Bakın beyler etliyle sütlüyü ayırt edemiyorsunuz sonra burda insanların sinirleri geriliyor kalpler kırılıyor.
Fikret Orman bu kulübün başkanıdır ve ona hakaret edilmesi yanlıştır.Edenler ya da ona lakap kullananlar büyük ayıp eder.
Ama sırf Fikret Ormanı savunacam diye Ormana her laf söyleyen adamı Çarşı gurubu üyesi sanıp Çarşıya laf atmak da o derece ayıptır.
Siyasi çıkarlarına uymuyor diye Çarşıya "beleş bilet alıyor vs " tarzı iftira atmak erkekliğe sığmaz.Varsa belgen koy yoksa kapa çeneni sus.
Fikret Orman bile son kongrede bu taraftar grubuna olan tutumunun yanlış olduğunu kabul edip özür dilemişken sizler neyin peşindesiniz.Çarşı bu kulübün en değerli parçalarından biridir.3-5 elemanın gazına gelip ona buna iftira atmayın.orman gider çöl gelir ama o iftiralar üstünüzde hep kara leke olarak kalır bunu iyi bilin.
ek olarak carsının tutumunu sevmeyenleri de "siyasi sebeplerden dolayı sevmiyor" ya da "fikret ormancı oldugundan sevmiyor" diye etiketlememek de gerekir
kendi adıma sol gorusluyum, fikret ormancı filan da degilim, sadece yaptıgı işleri genel olarak begeniyorum
carsıyı da neden sevmedigime gelirsem:
1-ferdi nin oldurulmesi
2-yd yi alt katta protesto edenleri(denizli macından 1 onceki ya da 1 sonraki mactı) Cem (abilerden) ve yanındakilerin "kimi protesto ediyorsunuz anasını s..." diye tehdit/kufur/tukuruklerinden dolayı
3-gecen sene olimpiyatta son macta 70. dakikada alt kata saldırıya gecip "stadı terk etmeyen Bursalıdır, Fenerlidir" (hani Beşiktaşlılıgı sorgulama yoktu) nidalarından dolayı sevmiyorum.
Umarım kendi adıma net olmuştur.
He bu transfer hikayeleri, abilerle filan anadoludaki Besiktaslıları ya da damarında genclik atesi olan gencleri etkileyebilirler, sonucta biz de o yollardan gectik, uni yıllarım hep kutunun icinde gecti, 98den beri tribunlerdeyim, o zamanlar bu soylemler eminim bana da tatlı gelirdi ama su an ben yemem, yiyene de afiyet olsun.