Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dorukkaymak

Genel olarak prekastlarin beton olmasi cok cig duruyor bence keske koltuklar takilmadan hepsi bir boyansaydi...

Buarada yuzlerce led tv yi ne ara nasil takacaklar? yoksa takilmiyacakmi ve takilicaksa tek katmi takilacak yoksa cift katmi localarin iki duvarina.

stad su anda insaat gibi hala bu beton renginden her yerdeki.

piksele birsey demiyorum artik yapacak birsey yok bence cok cirkin ama begenenler var ve artik cok gec.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı GörkemGörkem

Kiytirik bir lig maçıyla bu stadi acıyor olmak uykularimi kaçırıyor. Onca reklam yapıp böyle bir final olmamalı. Bu stad şanina yakışır bi şekilde açılmalı

Suyu cıktı

Çevrimdışı Necmi

Finiş işlerini yapıyoken böyle uzun sürmesi muhtemel her iş sıkıntı işte,daha dokunulmamış 42 iç membran var yazıcam biri çıkıp dicek ki onlar çabuk takılıcak.Neye göre çabuk,kime göre çabuk desem sen ne biliyosun,açılmazsa açılmaz gibi cevaplar gelicek basit bi algoritma var forumda :D

Gözle görülen işler bittiğinde bile 1-2 aylık ince iş oluyor stad inşaatlarında,biz daha gözle görülür kısımları bitiremedik ve 50 gün soraya açılış tarihi hesaplıyoruz.İnşallah ben yanılırım ama şu ana kadar şahsi tahminlerimde hiç yanılmadım.
Benimde merak ettiğim konu eleştiri yapmak hakkımız derken
eleştirilmeye neden tepki veriyorsunuz eleştirmek hakkınsa seni eleştirmekte başkalarının
hakkı oluyor. sen nasıl neye göre çabuk kime göre çabuk diyorsan başkasıda sana neye göre uzun sürdü der doğal değilmi
bir işin yapım süresi vardır ön görülen kıstas buna göre yapılır. bir dilimi bir günde takıyorlarsa iş 42 gün sürer daha erken yapıyorlarsa hızlıdır daha geç
yapıyorlarsa yavaştır.
doğru 42 tane şeffaf membran var takılacak takılan parçalar küçük ve kontrolü koay işi az olduğu için
bir membran taktığın sürede mantıken 3 tane takarsın yani yaptığın işe göre kolay bir işdir söyleyende bunu
kıstas alıp söyler kime göre değil işe göre oluyor yani
burası forum elbette yaptığın eleştiriye alkışda gelir karşı eleştiride gelir. Forum olmanın gereği bu değilmi
neden rahatsız oluyorsunuz sosyal medya değilki düşünceni söyleyip dönüp gidesin forumlarda sorunu ortaya koyarsın eleştiri karşı eleştiri
olur ve o konu fikirbirliğine gidene kadarda tartışılır. ortaya ortak bir fikir çıkar ondan sonra bu fikir sosyalmedyada
yayılır. Yani buralar fikri üretir oralar yayar.
miray olayında mesela ilk iş sosyal medyada çıktı 1903 haber yaptı ama hiç bir etkisi olmadı ne zaman konuyu biz devralıp forumda tartışmaya açtık
bombanın fitilini ateşledik Köşe koltuk olayındada resimler ortaya saçıldı varmıydı sosyalmedyada bir ateşleme bu ne zaman oldu konu burda tartışmaya açılınca
o nedenle eleştiridende eleştirilmektende çekinmeyin burdaki insanlar eleştirinizi sahplenirse konu tartışmaya döner ve sonucu
sosyal medyada fitili ateşleme olur. ama önce burda eleştiri ve karşı eleştirilerle konunun ortak bir düşünceye dönüşmesi gerekir.
emin olun piksellerde rahat değiller zaten burda bir fikir konuşuyoruz ertesinde bakıyorsun uygulanıyor beyazda pikseli genişlettiler
burda dedik siyahında genişlemesi lazım zaten yapacak olsalardı ilk anda yaparlardı emin olun burdan alıyorlardır bazı fikirleri.
uygulanabilir sağlıklı yapıcı olan her eleştiri bir şekilde sonuca ulaşıyor.
son sözüm eleştirmektende eleştirilmektende korkmayın her fikir karşı fikride beraberinde getirir. Tartışmada doğruyu bulmaya yarar.
burda amaç kendi fikrini kabul ettirmek olmamalı tartışmayla genel kabulü bulmak önemli olan

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  bence bugün alıngan bir günündesin , daha stadı açacağız yahu nereye kaçıyorsun  :D

sevgili @ahmetx , ben hiç bir zaman alıngan olmamayı hatta sinirlenmemeyi 17 nisan 2008de fabrika ayarlarımı resetlediğim gün bıraktım. şayet öyle olsaydım o bahsettiğim mesajda 13 kasımda yani Necmi abiye yanıt verirdim  :D ben hayatım boyunca kuralları seven uygulayan ve yeri geldiğinde kural koyan biri oldum. kurallara uymaktan da mutlu oldum. benim vurgulamak istediğim şuydu tamam konu başlığımız stadyum konu dışı olmasın ancak birkaç mesaj olunca da konu dışı yapıyorsunuz diğer sayfaya diye uyarılar sıklıkla yapılmasın gözlenilsin uzama eğilimi ve saygısızlık olursa gereği yapılsın. anında demoklesin kılıcı gibi tepemizde bir yönetici konu dışı :busted_cop: modunda belirmesin. bir örnek vereyim. geçen fener maçı sonrası maç sayfasında küfürler havada uçuşuyor ve o sayfada da yönetici yoktu. bende bu sayfaya girip sayfada yönetici arkadaş varsa maç sayfasına müdahale etsin die bir mesaj attım. anında bir mesaj geldi futbol başlığına gidin mealinde :) ben kendimce sorumlu üye profili ile bir mesaj attığımda dahi artık üyelerde öyle bir kavram oluşmuşki anında müdahale... bilmem kendimi ifade edebildim mi?

bu arada nazik davranışın için de teşekkür ederim. futbol takımı başlığında görüşürüz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SuperBJK

Yok mu şurada yüksekten uçan bir Kartal yahu, bir fotoğraf yeterdi  :lol:

Çevrimdışı serdart

Şu köşelerden görünen beton çok göze çarpıyor keşke imkan olup şu köşeleri düzgün yapsalardı. Ekte gif koydum arada baya fark var.

Çevrimdışı serti67

kartal durusu yapmıs uzun saclı abımızın resmınde yenı acık balkon ıcten fume renfge boyanmaya baslamıs adama sadece o kısımmı yoksa balkon boyunca ve sahaya bakan kısımda  boyanacakmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı denilanz

Şu köşelerden görünen beton çok göze çarpıyor keşke imkan olup şu köşeleri düzgün yapsalardı. Ekte gif koydum arada baya fark var.

Stadın oval olması bunu imkânsız kılıyor. Sık sık soruluyor bu soru ama öyle göründüğü gibi değil maalesef.

Çevrimdışı sozkul

piksellerdeki son rütuşlardan sonra Antalya stadına çok benzedi tribün desenimiz .Kimseye laf etmeyeceksin aynısını yaşıyorsun  :iblush:

Önceki daha iyiydi.

Çevrimdışı Sedat.Y

@tangaz  bence bugün alıngan bir günündesin , daha stadı açacağız yahu nereye kaçıyorsun  :D

@tangaz  üstad senin gibi olgun hassas arkadaşlarla tadı çıkar buranın...

Çevrimdışı ahmetx

sevgili @ahmetx , ben hiç bir zaman alıngan olmamayı hatta sinirlenmemeyi 17 nisan 2008de fabrika ayarlarımı resetlediğim gün bıraktım. şayet öyle olsaydım o bahsettiğim mesajda 13 kasımda yani Necmi abiye yanıt verirdim  :D ben hayatım boyunca kuralları seven uygulayan ve yeri geldiğinde kural koyan biri oldum. kurallara uymaktan da mutlu oldum. benim vurgulamak istediğim şuydu tamam konu başlığımız stadyum konu dışı olmasın ancak birkaç mesaj olunca da konu dışı yapıyorsunuz diğer sayfaya diye uyarılar sıklıkla yapılmasın gözlenilsin uzama eğilimi ve saygısızlık olursa gereği yapılsın. anında demoklesin kılıcı gibi tepemizde bir yönetici konu dışı :busted_cop: modunda belirmesin. bir örnek vereyim. geçen fener maçı sonrası maç sayfasında küfürler havada uçuşuyor ve o sayfada da yönetici yoktu. bende bu sayfaya girip sayfada yönetici arkadaş varsa maç sayfasına müdahale etsin die bir mesaj attım. anında bir mesaj geldi futbol başlığına gidin mealinde :) ben kendimce sorumlu üye profili ile bir mesaj attığımda dahi artık üyelerde öyle bir kavram oluşmuşki anında müdahale... bilmem kendimi ifade edebildim mi?

bu arada nazik davranışın için de teşekkür ederim. futbol takımı başlığında görüşürüz...
eyvallah @tangaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Genel olarak prekastlarin beton olmasi cok cig duruyor bence keske koltuklar takilmadan hepsi bir boyansaydi...

Buarada yuzlerce led tv yi ne ara nasil takacaklar? yoksa takilmiyacakmi ve takilicaksa tek katmi takilacak yoksa cift katmi localarin iki duvarina.

stad su anda insaat gibi hala bu beton renginden her yerdeki.

piksele birsey demiyorum artik yapacak birsey yok bence cok cirkin ama begenenler var ve artik cok gec.
aslında pek beton kalmadı beton rengi dediğin biraz bizim renklerimizden kaynaklanıyor
yoksa her yer boyandı boyanmayan yerlerde taş veya ahşap kaplandı.
piksel konusuda dediğin gibi çoğunluk tarafından onay aldı yoksa emin ol kıyamet kopardı.
tv ler için erken değilmi daha takılması için bütün işlerin bitmesi lazım yoksa yarısı kırılır
localarda değil sadece bildiğim her yerde tv var.700 adet olması lazım prekastların boyanmasına katılmıyorum
boyayacaksan zaten renk gri olacak aynı renge boyadıktan sonra gereksiz maliyet ve iş olur

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  üstad senin gibi olgun hassas arkadaşlarla tadı çıkar buranın...

teşekkürler @Sedat.Y tüm forum üyelerinin güzelliği her bir üye ayrı ayrı değerli.

+ramazan bayramlarında izmirdeyim sizinle benzer profillerdeyiz hissiyatındayım. kordonda bir bira içmekten mutlu olurum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

aslında pek beton kalmadı beton rengi dediğin biraz bizim renklerimizden kaynaklanıyor
yoksa her yer boyandı boyanmayan yerlerde taş veya ahşap kaplandı.
piksel konusuda dediğin gibi çoğunluk tarafından onay aldı yoksa emin ol kıyamet kopardı.
tv ler için erken değilmi daha takılması için bütün işlerin bitmesi lazım yoksa yarısı kırılır
localarda değil sadece bildiğim her yerde tv var.700 adet olması lazım prekastların boyanmasına katılmıyorum
boyayacaksan zaten renk gri olacak aynı renge boyadıktan sonra gereksiz maliyet ve iş olur

Bu pikselin, çoğunluktan onay aldığını nasıl biliyoruz @Necmi, forumdaki tepkilere bakarak mı sonuca ulaşıyorsun?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

pankart ve bayraklarla kamufle edilebilir orasi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu pikselin, çoğunluktan onay aldığını nasıl biliyoruz @Necmi, forumdaki tepkilere bakarak mı sonuca ulaşıyorsun?
Bir anket yapsak en azından genel kanıyı bilsek fena olmazdı. Değişmesinden dolayı değilde sadece forumun genelini merak ettiğimden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat.Y

teşekkürler @Sedat.Y tüm forum üyelerinin güzelliği her bir üye ayrı ayrı değerli.

+ramazan bayramlarında izmirdeyim sizinle benzer profillerdeyiz hissiyatındayım. kordonda bir bira içmekten mutlu olurum...

Memnuniyetle ......Beklerim @tangaz

Çevrimdışı firewater

Geldiğinde bende katılabilirim size abi tabi kabul ederseniz :) :) :)

Çevrimdışı Necmi

@tangaz maç günü forumda şansa hiç yönetici yokmuş ben ilk girdim ve stad başlığında uyarıyı gördüm
futbol başlığına geçip müdahale ettim canım sıkkındı aslında uyarın olmasa hiç futbol başlığına bakmazdım
ve olay büyürdü bir çok kişide atılırdı uyarın yerinde ve doğruydu  ama uyarında müdahale olduğu için silinir burdan
silinmesi yanlış olduğu anlamı çıkartmaz sen o gün bir çok arkadaşı atılmaktan kurtardın alenen şahsa küfür vardı
müdahale etmeyince bu karşılıklı ve çok kişinin katılımı olarak devam ederdi. seni kim konu dışı yapma diye uyardı
o mesajından sonra anlamadım çünkü ben farketmedim bunu

Çevrimdışı Necmi

Bir anket yapsak en azından genel kanıyı bilsek fena olmazdı. Değişmesinden dolayı değilde sadece forumun genelini merak ettiğimden.
yapın anket açmanıza engel bir durum yok ben sosyal medyada genel bir anket gördüm %70
bu halinden memnun hatta bazı arkadaşlarda buraya taşımışdı  @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Sedat.Y

Geldiğinde bende katılabilirim size abi tabi kabul ederseniz :) :) :)

Elbette sevgili kardeşim memnuniyetle hepberaber oluruz  @firewater

Çevrimdışı tangaz

@tangaz maç günü forumda şansa hiç yönetici yokmuş ben ilk girdim ve stad başlığında uyarıyı gördüm
futbol başlığına geçip müdahale ettim canım sıkkındı aslında uyarın olmasa hiç futbol başlığına bakmazdım
ve olay büyürdü bir çok kişide atılırdı uyarın yerinde ve doğruydu  ama uyarında müdahale olduğu için silinir burdan
silinmesi yanlış olduğu anlamı çıkartmaz sen o gün bir çok arkadaşı atılmaktan kurtardın alenen şahsa küfür vardı
müdahale etmeyince bu karşılıklı ve çok kişinin katılımı olarak devam ederdi. seni kim konu dışı yapma diye uyardı
o mesajından sonra anlamadım çünkü ben farketmedim bunu

ismini hatırlamıyorum @Necmi abi ama üye bir arkadaştı. çok önemli değil zaten kim olduğu ama oluşan algıyı üyelerin böyle bir mesajda dahi verdiği tepkiyi ifade etmesi açısından örneklendirdim.

Çevrimdışı Necmi

yoo sosyalmedyada bayağı bir katılım olan bir anket gördüm
tabi bu bütün Beşiktaş taraftarının fikrini sunmaz forumda aslında o anket gibi değil
daha dengede gidiyor sanırım @sozkul

Çevrimdışı FARUK

Eski açık köşede yukarı çekilen aparat nedir farkeden oldu mu