Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı baro19

İsteyen maddi durumu taksitsiz ödemeye uygun olan gider kombinesini alır... Fakat  Çarşı' nın Passo dayatmasına karşı tutumunu hoşgörüyle karşılamak gerekir onların Beşiktaşlılığını sorgulamayı kimsenin hakkı değil... Sonuçta yönetim taraftara güvenerek mi yaptı stadyumu? inönüde yıllardır kaç kombine satıldığı belli?

Çevrimdışı Efe

3 ay çok iddialı bi süre.. zor ama imkansız değil diyelim.

1 ay gecikir 120 gun ideal zaten ekim ayi catininda baslangici olmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu gelen tırlar vinç parçaları için geldi dimi?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

İsteyen maddi durumu taksitsiz ödemeye uygun olan gider kombinesini alır... Fakat  Çarşı' nın Passo dayatmasına karşı tutumunu hoşgörüyle karşılamak gerekir onların Beşiktaşlılığını sorgulamayı kimsenin hakkı değil... Sonuçta yönetim taraftara güvenerek mi yaptı stadyumu? inönüde yıllardır kaç kombine satıldığı belli?
başkan iki senede gelirlerimizle renklileri geçeceğiz derken sence taraftara güvenmiyormuydu nasıl geçmeyi düşünüyordu? tabiki taraftara güveniyordu ama olmadı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ACAB1903

sürekli bahane başkan iki senedir taşın altına elini atıyor kelle koltukta geziyor resmen ama taraftar olarak sadece bahane üretip transfer bekliyoruz kimse bahane üretmesin takıma taraftar olarak katkımız yok malesef

Öncelikle Taraftar olarak takıma değil "Kulübe" bir katkımızın olması lazım.. Bu konu da zaten hep genel sıkıntılarımız var.. Gerek kombine satışlarında gerek lisanslı ürün satışlarında hep geriden geliyoruz.. Ama son yıllarda özellikle lisanlı ürün satışlarında biraz olsun bilinçlenmeye başladık.. Bu seneki kombine konusuna geri dönersek, Herkesin tek çekim alma gücü yok. 4500TL ye varan fiyatlar var bir çok taraftarı ekonomik olarak çok güç durumda bırakıyor tek çekim. Böyle bir emri vaki olamaz. Kulübün varlık sebebi olan, sahibi olan taraftara "MÜŞTERİ" gözü ile bakmamalı yönetim. Yönetim bir dakikada olsa empati yapmalı. Taraftara yapılan çok büyük ayıplar var ortada. Geçen sene kombine sahiplerine yapılan yanlışlar (kandırmalar) , Kart1903 konusunda taraftarın tabiri caizse kandırılması.. Hepsine feda diyoruz ama bir şeyi satarken bir şeyler vaad ediyorsan onu gerçekleştireceksin! Başkan şahsen zor bir dönemde elini taşın altına soktuğu ve bizi YD nin elinden aldığı için minnettarım ama yönetimsel konuda taraftara müşteri gibi davranması olmuyor maalesef..

Çevrimdışı tayfun

bu gelen tırlar vinç parçaları için geldi dimi?
evet,biri yüklenip gitti demin.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Numarali temelide atildi son is kusagi bitirip kalan ufak hafriyati kaldirmak artik devasa bi calisma alni acildi hem obitas hem cicekler icin 120 gun yarindan itibaren basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

BEKLENEN KREDİYİ ALMIŞIZ ...özel bir bankadan 40 milyon tl kredi almışız transferler bu para ile yapılacakmış .. .DHA

ha birde olcanı borsaya bildirmiş tokispor

Çevrimdışı Efe

Numaralida vinci nereye kuracaklar acaba temel atilan bolumde bi yet ayarladilarmi tam goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

BEKLENEN KREDİYİ ALMIŞIZ ...özel bir bankadan 40 milyon tl kredi almışız transferler bu para ile yapılacakmış .. .DHA

o kredi stad için çekildi,transfer için değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Numaralida vinci nereye kuracaklar acaba temel atilan bolumde bi yet ayarladilarmi tam goremedim
bende ona bakıyorum ama bende göremedim hiçbir fikrimde yok
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı eski inönü

1 ay gecikir 120 gun ideal zaten ekim ayi catininda baslangici olmali
Efe ben yeni açıktan umutsuzum ya :(

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ALI RIZA

daha orası belli degil tam olarak yeni vinç gelcek sanırım kapalıda gitti :( alışmıştık da :) 1 set harfiyat alımı daha olacak temel aşağıda biraz...!

Çevrimdışı CanEmre

o kredi stad için çekildi,transfer için değil.
Başkan yayında kredi almadan yapıyoruz dedi ama stadı ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Furkan Sarper

ben geçenlerde bir hesaplama yapmıştım

loca + vip koltuk + 20.000 kombine (loca ve vip koltukların hepsinin satıldığını varsayarak)

yıllık 25 milyon euro gibi bir para sadece bu 3 kalemden gelir. hadi kombine okadar satılmadı diyelim loca vip koltuk bazıları sponsor diyelim 20 milyon euro olsun. bunun maç günü gelirleri var,konserler moda gösterileri olacak diye anlaşma yaptık buralardanda para gelecek ve stad lokanta, fitness center, büyük kartal yuvası derken sadece stadyum denildği gibi para basacak. o yüzden şu yıllar başkana yapamadıklarını düşünmeden destek vermeliyiz diye düşünüyorum. bir başkası olsa inönüde ronaldinho etoyu izlerdik belki ama getirisi yine olmayacaktı...

