Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ozan E.

Bu cicekler obitas tartismasi ne zaman bitecek? Bi taraf daha yuksek ciksa ne olacak? Cok anlamsiz geliyor bu tartisma

Çevrimiçi Necmi

Obitaş stadn %43 ünü yapıyor  :bandit:
yok kardeş öyle değil hesap bu hesabı obitaş mühendisi yaparsa %60 bile çıkartır
normal hesapla eski açıktan %20 daha büyük hepsi o eski açıktaki kapalıdaki ve özellikle
numaralıdaki detayların hiç biri yeni açıkta yok orda otopark yapılıyor eski açığa bir bak
sürekli içerde çalışılıyor merdivenler asansörler çift yüz perdeler birbirinden bağımsız
kompleksler var orda burda iki firmayı birbiriyle tokuşturmak yanlış ve artık bırakmak gerekiyor
ben bugüne kadar iki firmayı birbiriyle mukayese etmedim ben şuna bakarım bir işi aldın ve
bitirmek için bir süren var peki bu sürede bitirmek için çaba gösterdinmi hayır süreleri doldu
adamlar daha kalıpçı getirecek zaman açısından şaka değil daha %25 i yapmadılar ben laf olsun
diye konuşmuyorum bu şekilde devam ederlerse daha bitirmek için tahminen 250 günleri var
şaka değil abartmada değil kesinlikle acil adam takviyesi gerekiyor öyle 30-40 tane kalıpçı değil
ciddi ciddi adam gerekiyor5 ayda bunu yapan bir firmanın bundan sonraki işi kaç ayda yapacağını sanıyorsunuz
daha adamlar 2 ay sonra 14.50 koduna çıkmayı düşünüyorlar otoparkta yani lütfedip iki ay sonra
yeni açık tribünlere başlayacaklar gerisini siz düşünün espiri yapıyoruz ama şaka değil bu şekilde
üzerlerinde baskı oluşmazsa numaralı biter biz yeni açığın bitmesini bekleriz açık söyleyeyim
birazcık umrunda olsaydı obitaşın ciddiye alırdı benim için o firma bu firma değil stadımızın bitmesi önemli

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir kaç sorum var müsadenizle.
1 - Testere kirişi kalıpları söküldükten sonra kaç gün beklenmesi gerekiyor prekast konulabiliyor.
2 - Otobüs ring alanı rampanın neresinde. Paralel bir rampa daha mı olacak.
3 - Yeni açıktaki kolonların (tribün alanı dışında) sayısı neden bu kadar fazla. Orada daha yapılacak ve ortaya çıkmamış bir şey mi var?
4 - 2. kat rampası ilk kat otopark girişini mi kapatıyor, yoksa başka bir giriş yapılacak mı? (kolonlar yolu kapatıyor)?
5 - Numaralı arka taraf bitmeden yeni açığa giriş çıkış yapılamaz. Dolayısıyla tribünün yarısı, numaralı yol bitmeden başlayamaz gibi geliyor. O halde ekime kadar bitmesi biraz hayal değil mi?

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Ciceklerin iyisinden kötüsünden degil ama nunaraliyi keske baska bir firma alsaydi.yeni firma yeni heyecan olurdu.hemde baska bir tecrübe.gerci ihale yapilmadi bildigim kadariyla. Stad bizim firmalarin ikiside bizim.ama hani bir deyim vardir ya "Paranla rezil olmak" biz biraz biraz bu durumu yasiyoruz.ben hatayi yanlisi kabullenemiyorum napiyim arkadaslar

Sabri hocam, yeni firmanın girmesi iyi olmazdı. Yeni firma demek o sahada organizasyonda sıkışıklık demektir.

