Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zatoichi1903

Bakın beyler etliyle sütlüyü ayırt edemiyorsunuz sonra burda insanların sinirleri geriliyor kalpler kırılıyor.

Fikret Orman bu kulübün başkanıdır ve ona hakaret edilmesi yanlıştır.Edenler ya da ona lakap kullananlar büyük ayıp eder.

Ama sırf Fikret Ormanı savunacam diye Ormana her laf söyleyen adamı Çarşı gurubu üyesi sanıp Çarşıya laf atmak da o derece ayıptır.

Siyasi çıkarlarına uymuyor diye Çarşıya "beleş bilet alıyor vs " tarzı iftira atmak erkekliğe sığmaz.Varsa belgen koy yoksa kapa çeneni sus.

Fikret Orman bile son kongrede bu taraftar grubuna olan tutumunun yanlış olduğunu kabul edip özür dilemişken sizler neyin peşindesiniz.Çarşı bu kulübün en değerli parçalarından biridir.3-5 elemanın gazına gelip ona buna iftira atmayın.orman gider çöl gelir ama o iftiralar üstünüzde hep kara leke olarak kalır bunu iyi bilin.

ek olarak carsının tutumunu sevmeyenleri de "siyasi sebeplerden dolayı sevmiyor" ya da "fikret ormancı oldugundan sevmiyor" diye etiketlememek de gerekir
kendi adıma sol gorusluyum, fikret ormancı filan da degilim, sadece yaptıgı işleri genel olarak begeniyorum
carsıyı da neden sevmedigime gelirsem:
1-ferdi nin oldurulmesi
2-yd yi alt katta protesto edenleri(denizli macından 1 onceki ya da 1 sonraki mactı) Cem (abilerden) ve yanındakilerin "kimi protesto ediyorsunuz anasını s..." diye tehdit/kufur/tukuruklerinden dolayı
3-gecen sene olimpiyatta son macta 70. dakikada alt kata saldırıya gecip "stadı terk etmeyen Bursalıdır, Fenerlidir" (hani Beşiktaşlılıgı sorgulama yoktu) nidalarından dolayı sevmiyorum.

Umarım kendi adıma net olmuştur.
He bu transfer hikayeleri, abilerle filan anadoludaki Besiktaslıları ya da damarında genclik atesi olan gencleri etkileyebilirler, sonucta biz de o yollardan gectik, uni yıllarım hep kutunun icinde gecti, 98den beri tribunlerdeyim, o zamanlar bu soylemler eminim bana da tatlı gelirdi ama su an ben yemem, yiyene de afiyet olsun.

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 18:14:50 zatoichi1903 ]
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Efe

Lütfen daha fazla konu dışına çıkmayın arkadaşlar rica ederim, aksi taktirde konu dışı mesajlar taşınacak ya da silinecektir.
Ben cok silme taraftari olmasamda bazen gerekli oluyor diger forumlarda bende cok kizardim ama haklilik paylari varmis adamlarin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

züğürt tesellisi.. avrupanın en değerli 5., 6. ligi olduğunun iddia edildiği bir ligde 3,7 mio  EUR yılda en az 15-20 gole katkısı olacak 28, 29 yaşındaki bir oyuncu için çok değil.. 5 mio EUR değil 3,7 mio EUR + takasla saçma (Küfür yasak ) adamlarını verdiler.. ki bizde saçma (küfür yasak) bol ne var...
ver serdarı, holoskoyu, sezeri, eneramoyu ... kim bunlar yaaa.. resmen yıl boyunca tırnaklarımızı yicez.. olcan gökhandan 10 kat daha efektif.. kandırmayalım birbirimizi..
neyse forumu sabote ettiysem özür dilerim.. ama çok öfkeliyim.

sen Beşiktaşlılığını sorgula önce takımı sorgulamadan bir Beşiktaşlı kendi oyuncusuna salak demez
bir Beşiktaşlı futbolcuya hakaret ediyorsun bunun farkındamısın iyi futbolcu olmayabilir eleştirirsin
ama bir kişiye hakaret etme hakkını nerden buluyorsun

Çevrimdışı Efe

5 dakikaya kadar konu disi sohbet devam ederse mesaj silme baslayacak arkadaslar darilmayin ama yapmak zorundayiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bak senınle kavga etmek istemjıyorum kardeşim yaşındasın , ben konuyu kapatmaya çalışıyorum  sen hala ole bole derdindesin , çarşı umrumda değil , ha bilet olayımı dersin ben gozumle gordum 30 yaşındayım 8 yaşından beri yeni açığa tarafına gidiyorum , beleş bilet alan kişiler oldu çarşıdan da yenı acık tarafından da , almadık diye kimse inkar edemez , ama bak daha yaşın kucuk ilerde ne demek istediğimizi daha net anlarsın , ben burda konuyu kapatıyorum , sende yaşın gereği burdaki buyuklerine az da olsa saygılı olmanı bak rica ederim diyorum , lütfen , burda bana değil ama KİMSEYE KİMSENIN ben dahil yada başkasına "kapa çeneni sus" kimse diyemezz !!! ben ona kızdım , bana değil ama başkasına da deme ! lütfen
Bak abicim yaş olarak benden büyüksün ben de sana saygı gösteririm.Ama saygı biliyorsun çift taraflı oluyor.Beleş bilet olayı olmuştur olmamıştır meselesi değil Birileri bir iddiada bulunuyorsa belgesini koysun aksi taktirde bu iftira oluyor.o guruba mensup bir kaç kişi bunu yapmışsa diğer insanları da zan altında bırakmak kimseye yakışmaz.Onun için diyorum etliyle sütlüyü ayırt etmek lazım.Her gurubun içinde çürük elmalar illa ki olur.Ama önemli olan bunu herkese mal etmeye çalışan art niyetlere karşı çıkmaktır.Bazı insanlar da bunu sırf siyasi düşüncesi için yapıyor.Sinirlenmemin sebebi buydu.Sana bireysel olarak duyabileceğim tek duygu saygı ve sevgi olur çünkü herşeyden önce Beşiktaşlısın.Demek istediğimi anlamışsındır inşallah kalbini kırdıysam affola.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ek olarak carsının tutumunu sevmeyenleri de "siyasi sebeplerden dolayı sevmiyor" ya da "fikret ormancı oldugundan sevmiyor" diye etiketlememek de gerekir
kendi adıma sol gorusluyum, fikret ormancı filan da degilim, sadece yaptıgı işleri genel olarak begeniyorum
carsıyı da neden sevmedigime gelirsem:
1-ferdi nin oldurulmesi
2-yd yi alt katta protesto edenleri(denizli macından 1 onceki ya da 1 sonraki mactı) Cem (abilerden) ve yanındakilerin "kimi protesto ediyorsunuz anasını s..." diye tehdit/kufur/tukuruklerinden dolayı
3-gecen sene olimpiyatta son macta 70. dakikada alt kata saldırıya gecip "stadı terk etmeyen Bursalıdır, Fenerlidir" (hani Beşiktaşlılıgı sorgulama yoktu) nidalarından dolayı sevmiyorum.

Umarım kendi adıma net olmuştur.
He bu transfer hikayeleri, abilerle filan anadoludaki Besiktaslıları ya da damarında genclik atesi olan gencleri etkileyebilirler, sonucta biz de o yollardan gectik, uni yıllarım hep kutunun icinde gecti, 98den beri tribunlerdeyim, o zamanlar bu soylemler eminim bana da tatlı gelirdi ama su an ben yemem, yiyene de afiyet olsun.

Kim kimi öldürdü?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar seviyeyi normale çekin karşınızda renkli yok abileriniz kardeşleriniz var
bizim temelimiz saygıdır :)

Çevrimdışı zatoichi1903

Kim kimi öldürdü?
carsıyı bu kadar yakından takip ettipine gore "sarı" kimdir bilirsin, alpay a filan girmiyorum.
ayrıca bu olayın otopark olayı olmadıgını da sagır sultan biliyor.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimiçi Necmi

Kim kimi öldürdü?
Deniz yeter polemik yaratma artık gereksiz bir şekilde tartışma uzuyor

Çevrimdışı empisayn

Yeni açıkta testere kirişlerin konulmadığı demirler yağmur aldı nem aldı ama inatla betonlanmıyor , paslanma iihtimali yok mu bunların ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı salih

Bak senınle kavga etmek istemjıyorum kardeşim yaşındasın , ben konuyu kapatmaya çalışıyorum  sen hala ole bole derdindesin , çarşı umrumda değil , ha bilet olayımı dersin ben gozumle gordum 30 yaşındayım 8 yaşından beri yeni açığa tarafına gidiyorum , beleş bilet alan kişiler oldu çarşıdan da yenı acık tarafından da , almadık diye kimse inkar edemez , ama bak daha yaşın kucuk ilerde ne demek istediğimizi daha net anlarsın , ben burda konuyu kapatıyorum , sende yaşın gereği burdaki buyuklerine az da olsa saygılı olmanı bak rica ederim diyorum , lütfen , burda bana değil ama KİMSEYE KİMSENIN ben dahil yada başkasına "kapa çeneni sus" kimse diyemezz !!! ben ona kızdım , bana değil ama başkasına da deme ! lütfen
aynen katılıyorum ..birde belge tutturmuşlar varmı diye gözünle gördüğün şeyin başka ötesi var mı kameraya mı alalım yanii anlamadım kii kağıt mı imzalatalım imzalatalım..

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta testere kirişlerin konulmadığı demirler yağmur aldı nem aldı ama inatla betonlanmıyor , paslanma iihtimali yok mu bunların ?
o demirlerin sıkınti cikarmasin icin aylarca suyun icinde bekletilmesi lazim kolay kolay dayanikliligini yitirmez senelerce bekleyen insaatlar ayni demirlerle tamalaniyor sıkınti olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

dostlar olay nerelere gidiyor farkında mısınız? şu güzel ortama yazık değil mi? tartışmalar dozunda güzel giderken bazı noktalardan alev alıyor sonra insanlar birbirlerini kırıyor. alev alan noktaları hepimiz biliyoruz ona göre biraz daha itidalli olsak da hepinizin varlığıyla yücelen şu güzel ortama istemeden de olsa zarar vermesek.

Çevrimdışı sahinnd

Necmi abi Yeni Açıktan kombine alsam sizinle beraber ilk maça gelebilir miyim acaba?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Akcatas45

kapalıdaki vinç ne zaman gitti arkadaslar ben niye görmedim :O

Necmi abi Yeni Açıktan kombine alsam sizinle beraber ilk maça gelebilir miyim acaba?

Eski açıktayız mutlaka seni de bekleriz. 121. blok orta kısımlar bize ait :)

Çevrimiçi murat

Necmi abi benim en çok kızdığım bizim Beşiktaş'ı düşündüğümüzün çeyreğini yönetim düşünse neler olurdu çok merak ediyorum . Bu forumda bile gecesi gündüzüne karışıyor insanların , alınan bir kepçe hafriyatı bile hesap ediyor millet . Keşke bizim kadar umursasalar klübü o zaman her şey çok güzel olacak
başkan daha ne yapsın.3 sene öncesine bir geri dönün yüzlerce dava milyonlarca borç sportif açıdan başarılı olmanın imkansız olduğu bir dönemde beşiktaşı iflasın eşiğindeyken başkan olma cesaretini göstermiş.ilk sezonu davaları borçları ödenebilecek seviyeye getirmiş ikinci sezon ise rakipleriyle açılmış olan arayı kapatabilmenin tek yolu olan stad işine ağırlık vermiş.yanlışları olmuşmudur elbette olmuştur.şimdi 3.sezonunda eğer başkana gerekli destek verilmezse ben bu sezonda başkanı sportif açıdan eleştirmenin haksız olacağı kanaatindeyim.kombineleri bitirmezsek nasıl transfer yapılacak.kombineler bitip yönetimin eline transfer yapabileceği parayı sağlar isek başkanın sığınacak bahanesi kalmaz.o zaman eleştiriyi hakeder.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Deniz

Deniz yeter polemik yaratma artık gereksiz bir şekilde tartışma uzuyor

Polemik yapan yine ben oldum.Hiçbir zaman ilk mesajı ben atmıyorum sadece insanlara cevap veriyorum ama polemiği yaratan ben oluyorum nasıl iş bu .

Ben burda sırf insanlar Beşiktaşlı diye saygı ve sevgi gösteriyorum ama onlar sırf siyasi düşüncelerine ters diye insanları karalayabiliyor.Onlara hak var savunurken bize yok.

Ben de bu konu içinde alakasız şeyleri tartışmaktan mutlu olmuyorum .ama ilk onlar yazıyor burda ne bir uyarı geliyor ne bir şey.sadece biz cevap verince tamam polemik olmasın oluyor.ilk uyarı da bize geliyor suçlusu da biz oluyoruz bunu anlamıyorum işte.

Ben iftiraya cevap veririm altında da kalmam.Hiçbir gurubun savunucusu vs de değilim.Bugun Ormana biri iftira atsın ona da cevabını veririm.Kimse Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı birine iftira atamaz.İster Orman olsun ister Çarşı gurubu olsun kimse iftira atamaz.Belgesini koyabilen varsa koysun deyince de ses çıkmıyor ne hikmetse.

Ama her gün itinayla bu tarz muhabbetler oluyor.Cevap vermeyim vermeyim diyorum ama 1-2-3 derken benim de sabrim taşıyor.

Neyse yine kafa ütüleyen biz olduk.Bu konuya stadla ilgili bilgileri almaya giren arkadaşlardan özür diliyorum.Eyvallah.

Çevrimiçi Necmi

biz eski açıktayız nasıl olacak o iş

Çevrimiçi murat

[/quote
yeni açıktan alırsan maç öncesi buluşuruz.eski açıktan 121. blok 18,19,20,21 sıralardan alırsan beraber tezahürat yaparız.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimiçi Necmi

Polemik yapan yine ben oldum.Hiçbir zaman ilk mesajı ben atmıyorum sadece insanlara cevap veriyorum ama polemiği yaratan ben oluyorum nasıl iş bu .

Ben burda sırf insanlar Beşiktaşlı diye saygı ve sevgi gösteriyorum ama onlar sırf siyasi düşüncelerine ters diye insanları karalayabiliyor.Onlara hak var savunurken bize yok.

Ben de bu konu içinde alakasız şeyleri tartışmaktan mutlu olmuyorum .ama ilk onlar yazıyor burda ne bir uyarı geliyor ne bir şey.sadece biz cevap verince tamam polemik olmasın oluyor.ilk uyarı da bize geliyor suçlusu da biz oluyoruz bunu anlamıyorum işte.

Ben iftiraya cevap veririm altında da kalmam.Hiçbir gurubun savunucusu vs de değilim.Bugun Ormana biri iftira atsın ona da cevabını veririm.Kimse Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı birine iftira atamaz.İster Orman olsun ister Çarşı gurubu olsun kimse iftira atamaz.Belgesini koyabilen varsa koysun deyince de ses çıkmıyor ne hikmetse.

Ama her gün itinayla bu tarz muhabbetler oluyor.Cevap vermeyim vermeyim diyorum ama 1-2-3 derken benim de sabrim taşıyor.

Neyse yine kafa ütüleyen biz olduk.Bu konuya stadla ilgili bilgileri almaya giren arkadaşlardan özür diliyorum.Eyvallah.

Evet :) sana söyleyeceğim tabiki en azından biliyorsun ne çektiğimizi uzatıpta konuyu
sabote atmeyelim kapatalım cevap verdikce cevap çıkıyor nereye kadar devam edecek
bu tamam karşındakini ikna edebiliyormusun yok her kes kusura bakmasın ön yargılı
konuşuyor kombineler satılıyor kimse stada bedava giremez istenen bu değilmi oluyor işte
kombinesini biletini alan stadda safını tutar kim ordaymış kim değilmiş görürüz geçmişin
hesabınımı göreceğiz burda

Çevrimdışı JusTDaqqeR

bugün foto paylaşımı yapılmadı galiba :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Caner

Şu numaralı temelimiz atıldı iyi güzel de acaba bu temel genişlemeye devam edecek mi hemen yoksa parça parça mı yükselecek acaba ya?

Etiketler: