Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

ytong ne oluyor beyler?
gazbeton gibi bir şey  sallapati eski pirket tuğlaların gelişmişi diyebiliriz ben öyle biliyorum yani  :D

Çevrimdışı Zafer_Başkan

arkadaşlar kombineler ile ilgili bir iki sorum olacak. Öncelikle yaklaşık 30000 kombine satışa çıktı diye varsayımda bulunursak; eğer stadın kapasitesi bir misli daha olsaydı 60bin civarı kombine çıkacaktı satışa sorum şu ; neden kombine alırken en azından bir kişiyi yedek olarak tanımlıyamıyoruz? bir kombine ile en azından kombine kart üzerinde kimlik bilgileri olan iki kişiden birisi giremezmiydi? günümüz teknolojisinde bunu istismara açık olmadan yapmak herhalde çok zor olmazdı. ikinci sorum şu olacak ben maça gitmediğim zaman klüb o koltuğu satabilecek mi? gitmeyeceğimi net ortamından beyan ettiğimi ve kartın akreditasyonunu o maç için iptal ettiklerini düşünüyorum, yani hem koltuk boş kalmayacak hem de klübe gelir imkanı saülanacak bu durumda. yani karaborsacı değilde beşiktaş kazanacak.

Bu dediklerin Passolig kart ile zaten mümkün olacak... Kombinen Pasolig karta tanımlı olacak ve gidemeyeceğin maça passolig kartı olan bir arkadaşına internetten vb. kanallardan yükleme yaparak sadece o maç için giriş imkanı vereceksin...

Geniş Bilgi :)

Bilet aldıktan sonra etkinliğe katılamayacağımı fark ettim, bilet sahibini değiştirebilir miyim?

Satın almış olduğunuz biletinizi passo.com.tr üzerinden başka bir PASSOLİG kart sahibi olan istediğiniz bir kişiye transfer edebilirsiniz.

Bilet Transferi nasıl yaplıyor?

Üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Biletlerim” sekmesini açın.
Transfer etmek istediğiniz maçın karşısındaki “TC Kimlik No” kutucuğuna maç biletinizi transfer edeceğiniz kişinin TC Kimlik numarasını “yazın ve “Transfer Et” butonuna basın.
“Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız bilet o kişiye transfer edilmiş demektir.

PASSOLİG kartımı başkasına vererek maça girişini sağlayabilir miyim?

PASSOLİG kartı sizin adınız, soyadınız, TC Kimlik numaranız ve fotoğrafınızın bulunduğu ve size özel bir karttır. Bu kart ile başka bir kişinin stadyuma girmesi kanunen yasaktır.
Ancak http://www.passo.com.tr adresine girerek veya Çağrı Merkezini arayarak ilgili maç için hakkınızı dilediğiniz kişinin PASSOLİG kartına transfer edebilirsiniz. Biletinizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart’ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Kombinemde tanımlı bir maçı arkadaşıma nasıl transfer ederim?

http://www.passo.com.tr’ye üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesine tıklayın.
“Kombine Transferi” sekmesine tıklayın
Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.
Transfer edilecek kişinin TC Kimlik numarasını “TC Kimlik No” kutucuğuna yazın ve “Transfer Et” butonunu tıklayın.
“Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız ilgili maça ait hakkınız o kişiye transfer edilmiş demektir.

Kombine biletimi gidemeyeceğim maçlar için nasıl değerlendirebilirim?

Kombine kartınızı gidemeyeceğiniz maçlar için http://www.passo.com.tr adresinden girerek koltuğunuzu o müsabaka için devir ederek satışa açılmasını sağlayabilirsiniz. İlgili müsabakanın tüm biletlerinin bitmesi durumunda devir etmiş olduğunuz koltuk satışa çıkarılacaktır.

Kombine devir (resale) nedir?

Kombine sahipleri artık gidemedikleri maçlar için koltuğunu sistem üzerinden bilet satışına açabilecekler. Koltuklarının ilgili maça bilet olarak satılması durumunda hem kombine sahibi, hem de kulübü kazanacak. Fikriniz değişirse ve koltuğunuz bilet olarak başka bir kişiye satılmamışsa, sistem üzerinden hakkınızı tekrar kartınıza tanımlayabileceksiniz.

Kombine Devir (resale) nasıl yapılır?

http://www.passo.com.tr’ye üye girişi yapın.
Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesini tıklayın.
“Kombine Satışı” sekmesini tıklayın.
Kombinenizi ve satışa çıkarmak istediğiniz maçı seçin ve “Satışa Çıkar” butonunu tıklayın.

Kombine biletimi devir ettim ancak maça gitmeye karar verdim, koltuğumu nasıl geri alabilirim?

Devir etmiş olduğunuz koltuğunuz o müsabaka için satılmış ise koltuğunuzu geri almanız mümkün olmayacaktır. Ancak koltuğunuz satılmamış ise PASSOLİG kartınıza tekrardan tanımlayabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 17:53:03 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı ALDENYX

KABASI EKİM SONU OLSA Kİ BENCE .EN İYİ İHTİMAL BU OLUR GİBİ OBİTAŞA BAKINCA. KASIM,ARALIK,OCAK,ŞUBAT,MART,NİSAN OLUNCA MUSTAFA NEREDEN FOTO ÇEKER BİLEMEM, ŞU PERVANELİ HELİKOPTERMİ YAPAR İZİN ALIP GİREBİLİRMİ ..BİRDE BÖĞLE SORUN OLACAK...STADA DA NİSAN SONU GİRERİZ MAYISDADA KISMET.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı sallapati

ytong ne oluyor beyler?
gazbeton gibi bir şey  sallapati eski pirket tuğlaların gelişmişi diyebiliriz ben öyle biliyorum yani  :D

ponza taşı gazbeton tuğlaymış biraz araştırdım. sıvası zor hafif dayanıklı bir ürünmüş.. ısı yalıtımı varmış ama tek başına ısı yalıtımı için yeterli değilmiş

Çevrimdışı Deniz

Mabetin kotudugu fotolari nie kimse buryaa koymamis ? :).eski acikdaki iki buyuk demir ne oluyor?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

ytong ne oluyor beyler?

ponza taşı gazbeton tuğlaymış biraz araştırdım. sıvası zor hafif dayanıklı bir ürünmüş.. ısı yalıtımı varmış ama tek başına ısı yalıtımı için yeterli değilmiş
ytong şirket ismi hatta benim bildiğim Alman bir firma

Çevrimdışı demir_kArtAl

mabet döktürdü twitter dan, eski açığın kolonları için getirilen çelik direkler yerleştirilmiş. Çiçekler azdı yine...
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

Çevrimdışı nannan

Eski açıkta çatıyı taşıyan kolonlarla tribünü taşıyanlar aynı olmadığı için çatıyı taşıyacak kolonlarıelik direklerle destekleyecekler sanırım. Şimdiden o direkleri görmek bile süper

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

Forumda proje bolumune bakan oldumu.. Sanki bi resim paylasılmis... :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALDENYX

mabet twitter
Bungee Jumping      aklıma geldi birde böğle bir faliyet oyyyy oy oy. :D[/font][/size]
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 18:27:35 SaLVaDoR ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı nannan

Kapalı tribün planı mı bu mabet? alt katın koltuk yerleşimleri de var sanırım sabırlı bi arkadaş mutlaka sayar.:)

Çevrimdışı Deniz

mabet twitter
@Necmi @bjk_mabet bunlar ney?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

ytong meraklılarına, az önce yanlış resim yüklemişim. mabet twitter hesabından

ytong bir markadır malzemenin  ismi gazbeton tuğla ,bizim bildiğimiz standart tuğladan daha kaliteli daha hafif ve ısı yalıtım özelliği var lazer kesim olduğu için simetrik kesimdir  bu yüzden bir usta diğer tuğlayla günde 10 m2 yer yapıyorsa gazbeton ile 3 katı daha fazla yer yapar.. gazbeton tuğalalrda en kaliteli marka da ytong markadır yani bizimkiler malın en kalitelisini kullanmış:) inşaat malzemeleri satıcısı olarak biraz aydınlatmak istedim. uzatıysam kusura bakmayın

Çevrimdışı demir_kArtAl

Çevrimdışı demir_kArtAl

ytong bir markadır malzemenin  ismi gazbeton tuğla ,bizim bildiğimiz standart tuğladan daha kaliteli daha hafif ve ısı yalıtım özelliği var lazer kesim olduğu için simetrik kesimdir  bu yüzden bir usta diğer tuğlayla günde 10 m2 yer yapıyorsa gazbeton ile 3 katı daha fazla yer yapar.. gazbeton tuğalalrda en kaliteli marka da ytong markadır yani bizimkiler malın en kalitelisini kullanmış:) inşaat malzemeleri satıcısı olarak biraz aydınlatmak istedim. uzatıysam kusura bakmayın

selpak gibi yani  :D

Çevrimdışı Anıl

Daha önce paylaşılmamıştır bu forumda en azından :D Stadyumun alt kat kesit planı...

selpak gibi yani  :D
aynen öyle valla  :D

Çevrimdışı Anıl

Abi 21 saydım ben  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Daha önce paylaşılmamıştır bu forumda en azından :D Stadyumun alt kat kesit planı...
ilk kez gordum valla

Çevrimdışı ALI RIZA

Kurban bayramında yeni açık kaba inşaat bitmiş olacak Obitaştaki yetkiliye göre.
mustafa ağzından yel alsın :) 3 ay dan fazla var :)

Etiketler: