Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ayayhan

hatta şuan beyaz çizgi çek siyah beyaz sahada oyna,  Osmanlı, manisa stadalarından daha düzgün olur

Çevrimdışı Mehmet92

bakalım bekleyip göreceğiz sonu hayır olsunda  :bandit:

Amin valla hepimizin duaları o yönde.

Çevrimdışı raichu

hatta şuan beyaz çizgi çek siyah beyaz sahada oyna,  Osmanlı, manisa stadalarından daha düzgün olur
bak bu iyi tespit  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

düşünsenize Başkan haftaya yapacağı açıklamada Ağustos tarihi veriyor  :kop:

bütün ince işleri bitirmeden açmamaya karar verdik, başlarım UEFA'sına, Vodadone'dan gelecek parasına, şampiyonluğa.. her şeyiyle bitmeden açmıyorum falan :kop:

sonra hemen reklam giriyor, meğer fuse tea içmiş :kop:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 16:04:16 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı raichu

düşünsenize Başkan haftaya yapacağı açıklamada Ağustos tarihi veriyor  :kop:

bütün ince işleri bitirmeden açmamaya karar verdik, başlarım UEFA'sına, Vodadone'dan gelecek parasına, şampiyonluğa.. her şeyiyle bitmeden açmıyorum falan :kop:
bana farketmez abi  :D
ama takımda taraftarında buna ihtiyacı var  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

franszılarda çim işini çözdüler naturalgrass firması gayet iyi zemin yapıyor , toprak içine sentetik lifler sererek yapıyorlar yarı hibrit diye adlandırılan bir sitem.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı denilanz

Finiş işlerini yapıyoken böyle uzun sürmesi muhtemel her iş sıkıntı işte,daha dokunulmamış 42 iç membran var yazıcam biri çıkıp dicek ki onlar çabuk takılıcak.Neye göre çabuk,kime göre çabuk desem sen ne biliyosun,açılmazsa açılmaz gibi cevaplar gelicek basit bi algoritma var forumda :D

Gözle görülen işler bittiğinde bile 1-2 aylık ince iş oluyor stad inşaatlarında,biz daha gözle görülür kısımları bitiremedik ve 50 gün soraya açılış tarihi hesaplıyoruz.İnşallah ben yanılırım ama şu ana kadar şahsi tahminlerimde hiç yanılmadım.
Stat her şeyiyle %100 hazır olarak açılacak demiyor zaten kimse. Membranların bir fırtına vs. çıkıp yırtılmadıkça (Allah korusun) ben gecikme yaratacağını düşünmüyorum. Takılış hızı falan ortada işte. Günde 2 tane ritmini buldular. Yağmurlu günlerde bile takılabiliyor. Küçükleri, büyükleri kadar zor olmayacaktır. En kötü ihtimali konuşalım, kalan uzunlar 10 günde bitse, küçükler de 20 güne bitse toplamda 30 güne bitmiş oluyor. 50 güne bitmeyeceğini nereden çıkarıyorsunuz, ben onu anlamıyorum asıl.

Yine de açılmayabilir. Sanmıyorum ama başka bir şeyler uzun sürer belki. Ne bileyim, kısa membranlar gelmez falan. Olabilir yani. İlla bir algoritma aranacaksa bence forumun bir kısmının algoritması şu; "ben demiştim". Çıldırıyoruz bunu diyebilmek için.

Çevrimdışı raichu

franszılarda çim işini çözdüler naturalgrass firması gayet iyi zemin yapıyor , toprak içine sentetik lifler sererek yapıyorlar yarı hibrit diye adlandırılan bir sitem.

çim konusunda yine bizi yemiyosun dimi  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Kiytirik bir lig maçıyla bu stadi acıyor olmak uykularimi kaçırıyor. Onca reklam yapıp böyle bir final olmamalı. Bu stad şanina yakışır bi şekilde açılmalı

Çevrimdışı TTurk

2330 Nisan'a yetismeyecekse neden acilis tarihi vermek icin lansman yapsinlar?

Çevrimdışı raichu

2330 Nisan'a yetismeyecekse neden acilis tarihi vermek icin lansman yapsinlar?

buna dair resmi bir açıklama yok zaten

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

bazı arkadaşlar Antalya stadına benzedi demiş. Kırmızı renk gibi vıcık durmuyo bizim stat ve Antalya nın da o kadar kötü değil şuan bitmiş hali. Güncel fotolara bakarsanız. Bu pikselileri gördükten sonra diğer Emirates mesela ruhsuz gözükmeye başladı gözüme pikselli daha iyi bence.

Bide siyah ve beyazın uyumunuda düşünün diğer renkler gibi vıcık renk değil.

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

bu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.

bu sayfaya artık yazmayacağım bu konuda netim ancak mesajını okuyup yanıtlamamayı sana karşı bir saygısızlık olarak gördüğüm için son defa yazıyorum bu başlıkta.

evet yukarıdaki yanıtı sen vermiştin bana bende bilgiler için teşekkürler deyip geçmiştim. mesajının finalinde "buda artık tartışılacak bir konu değil" deyip bağlamıştın. sen tek otoritemisin bunun tartışılıp tartışılmayacağı kararını verecek? geçen sürede senin tartışılacak konu değil die belirttiğin formülü yönetimde masaya yatırdı. son divan kurulunda sanırım serme olmayacak ekme olacak şeklinde nihai karar açıklandı ama tartışıldı. demekki neymiş TARTIŞILABİLİRMİŞ.. ciddi bir muhafazakarlık var bu başlıkta plan proje bu asla değişmez istemezük tadında neredeyse ama bazı şeyler değişebilir örneğin çatal merdiven değişti çatı malzemesi değişti semerler değişti  şimdi pikseller değişiyor yarın belki başka birşey değişecek ve bunlar tartışılarak belirlenecek. gelinen noktada forumun özellikle bu başlığı ben gibi pek çok insanda acaba bu Beşiktaşlıların forumumu yoksa Necmi abinin forumumu hissiyatı uyandırıyor.

neyse tüm arkadaşlardan özür dilerim karşılıklı yazışmaya döndüğü için. kalın sağlıcakla. ben artık sadece futbol takımı sayfasındayım... @Necmi
bu tartışılacak konu değil maksadım bunu en üst seviye kişilerle
konuştuk ve bu olacak dediler yani üstüne artık bumu olacak böylemi olacak
demek tartışılacak bir konu değil ben o cevapta saygısızca hiç bir şey göremiyorum
çatı malzemesi önce neydide değişti semerlerin nesi değişti ben semer takılıp sökülüp
tekrar takıldığını görmedim pikseller tepkiylemi değişti tepki olsa piksel kalkardı bazı şeyler
revize edilir. buna tepki koyduk değişti manası çıkartılmaz ama bu tepki koymayacağın anlamıda
taşımaz kaldıki burda stadla ilgili hiç bir mesaj silinmez bizimde düşüncelerimize bir çok tepki geliyor ama
bu fikrimizi söylememize engel olmuyor. Benim forumum ama atladığın bir şey var bu forumda en çok mesajı silinende
benim yani forumu benim yapmış olmam benim mesajlarımında silinmesine engel olmuyor.
Defalarca söyledik bu başlıkta futbol konuşulmasına kesinlikle taviz vermeyeceğiz orda çok aktif olan bir
futbol başlığımız var. orayada gidip stadla ilgili bir şey yazsan anında silerler. forum olmaktan çıktı diyorsunda
aslında forum olmanın gereği bu başka forumlarda konu dışı mesaj attığında sadece mesaj silinmez atanda nopost
alır. En ufak bir itiraz şansın bile yoktur. Sizler ısrarla konu dışı yapıyorsunuz yöneticilerde ısrarla siliyor ama
bu güne kadar bunun için yaptırım almış bir kişi bulamazsın aslında bunu kesmenin çok kolay yolları var.
bizler bu yöntemi benimsemiyoruz Burda yazanlar Beşiktaşlı ve kimseyi kırmak küstürmek istemiyoruz o nedenlede
sadece silip dengede tutuyoruz buda bence diğer forumlara göre bizi oldukça demokratik yapıyor. forum kültürü olan
arkadaşlar bilir cevaplasın senin şu anda yaptığın eleştiriyi bile başka bir forumda yapamazsın. o kadar bile konuşturmazlar emin ol.
bu başlıkta yazmayacağım diyorsun saygı duyarım ama bilesin diğer başlıklarda bu forumun bir parçası ve aynı kurallar geçerli. @tangaz
demokrasi demek kuralsızlık demek değildir. verdiğin cevap içinde teşekkür ederim bakış açın hoşuma gitti. varsa bir sıkıntımız
bunu diyebilmeliyiz. Söylerkende karşımızdakini kırmadan yapabilme en güzeli.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

gölgeli font nasıl @sallapati @Necmi

ellerine sağlık. Harika olmuş tabi kırmızı renk değil. Ama şunun siyahını yada beyazınıda bi yapsana bakalım nasıl olacak. Hatta tünelleride

Çevrimdışı raichu

pardon anlamadım  :D
geçen gün biri şuna benzer bir espiri yapmıştı da senin gibi karmaşık anlatıp sonra şaka şaka böyle bi çim yok diye  :D
ben sendin gibi hatırladım ondan  :D

Çevrimdışı ahmetx

bu tartışılacak konu değil maksadım bunu en üst seviye kişilerle
konuştuk ve bu olacak dediler yani üstüne artık bumu olacak böylemi olacak
demek tartışılacak bir konu değil ben o cevapta saygısızca hiç bir şey göremiyorum
çatı malzemesi önce neydide değişti semerlerin nesi değişti ben semer takılıp sökülüp
tekrar takıldığını görmedim pikseller tepkiylemi değişti tepki olsa piksel kalkardı bazı şeyler
revize edilir. buna tepki koyduk değişti manası çıkartılmaz ama bu tepki koymayacağın anlamıda
taşımaz kaldıki burda stadla ilgili hiç bir mesaj silinmez bizimde düşüncelerimize bir çok tepki geliyor ama
bu fikrimizi söylememize engel olmuyor. Benim forumum ama atladığın bir şey var bu forumda en çok mesajı silinende
benim yani forumu benim yapmış olmam benim mesajlarımında silinmesine engel olmuyor.
Defalarca söyledik bu başlıkta futbol konuşulmasına kesinlikle taviz vermeyeceğiz orda çok aktif olan bir
futbol başlığımız var. orayada gidip stadla ilgili bir şey yazsan anında silerler. forum olmaktan çıktı diyorsunda
aslında forum olmanın gereği bu başka forumlarda konu dışı mesaj attığında sadece mesaj silinmez atanda nopost
alır. En ufak bir itiraz şansın bile yoktur. Sizler ısrarla konu dışı yapıyorsunuz yöneticilerde ısrarla siliyor ama
bu güne kadar bunun için yaptırım almış bir kişi bulamazsın aslında bunu kesmenin çok kolay yolları var.
bizler bu yöntemi benimsemiyoruz Burda yazanlar Beşiktaşlı ve kimseyi kırmak küstürmek istemiyoruz o nedenlede
sadece silip dengede tutuyoruz buda bence diğer forumlara göre bizi oldukça demokratik yapıyor. forum kültürü olan
arkadaşlar bilir cevaplasın senin şu anda yaptığın eleştiriyi bile başka bir forumda yapamazsın. o kadar bile konuşturmazlar emin ol.
bu başlıkta yazmayacağım diyorsun saygı duyarım ama bilesin diğer başlıklarda bu forumun bir parçası ve aynı kurallar geçerli. @tangaz
demokrasi demek kuralsızlık demek değildir. verdiğin cevap içinde teşekkür ederim bakış açın hoşuma gitti. varsa bir sıkıntımız
bunu diyebilmeliyiz. Söylerkende karşımızdakini kırmadan yapabilme en güzeli.
@tangaz  bence bugün alıngan bir günündesin , daha stadı açacağız yahu nereye kaçıyorsun  :D

Kiytirik bir lig maçıyla bu stadi acıyor olmak uykularimi kaçırıyor. Onca reklam yapıp böyle bir final olmamalı. Bu stad şanina yakışır bi şekilde açılmalı

kesinlikle katılmıyorum. Örneğin İnönünün finalini Gençlerbirliği ile yaptık harikaydı 3:0 gibi net skorla yendik taraftar çoştu herkes mutlu yaptı finali. Şimdi gidersin büyük takıma yenilirsin hiç gerek yok.

Çevrimdışı Kartal66

Bitmesini çok istiyorum, bunu içtenlikle söylüyorum. Fakat çok iş var. Yetişmeyecek gibi. İnşAllah şampiyon oluruz. Önümüzde ki sezon açılsa da olur yeter ki şampiyon olalım.

Çevrimdışı raichu

kesinlikle katılmıyorum. Örneğin İnönünün finalini Gençlerbirliği ile yaptık harikaydı 3:0 gibi net skorla yendik taraftar çoştu herkes mutlu yaptı finali. Şimdi gidersin büyük takıma yenilirsin hiç gerek yok.
mesele yenip yenilmek değil ki...
takımın ve taraftarın ihtiyacı var zor bi yarış içindeyiz takım gözetmeksizin hazır olduğunda açılmalı bence  :bandit:
yazın zaten reklam da yapılır büyük takımlar la maç da yapılır yıldızlar konser de verir hiç şüphem yok ondan  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

geçen gün biri şuna benzer bir espiri yapmıştı da senin gibi karmaşık anlatıp sonra şaka şaka böyle bi çim yok diye  :D
ben sendin gibi hatırladım ondan  :D
bendim o , gelişimini tamamlamamış rulo çimdi dediğim @raichu

Çevrimdışı raichu

bendim o , gelişimini tamamlamamış rulo çimdi dediğim @raichu
anladım abi, sen maşallah anlıyosun çim işlerinden

Çevrimdışı cadavra

Bitmesini çok istiyorum, bunu içtenlikle söylüyorum. Fakat çok iş var. Yetişmeyecek gibi. İnşAllah şampiyon oluruz. Önümüzde ki sezon açılsa da olur yeter ki şampiyon olalım.
Aynen benimde umrumda deil icerde ciddi mac olsaydi bende kasardim kendimi acilsa felan die ama macimiz kalmadi icerde ciddo bi rakip Türkiye Kupası'ndan da elendik zaten ben bu sezon acilacagina ihtimal vermeyenlerden biriyim burda olmamin amaci insaatin keyfini cikarmak yoksa sampion olduktan sonra inanin kimsede o kadar sallamaz bu sezonun acilmadigini olamassak fikret ormana cok yuklenecekler yikmasaydin gibisinden lagkin bu sezon sampionluk giderse bana gore stadla bi alakasi yok elimize kac kere firsat gecti puan farkini aralamak icin su an fb yi yenmis oldasydik muhtemelen 7 di puan farki yani stadla alakasi yok bu sezonun acilmasi maddi acidan iyi olur o kadar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Bir arkadaşım benim için çekmiş 15:40 itibari ile
İyi Günde Kötü Günde