Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749530 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Krasnodarda koltuklar takılmaya başlamış , skorbord takılmış.Koltuk rayları prekast rengine göre ayarlanmış

https://cs7055.vk.me/c628731/v628731850/38c76/KJqit3IdA4Y.jpg

https://c2.staticflickr.com/2/1603/24842165643_c538603638_b.jpg
bunların çatı da membransa bizimkine göre daha koyu ve daha az geçirgen sanırım.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bunların çatı da membransa bizimkine göre daha koyu ve daha az geçirgen sanırım.
onlarda çatı alttan ptfe mesh ile kaplandı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bekrakn

kedi yollarındaki metal kutular ne ola ki ? @FARUK

elektrik panosu gibi bir şey olabilir mi abi uzaktan öyle görünüyor ama ışıklandırmayla bir ilgisi olabilir mi acaba? @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Skorbord olmamış. Görmemişin skorbordu havası var. Çime kadar indirselermiş.
Stada biraz büyük kaçmış 50k stadyumlar için ideal ama.

Çevrimdışı raichu

yalnız krasnodar stadı da köşeler de aynı bizim tokinin yaptıkları gibi yarısından fazlası çatı  :D

Çevrimdışı Deadam

kedi yollarındaki metal kutular ne ola ki ? @FARUK

ONlar muhtemelen aydınlatma tesisatının sigorta ve şalter panelleri için
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

yalnız krasnodar stadı da köşeler de aynı bizim tokinin yaptıkları gibi yarısından fazlası çatı  :D
stadin ic goruntusu çok kötü ne yapsan duzelmez skorbortu o yuzden buyuk yapmislar stadin kotu goruntusu dikkat cekmesin diye :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

ONlar muhtemelen aydınlatma tesisatının sigorta ve şalter panelleri için
Ses sistemi olma ihtimali nedir ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Sergen Nalcakar şöyle bir tweet daha var ama bilemedim. biri diğerinden etkilenip yazmadıysa aslı var gibi bu işin
https://twitter.com/MuratBaysura/status/705642856816340992

Evet galiba kaleler geldi :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Mehmet92

Güncel rüzgar dağcılık

Bu oluklu borularla membran aralarındaki boşluk kalıcak mı öyle?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı özgür

Arkadaşlar merhaba, bir ricam olacak.

Twitter, facebook v.s. sosyal medyaya işyeri bilgisayarlarından girilemiyor. link atmak yerine fotoğrafları foruma yükleyebilirseniz eminim benim gibi forumu iş yerinden takip eden bir çok kullanıcı memnun olur.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 12:01:10 özgür ]

Çevrimdışı Efe

Twitter, facebook v.s. sosyal medyaya işyeri bilgisayarlarından girilemiyor. link atmak yerine fotoğrafları foruma yükleyebilirseniz eminim benim gibi forumu iş yerinden takip eden bir çok kullanıcı memnu olur.
yapabilen olursa rica edelim atacaj arkadaslardan foto koymak her zaman daha iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mesahan

Twitter, facebook v.s. sosyal medyaya işyeri bilgisayarlarından girilemiyor. link atmak yerine fotoğrafları foruma yükleyebilirseniz eminim benim gibi forumu iş yerinden takip eden bir çok kullanıcı memnun olur.

nerede çalışıyorsun hocam mahsuru yoksa :)
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

ysariusta

• Ziyaretçi

https://twitter.com/iasonion1/status/705654992628228096

Bir arkadaş kale direklerinin geldiğini söylemiş

Sergen direkleri sakladıkları yerden alıp geliriz. Masrafa gerek yoktu. Istiklâl kaç dakikalık mesafe.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı siyah-1903

kalite olarak bizden çok farklı değiller ama ayrıntılar ve detaylarda çok iyiler.Koltuk rengine göre prekast rengi , prekast rengine göre koltuk rayı filan çok hoş duracak. Bu arada bu koltuklardan ilk defa görüyorum.

işte bu tanım tam olarak kaliteye tekabül ediyor 😀
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı MustafaKync

Başkan haftaya açıklar.. 30 Nisan Kayseri maçı

Çevrimdışı tangaz

:akuma: :akuma: :akuma:
demokrasiden giderek uzaklaşan bir forum...
yönetici denetçi ünvanı her ne ise sevmediği mesajı siler bunun adı da forum olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Başkan haftaya açıklar.. 30 Nisan Kayseri maçı
% 90 23 nisan protokol acilisi 30 nisan macli acilis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Skor Tabelaları köşeleri mi konucak ihşallah öyle olmaz tt arenadaki gibi olsun köşelerde güzel durmaz  :ebebe:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

:akuma: :akuma: :akuma:
demokrasiden giderek uzaklaşan bir forum...
yönetici denetçi ünvanı her ne ise sevmediği mesajı siler bunun adı da forum olur...
tam tersi basligina yazarsaniz silinmez bu forum sadece stad basligindan ibaret degil goruslerinizi basligina yazin kimse bisey demez :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Skor Tabelaları köşeleri mi konucak ihşallah öyle olmaz tt arenadaki gibi olsun köşelerde güzel durmaz  :ebebe:
daha tam nereye konacak bilmiyoruz acikcasi geldiginde gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK