Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Dany ve escude alacaklarını tahsil etmek için kulübe haciz göndermiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

nerden biliyorsun yenge olduğunu o kız Beşiktaşın mühendisi
böyle dedikodu yapmak hemde bir şey yokken ayıp değilmi
internet ortamında konuşuyorsun o kızın bir ailesi var.

özür dilerim abi haklısın mabeti görme heycanıyla düşünemedim yanlış anlaşılmasın

Çevrimdışı Deniz

burada kimse çarşı böyle çarşı söyle demiyor zaten , gerçekler neyse herkes dile getiriyor , ama Fikret Ormana , yok (hakaret Yasak) , yok fikret vb cümleler dile getiren çarşı elemanlarına tabiki kızarız  .  Hiç bir BEŞİKTAŞLI , başında Fİkret Orman olsa bile , o koltukta oturan kişiye hakaret edemezzzzz...
Çarşı elemanı derken ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Mabet abi böyle fotoğraflara hayatta çıkmazzz :)

Çevrimdışı denizaydogdu

Çarşı elemanı derken ?
yani ne diyeceğiz ben çarşı grubuna üye değilim , çarşı elemanları , ne yani BEŞİKTAŞTAN büyük olarak mı dillendireceğim onları , Benim için en büyük BEŞİKTAŞTIR , gerisi kim olursa olsun teferruattır,
Kartal

Çevrimdışı empisayn

necmi abi bugün 19 luk genç arkadaşların yönetime olan siniri herhalde geçmicek:)

Matematiksel olarak şampiyonluk şansı varken fenerbahçenin maçı seyircili oynama derdine düşmüş , hiçbir oyuncuya borcumuz dedikten sonra alacakları olduğu için klube dava açan futbolcuların ağzına laf veren (bkz:dany) , kamp başlamasına rağmen transfer yapmayan başkana sinirli olmakla son derece haklıyım .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı denizaydogdu

Matematiksel olarak şampiyonluk şansı varken fenerbahçenin maçı seyircili oynama derdine düşmüş , hiçbir oyuncuya borcumuz dedikten sonra alacakları olduğu için klube dava açan futbolcuların ağzına laf veren (bkz:dany) , kamp başlamasına rağmen transfer yapmayan başkana sinirli olmakla son derece haklıyım .

arkadaşlar bu konunun burada konusulması saçma , genel amacından sarkıyor herkes buraya yeni stad için geliyor , lütfen !
artı Fikret orman hata yapsada biz laf geçirsek nida sında olan arkadaslar aynı olayı SEBA' ya yapmışlardır o yuzden bir şey demiyoruz onlara
Kartal

Çevrimdışı Efe

Ahmet Nur Çebi'yi çok seviyorum  :ok:
Ahmet nurçebi bey biraz orklara benziyor gibi ama bu çoj iyi orklardan demir falan sağlıyor bende fikret baskanla birlikte cok seviyorum kesndisini
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 17:55:27 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

Siz burda pohpohlamaya devam edin .bu site bitmiştir benim için..sağlicakla kalin...

Çevrimdışı Deniz

yani ne diyeceğiz ben çarşı grubuna üye değilim , çarşı elemanları , ne yani BEŞİKTAŞTAN büyük olarak mı dillendireceğim onları , Benim için en büyük BEŞİKTAŞTIR , gerisi kim olursa olsun teferruattır,

Ormanı eleştiren herkes Çarşı gurubu üyesi mi oluyor?Nasıl bir mantık bu acaba?Açıklasana biraz.

Çevrimdışı Deniz

Bakın beyler etliyle sütlüyü ayırt edemiyorsunuz sonra burda insanların sinirleri geriliyor kalpler kırılıyor.

Fikret Orman bu kulübün başkanıdır ve ona hakaret edilmesi yanlıştır.Edenler ya da ona lakap kullananlar büyük ayıp eder.

Ama sırf Fikret Ormanı savunacam diye Ormana her laf söyleyen adamı Çarşı gurubu üyesi sanıp Çarşıya laf atmak da o derece ayıptır.

Siyasi çıkarlarına uymuyor diye Çarşıya "beleş bilet alıyor vs " tarzı iftira atmak erkekliğe sığmaz.Varsa belgen koy yoksa kapa çeneni sus.

Fikret Orman bile son kongrede bu taraftar grubuna olan tutumunun yanlış olduğunu kabul edip özür dilemişken sizler neyin peşindesiniz.Çarşı bu kulübün en değerli parçalarından biridir.3-5 elemanın gazına gelip ona buna iftira atmayın.orman gider çöl gelir ama o iftiralar üstünüzde hep kara leke olarak kalır bunu iyi bilin.

Çevrimdışı empisayn

O gün sebayı protesto eden herkes son derece pişmanken , gerçekten seba'ya büyük bir haksızlık yapıldığını düşünürken ; siz aynı olay ona da yapıldı şimdi f.ormana yapılıyor diye ikisini kıyaslıyorsunuz . Gerek şampiyonluk sayısı olsun , gerek SÖZLERİN TUTULMASI  olsun , gerekse gördüğü saygı bakımından iki ismi karşılaştırmak gerçekten absürd .  Neyse gerekli başlık açılır oradan seve seve tartışırım bu konuyu konuyu dağıtmaya gerek yok .

Çevrimiçi Necmi

Ben de aynı şekilde düşünüyorum gönül ister ki hem makama hem kişiye saygı duyalım ama zannımca sadece birini yapabiliyorum  .Yazımda başkana kesinlikle hakaret etmiyorum senin de dediğin gibi yanlışlarını söyleyip eleştiriyorum transfer ve medya konusunda . Saygısızlık ettiysem kusura bakmayın hepimizin derdi aynı
yok sana hakaret ettiğini söylemedim ama ima vardı :)
söylemek istediğim Beşiktaş değerlerini yukarda tutalım
kişiler gelir gider ama makam değerlidir ve makamı korumak gerekir
ne olursa olsun siz farkında değilsiniz ama makamdaki birine
küfür ettiğin zaman direk Beşiktaşa etmiş oluyorsun ama eleştireceksin
sonuna kadar eleştiri olmadan doğru yola kanalizede olunmaz
Beşiktaş bizim için değerli ve bu değeride önce bizim korumamız gerekir.

Çevrimdışı denizaydogdu

Bakın beyler etliyle sütlüyü ayırt edemiyorsunuz sonra burda insanların sinirleri geriliyor kalpler kırılıyor.

Fikret Orman bu kulübün başkanıdır ve ona hakaret edilmesi yanlıştır.Edenler ya da ona lakap kullananlar büyük ayıp eder.

Ama sırf Fikret Ormanı savunacam diye Ormana her laf söyleyen adamı Çarşı gurubu üyesi sanıp Çarşıya laf atmak da o derece ayıptır.

Siyasi çıkarlarına uymuyor diye Çarşıya "beleş bilet alıyor vs " tarzı iftira atmak erkekliğe sığmaz.Varsa belgen koy yoksa kapa çeneni sus.

Fikret Orman bile son kongrede bu taraftar grubuna olan tutumunun yanlış olduğunu kabul edip özür dilemişken sizler neyin peşindesiniz.Çarşı bu kulübün en değerli parçalarından biridir.3-5 elemanın gazına gelip ona buna iftira atmayın.orman gider çöl gelir ama o iftiralar üstünüzde hep kara leke olarak kalır bunu iyi bilin.

İLK Başta terbiyesizlik etme , ole konusalım !!!! Burda sizin sa " kapa çeneni sus." vb cümlelerinizi duymaya değil , sevgili BJK ' lılarla muhabbet etmeye geldik @Necmi Abi eğer zaten burası bole olacaksa girmenin anlamı yok bundan sonra !
Kartal

Çevrimdışı empisayn

yok sana hakaret ettiğini söylemedim ama ima vardı :)
söylemek istediğim Beşiktaş değerlerini yukarda tutalım
kişiler gelir gider ama makam değerlidir ve makamı korumak gerekir
ne olursa olsun siz farkında değilsiniz ama makamdaki birine
küfür ettiğin zaman direk Beşiktaşa etmiş oluyorsun ama eleştireceksin
sonuna kadar eleştiri olmadan doğru yola kanalizede olunmaz
Beşiktaş bizim için değerli ve bu değeride önce bizim korumamız gerekir.

Necmi abi benim en çok kızdığım bizim Beşiktaş'ı düşündüğümüzün çeyreğini yönetim düşünse neler olurdu çok merak ediyorum . Bu forumda bile gecesi gündüzüne karışıyor insanların , alınan bir kepçe hafriyatı bile hesap ediyor millet . Keşke bizim kadar umursasalar klübü o zaman her şey çok güzel olacak

Çevrimdışı Efe

Yaw kendi sitemizde bile atismadan duramiyoruz sakin biraz kalpler kirilmasin kapatilsin konular tek büyük BEŞİKTAŞ lutfen :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Şu çorapsız erkek kim _? entel dantel giyinmiş stadın ahengini bozuyor :) başkan ve cebi inşaattan anlayan kişiler...! çorapsız ne ayak _? manken gibi gelmiş baretsiz ve podyumda yürüyor ayağını burkacak sonra iş kazası çıkartacak bize :)

Abi niye öyle dedin ki belki babet çoraplardan giymiştir  :naughty:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Oktay

ahmet
ahmer nur  cebi bakmayın böyle kurak topraklardan geldi gibi görüktügüne gençliğinde player gibi delikanlıymış:)

Çevrimdışı Deniz

İLK Başta terbiyesizlik etme , ole konusalım !!!! Burda sizin sa " kapa çeneni sus." vb cümlelerinizi duymaya değil , sevgili BJK ' lılarla muhabbet etmeye geldik @Necmi Abi eğer zaten burası bole olacaksa girmenin anlamı yok bundan sonra !

Niye üstüne alınıyorsun bu lafı?Öyle bir iddian mı var?Varsa bir iddian koy buraya belgesini?Yoksa iftira atan birine ne denir?

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bugün 19 luk genç arkadaşların yönetime olan siniri herhalde geçmicek:)
onlar Beşiktaşı bizden daha fazla yaşıyor bizim muatap olmadığımız şekilde arkadaşlarının dalgasına
maruz kalıyorlar ve buna görede beklentileri farklı oluyor tamamen genç olmanın verdiği
bir şey yapacak bir şey yok zamanla olgunlaşacaklar bizlerinde onlara doğru şekilde
cevap vermemiz gerekirki bu süreç hızlı geçsin

Çevrimdışı AdemG

yaw arkadasim neden atar yapiyorsun..bu sitenin sahibi Necmi degilki, aksine sensin sahibi , biraz da benim hepimizin aslinda..bu sitenin kurulus amaci da bu degilmiydi aten bize ait olan bir site olsun istenmedi mi.. insan kendi evini terkeder mi, edebilir mi.. aile icinde tartisma da olur, gorus alis veriside..yeterki uslubunu koruyalim saygida kusur etmeyelim bu fikret bey icin de gecerli carsi icinde.. 

Lütfen daha fazla konu dışına çıkmayın arkadaşlar rica ederim, aksi taktirde konu dışı mesajlar taşınacak ya da silinecektir.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Vodafone arena Facebook sayfası az önce sordum

Çevrimdışı denizaydogdu

Niye üstüne alınıyorsun bu lafı?Öyle bir iddian mı var?Varsa bir iddian koy buraya belgesini?Yoksa iftira atan birine ne denir?

Bak senınle kavga etmek istemjıyorum kardeşim yaşındasın , ben konuyu kapatmaya çalışıyorum  sen hala ole bole derdindesin , çarşı umrumda değil , ha bilet olayımı dersin ben gozumle gordum 30 yaşındayım 8 yaşından beri yeni açığa tarafına gidiyorum , beleş bilet alan kişiler oldu çarşıdan da yenı acık tarafından da , almadık diye kimse inkar edemez , ama bak daha yaşın kucuk ilerde ne demek istediğimizi daha net anlarsın , ben burda konuyu kapatıyorum , sende yaşın gereği burdaki buyuklerine az da olsa saygılı olmanı bak rica ederim diyorum , lütfen , burda bana değil ama KİMSEYE KİMSENIN ben dahil yada başkasına "kapa çeneni sus" kimse diyemezz !!! ben ona kızdım , bana değil ama başkasına da deme ! lütfen
Kartal

Çevrimdışı Oktay

Lütfen daha fazla konu dışına çıkmayın arkadaşlar rica ederim, aksi taktirde konu dışı mesajlar taşınacak ya da silinecektir.
aktar nerdesin sen boşladın iyice buraları.)

Etiketler: