Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746238 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yigit_Gelir

videoyu kim çektiyse telefonu vantilatöre bağlamış herhalde :D

Ahahahaha :D  :D :D :D :D :steamed:

Mükemmel gözüküyor :D

Çevrimdışı idil

şu tünellerin ve locaların duvarları çok konuşuldu ama cidden boyanmayacak mı? böyle olmamış gibi koltuklar ve pikselde çok hoşuma gitti ama bu merdiven renkleri olmamış sanki?

boyandı tüneller ama poşetle kaplı zarar görmesin diye
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erhan

Isıtma sistemi böyle döşenecek hızlı olmasını bekliyorum ben.

Çevrimdışı dropoon

Isıtma sistemi böyle döşenecek hızlı olmasını bekliyorum ben.

iyiymiş bu acaba hazır getirip sadece seriliyormu

Çevrimdışı AliBJK

Vodafone yeni bir reklam filmi cekicek bu hafta sonu stad ve carsida 2 veya 3 gun surecek sanirim cekimler..

Çevrimdışı Erhan

Uygulama videosu bulamadım ama borular birleştirilip serilecektir zemine.Bi kaç foto.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 19:05:51 Erhan ]

Çevrimdışı Necmi

Ben bütün bu anketlerde yada forumda göz kararı çıkardığımız sonuçlarda "kuzguna yavrusu şahin görünürmüş" etkisinin sonucu önemli ölçüde etkilediğini düşünüyorum. Şimdi bizim stadımız benim çok güzel, Beşiktaşlılığımın etkisini sıfırlayı baktığımdada çok güzek stad. Tabii bu sıfırlamada nekadar objektifim ben onu tartamam. Sonuçda bir Sanmames yapamadık ama onu yapmak için gereken paranın boyu bizi zaten aşardı. Eldeki imkana göre Türkiyenin en iyisini yaptık.
Artık piksel konusunda objektif bir anket yapmanın imkanı kalmadı, taraftar stadı çölde aç susuz kalmış bir adam gibi hasretle bekliyor, adama stadı gösterip soruyorsun, piksel nasıl olmuş diye adam esk inönüyü hatırlayıp birde bu stada bakıp çok güzel olmuş diyor.
Bu forumda bile beğenmedikleri birşey varsada bunu söylememeye özen gösteren insanlar olduğunu biliyoruz, beğenmedikleri şeyleri birileri bazan biraz sık tekrar edince gelen uyarılardan anlıyoruz. Böyle davrananların kendince haklı sebebleride var, bazılarına bende katılıyorum, bukadar parasızlık, imkansızlık içinde birileri stad yapıyor. yani tutup onların emeklerini vefakarlıklarını yoksayan veya onları üzeceklerini düşündükleri şeylere beğenmeselerde tepki göstermiyorlar, ben buna saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın. Bütünüyle böyle davranamam ama onları anlıyorum.

Şimdi bütün bunları gözönüe aldığımızda, taraftar pikseli beğendi sonucunu çıkarmak kolay, hiçbirşey yapılmadan alernatifler arasında seçme opsiyonu olsaydı sonuç farklı çıkardı bence.

haklısın bu birazda bıkkınlığın devamı olan bir beğenme olabilir.
ama olmayabilirde çünkü genel çoğunluğun beğenmediği bir şey çok hızlı alevleniyor
pikselde bu böyle olmadı mesela köşe koltuk olayında gönderin şunları biz gecikmesine razıyız
olayına kadar getirdi taraftar o nedenle gerçekten istemediği bir konuda stadın bir an önce açılması için sessiz kalmaz
diye tahmin ediyorum.
öncesinde anket yapma durumuna gelince ts yapıyor işte ben bile oy kullandım :evillol:
şimdi o oylamadan çıkacak sonuç ts taraftarının fikrinimi yansıtacak orayı diğer takımlar çoktan manuple etti.
taraftara bırakılmasa bile böyle bir tercihin nedenleri mantıklı şekilde insanlara anlatılabilir.
gerçekten bazı şeyler buda böyle olsun diye seçilmiyor eminim her şekli denenmiştir projede
bir çok arkadaş vardır aramızda mimari projelerde çalışmış onlar bilir böyle şeylerin yaptım oldu şeklinde yürümediğini
bazen bu tip tercihler ben beğendim beğenmedim olayı değildir. Özellikle bu tip tercihler kimlik yaratmaya yöneliktir
ve süreçte insanların kafasında algı yaratır. şu anda gördüğüm kaos ve agrasiflik
bir eser yaratıyorsan değişik kısımlarını insanların zevklerine göre şekillendiremezsin bunun sonunda iş arap bohçasına döner
sonucundada kimseyi mutlu edemezsin iş parça parça beğenilmez bütün söz konusudur. Bütünü koruyabilmenin yoluda
aynı zevk çizgisinden çıkmasıyla olur bu tip işlerde lokal değilde proje bazında beğeniye sunulması lazım ama bizdede öyle bir şans yoktu
sen bir kaç proje çizip bunu kamuoyu beğenisine sunarsın biri seçilir ve seçileni anıtlar onaylamayınca iş çıkmaza girer.
yani burda doğru yol izlendi toki inşaatı yapılmıyor mimari bir proje var ortada ve bu tip projelere kolay kolay müdahale olmaz
ortaya çok kötü sonuçlar çıkabilir. Mesela stadı nazi mimarisini temel alarak yapmışsın insanlar demirlerin kaplanması için roma mimarisi
tarzı bir şey istiyorlar birde çok güzel olacağına iddia ya giriyorlar aslında kelebek kondurmak gibi bir şey mimari ve estetik konusunda eğitim almamış
insanların fikirleriyle bir şeyi şekillendirmek doğru değilheleki bunu 20 M kişiye bırakırsan altından kalkamazsın @sozkul 

Çevrimdışı Necmi

hayır bildiğin su borusu su tesisatı yapar gibi seriyorsun ek yerlerini kaynaklıyorsun
merkezi bir üniteye bağlıyorsun ama hızlı yapılacaktır başlandıktan tahminim bir hafta sonra çimlenecek duruma gelir saha

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ben bütün bu anketlerde yada forumda göz kararı çıkardığımız sonuçlarda "kuzguna yavrusu şahin görünürmüş" etkisinin sonucu önemli ölçüde etkilediğini düşünüyorum. Şimdi bizim stadımız benim çok güzel, Beşiktaşlılığımın etkisini sıfırlayı baktığımdada çok güzek stad. Tabii bu sıfırlamada nekadar objektifim ben onu tartamam. Sonuçda bir Sanmames yapamadık ama onu yapmak için gereken paranın boyu bizi zaten aşardı. Eldeki imkana göre Türkiyenin en iyisini yaptık.
Artık piksel konusunda objektif bir anket yapmanın imkanı kalmadı, taraftar stadı çölde aç susuz kalmış bir adam gibi hasretle bekliyor, adama stadı gösterip soruyorsun, piksel nasıl olmuş diye adam esk inönüyü hatırlayıp birde bu stada bakıp çok güzel olmuş diyor.
Bu forumda bile beğenmedikleri birşey varsada bunu söylememeye özen gösteren insanlar olduğunu biliyoruz, beğenmedikleri şeyleri birileri bazan biraz sık tekrar edince gelen uyarılardan anlıyoruz. Böyle davrananların kendince haklı sebebleride var, bazılarına bende katılıyorum, bukadar parasızlık, imkansızlık içinde birileri stad yapıyor. yani tutup onların emeklerini vefakarlıklarını yoksayan veya onları üzeceklerini düşündükleri şeylere beğenmeselerde tepki göstermiyorlar, ben buna saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın. Bütünüyle böyle davranamam ama onları anlıyorum.

Şimdi bütün bunları gözönüe aldığımızda, taraftar pikseli beğendi sonucunu çıkarmak kolay, hiçbirşey yapılmadan alernatifler arasında seçme opsiyonu olsaydı sonuç farklı çıkardı bence.

@sozkul abi aynen senin dedigin gibi bir anket yapmıstık kasım ayında ; http://strawpoll.me/6044726/r

Bu arada bende pikselci degilim.

Benim favorimde buydu  ;

Çevrimiçi murat

forumda düzenlediğimiz ankete göre piksekden memnun olanlar 17 olmayanlar 7. memnuniyet oranı yüzde 70 in biraz üzerinde seyrediyor.

Çevrimdışı Necmi

forumda düzenlediğimiz ankete göre piksekden memnun olanlar 17 olmayanlar 7. memnuniyet oranı yüzde 70 in biraz üzerinde seyrediyor.
son düzlemde dışardan bir müdahale var sanırım :D

Çevrimiçi murat

son düzlemde dışardan bir müdahale var sanırım :D
evet galiba öyle oldu.22-11 den 22-20 ye geldi. :D

Çevrimdışı Necmi

evet galiba öyle oldu.22-11 den 22-20 ye geldi. :D
beş dakikada arka arkaya 12-13 oy geldi

Çevrimdışı GörkemGörkem

beş dakikada arka arkaya 12-13 oy geldi

@Necmi abi bu anket yeni baslıkta kaldıgı yerden devam edebilirmi ?

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu anket yeni baslıkta kaldıgı yerden devam edebilirmi ?
:dontknow: bakmam lazım ama taşıma yapılamayabilir.

Çevrimdışı Necmi

pikselli tasarım geri kalan bütün tasarımlara karşı yarışıyor şu anda

Çevrimdışı harund1k3

Yine gelmiş Pixel mevzusu. Beni tanıyanlar bilir bu forumda Pixele karşı en büyük muhalefetı ben yaptım. Daha ilk maket belli olunca Antalya'nın stadı gibi olacak dedim. Herkes karşı çıktı yapılınca çok güzel olacak sadece aradaki geçişi sağlayacak dendi.

Sonra büyük kavgalar döndü yine hatırlayanınız vardır. Ben pikselliye karşı olan taraftarlar var gelin dedim bu işi yönetime taşıyalım bir şekilde dedim. Dedik ki kartal yuvasından ürün alan her kişiye aldığı oy verme Hakkı tanınsın. 3-4 tane pikselliyle beraber tasarım belirleyelim hem Beşiktaş'a destek oluruz hem demokratik bir seçim olmuş olur. Fakat bu da farklı gerekçelerle reddedildi.

Sonra forumda huzursuzluk çıkaran adam olmamak için sesimi çıkarmadım. Gittim canlı gördüm sonra. Özellikle yeni açık üst tribün o kadar kötü oldu ki gerçekten üzüldüm, söyleyecek kelime bulamadım. Olan tasarım bir geçisten çok karma karışık bir üst trıbundu. Sonra pikseli her yere yaydılar ve eski açık alt tribün yeni üstten de kötü gözüktü . Sponsor isimleriyle beraber tribünler iyice karman çorman oldu. Bunu bile kimsenin tadı kaçmasın diye çok fazla dillendirmedim. Yüzlerce kişinin takip ettiği bu forumda bu anketi şimdi yapmak artık bir anlam ifade etmiyor. Şu dakikadan sonra bütün koltukların tekrar takılmasına imkan yok.

Zamanında bana pikselliye karşı 10 tane adam yok boşuna kendini yoruyorsun dendi.

Bugün anket neyi gösterir bilmiyorum ama 10 kişiden fazla olacağımızı adım gibi biliyorum.

Çevrimdışı ihsanakkanat

O değil de bi şu sürüngenlerin drenaja bakayım neden bunların saha kötü acaba dedim ve basit bir araştırmadan sonra cevapları görsellerde buldum. Bu ne la sesli güldüm vallahi.

