Obitaş stadn %43 ünü yapıyor 
yok kardeş öyle değil hesap bu hesabı obitaş mühendisi yaparsa %60 bile çıkartır
normal hesapla eski açıktan %20 daha büyük hepsi o eski açıktaki kapalıdaki ve özellikle
numaralıdaki detayların hiç biri yeni açıkta yok orda otopark yapılıyor eski açığa bir bak
sürekli içerde çalışılıyor merdivenler asansörler çift yüz perdeler birbirinden bağımsız
kompleksler var orda burda iki firmayı birbiriyle tokuşturmak yanlış ve artık bırakmak gerekiyor
ben bugüne kadar iki firmayı birbiriyle mukayese etmedim ben şuna bakarım bir işi aldın ve
bitirmek için bir süren var peki bu sürede bitirmek için çaba gösterdinmi hayır süreleri doldu
adamlar daha kalıpçı getirecek zaman açısından şaka değil daha %25 i yapmadılar ben laf olsun
diye konuşmuyorum bu şekilde devam ederlerse daha bitirmek için tahminen 250 günleri var
şaka değil abartmada değil kesinlikle acil adam takviyesi gerekiyor öyle 30-40 tane kalıpçı değil
ciddi ciddi adam gerekiyor5 ayda bunu yapan bir firmanın bundan sonraki işi kaç ayda yapacağını sanıyorsunuz
daha adamlar 2 ay sonra 14.50 koduna çıkmayı düşünüyorlar otoparkta yani lütfedip iki ay sonra
yeni açık tribünlere başlayacaklar gerisini siz düşünün espiri yapıyoruz ama şaka değil bu şekilde
üzerlerinde baskı oluşmazsa numaralı biter biz yeni açığın bitmesini bekleriz açık söyleyeyim
birazcık umrunda olsaydı obitaşın ciddiye alırdı benim için o firma bu firma değil stadımızın bitmesi önemli