Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Lavaboları kıranlar bilmiyor ki parayı dönüp bizden alıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Merdivenler şu haliyle iyi görünmüyor hakikaten
Sarı çekmeleri de hoş olmaz,uygun bir renk seçilir umarım
fosfor kırmızı olsa saçmamı olur acaba. beyaz ,sarı,mavi. yeşil turuncu gibi renkler hiç olmaz

Çevrimdışı ahmetx

Yoo abi parasını çatır çatır kulübünden alır yenisini yaparız kırıldıkça,zaten deplasman tuvaleti bizim taraftarın asla girmeyeceği yerlerden.
asla mı ? derbi maçlarında da mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sonbarikat

Günaydın sevgili Arena. Moral bozmaca yooook. "Gururlan" kadar "toparlan" zamanları da olması çok doğal uzun bir sezon içinde. Unutulmaması gereken tek bir gerçek var:
BU TAKIM BU SENE VODAFONE ARENA'DA ŞAMPİYON OLACAK!
Size sabah morali olsun; pazar itibariyle tamamen kapatmayı planlıyorlar ilk katmanı - EN GEÇ!
,

kapalı tribün üst koltuklardaki beyaz pikselleri yukarı doğru çoğaltmışlar...

Çevrimdışı ahmetx

,

helal

Çevrimdışı Erdem Çözer

evet yeni açıkta da  :ok:

o çizgi gibi duran pikseller düzenleniyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Almanya'da bir arkadaşım arabayla giderken uzun süre yoldaki beyaz şeridin üzerinden gittiği gittiği için hemen yandaki bir arabayı kullanan alman tarafından uyarıldı, "o şeridin boyası benim vergilerimden ödeniyor" diye. bizler de bu statlara milli servet gözüyle bakmalı nasılsa yenisi yapılır diye hor davranmamalıyız diye düşünüyorum.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı osvaldo nartallo

evet yeni açıkta da  :ok:

o çizgi gibi duran pikseller düzenleniyor

buna çok sevindim işte
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu takılmayan son koltuklar için niye durdu acaba bunlar
Hesap kitap mı yapıyolar

Çevrimdışı Erdem Çözer

Almanya'da bir arkadaşım arabayla giderken uzun süre yoldaki beyaz şeridin üzerinden gittiği gittiği için hemen yandaki bir arabayı kullanan alman tarafından uyarıldı, "o şeridin boyası benim vergilerimden ödeniyor" diye. bizler de bu statlara milli servet gözüyle bakmalı nasılsa yenisi yapılır diye hor davranmamalıyız diye düşünüyorum.

adamlarla aramızdaki uçuruma bak  :s20:

Çevrimdışı doctore

1- ironiyi anlayamamıssın
2- "ergen" ifadeni aynen iade ediyorum, mesajlara bakarsak "ergen" ifadesinin hangimizde daha güzel durdugunu goreceksin

ironi yaptığını anlayamadım özür dilerim.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mülkübey

Lavaboları kıranlar bilmiyor ki parayı dönüp bizden alıyorlar.

kıranı bulup ondan alacaksın aslında
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gunaydin Forum Ahalisi.Insallah bol membranli,drenajli,ince isli gun olur.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı raichu

pikselsiz yer kalmayacak yani  :s20:
bari alt katada üst katı aynalasalar ya tavandan aşağı doğru siyah alev gibi
böyle çok karman çorman oldu iyice  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

anlaşılan bugün trollümüz bol olacak..

Çevrimdışı capo di capi

İyi günde Beşiktaşlı
Kötü günde sapına kadar Beşiktaşlıyız
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı pascal_21

üstü acik birakilmaya müsait alan..

Sen böyle bir evin olursa ilerde üstünü açık bırakırsın

Çevrimdışı SDemirsoy

üstü acik birakilmaya müsait alan..
ne alaka şimdi beto bunu senin demen olmadı gerçekten açık bırakmanın mantığa akla değer hiç bir anlamı yok müsait alanda değil

Çevrimdışı SDemirsoy

güncel bir foto zeminde sanki ortadan bir çizgi çizilmiş gibi :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Belki çatının eski açık kısmını komple şeffaf membranla kapatacaklardir. Şu diğer kısımlarda ön tarafa gelicek olanla.

Çevrimdışı SDemirsoy

Belki çatının eski açık kısmını komple şeffaf membranla kapatacaklardir. Şu diğer kısımlarda ön tarafa gelicek olanla.

zannetmiyorum kendi kendimizi burada vesveseye vermekten başka bir şey yapılmıyor şuan abi
orası kapanacak net bence artık tartışmayalım