Çevrimdışı attila_metu

Yine gelmiş Pixel mevzusu. Beni tanıyanlar bilir bu forumda Pixele karşı en büyük muhalefetı ben yaptım. Daha ilk maket belli olunca Antalya'nın stadı gibi olacak dedim. Herkes karşı çıktı yapılınca çok güzel olacak sadece aradaki geçişi sağlayacak dendi.

Sonra büyük kavgalar döndü yine hatırlayanınız vardır. Ben pikselliye karşı olan taraftarlar var gelin dedim bu işi yönetime taşıyalım bir şekilde dedim. Dedik ki kartal yuvasından ürün alan her kişiye aldığı oy verme Hakkı tanınsın. 3-4 tane pikselliyle beraber tasarım belirleyelim hem Beşiktaş'a destek oluruz hem demokratik bir seçim olmuş olur. Fakat bu da farklı gerekçelerle reddedildi.

Sonra forumda huzursuzluk çıkaran adam olmamak için sesimi çıkarmadım. Gittim canlı gördüm sonra. Özellikle yeni açık üst tribün o kadar kötü oldu ki gerçekten üzüldüm, söyleyecek kelime bulamadım. Olan tasarım bir geçisten çok karma karışık bir üst trıbundu. Sonra pikseli her yere yaydılar ve eski açık alt tribün yeni üstten de kötü gözüktü . Sponsor isimleriyle beraber tribünler iyice karman çorman oldu. Bunu bile kimsenin tadı kaçmasın diye çok fazla dillendirmedim. Yüzlerce kişinin takip ettiği bu forumda bu anketi şimdi yapmak artık bir anlam ifade etmiyor. Şu dakikadan sonra bütün koltukların tekrar takılmasına imkan yok.

Zamanında bana pikselliye karşı 10 tane adam yok boşuna kendini yoruyorsun dendi.

Bugün anket neyi gösterir bilmiyorum ama 10 kişiden fazla olacağımızı adım gibi biliyorum.

Forumda maalesef piksel konusunda boyle bir durum var. Elimizden gelen tek sey fikrimizi soylemek. Ben de hic beyenmiyorum pikseli, ilk yapilirken de beyenmiyordum bitince de fiktim degismedi. Ama bir gun erken acilacak, full piksel olacak deseler kabul ederim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O değil de bi şu sürüngenlerin drenaja bakayım neden bunların saha kötü acaba dedim ve basit bir araştırmadan sonra cevapları görsellerde buldum. Bu ne la sesli güldüm vallahi.

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

aslında senin yanlışın herkesin nefret ettiğini söylemek oldu bu iticiydi kendi zevkinin herkesin zevki olduğuna
hüküm vermiştin ve ben sana karşı çıktım ve işin ilginci benimde ilk seçeneğim düz beyazdı ama piksel tercih nedenlerini
tahmin ediyorum ve haklı buluyorum bu stadda beyaz olmaz çok sivri bir renk ve koyu olan her şeyi iki kat ortaya çıkartır
koyu renk olmaz stad yüksek ve dik bir stad koyu renkle bunu küçültürsün  siyahı hangi katta kullanırsan kullan o kat küçük görünecektir
o nedenle en mantıklı tasarım pikselli geçiştir ve esasen doğrusuda şu an denedikleri gibi sınırları olmayan şekilde olmalı
bu stadın büyüklüğünü ve heybetini ortaya çıkartır iki rengin baskınlığınıda bertaraf eder. birinin ferahlığını diğerinin baskısını alır ve
agrasif bir şekle bürünür. bence doğru tercih.

Çevrimdışı Ogün

Stad dolduğunda kimsenin umurunda olmayacak zaten boş verin. :tabe:

Çevrimdışı raichu

Stad dolduğunda kimsenin umurunda olmayacak zaten boş verin. :tabe:
stad boşken de zarif görünse fena mı olur du