Çevrimdışı Furkan Sarper

temel atılan bölümün yakınında obitaşın vinci var diye biraz daha eski açık tarafına kurarlar bence

Çevrimdışı tayfun

Efe ben yeni açıktan umutsuzum ya :(
olmadı numaralı bitince çiçekler yeni açık tarafını da yapıverir.

Çevrimdışı Oktay

Sonuçta yönetim taraftara güvenerek mi yaptı stadyumu? bunu tam açarmısın nedemek istediğini anlayamadıkta

Çevrimiçi Necmi

adamlar herşeye karışı fişleniyoruz diyorlar ama kendileri foruma kayıt yaparken kendileride TC istiyor bırakın taksidi filan başkana köstek olmak için herşeyi yaparlar
kardeş rahatsız olan forzaya üye olmaz kimseyi zorla üye yapmıyorlar ama passolig
öyle değil zorla satıyorlar yada maça girmeyeceksin  burda sırf forzaya çamur atmak için
elmayla armutu birbirine karıştırıyorsun insanın çok düşmanı olunca sitesinde dolaşanıda bilmek
istiyor bence doğru yapıyor yoksa kolayca siteyi dağıtırlar orası forza yani bir gurup
guruplarında kendi iç kuralları vardır ben şimdi bakıyorum bayağı kombine alan var
beleşçi diye çamur attığın forzanın üyesiyiz bizde ve burda eski açıktan kombine alan
bir çok arkadaşta forzaya üye her gün haber beklediğin bjk_mabette yılların forza üyesi
şimdi biz beleşcimi oluyoruz biraz laf söylerken söylediğin lafın nerelere uzandığına bak
istersen Başkanı övdüğün için forzadan atıldığını söylüyorsun ben Başkanı savunanların
başında geliyorum bu açık bilinirken forzaya üye bile almazken beni davet ettiler. Orda
başkanı eleştiren varken savunanda var burda olduğu gibi her gurubun içinde farklı uçlar
vardır ama konunun bütününe bakacaksın her taraftar gurubumuz Beşiktaşımızın bir değeridir
ben burda Beşiktaşımızın değerlerinin aşağılanmasına karşıyım yanlışlar varsa eleştirilir ama
sözüm sana değil genele konuşuyorum gurup adı vermeden Beşiktaş taraftarına tinerci, ayyaş,
beleşci vs sıfatlar takanın bir Beşiktaş forumunda işi olamaz burda dini inançları kuvvetli, insanlar var
ama dini inançları olmayan insanlarda var sağcısı var solcusu var ve farklı dinlere mensup insanlarda var
hepimizin ortak paydası Beşiktaştır. Arkadaşlar bu paydanın etrafında toplanalım hiç kimse Beşiktaşı
diğerinden daha az veya daha fazla sevmiyor.
seni alıntı yaptım ama sözlerim sana değil sakın alınganlık yapma @xpenche

Çevrimdışı tayfun

ben geçenlerde bir hesaplama yapmıştım

loca + vip koltuk + 20.000 kombine (loca ve vip koltukların hepsinin satıldığını varsayarak)

yıllık 25 milyon euro gibi bir para sadece bu 3 kalemden gelir. hadi kombine okadar satılmadı diyelim loca vip koltuk bazıları sponsor diyelim 20 milyon euro olsun. bunun maç günü gelirleri var,konserler moda gösterileri olacak diye anlaşma yaptık buralardanda para gelecek ve stad lokanta, fitness center, büyük kartal yuvası derken sadece stadyum denildği gibi para basacak. o yüzden şu yıllar başkana yapamadıklarını düşünmeden destek vermeliyiz diye düşünüyorum. bir başkası olsa inönüde ronaldinho etoyu izlerdik belki ama getirisi yine olmayacaktı...
+190319031903

Çevrimdışı CanEmre

Numarali temelide atildi son is kusagi bitirip kalan ufak hafriyati kaldirmak artik devasa bi calisma alni acildi hem obitas hem cicekler icin 120 gun yarindan itibaren basliyor

temel atma yayını sırasında son kuşağın demirleri örülmüş mü diye baktım ama web'den seyrettiğim için göremedim.
Görebilen oldu mu acaba?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı eski inönü

Galatasaray Olcan'ın bonservisi için çok para vermiştir. Bunlar 1-2 seneye ekonomik krize girecek bakın goreceksiniz.

Çevrimdışı brci

Başkan yayında kredi almadan yapıyoruz dedi ama stadı ???

DHA nın haberi sanırım transferde kullanacaklar daha çok

Etiketler: