Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Eski aciktaki zemin calismasi biraz uzun mu surdu ne

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

3cu resim çatı bılezıgındekı kırık küfekı degısmemıs hala en kıl olduğum şey ınsallah ole bırakmazlar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi sozkul

kalite değilde estetik diyelim biz ona , ben çok kaliteli malzemelerle düzenlenmiş evler biliyorum ama estetik yerlerde  :D

Kalitenin içinde estetik kavramı olmayabilir diyorsun?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kalitenin içinde estetik kavramı olmayabilir diyorsun?
evet aynen öyle diyorum kalite ve estetik farklı şeyler ikisi bir araya gelince işte o zaman  mükemmel ortaya çıkar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Birşey sormak istiyorum.

SIS'in verdiği 70 günlük süre çim ekiminden sonra mı başlıyor. Yoksa çoktan başladı mı ?

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı tangaz

Demokrasi dediğin başkalarının haklarına tecavüz etmekmi biz defalarca ikaz ediyoruz
futbol başlığıyla ilgili konu konuşulmasın diye çöpü kontrol ettim silinen her mesaj futbol başlığıyla ilgili
demokrasi dediğin ben istediğimi yaparım modu değildir. Krasnodar stadı konur mukayesede yapılır
bunun nesi konu dışı. seni bilgilendirmek için çim konusunda yönlendirme yapmışlar belkide ben yapmışımdır uzun uzadıya
anlatmak yerine link verip okumanı sağlamak kapa çeneni demek değildir. Oldukça demokratik ve saygılı olduğumuzu
düşünüyorum konu dışılarda bile mesajı attığın anda silebiliriz ama bir süre tutarız sayfa geçtikten sonra sileriz
kaldıki burda maaşlı personel çalışmıyor o mesajlarınızı silen insanlar işlerinin arasında bir mesai harcıyor sırf
forum sağlıklı yapısından uzaklaşmasın diye daha önce denedik silmemeyi silinmesi forumun genel isteği oldu çünkü burda
stadla ilgili mesaj bulunamaz oldu. Burda hiç bir şeyi kafamıza göre yapmıyoruz peki PM den bu konu dışılar için kaç mesaj
aldığımızı biliyormusun yada kaç şikayet yapıldığını kusura bakma konu dışı mesajlar neden siliniyor bağlamında bir eleştiriyi kabul edemeyeceğim
böyle bir mantık olsa forum olmazdı bir blok açardık herkes herşeyi orda konuşurdu sizde stadla ilgili bir şeyi merak ettiğinizde binlerce mesajı taramak zorunda kalırdınız
bunuda yapmayacağınız için sürekli aynı soruları tekrarlardınız ve sürekli aynı şeyleri okurdunuz.
her forumda konu dışı mesaj silinir silinmelide yoksa forum niteliğini kaybeder. @tangaz
hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

bu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.

bu sayfaya artık yazmayacağım bu konuda netim ancak mesajını okuyup yanıtlamamayı sana karşı bir saygısızlık olarak gördüğüm için son defa yazıyorum bu başlıkta.

evet yukarıdaki yanıtı sen vermiştin bana bende bilgiler için teşekkürler deyip geçmiştim. mesajının finalinde "buda artık tartışılacak bir konu değil" deyip bağlamıştın. sen tek otoritemisin bunun tartışılıp tartışılmayacağı kararını verecek? geçen sürede senin tartışılacak konu değil die belirttiğin formülü yönetimde masaya yatırdı. son divan kurulunda sanırım serme olmayacak ekme olacak şeklinde nihai karar açıklandı ama tartışıldı. demekki neymiş TARTIŞILABİLİRMİŞ.. ciddi bir muhafazakarlık var bu başlıkta plan proje bu asla değişmez istemezük tadında neredeyse ama bazı şeyler değişebilir örneğin çatal merdiven değişti çatı malzemesi değişti semerler değişti  şimdi pikseller değişiyor yarın belki başka birşey değişecek ve bunlar tartışılarak belirlenecek. gelinen noktada forumun özellikle bu başlığı ben gibi pek çok insanda acaba bu Beşiktaşlıların forumumu yoksa Necmi abinin forumumu hissiyatı uyandırıyor.

neyse tüm arkadaşlardan özür dilerim karşılıklı yazışmaya döndüğü için. kalın sağlıcakla. ben artık sadece futbol takımı sayfasındayım... @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

Krasnodarda koltuklar takılmaya başlamış , skorbord takılmış.Koltuk rayları prekast rengine göre ayarlanmış

https://cs7055.vk.me/c628731/v628731850/38c76/KJqit3IdA4Y.jpg

https://c2.staticflickr.com/2/1603/24842165643_c538603638_b.jpg
zemin de bitmiş sanırım fotoda gördüğüm kadaıyla harika olmuş zemini
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

zemin de bitmiş sanırım fotoda gördüğüm kadaıyla harika olmuş zemini
zemini SIS yaptı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu hafta şeffaf olan membranlara başlanacak deniyordu ama bir gelişme olmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

güncel
eski açık kapalı köşe bitti gibi :D

Çevrimdışı ahmetx

panoramik güncel
eski açık kapalı köşe koltukların montaj hızı süper

piksellerdeki son rütuşlardan sonra Antalya stadına çok benzedi tribün desenimiz .Kimseye laf etmeyeceksin aynısını yaşıyorsun  :iblush:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

piksellerdeki son rütuşlardan sonra Antalya stadına çok benzedi tribün desenimiz .Kimseye laf etmeyeceksin aynısını yaşıyorsun  :iblush:
Büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş büyüklerimiz  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

bana bizim ki daha karman çorman olmuş gibi geliyor  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş büyüklerimiz  :D
aynen tecrübe başka bir şey  :claps:

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı denilanz

Abi, son rütuşlardan sonra daha iyi oldu. Valla bak. :ok:

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkdan dolayıdır  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

abi alakası yok bence antalya çok sık pixel

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şundan bir farkı olmayacak bittiğinde ki bizim stadın koltuk dizaynına şimdi iyi diyen arkadaşlar zamanında Antalya stadına giydiriyordu burada  :D

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O yazıların olmadığını düşün bunun birebir aynısı olacaktı @SDemirsoy ki o yazılar olmadan bile çok büyük farklılık yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bizde yazı olduğu için o kısımlara piksel atamadılar ondan daha seyrek görünüyor bizde

Çevrimdışı SDemirsoy

Şundan bir farkı olmayacak bittiğinde ki bizim stadın koltuk dizaynına şimdi iyi diyen arkadaşlar zamanında Antalya stadına giydiriyordu burada  :D

abi şunu nasıl benzetiyorsunuz anlamıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Antalyasporun tribünlerde güzel olmuş bizimkide güzel bu piksel olayı gayet şık duruyor neden begenmiyoruz ki.