Çevrimdışı Deniz

yok kardeş öyle değil hesap bu hesabı obitaş mühendisi yaparsa %60 bile çıkartır
normal hesapla eski açıktan %20 daha büyük hepsi o eski açıktaki kapalıdaki ve özellikle
numaralıdaki detayların hiç biri yeni açıkta yok orda otopark yapılıyor eski açığa bir bak
sürekli içerde çalışılıyor merdivenler asansörler çift yüz perdeler birbirinden bağımsız
kompleksler var orda burda iki firmayı birbiriyle tokuşturmak yanlış ve artık bırakmak gerekiyor
ben bugüne kadar iki firmayı birbiriyle mukayese etmedim ben şuna bakarım bir işi aldın ve
bitirmek için bir süren var peki bu sürede bitirmek için çaba gösterdinmi hayır süreleri doldu
adamlar daha kalıpçı getirecek zaman açısından şaka değil daha %25 i yapmadılar ben laf olsun
diye konuşmuyorum bu şekilde devam ederlerse daha bitirmek için tahminen 250 günleri var
şaka değil abartmada değil kesinlikle acil adam takviyesi gerekiyor öyle 30-40 tane kalıpçı değil
ciddi ciddi adam gerekiyor5 ayda bunu yapan bir firmanın bundan sonraki işi kaç ayda yapacağını sanıyorsunuz
daha adamlar 2 ay sonra 14.50 koduna çıkmayı düşünüyorlar otoparkta yani lütfedip iki ay sonra
yeni açık tribünlere başlayacaklar gerisini siz düşünün espiri yapıyoruz ama şaka değil bu şekilde
üzerlerinde baskı oluşmazsa numaralı biter biz yeni açığın bitmesini bekleriz açık söyleyeyim
birazcık umrunda olsaydı obitaşın ciddiye alırdı benim için o firma bu firma değil stadımızın bitmesi önemli

@Necmi abi bari sen yapma şurada eğleniyoruz  :lol: Yoksa ne obitaş ne çiçekler ikisi de babamızın firması değil .

kişisel görüşüm net .İki firma da yavaş.İkisi de işçi sayısını arttırmalı .

Bence kaba inşaattan daha önemlisi de ince işçilik.Kaba inşaata her zaman usta bulursun ama ince işlerde kalifiye eleman bulmak da zor.Öyle tavan ustaları gördüm ki durduk yere insanın kafasına çöken tavan yaptılar.Öyle seramik ustaları gördüm ki ayağını basar basmaz patlayan yada 2 aya kabaran.Usta bulunacaz yetmez işinin uzmanı usta bulacaz.

İnce işçilik kaba işçilikten daha zor.Şu an yapılması gereken bir an önce ama bir an önce kaba inşaatı bitirip ince işlere yoğunlaşmak.Ne çiçekler ne obitaş tek gerçek var BEŞİKTAŞ  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JusTDaqqeR

madem olay bu ve obitaş istenilen sürede bitiremeyecek sözleşme neden yapıldı bu sözleşme boşuna mı imzalaniyor feshedilsin gitsin koskoca bjk insaat a.ş ihale verecek firma mi bulamiyo

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bir kaç sorum var müsadenizle.
1 - Testere kirişi kalıpları söküldükten sonra kaç gün beklenmesi gerekiyor prekast konulabiliyor.
2 - Otobüs ring alanı rampanın neresinde. Paralel bir rampa daha mı olacak.
3 - Yeni açıktaki kolonların (tribün alanı dışında) sayısı neden bu kadar fazla. Orada daha yapılacak ve ortaya çıkmamış bir şey mi var?
4 - 2. kat rampası ilk kat otopark girişini mi kapatıyor, yoksa başka bir giriş yapılacak mı? (kolonlar yolu kapatıyor)?
5 - Numaralı arka taraf bitmeden yeni açığa giriş çıkış yapılamaz. Dolayısıyla tribünün yarısı, numaralı yol bitmeden başlayamaz gibi geliyor. O halde ekime kadar bitmesi biraz hayal değil mi?

1 - Betonarme, mukavemetinin %80-90'ını 1 ay sonunda alıyor. 1 ay sonra prekast montajında bir sorun olmaz.
2 - Otobüs ring alanının rampa ile bağlantısı yok. Ama rampanın düşük kot kısmının önünde kalıyor yön olarak.
3 - Bunun bir çok sebebi var. Maruz kalacağı yük, alanın genişliği, ve kullanım amacı vs şeklinde...
4 - Bu sorunun virgüle kadar olan kısmında ne demek istediğini anlayamadım. (Oruç kafama vurmuş olsa gerek :) )
5 - Otobüs ring alanının tamamlanması ile giriş çıkışlarda bir engel olmayacağı için inşaat hızında da bir engel söz konusu değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

1 - Betonarme, mukavemetinin %80-90'ını 1 ay sonunda alıyor. 1 ay sonra prekast montajında bir sorun olmaz.
2 - Otobüs ring alanının rampa ile bağlantısı yok. Ama rampanın düşük kot kısmının önünde kalıyor yön olarak.
3 - Bunun bir çok sebebi var. Maruz kalacağı yük, alanın genişliği, ve kullanım amacı vs şeklinde...
4 - Bu sorunun virgüle kadar olan kısmında ne demek istediğini anlayamadım. (Oruç kafama vurmuş olsa gerek :) )
5 - Otobüs ring alanının tamamlanması ile giriş çıkışlarda bir engel olmayacağı için inşaat hızında da bir engel söz konusu değil.
yok ben anlatamadım sanırım. orucu bozma şimdi. :) birinci kat girişi sağ taraf gibi geldi bana. Öyle bakarsan da yolu kapatıyor kolonlar. Neyse ben bankacıyım arkadaş, yapılınca anlayayım. Ziyanı yok.
Prekast konulması 1 ay sonra diyorsan, kapalı bir ay sonra bitecek! Yanlış mıyım?

Çiçeklerci arkadaşlar deniz kenarındaki taşlara benzerler. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte onlar kıyamadıklarımızdır.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:10:14
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Çiçeklerci arkadaşlar deniz kenarındaki taşlara benzerler. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte onlar kıyamadıklarımızdır.

İsmail bu tartışma ne zaman bitecek abi...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:12:15
Kaç sayfadır, saçma bir firma tartışması yürüyo... Forumunun selameti açısından bitsin diyenler için anketiniz var mı?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Furkan Sarper

Kaç sayfadır, saçma bir firma tartışması yürüyo... Forumunun selameti açısından bitsin diyenler için anketiniz var mı?

+1903

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:14:56
Konser alanini ne zaman goruruz @Necmi abi??

Konser alanı olarak belirlenen kısım şu an imalat aşamasında zaten... Yeni açık tribün önüne kurulacak sahne...

Çevrimiçi Necmi

Konser alanini ne zaman goruruz @Necmi abi??
konser alanı diye bir şey yok bildiğin sahada yapılacak tribündende dinlenecek
stadın kendisi konser alanı zaten :ok:
obitaş bitirsin görürüz :evillol:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Konser alanı olarak belirlenen kısım şu an imalat aşamasında zaten... Yeni açık tribün önüne kurulacak sahne...

Abi yeni acikta olacagini biliyorumda kafamda hic bir turlu canlandiramiyorum.tribun kisminin arkasinami yapilcak onunemi?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Peki zeminin bozulmamasi icin ne yapilacak

Çevrimdışı Ozan E.

Anlamsiz tartisma !! Cicekler-obitas diye konu acip orda konusulsun artik forumda sayfalari hizlica geciyorum hep ayni muhabbet

Çevrimdışı cagdas44

@CharlieChaplin abi fotolar için teşekkür ederim, stada dair yorumun nedir toki arena ya da diğer yakın zamanda yapılan stadlarla ilgili olarak

Çevrimdışı quentine83

necmi abi noktayı koysun o zaman .anket yapılsın .herkes oyunu atsın.bu tartışmada bitsin.
İsmet Yarkın ONUR

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:20:53
Abi yeni acikta olacagini biliyorumda kafamda hic bir turlu canlandiramiyorum.tribun kisminin arkasinami yapilcak onunemi?

Fabian yeni açık tarafını düşün sadece...Yeni açık tarafındaki kalenin olduğu yere konser yapılacağı zaman sahne kurulacak... seyirici ve dinleyiciler tribünlerde olucak... Biliyorsun yeni açık tribünde loca yok bu yüzden kapasitesi de 10.000 üzerinde gayet yeterli bir alan...

Çevrimdışı okansosa

Peki zeminin bozulmamasi icin ne yapilacak
  hibrit çim zor bozuluyor galiba  zaten ekstra olarak ne yaparlar bilmiyorum
O gemi bir gün gelecek

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 21:24:54
  hibrit çim zor bozuluyor galiba  zaten ekstra olarak ne yaparlar bilmiyorum

Saha zemini etkileyecek bir durum yok kesinlikle... En çok çimler sevinecek bu durumu zaten :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Etiketler: