adamlar herşeye karışı fişleniyoruz diyorlar ama kendileri foruma kayıt yaparken kendileride TC istiyor bırakın taksidi filan başkana köstek olmak için herşeyi yaparlar
kardeş rahatsız olan forzaya üye olmaz kimseyi zorla üye yapmıyorlar ama passolig
öyle değil zorla satıyorlar yada maça girmeyeceksin burda sırf forzaya çamur atmak için
elmayla armutu birbirine karıştırıyorsun insanın çok düşmanı olunca sitesinde dolaşanıda bilmek
istiyor bence doğru yapıyor yoksa kolayca siteyi dağıtırlar orası forza yani bir gurup
guruplarında kendi iç kuralları vardır ben şimdi bakıyorum bayağı kombine alan var
beleşçi diye çamur attığın forzanın üyesiyiz bizde ve burda eski açıktan kombine alan
bir çok arkadaşta forzaya üye her gün haber beklediğin bjk_mabette yılların forza üyesi
şimdi biz beleşcimi oluyoruz biraz laf söylerken söylediğin lafın nerelere uzandığına bak
istersen Başkanı övdüğün için forzadan atıldığını söylüyorsun ben Başkanı savunanların
başında geliyorum bu açık bilinirken forzaya üye bile almazken beni davet ettiler. Orda
başkanı eleştiren varken savunanda var burda olduğu gibi her gurubun içinde farklı uçlar
vardır ama konunun bütününe bakacaksın her taraftar gurubumuz Beşiktaşımızın bir değeridir
ben burda Beşiktaşımızın değerlerinin aşağılanmasına karşıyım yanlışlar varsa eleştirilir ama
sözüm sana değil genele konuşuyorum gurup adı vermeden Beşiktaş taraftarına tinerci, ayyaş,
beleşci vs sıfatlar takanın bir Beşiktaş forumunda işi olamaz burda dini inançları kuvvetli, insanlar var
ama dini inançları olmayan insanlarda var sağcısı var solcusu var ve farklı dinlere mensup insanlarda var
hepimizin ortak paydası Beşiktaştır. Arkadaşlar bu paydanın etrafında toplanalım hiç kimse Beşiktaşı
diğerinden daha az veya daha fazla sevmiyor.
seni alıntı yaptım ama sözlerim sana değil sakın alınganlık yapma
@xpenche