmek istemiyor.Obitaş olsa "vinç yok gardaş" der 2 hafta yatardı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

statik IP kolay modemden port açmakta kolay o düzenek kurulurda bunu siteye nasıl entegre ederiz :D

Çevrimdışı TØLGA

3 mü :D abi ben iftarda 6 tane yiyorum sahuru sen düşün artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

statik IP kolay modemden port açmakta kolay o düzenek kurulurda bunu siteye nasıl entegre ederiz :D
justin vs sitelerden yapılır :) programlarla :) yeterki istenilsin :)
http://www.paylas.com/mobiletanitim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

hurma yoktu 30 40 tane zeytin yedim :) fark edermi :)  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

3 mü :D abi ben iftarda 6 tane yiyorum sahuru sen düşün artık

Hurma candır sahurda da ye panzehir mübarek

Çevrimdışı Oktay

hurma yoktu 30 40 tane zeytin yedim :) fark edermi :)  :bandit:

Zeytin de uyar onunda ayrı bir panzehir etkisi var;)

Çevrimdışı Salih A.

ustream işinizi çözer yayını mobil yaparsınız hiçbir problem olmaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

ustream işinizi çözer yayını mobil yaparsınız hiçbir problem olmaz
Her sey saglam...!  tamamdır...! dönüşümüz muhteşem olacak...! sadece işler onay kaldı...!
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 03:24:52 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı saricasi

uzak doğudayım :) Diyarbakır :[quote

uzak doğudayım :) Diyarbakır :)
author=SaLVaDoR link=topic=2.msg14188#msg14188 date=1404258434]
uzak doğudayım :) Diyarbakır :)
Jackie chan ne yaklaşmışsın:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Erdinç

biraz önce 6-7 emekçi kardeşimiz  eski açığa geldi giriştiler demirlere. allah yar ve yardımcıları olsun. numaralıdada temel için genişletilen yerde betonlama var. haydi hayırlısı.

Çevrimdışı Haldun

stad 1 yıl geç bitsin ama evine ekmek götüren abilere bişey olmasın inş bişeyi yoktur inş yaşlı değildir genç birinin düşmesiyle yaşlı birinin düşmesi arasında çok fark var

bu arada çiçeklere aldıgı para kat kat helal olsun işini adamlar ciddiye alıyorlar

Çevrimdışı Salih A.

Her sey saglam...!  tamamdır...! dönüşümüz muhteşem olacak...! sadece işler onay kaldı...!

@SaLVaDoR ustream ile mi yapıyorsunuz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı TØLGA

Numaralida baya baya grebeton atildi yarin temel demiri var :evillol:
Eski aciktada abilerimiz calisiyor büyük ihtimal bir kaç saat daha calisip inzivaya çekilirler
Gece pek saglam değil zaten sakatlik cikmadan bitsin isleri inş Haydi hayirli sabahlar :ebebe:.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı haluk.m

Merhaba

Öncelikle siteyi kuran, site için emek sarfeden ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.

Üyeliği yeni açtım çünkü bu geceki işçiye ne olduğunu merak ediyorum ? evet belki ayağa kalka bildi ama ya kalkamasaydı ! Allah korusun.   

Olay sonrasında takip edebildiğim kadarıyla bjk_mabet buradaydı ama olayla ilgili bir bilgi vermedi belki de soran olmadığı için bilmiyorum.

Özellikle rica ediyorum  işçi kardeşimizin son durumu nedir müsait olduğunuz zaman bizlere bilgi verin.

Gece çalışmalar devam edecekse gerekli güvenlik önlemi alınsın yeterli aydınlatma sağlansın işçiler gündüz dinlendirilsin... bir sürü şey sayılabilir.   

Bu yazıyı yazıyorum çünkü 1 kişinin bile stadımız için canı yansın istemem. Oradaki işçiler ekmeğinin peşinde kazadan sonra bile kalkıp çalışmaya devam ettiler inanın daha çok üzüldüm..   

Herkesin ne düşündüğünü bilemem ama benim gibi siyah ve beyaza gönül verenlerin ne düşündüğünü biliyorum stadımız gerekirse 5 ay geç açılsın ama 1 kişi bile incinmesin artık olmasın.

Bu yazıyı yazdım ama lütfen yanlış anlamayın sitemim sizlere ya da bjk_mabet'e değildir.

Çevrimdışı TØLGA

Merhaba

Öncelikle siteyi kuran, site için emek sarfeden ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Üyeliği yeni açtım çünkü bu geceki işçiye ne olduğunu merak ediyorum ? evet belki ayağa kalka bildi ama ya kalkamasaydı ! Allah korusun.   

Olay sonrasında takip edebildiğim kadarıyla bjk_mabet buradaydı ama olayla ilgili bir bilgi vermedi belki de soran olmadığı için bilmiyorum.

Özellikle rica ediyorum  işçi kardeşimizin son durumu nedir müsait olduğunuz zaman bizlere bilgi verin.

Gece çalışmalar devam edecekse gerekli güvenlik önlemi alınsın yeterli aydınlatma sağlansın işçiler gündüz dinlendirilsin... bir sürü şey sayılabilir.   

Bu yazıyı yazıyorum çünkü 1 kişinin bile stadımız için canı yansın istemem. Oradaki işçiler ekmeğinin peşinde kazadan sonra bile kalkıp çalışmaya devam ettiler inanın daha çok üzüldüm..   

Herkesin ne düşündüğünü bilemem ama benim gibi siyah ve beyaza gönül verenlerin ne düşündüğünü biliyorum stadımız gerekirse 5 ay geç açılsın ama 1 kişi bile incinmesin artık olmasın.

Bu yazıyı yazdım ama lütfen yanlış anlamayın sitemim sizlere ya da bjk_mabet'e değildir.

öncelikle hoşgeldin aramiza
Soran olmadi oda stadda olmadigi için bilgisi olmayabilir
Yarin bizleri aydinlatabilir bu konu hakkında
Birşey olsaydi sahaya ambulans gelirdi zaten gecen günkü olaydan
Yola cikarsak is güvenlik uzmani yokmuş bu aksam yani calisma olucagini
Bilmiyormuş gece calismak güvensiz bir şekilde olucaksa
Hicbir besiktasli hatta insan istemez zaten varsin geç bitsin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı haluk.m

öncelikle hoşgeldin aramiza
Soran olmadi oda stadda olmadigi için bilgisi olmayabilir
Yarin bizleri aydinlatabilir bu konu hakkında
Birşey olsaydi sahaya ambulans gelirdi zaten gecen günkü olaydan
Yola cikarsak is güvenlik uzmani yokmuş bu aksam yani calisma olucagini
Bilmiyormuş gece calismak güvensiz bir şekilde olucaksa
Hicbir besiktasli hatta insan istemez zaten varsin geç bitsin

Hoşbulduk.
Büyük birşey yok anlıyorum ama inanın çok merak ettim, en az 2-3 metreden tahta ve demirlere düşüyor Allah korudu.
Mesajları takip ettim mabet ulaşmıştır oradakilere diye tahmin ediyorum, keşke daha erken üye olup sorsaydım.

Çevrimdışı testerekiriş

s.a bu sitenin testerekirişi eksik  :evillol: itibarınıza gölge düşüyor :)

baya zamandır takip ediyorum kısmet bugüneymiş

Bu Asla Veda Değil !

Etiketler: