Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748831 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

Geldiğinde bende katılabilirim size abi tabi kabul ederseniz :) :) :)

büyük mutluluk duyarım bundan her ramazan bayramında izmirdeyim (hanım izmirli) kaçacak yer arıyorum zaten  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

Eski açık köşede yukarı çekilen aparat nedir farkeden oldu mu

skorboard için askı olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı beşiktaşk

benim fikrim 33.hafta 16 mayıs'ta açılacağı . bu arada pzt stada gidicem sizin için foto çekerim bi abi gezdirecek stadı. bu gece numaralı eski açık tarafındaki büyük kapı kırılmıştı. Tır gece mal getirirken kırmış.

Çevrimdışı gokhanwww

Şu köşelerden görünen beton çok göze çarpıyor keşke imkan olup şu köşeleri düzgün yapsalardı. Ekte gif koydum arada baya fark var.

Oraya dış cephedeki kefekçilerden konacak zaten

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

sen bilmiyosan biz hiç bilmeyiz  :D

Çevrimdışı ahmetx

ben anlamadım onu @FARUK skorboard için olabilir mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

ole bıse dunku kısa bır vıdeodada vardı anlamadım ama neyın nesı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sozkul

@tangaz, ayıp ediyorsun. Birisine/birşeye kızıp stad başlığından gidilir mi? Ben birşey yapmadım sana, beni neden cezalandırıyorsun  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tugozcan

çok şükür koltuklar vıp hariç bitmiş  :sevinc
tek tük eksikler kalmış

Çevrimdışı Emre.Guler

Sabah senin paylaştığın resimde kediyolu üzerinde elektrik panoları var onlar için destek bunlar galiba
@FARUK

Çevrimdışı tugozcan

videodan membran sayısıda 23 gibi gözüküyor.
Sanırım takılmadı bugün..  :s20:

Çevrimiçi Necmi

ismini hatırlamıyorum @Necmi abi ama üye bir arkadaştı. çok önemli değil zaten kim olduğu ama oluşan algıyı üyelerin böyle bir mesajda dahi verdiği tepkiyi ifade etmesi açısından örneklendirdim.
üyelerin eleştirisinede saygı duyarım ama böyle bir konuda çokta belirleyici olmaz
sen forumu sahiplenmişsin sana böyle bir cevap verildiyse ben bunu ordaki küfürleri destekleyen art niyetli bir cevap olarak
algılarım. çünkü yaptığın konu dışı falan değildi. uyarın demekki birilerini rahatsız etti.
Ben hiç bir yöneticinin böyle bir konu nedeniyle seni ikaz edeceğini düşünmem yapılırsada
ortada yanlış bir şeyler var demektir yönetici sana cevap vereceğine gidip olaya müdahale eder öncelikle
daha sonrada gelir burdaki senin mesajını siler. :)  @tangaz
emin ol bu forum buraya üye veya değil her Beşiktaşlının bilmiyorsunuz buraya üye olmayan dostlarımızda bize mail atıp bazı ikazlarda bulunuyor
yani ikazlar sadece üyelerden gelmiyor yada ne bileyim stada giriyor resim çekiyor buranın üyesi değil ama benimde buraya bir tuzum bulunsun diye
bize çektiği resimleri gönderiyor. Burda arka plandada çok güzel şeyler yaşıyoruz. bazı şeyleri aslında genelin isteği doğrultusunda şekillendiriyoruz.
bazen forumda olmayan biri forum üyelerinden birinin renkli olduğunu söylüyor bize kanıtlarını gönderiyor.
Beşiktaş taraftarı bu forumu sahipleniyor bunlar güzel şeyler demekki burda hepimiz doğru şeyler yapıyoruz.
Beşiktaşı layıkıyla temsil edebiliyoruz. Bu bir kişinin demesiyle yapmasıyla olmaz bunun için her forum üyesinin emeği var.
o nedenle burası Beşiktaş taraftarının oluyor. Yoksa bir kişinin sahiplenmesiyle dediğim dedik tavrıyla böyle bir
büyüme olmaz heleki platformu Beşiktaş taraftarı besliyorsa hiç olmaz kardeşim herkes dominant burda
gerçekten idaresi çok zor zaten o nedenlede idare etmeye falan uğraşmıyoruz sadece tek yaptığımız
Beşiktaş tribün kültürünü buraya aşılamak gerisi zaten kendiliğinden oluyor yanlış yapana  :vur
sonra birlikte omuz omuza kartal gol gol gol tribünde böyle değilmi yanındakiyle tartışırsın sonra bir gol olur bakmışsın onunlar sarmaş dolaş seviniyorsun
burda ortak sevda çok kuvvetli o nedenle hiç bir şey onun önüne geçemez.

Çevrimdışı FARUK

Sabah senin paylaştığın resimde kediyolu üzerinde elektrik panoları var onlar için destek bunlar galiba
@FARUK

Olabilir
Tam olarak konumunu çözemediğim için daha büyük mü diye düşündüm belli olmuyor muhtemelen odur

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu tünellerin ve locaların duvarları çok konuşuldu ama cidden boyanmayacak mı? böyle olmamış gibi koltuklar ve pikselde çok hoşuma gitti ama bu merdiven renkleri olmamış sanki?

Çevrimdışı GörkemGörkem

şu tünellerin ve locaların duvarları çok konuşuldu ama cidden boyanmayacak mı? böyle olmamış gibi koltuklar ve pikselde çok hoşuma gitti ama bu merdiven renkleri olmamış sanki?

Koltukların sabitlenme işlemleri bittikten sonra o kısımların ve merdivenlerin fümeye boyanmasını umuyorum.

Çevrimdışı Erhan

Bence sulama tesisatı yapılıyor

Evet sulama sistemi galiba @Necmi abi

Spartak moskova stadının yapım aşamalarına baktım.Onlarda bırakmış sulama borularını.

@ahmetx abi otkritie arenada yerden ısıtma yapılmadı mı?

Çevrimdışı dorukkaymak

aslında pek beton kalmadı beton rengi dediğin biraz bizim renklerimizden kaynaklanıyor
yoksa her yer boyandı boyanmayan yerlerde taş veya ahşap kaplandı.
piksel konusuda dediğin gibi çoğunluk tarafından onay aldı yoksa emin ol kıyamet kopardı.
tv ler için erken değilmi daha takılması için bütün işlerin bitmesi lazım yoksa yarısı kırılır
localarda değil sadece bildiğim her yerde tv var.700 adet olması lazım prekastların boyanmasına katılmıyorum
boyayacaksan zaten renk gri olacak aynı renge boyadıktan sonra gereksiz maliyet ve iş olur
Necmi abi cevabin icin tesekkurler.

Benim led ler icin merak ettigim su altli ustlu loca da iki katmi olacak ledler yoksa tek katmi onu biliyormusunuz?

Çevrimiçi Necmi

boyalı onlar :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi cevabin icin tesekkurler.

Benim led ler icin merak ettigim su altli ustlu loca da iki katmi olacak ledler yoksa tek katmi onu biliyormusunuz?
yanlış cevaplandırmış olmayayım ama tek kat diye biliyorum ortaya konacak zaten üste konsa taraftardan koruyamazlar
onları birde pankartlar üstünü kapatır alt led pano üst pankart olacak bilgim

Çevrimdışı sozkul

yoo sosyalmedyada bayağı bir katılım olan bir anket gördüm
tabi bu bütün Beşiktaş taraftarının fikrini sunmaz forumda aslında o anket gibi değil
daha dengede gidiyor sanırım @sozkul

Ben bütün bu anketlerde yada forumda göz kararı çıkardığımız sonuçlarda "kuzguna yavrusu şahin görünürmüş" etkisinin sonucu önemli ölçüde etkilediğini düşünüyorum. Şimdi bizim stadımız benim çok güzel, Beşiktaşlılığımın etkisini sıfırlayı baktığımdada çok güzek stad. Tabii bu sıfırlamada nekadar objektifim ben onu tartamam. Sonuçda bir Sanmames yapamadık ama onu yapmak için gereken paranın boyu bizi zaten aşardı. Eldeki imkana göre Türkiyenin en iyisini yaptık.
Artık piksel konusunda objektif bir anket yapmanın imkanı kalmadı, taraftar stadı çölde aç susuz kalmış bir adam gibi hasretle bekliyor, adama stadı gösterip soruyorsun, piksel nasıl olmuş diye adam esk inönüyü hatırlayıp birde bu stada bakıp çok güzel olmuş diyor.
Bu forumda bile beğenmedikleri birşey varsada bunu söylememeye özen gösteren insanlar olduğunu biliyoruz, beğenmedikleri şeyleri birileri bazan biraz sık tekrar edince gelen uyarılardan anlıyoruz. Böyle davrananların kendince haklı sebebleride var, bazılarına bende katılıyorum, bukadar parasızlık, imkansızlık içinde birileri stad yapıyor. yani tutup onların emeklerini vefakarlıklarını yoksayan veya onları üzeceklerini düşündükleri şeylere beğenmeselerde tepki göstermiyorlar, ben buna saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın. Bütünüyle böyle davranamam ama onları anlıyorum.

Şimdi bütün bunları gözönüe aldığımızda, taraftar pikseli beğendi sonucunu çıkarmak kolay, hiçbirşey yapılmadan alernatifler arasında seçme opsiyonu olsaydı sonuç farklı çıkardı bence.

Çevrimdışı DOĞAN

Parfümün tanıtımı da geldi.

Buram buram hasret kokan bir parfüm!

https://twitter.com/VodafoneArena/status/705767314096918529

Vodafone Beşiktaş işbirligi türkiyede hiç görmedigimiz şekilde ilerliyor sanki vodafone beşiktaşa sponsor degilde beşiktaş vodafonun türkiye simgesi gibi oldu.Yani adamlar neredeyse herşeyde Beşiktaş ismini Beşiktaş degerlerini ve taraftarını ön plana cıkarıyor bugun yine bir reklama denk geldim vodafonun 4bucak g reklamı
Bazı platformlarda daha fazla para alınabilinirdi ucuza gitti felan gibi söylemler mevcut işin o tarafını bilmiyorum ama ben türkiyede ilk defa böyle bir şeye tanık oldum tamam Beko da bizim için önemli bir sponsordur ama son 1-2 yıldır kullanılan yöntem ve yol Takımımızın son yıllarda neden diger takımlara sponsorluk alanında fark attıgını ortaya cıkarıyor Türkiyede sponsorluk sadaka vermek gibi algılanıyor yani forma sponsoru olmak stadına isim hakkı vermek. cünkü bikaç dandik reklam dışında bi etkisi yok ama bizim uyguladıgımız bu yol dogru yol.Belkide butun bu projeyi vodafone tasarlıyor ama bu bize knowhow olarak geri dönecektir çünkü hem taraftar hem yöneticiler sponsorun nasıl bir şey oldugunu nasıl ortak cıkar saglandıgını cok net görebiliyorlar.

Bu arada cok güzel oluyor canınayandıgım bitsede doya doya izlesek takımımızı

Çevrimdışı YunusEmre