Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368943 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:35:53
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Siyah kutucukla işaretli alan sahne... yeni açık tribünler seyirciler için ayrılan kısımlar...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

necmi abi noktayı koysun o zaman .anket yapılsın .herkes oyunu atsın.bu tartışmada bitsin.
.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Herkese merhaba,wow ve dh'den beri takip ediyorum bugüne kadar forum iyi ki açılmış dedim fakat 30 sayfa Çiçekler-Obitaş muhabbetinden sonra gına geldi ve 1 ay önce üye olduğum hesabımdan ilk mesajımı yazmak istiyorum.Çok açık konuşacağım ARANIZDA İNŞAAT İLE İLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASINLAR ama size Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar? Bıktım artık yok Çiçekler 3 taraf yapıyor yok Obitaş'ın alanı kapalı tribünden büyük böyle muhabbet,eğlence olmaz arkadaşım siz inşaatçımısınız? Hepimiz Beşiktaşa gönül veren ayrı ayrı işleri olan insanlarız burada inşaat hakkında bilgi paylaşacağınıza saçma sapan şeyler yazıp sayfa sayfa gidiyorsunuz işiniz yokmu sizin yahu bırakında işleri olan insanlar bilgilerini versin bizde İstanbul dışında yaşayan insanlar olarak stadı sürekli gidip göremiyoruz onları dinleyelim bilgilenelim.Eğer bu muhabbet devam edecekse ben forumdan çıkıyorum bunuda yapacak bir çok arkadaş daha var eminim.Herkese hayırlı akşamlar.

Çevrimdışı Efe

Herkese merhaba,wow ve dh'den beri takip ediyorum bugüne kadar forum iyi ki açılmış dedim fakat 30 sayfa Çiçekler-Obitaş muhabbetinden sonra gına geldi ve 1 ay önce üye olduğum hesabımdan ilk mesajımı yazmak istiyorum.Çok açık konuşacağım ARANIZDA İNŞAAT İLE İLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASINLAR ama size Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar? Bıktım artık yok Çiçekler 3 taraf yapıyor yok Obitaş'ın alanı kapalı tribünden büyük böyle muhabbet,eğlence olmaz arkadaşım siz inşaatçımısınız? Hepimiz Beşiktaşa gönül veren ayrı ayrı işleri olan insanlarız burada inşaat hakkında bilgi paylaşacağınıza saçma sapan şeyler yazıp sayfa sayfa gidiyorsunuz işiniz yokmu sizin yahu bırakında işleri olan insanlar bilgilerini versin bizde İstanbul dışında yaşayan insanlar olarak stadı sürekli gidip göremiyoruz onları dinleyelim bilgilenelim.Eğer bu muhabbet devam edecekse ben forumdan çıkıyorum bunuda yapacak bir çok arkadaş daha var eminim.Herkese hayırlı akşamlar.
Haklı bu arada hoşgeldin diyelim pek hoş olmadı ama idare et artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:44:35

Kardeşim hoşgeldin büyük dostluklar tartışmalarla başlar... Sen kafana takılan bir konu varsa söyle cevap verebiliriz... Hangi konu olursa olsun  :ok:

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:45:45

Yada senin yazdıkların karşısında yazılması gereken tek şey...

ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar önümüz Bayram stad faliyet birazdaha yavaşlıcak bu durum foruma da sirayet ediyor anca bayramdan sonra hareketlenme olur o yüzden arasıra konu dışı oluyor birbirimizi idare edelim

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hoşbulduk arkadaşlar,biraz sert giriş yaptım ama gerçekten 40 sayfa bu yazıları görünce canım sıkıldı burada 2 tane inşaat firması için hiç birimizin kalbi kırılmasın hepimiz Beşiktaşımızın stadını yapan emekçilerimize teşekkür edelim fazla da yazmayalım.Charlie Chaplin kardeş çoğu şey zaten soruluyor forumu kalabalık etmemek için çok yazmayı düşünmüyorum bilgi veren,fotoğraf çeken herkesin eline sağlık.

Çevrimdışı Oktay

Şimdi buraya gelip daha 1. Mesajında postakoyar vari mesaj yazan değerli Beşiktaşlı kardeşimize tez canlı ve gençliğinden dolayı şahsi cevap hakkımı saklı tutuyorum.... !

Çevrimdışı Balasagun

Konuyu dağıtalım biraz. 110 loca satılmış. Her bir tribüne sponsor bulunacakmış. Şu an stat inşaatı, VIP ve loca satışlarının geliriyle yapılıyormuş. Kaynak Fikret Orman.

(Konu dışı: İngiltere'deki lansmana kadar bir oyuncunun transferi netleşebilirmiş.)

Yada senin yazdıkların karşısında yazılması gereken tek şey...

ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN...
Adam haklı felan değil ne haklısı.
Aklınca posta koyacak yok kaç para alıyorsunuz,  yok böyle muhabbet mi olurmuş.
Siz buna haklı diyorsanız söyleyecek lafımız yok zaten.  Ama size birisi bunları söyleseydi ben ağzının payını verirdim.  Neyse Necmi abi noktayı koydu,  konu dışı mesaj görüldüğü an önce uyarılacak sonra silinecektir. 

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şimdi buraya gelip daha 1. Mesajında postakoyar vari mesaj yazan değerli Beşiktaşlı kardeşimize tez canlı ve gençliğinden dolayı şahsi cevap hakkımı saklı tutuyorum.... !

Abi kesinlikle öyle bir niyetim yok öyle anlaşıldıysam affola çoğunuzun yaşı benden büyük öyle bir şey yapmak ne haddime saygım sonsuz sizlere fakat bir bilgi paylaşıldımı diye aramak ve ya bir fotoğraf görmek için 20-30 sayfa Çiçekler-Obitaş yazıları görmek insanın canını sıkıyor hele de vaktimiz kısıtlıysa.

Çevrimdışı bjk_mabet

Ziyaretci  BEYAZ deseneeeee deseneeeeee....

SİYAHHHHHHHH !!!

NOT: ziyaretci arkadaşlar buyrun gelin üye olun. sorularınız varsa elimizden geldiği kadar yanıtlıyalım...
sohbete sizlerde katılın emin olun bu ortamı sizlerde seviceksiniz...
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 22:06:51 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar tekrar ediyorum önümüz Bayram en az bir hafta stadda faliyet olmıcak konu dışına fazla çıkmadan birbirimizi idare edelim

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 22:08:12
Adam haklı felan değil ne haklısı.
Aklınca posta koyacak yok kaç para alıyorsunuz,  yok böyle muhabbet mi olurmuş.
Siz buna haklı diyorsanız söyleyecek lafımız yok zaten.  Ama size birisi bunları söyleseydi ben ağzının payını verirdim.  Neyse Necmi abi noktayı koydu,  konu dışı mesaj görüldüğü an önce uyarılacak sonra silinecektir. 

Abi kesinlikle öyle bir niyetim yok öyle anlaşıldıysam affola çoğunuzun yaşı benden büyük öyle bir şey yapmak ne haddime saygım sonsuz sizlere fakat bir bilgi paylaşıldımı diye aramak ve ya bir fotoğraf görmek için 20-30 sayfa Çiçekler-Obitaş yazıları görmek insanın canını sıkıyor hele de vaktimiz kısıtlıysa.

Çevrimdışı quentine83

le mabet le kameğğa neden çalışmıyoğğ.yağdım et.el at şu işe...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı bjk_mabet

le mabet le kameğğa neden çalışmıyoğğ.yağdım et.el at şu işe...

kamera hakkında gelen bilgi yağıştan dolayı bir kısa devre oluştu...
vodafone ekibi yarın gelip bu arızayı gidericek...
yarın tekrar yayına başlıyacak kamera...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

ilk mesajın  girişinle yaptığın suçlamayla tek söylenecek şey terbiyesizlik hoş geldin diyeceğim
ama hiç hoş olmadı burası stad raporu verilen bir yer değil direk onun için gelişmeleri anlatan ve hiç sohbet yapılmayan başlıklar var
burası stadla ilgili sohbet başlığı burda stadla ilgili her türlü sohbet yapılır burdaki insanlara ayar vermek
heleki sence yaşca büyük insanlara hiç olmamış bu forumdaki insanlar para alan değil para veren insanlar
o yüzden kelimeleri kullanırken haddini bil

Çevrimdışı Serhat

Mühendis misin caycı mısın yoksa reklam yıldızı mısın anlayamadık sen ne ayaksın mabet abi sen manyak mısın... seni seviyoruz, senin gibi bir abimiz, arkadasimiz oldugu icin cok sansliyiz
BEŞİKTAŞ ⚫️⚪️

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ilk mesajın  girişinle yaptığın suçlamayla tek söylenecek şey terbiyesizlik hoş geldin diyeceğim
ama hiç hoş olmadı burası stad raporu verilen bir yer değil direk onun için gelişmeleri anlatan ve hiç sohbet yapılmayan başlıklar var
burası stadla ilgili sohbet başlığı burda stadla ilgili her türlü sohbet yapılır burdaki insanlara ayar vermek
heleki sence yaşca büyük insanlara hiç olmamış bu forumdaki insanlar para alan değil para veren insanlar
o yüzden kelimeleri kullanırken haddini bil

Sayın Necmi abi,önceki mesajımdada belirttim posta koyma,ayar verme gibi bir düşüncem yok sizlere saygım sonsuz ama Çiçekler ve Obitaş kıyaslamasının bize ne yararı var ki? Bir kaç fotoğraf görmek için 20-30 sayfa arıyoruz.

Etiketler: