Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

kameranın önünden kalıplar geçmekte,sabah betonlanan yere gidiyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı serkanjk

abi şu yazanların soldakı bilgileri biraz daha kuçuk olsa nasıl olur bırısı 1 cumle yazı yazıyor sayfa doluyor onu ayarlayamazmısınız

Çevrimdışı brci

Çevrimiçi Necmi

abi şu yazanların soldakı bilgileri biraz daha kuçuk olsa nasıl olur bırısı 1 cumle yazı yazıyor sayfa doluyor onu ayarlayamazmısınız
bazı nickler çok uzun bölüme sığmıyor
ne yapabilirimki nicklerine destan yazanlar var :)
@serkanjk

Çevrimdışı berk_bjk

beyaz koltuklar sanki hiç gözükmeyecekmiş gibi ve boş bir görüntü verecek

Çevrimdışı siyah-1903

Bu arada ben transfere kullanılacağına stada kullanılmasını isterim.
Stat demek gelir demek. Transfer kapalı kutu daha riskli. :)

olcanın nesi karakutu.. alacaksın ve adam sana her yıl kaç maç kurtaracak.. uzun zamandır turkiye liginde bu kadar fonksiyonel adamı ne zaman aldık...
resmen elimizdeki adamı kaptırdık işte.. stadı zaten yapıyoruz, ona bir söylemimiz yok.. ama bu olcan meselesi ciddi anlamda can sıkıcı..
iş bitiremiyorsan iş bitirenini bul kardeşim.. koskoca yönetimde şu olcanın parasını verebilecek bi allahın kulu yok muydu.. adam garanti transfer diyorum, garanti..
hadi geçmiş olsun..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı ALI RIZA

+1903.kendisi forzadan ban yedi diye böyle konuşuyor sanırım.Lakin forzadan birinin beleş bilet aldığına dair kanıtı koyamazsa iftiracı olur.
ben de forza üyesiyim Beşiktaşla ilgili beleş birşey ömrümde ne gördüm ne de alanı gördüm.Ceza yedi diye ona buna iftira atmak güzelmiş.
Bende 2008 den beri T.C ile üye oldum ve hala üyeyim...! 5-6 kere ban yedim 1 kere atıldım :) 1 gün olsun forza kötü demedim...! Fikret beye karşı orada hakaret vs forza yöneticilere hakaret ederek atıldım..! hak etmiştim...! 
@Necmi Abi de güzelcene yazmış bence arkadaşın dediğinde de bildiği birsey vardır deyip konuyu uzatmayalım...!

Çevrimdışı CanEmre

olcanın nesi karakutu.. alacaksın ve adam sana her yıl kaç maç kurtaracak.. uzun zamandır turkiye liginde bu kadar fonksiyonel adamı ne zaman aldık...
resmen elimizdeki adamı kaptırdık işte.. stadı zaten yapıyoruz, ona bir söylemimiz yok.. ama bu olcan meselesi ciddi anlamda can sıkıcı..
iş bitiremiyorsan iş bitirenini bul kardeşim.. koskoca yönetimde şu olcanın parasını verebilecek bi allahın kulu yok muydu.. adam garanti transfer diyorum, garanti..
hadi geçmiş olsun..

Sakatlanmayacağının garantisi mi var  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Açıklıyorum!!!!! Bu karizmatik dayı Mabet..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bence mabet buralarda bi yerde  :biggrinking:
yok orda değil mabet düşmez böyle tongaya :D

Çevrimdışı Schwarzer Adler

İsteyen maddi durumu taksitsiz ödemeye uygun olan gider kombinesini alır... Fakat  Çarşı' nın Passo dayatmasına karşı tutumunu hoşgörüyle karşılamak gerekir onların Beşiktaşlılığını sorgulamayı kimsenin hakkı değil... Sonuçta yönetim taraftara güvenerek mi yaptı stadyumu? inönüde yıllardır kaç kombine satıldığı belli?

yönetim kime güvenerek yapacak acaba stadı. lafa gelince beşiktaş'ın sahibi taraftardır diyorsan, icraata gelince de bahane etmeyecen. (durumun var ve maçlara gelebilecek gibiysen)
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı Serjo

hadi geçmiş olsun..

30 yaşında ki adama 5 miyon euro + futbolcu (TS'nin talebi OĞUZHAN OZYAKUP) verilmez
bu paraya Gökhan Töre'yi rahatlıkla alabiliriz (yaşı 22)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu çorapsız erkek kim _? entel dantel giyinmiş stadın ahengini bozuyor :) başkan ve cebi inşaattan anlayan kişiler...! çorapsız ne ayak _? manken gibi gelmiş baretsiz ve podyumda yürüyor ayağını burkacak sonra iş kazası çıkartacak bize :)

Çevrimdışı Oktay

işin aslı galatasaray trabzonlu futbolculara hasta olcay gaziantepdeyken niye almadı

Çevrimdışı Deniz

Yahu beyler ben 2 senedir transfer beklentisi tutmuyorum size de tavsiye ederim.Ronaldinho denilip dany nounkeu alındıktan sonra da hiç mi hiç ümidim kalmadı.Kendinizi üzmeyin.Stada odaklanın. Tek adam gibi ilerleyen işimiz stad.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

(xxxxxxx) duruyo işte yanyana fena yakalandı :D
beyler bu yakıştırmaları yapmayın ayıp birinin adını çıkartıyorsunuz
@brci

Çevrimdışı empisayn

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayacak kapasiteye sahip değil  , lütfen kendinize gelin .

Çarşıya sallayanlar , o insanların Beşiktaş için neleri feda ettiğini biliyor mu ?

Taraftarı her fırsatta gerek transfer beceriksizliği , gerekse medyadaki vizyonsuzluğu olsun hayalkırıklığına uğratan , verdiği sözlerin hepsi '' haftaya netleşir'' olan adam kral , çarşı tü kaka öyle mi ?

Bu konu hakkında bu forumda sessiz kalacaktım fakat herkes forzaya sallayıp başkanı göklere çıkarıyor .

Stad yapıyor fakat onu da hakkıyla yapamıyor . Mabet'e biri forumda ''Delikanlı gibi soruyorum stadtaki planların aksamasında Beşiktaş A.Ş 'nin payı ne kadar '' diye sorulmuştu o da emin ol çok fazla diye cevap vermişti

İşin özetine gelip konuyu dağıtmamak gerekirse ; sırf birilerini yermek için başkalarını göklere çıkarmayın sonra ''neden diego , olcan bize gelmiyor yaa :( '' diye ağlamak zorunda kalmazsınız
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

yenge var abi ama orda :)
nerden biliyorsun yenge olduğunu o kız Beşiktaşın mühendisi
böyle dedikodu yapmak hemde bir şey yokken ayıp değilmi
internet ortamında konuşuyorsun o kızın bir ailesi var.

Çevrimdışı Semih

hadi geçmiş olsun..

yöneticiler kendi paralarıyla transfer yapabiliyorlar mı? uefa finansal fair play kriterlerinden haberin var dimi?

ayrıca gsnin olcan için 4,5m euro + salih dursun'u verdiği konuşuluyor. salih'i daha devre arasında 2,5m euroya aldılar, yani olcan'ın bonservisinin gs ye maliyeti 7m euro. ben o paraya 22 yaşında gökhan töreyi alırım 28 yaşında olcanı değil
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayacak kapasiteye sahip değil  , lütfen kendinize gelin .

Çarşıya sallayanlar , o insanların Beşiktaş için neleri feda ettiğini biliyor mu ?

Taraftarı her fırsatta gerek transfer beceriksizliği , gerekse medyadaki vizyonsuzluğu olsun hayalkırıklığına uğratan , verdiği sözlerin hepsi '' haftaya netleşir'' olan adam kral , çarşı tü kaka öyle mi ?

Bu konu hakkında bu forumda sessiz kalacaktım fakat herkes forzaya sallayıp başkanı göklere çıkarıyor .

Stad yapıyor fakat onu da hakkıyla yapamıyor . Mabet'e biri forumda ''Delikanlı gibi soruyorum stadtaki planların aksamasında Beşiktaş A.Ş 'nin payı ne kadar '' diye sorulmuştu o da emin ol çok fazla diye cevap vermişti

İşin özetine gelip konuyu dağıtmamak gerekirse ; sırf birilerini yermek için başkalarını göklere çıkarmayın sonra ''neden diego , olcan bize gelmiyor yaa :( '' diye ağlamak zorunda kalmazsınız
Bahsettiğin kişi Beşiktaş kulübünün Başkanıdır kişiye saygın yoksa makama olacak
diğer bahsettiğin çarşı da Beşiktaş kulübünün değerli bir taraftar gurubudur
burada ne kulübün makamlarına nede taraftarlarına sallamaya rıza gösterilmez
Biz burda Beşiktaşın her değerini yüceltiriz bırakalım sallamayı renkliler yapsın
bize yakışmaz dışarda yeterince düşmanımız var birde içerde suni düşmanlar
yaratmayalım Beşiktaş taraftarına yakışmaz bu tür konuşmalar. Kimse siyasi
hırsları yüzünden bir gurubumuza saldıramaz ve aynı zamanda hiç kimsede
Başkanımıza hakaret etme hakkını kendinde bulamaz yanlışlar varsa eleştirilir
ama Beşiktaşlıya yakışacak şekilde olmalıdır.

Çevrimdışı Oktay

Bahsettiğin kişi Beşiktaş kulübünün Başkanıdır kişiye saygın yoksa makama olacak
Biz burda Beşiktaşın her değerini yüceltiriz bırakalım sallamayı renkliler yapsın
necmi abi bugün 19 luk genç arkadaşların yönetime olan siniri herhalde geçmicek:)

Çevrimdışı empisayn

Ben de aynı şekilde düşünüyorum gönül ister ki hem makama hem kişiye saygı duyalım ama zannımca sadece birini yapabiliyorum  .Yazımda başkana kesinlikle hakaret etmiyorum senin de dediğin gibi yanlışlarını söyleyip eleştiriyorum transfer ve medya konusunda . Saygısızlık ettiysem kusura bakmayın hepimizin derdi aynı
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı denizaydogdu

burada kimse çarşı böyle çarşı söyle demiyor zaten , gerçekler neyse herkes dile getiriyor , ama Fikret Ormana , yok (Hakaret Yasak)₄ , yok fikret vb cümleler dile getiren çarşı elemanlarına tabiki kızarız  .  Hiç bir BEŞİKTAŞLI , başında Fİkret Orman olsa bile , o koltukta oturan kişiye hakaret edemezzzzz...
Kartal

Etiketler: