Merhaba
Öncelikle siteyi kuran, site için emek sarfeden ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Üyeliği yeni açtım çünkü bu geceki işçiye ne olduğunu merak ediyorum ? evet belki ayağa kalka bildi ama ya kalkamasaydı ! Allah korusun.
Olay sonrasında takip edebildiğim kadarıyla bjk_mabet buradaydı ama olayla ilgili bir bilgi vermedi belki de soran olmadığı için bilmiyorum.
Özellikle rica ediyorum işçi kardeşimizin son durumu nedir müsait olduğunuz zaman bizlere bilgi verin.
Gece çalışmalar devam edecekse gerekli güvenlik önlemi alınsın yeterli aydınlatma sağlansın işçiler gündüz dinlendirilsin... bir sürü şey sayılabilir.
Bu yazıyı yazıyorum çünkü 1 kişinin bile stadımız için canı yansın istemem. Oradaki işçiler ekmeğinin peşinde kazadan sonra bile kalkıp çalışmaya devam ettiler inanın daha çok üzüldüm..
Herkesin ne düşündüğünü bilemem ama benim gibi siyah ve beyaza gönül verenlerin ne düşündüğünü biliyorum stadımız gerekirse 5 ay geç açılsın ama 1 kişi bile incinmesin artık olmasın.
Bu yazıyı yazdım ama lütfen yanlış anlamayın sitemim sizlere ya da bjk_mabet'e değildir.
öncelikle hoşgeldin aramiza
Soran olmadi oda stadda olmadigi için bilgisi olmayabilir
Yarin bizleri aydinlatabilir bu konu hakkında
Birşey olsaydi sahaya ambulans gelirdi zaten gecen günkü olaydan
Yola cikarsak is güvenlik uzmani yokmuş bu aksam yani calisma olucagini
Bilmiyormuş gece calismak güvensiz bir şekilde olucaksa
Hicbir besiktasli hatta insan istemez zaten varsin geç bitsin