Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355833 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

kapitalizme değilde dayatmaya karşıydı.sistem ölü doğdu.passo alıp giremeyen ama iett kartıyla giren mi dersin  yada cezalı adam içeri girebiliyor.üye olmak istiyorsun sistemleri çalışmıyor.daha belki 10 bin kişi belki uğraşıyor sistem kaldırmıyor.bütün takımlar yüklense ne olacak.

iş dönüp dolaşıp sonuçta para kazanmak üzere kurulmuş bir sistemin A şahıs ve B şahıs tarafından yapılmasından ziyade  bu işlerin kesinlikle bedava olmayacagı herkes tarafından bilinmesi...

Çevrimiçi Necmi

vermiyosun zaten, pasolig kartları ücretsiz şu an, klüp karşılıyor kombine alanlarınkini.   

Bu arada 800 ve 900 TL lik kombinelerin çabuk tükeneceğini düşünüyorum. onlardan almaya niyeti olan varsa, elini çabuk tutmalı. misal ben akşama yapıştırıyorum iki adet.  :busted_cop:   buradan ortak bi kararla aynı yerden alsak süper olurdu ama herkes bi kararsız anladığım kadarıyla.
@demir_kArtAl  vermiyorsun diye bir şey yok senin yerine kulüp veriyor
aynı şey eski açık ortanın üst kısımlarından alırız diyorum cuma yada cumartesi
hallederiz :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

son 3-4 günde beton rekoru kırıldı
valla ne yalan söyleyim senin bu avatar resmini görmeyince başka biri gibi geliyon bana bu resme alışmışım:))@sallapati
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 16:40:57 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı sallapati

çiçekler kapalıdaki vinci 2-3 gün içinde söküp numaralıya yerleştirir heralde :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@demir_kArtAl  vermiyorsun diye bir şey yok senin yerine kulüp veriyor
aynı şey eski açık ortanın üst kısımlarından alırız diyorum cuma yada cumartesi
hallederiz :ok:
Necmi Abi Deplasman tribünü numaralı köşeye olacaksa alt köşeden 123 den alsak sıkıntı olur mu sence ? @Necmi

Çevrimdışı Efe

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
adama anlatamazsında sistemi...

düşünsene rock yıldızları yabancı şarkıcılar geliyor passolig yok karaborsada passolig arıyor okutuyor resim uyuşmuyor falan tam komedi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi Deplasman tribünü numaralı köşeye olacaksa alt köşeden 123 den alsak sıkıntı olur mu sence ? @Necmi
deplasman tribünü altındanmı :bandit:
kafamıza bir şey atarlar tehlikeli bölge :D

Çevrimdışı Geovani

Necmi abi bende cuma stattayim eski acik 121 yani orta ust kisim abi almak isteyen varsa orda bulusalim beraber alalim....bu arada bilgisi olan varsa bilgilendirsin kombine alirken pasoyuda beraber alabiliyormuyuz yoksa daha önce mi almamiz lazim
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı SDemirsoy

deplasman tribünü altındanmı :bandit:
kafamıza bir şey atarlar tehlikeli bölge :D
abi ben orayı çok seviyorum kapalı ve yeni açık görüş alanın da zaten kim geliyor ki deplasmana abi ağ falan çekerler onlara  :D

çiçekler kapalıdaki vinci 2-3 gün içinde söküp numaralıya yerleştirir heralde :D :D

Yeni açık drenaj işlerini de bizim için yapmışlardı, üstüne bir de vinç hediye edeceklerse bize helal olsun diyorum çok iyiler bu çiçekler  :lol:

Çevrimdışı quentine83

eski açık köşede çalışma var mı acaba temel seviyesindeki köşede...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sallapati

valla ne yalan söyleyim senin bu avatar resmini görmeyince başka biri gibi geliyon bana bu resme alışmışım:))@sallapati
aynen abi bunu kullanayım artık tekrardan

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açık drenaj işlerini de bizim için yapmışlardı, üstüne bir de vinç hediye edeceklerse bize helal olsun diyorum çok iyiler bu çiçekler  :lol:
Haydaa İsmail Abi bizimkiler bu işe girmezler bence  :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

evet cuma 14:00 diye biliyorum olmazsa cuma buluşalım alalım
hem mini toplantı yaparız :D

abi yarın izin aldım sırf kombine için diğer işlerimi de yarın halledeceğim Cuma günü maalesef istesem de izin alamam :)
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 16:51:12 mustafa_(87) ]

Bu dediklerin Passolig kart ile zaten mümkün olacak... Kombinen Pasolig karta tanımlı olacak ve gidemeyeceğin maça passolig kartı olan bir arkadaşına internetten vb. kanallardan yükleme yaparak sadece o maç için giriş imkanı vereceksin...

Geniş Bilgi :)

Bilet aldıktan sonra etkinliğe katılamayacağımı fark ettim, bilet sahibini değiştirebilir miyim?

Satın almış olduğunuz biletinizi passo.com.tr üzerinden başka bir PASSOLİG kart sahibi olan istediğiniz bir kişiye transfer edebilirsiniz.

Bilet Transferi nasıl yaplıyor?

Üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Biletlerim” sekmesini açın.
Transfer etmek istediğiniz maçın karşısındaki “TC Kimlik No” kutucuğuna maç biletinizi transfer edeceğiniz kişinin TC Kimlik numarasını “yazın ve “Transfer Et” butonuna basın.
“Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız bilet o kişiye transfer edilmiş demektir.

PASSOLİG kartımı başkasına vererek maça girişini sağlayabilir miyim?

PASSOLİG kartı sizin adınız, soyadınız, TC Kimlik numaranız ve fotoğrafınızın bulunduğu ve size özel bir karttır. Bu kart ile başka bir kişinin stadyuma girmesi kanunen yasaktır.
Ancak http://www.passo.com.tr adresine girerek veya Çağrı Merkezini arayarak ilgili maç için hakkınızı dilediğiniz kişinin PASSOLİG kartına transfer edebilirsiniz. Biletinizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart’ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Kombinemde tanımlı bir maçı arkadaşıma nasıl transfer ederim?

http://www.passo.com.tr’ye üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesine tıklayın.
“Kombine Transferi” sekmesine tıklayın
Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.
Transfer edilecek kişinin TC Kimlik numarasını “TC Kimlik No” kutucuğuna yazın ve “Transfer Et” butonunu tıklayın.
“Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız ilgili maça ait hakkınız o kişiye transfer edilmiş demektir.

Kombine biletimi gidemeyeceğim maçlar için nasıl değerlendirebilirim?

Kombine kartınızı gidemeyeceğiniz maçlar için http://www.passo.com.tr adresinden girerek koltuğunuzu o müsabaka için devir ederek satışa açılmasını sağlayabilirsiniz. İlgili müsabakanın tüm biletlerinin bitmesi durumunda devir etmiş olduğunuz koltuk satışa çıkarılacaktır.

Kombine devir (resale) nedir?

Kombine sahipleri artık gidemedikleri maçlar için koltuğunu sistem üzerinden bilet satışına açabilecekler. Koltuklarının ilgili maça bilet olarak satılması durumunda hem kombine sahibi, hem de kulübü kazanacak. Fikriniz değişirse ve koltuğunuz bilet olarak başka bir kişiye satılmamışsa, sistem üzerinden hakkınızı tekrar kartınıza tanımlayabileceksiniz.

Kombine Devir (resale) nasıl yapılır?

http://www.passo.com.tr’ye üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesini tıklayın.
“Kombine Satışı” sekmesini tıklayın.
Kombinenizi ve satışa çıkarmak istediğiniz maçı seçin ve “Satışa Çıkar” butonunu tıklayın.

Kombine biletimi devir ettim ancak maça gitmeye karar verdim, koltuğumu nasıl geri alabilirim?

Devir etmiş olduğunuz koltuğunuz o müsabaka için satılmış ise koltuğunuzu geri almanız mümkün olmayacaktır. Ancak koltuğunuz satılmamış ise PASSOLİG kartınıza tekrardan tanımlayabilirsiniz.

Kombine devir (resale) olayı muhteşem :claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler bu aktar , adamların gönlü zengin :D

Çevrimdışı quentine83

bu çiçekler ortalama 4 günde 300-400 metrekare alanı kalıplayıp ,demirleyip betonluyor ve aynı şekilde başka bir 300-400 metrekare lik yere geçiyor. da bunu obitaş niye yapmıyor kardeşim.niye ilerlemiyor orası ...zemindeki demirler hala kalıplanmamış paslandı gitti...10 kişi mi çalışıyor koca stat da
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

resimde çizdiğim kısım betonlanmışş : :super: :super: :super: :super: :super: :super:

kapalı testere kirişlerde betonlanmış.

Haydaa İsmail Abi bizimkiler bu işe girmezler bence  :bandit:

Girmeyeceğiz tabi, ortadoğu karışık, adam yetiştiremiyoruz El İrtibat, sonra diyorlarki  obitaş çalışan bulamıyor. :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Girmeyeceğiz tabi, ortadoğu karışık, adam yetiştiremiyoruz El İrtibat, sonra diyorlarki  obitaş çalışan bulamıyor. :lol:
sorma abi çoğu adamımız o bölgede  :D

Çevrimdışı keremfrat1

Mustafa ve Samet kardeşimden özür diliyorum kombınlerın 17:00 da çıkmasından dolayı gelemıycem ben tatıle gıtmeden perşembe ve cuma görüşücez inşallah nıye yazdım :D kendımı suçlu hıssetığım için kusuruma bakmayın  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa ve Samet kardeşimden özür diliyorum kombınlerın 17:00 da çıkmasından dolayı gelemıycem ben tatıle gıtmeden perşembe ve cuma görüşücez inşallah nıye yazdım :D kendımı suçlu hıssetığım için kusuruma bakmayın  :)
Senide Ortadoğuya göndericez İsmail abinin düşüncesi o yönde  :bandit:@aktar_ismail

Çevrimdışı Efe

kenara çekilin çiçekler geliyor vincide çektiler mi numaralıya iş tamamdır bakalım ay başı neler olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

sorma abi çoğu adamımız o bölgede  :D
aktar obitaşın ordadogu sorumlusu samet sende balkanlar sorumlusu olarak çiceklerin yaptıgı tribünden kombine almanıza şaşırdım doğrusu.)

Etiketler: