hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
bu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.
bu sayfaya artık yazmayacağım bu konuda netim ancak mesajını okuyup yanıtlamamayı sana karşı bir saygısızlık olarak gördüğüm için son defa yazıyorum bu başlıkta.
evet yukarıdaki yanıtı sen vermiştin bana bende bilgiler için teşekkürler deyip geçmiştim. mesajının finalinde "buda artık tartışılacak bir konu değil" deyip bağlamıştın. sen tek otoritemisin bunun tartışılıp tartışılmayacağı kararını verecek? geçen sürede senin tartışılacak konu değil die belirttiğin formülü yönetimde masaya yatırdı. son divan kurulunda sanırım serme olmayacak ekme olacak şeklinde nihai karar açıklandı ama tartışıldı. demekki neymiş TARTIŞILABİLİRMİŞ.. ciddi bir muhafazakarlık var bu başlıkta plan proje bu asla değişmez istemezük tadında neredeyse ama bazı şeyler değişebilir örneğin çatal merdiven değişti çatı malzemesi değişti semerler değişti şimdi pikseller değişiyor yarın belki başka birşey değişecek ve bunlar tartışılarak belirlenecek. gelinen noktada forumun özellikle bu başlığı ben gibi pek çok insanda acaba bu Beşiktaşlıların forumumu yoksa Necmi abinin forumumu hissiyatı uyandırıyor.
neyse tüm arkadaşlardan özür dilerim karşılıklı yazışmaya döndüğü için. kalın sağlıcakla. ben artık sadece futbol takımı sayfasındayım... @Necmi
bu tartışılacak konu değil maksadım bunu en üst seviye kişilerle
konuştuk ve bu olacak dediler yani üstüne artık bumu olacak böylemi olacak
demek tartışılacak bir konu değil ben o cevapta saygısızca hiç bir şey göremiyorum
çatı malzemesi önce neydide değişti semerlerin nesi değişti ben semer takılıp sökülüp
tekrar takıldığını görmedim pikseller tepkiylemi değişti tepki olsa piksel kalkardı bazı şeyler
revize edilir. buna tepki koyduk değişti manası çıkartılmaz ama bu tepki koymayacağın anlamıda
taşımaz kaldıki burda stadla ilgili hiç bir mesaj silinmez bizimde düşüncelerimize bir çok tepki geliyor ama
bu fikrimizi söylememize engel olmuyor. Benim forumum ama atladığın bir şey var bu forumda en çok mesajı silinende
benim yani forumu benim yapmış olmam benim mesajlarımında silinmesine engel olmuyor.
Defalarca söyledik bu başlıkta futbol konuşulmasına kesinlikle taviz vermeyeceğiz orda çok aktif olan bir
futbol başlığımız var. orayada gidip stadla ilgili bir şey yazsan anında silerler. forum olmaktan çıktı diyorsunda
aslında forum olmanın gereği bu başka forumlarda konu dışı mesaj attığında sadece mesaj silinmez atanda nopost
alır. En ufak bir itiraz şansın bile yoktur. Sizler ısrarla konu dışı yapıyorsunuz yöneticilerde ısrarla siliyor ama
bu güne kadar bunun için yaptırım almış bir kişi bulamazsın aslında bunu kesmenin çok kolay yolları var.
bizler bu yöntemi benimsemiyoruz Burda yazanlar Beşiktaşlı ve kimseyi kırmak küstürmek istemiyoruz o nedenlede
sadece silip dengede tutuyoruz buda bence diğer forumlara göre bizi oldukça demokratik yapıyor. forum kültürü olan
arkadaşlar bilir cevaplasın senin şu anda yaptığın eleştiriyi bile başka bir forumda yapamazsın. o kadar bile konuşturmazlar emin ol.
bu başlıkta yazmayacağım diyorsun saygı duyarım ama bilesin diğer başlıklarda bu forumun bir parçası ve aynı kurallar geçerli.
@tangaz demokrasi demek kuralsızlık demek değildir. verdiğin cevap içinde teşekkür ederim bakış açın hoşuma gitti. varsa bir sıkıntımız
bunu diyebilmeliyiz. Söylerkende karşımızdakini kırmadan yapabilme en güzeli.