ismini hatırlamıyorum @Necmi abi ama üye bir arkadaştı. çok önemli değil zaten kim olduğu ama oluşan algıyı üyelerin böyle bir mesajda dahi verdiği tepkiyi ifade etmesi açısından örneklendirdim.
üyelerin eleştirisinede saygı duyarım ama böyle bir konuda çokta belirleyici olmaz
sen forumu sahiplenmişsin sana böyle bir cevap verildiyse ben bunu ordaki küfürleri destekleyen art niyetli bir cevap olarak
algılarım. çünkü yaptığın konu dışı falan değildi. uyarın demekki birilerini rahatsız etti.
Ben hiç bir yöneticinin böyle bir konu nedeniyle seni ikaz edeceğini düşünmem yapılırsada
ortada yanlış bir şeyler var demektir yönetici sana cevap vereceğine gidip olaya müdahale eder öncelikle
daha sonrada gelir burdaki senin mesajını siler.
@tangaz emin ol bu forum buraya üye veya değil her Beşiktaşlının bilmiyorsunuz buraya üye olmayan dostlarımızda bize mail atıp bazı ikazlarda bulunuyor
yani ikazlar sadece üyelerden gelmiyor yada ne bileyim stada giriyor resim çekiyor buranın üyesi değil ama benimde buraya bir tuzum bulunsun diye
bize çektiği resimleri gönderiyor. Burda arka plandada çok güzel şeyler yaşıyoruz. bazı şeyleri aslında genelin isteği doğrultusunda şekillendiriyoruz.
bazen forumda olmayan biri forum üyelerinden birinin renkli olduğunu söylüyor bize kanıtlarını gönderiyor.
Beşiktaş taraftarı bu forumu sahipleniyor bunlar güzel şeyler demekki burda hepimiz doğru şeyler yapıyoruz.
Beşiktaşı layıkıyla temsil edebiliyoruz. Bu bir kişinin demesiyle yapmasıyla olmaz bunun için her forum üyesinin emeği var.
o nedenle burası Beşiktaş taraftarının oluyor. Yoksa bir kişinin sahiplenmesiyle dediğim dedik tavrıyla böyle bir
büyüme olmaz heleki platformu Beşiktaş taraftarı besliyorsa hiç olmaz kardeşim herkes dominant burda
gerçekten idaresi çok zor zaten o nedenlede idare etmeye falan uğraşmıyoruz sadece tek yaptığımız
Beşiktaş tribün kültürünü buraya aşılamak gerisi zaten kendiliğinden oluyor yanlış yapana

sonra birlikte omuz omuza kartal gol gol gol tribünde böyle değilmi yanındakiyle tartışırsın sonra bir gol olur bakmışsın onunlar sarmaş dolaş seviniyorsun
burda ortak sevda çok kuvvetli o nedenle hiç bir şey onun önüne geçemez.