Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı zatoichi1903

...
Bu stad sıfır kupalı futbolcu sıfır kupalı yönetim için yapılmıyor haberinz olsun.
bence bireysel tepkini koymalısın bu konuda, klavyeden kızarak olmaz, misal kombineni iptal et, maçlara gelme, alem protesto gorsun,
bu tarz tepkilerinde sonuna kadar destekliyorum seni, hatta benzer dusuncede arkadasların varsa onlar da bu sekilde tepki koysunlar
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 09:56:44 ahmetx ]
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence bireysel tepkini koymalısın bu konuda, klavyeden kızarak olmaz, misal kombineni iptal et, maçlara gelme, alem protesto gorsun,
bu tarz tepkilerinde sonuna kadar destekliyorum seni, hatta benzer dusuncede arkadasların varsa onlar da bu sekilde tepki koysunlar

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ensdndr

....
Siz Beşiktaş sevdası nedir anlayamamışınız arkadaşım . Çok yazık

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 09:55:53 ahmetx ]
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

@Efe  @ahmetx  Emre kardeşimiz çatının tamamını bir siyah bir beyaz şeklinde yaparsa Beşiktaş Arena olarak twitter dan paylaşırmısınız . Yani sakıncası yoksa . Bence güzel tepkiler alacaktır. Bolca rt leriz  :)
aman abi bir o eksikti , yeteri kadar piksel var zaten stad da.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı doctore

sizi gidi başarı odaklılar siziii. iyi günde hep destek tam destek, kötü günde köstek üstüne köstek. edin bütün kombinelerinizi iptal. sizden gelecek hayır gelmesin daha iyi. sabah sabah insanın canını sıkıyorsunuz.

Admin arkadaşlarım lütfen benimki de dahil bu atarlı tutarlı ergen mesajlarını görür görmez silerseniz şahsen çok memnun olurum.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sizi gidi başarı odaklılar siziii. iyi günde hep destek tam destek, kötü günde köstek üstüne köstek. edin bütün kombinelerinizi iptal. sizden gelecek hayır gelmesin daha iyi. sabah sabah insanın canını sıkıyorsunuz.

Admin arkadaşlarım lütfen benimki de dahil bu atarlı tutarlı ergen mesajlarını görür görmez silerseniz şahsen çok memnun olurum.
Arkadaş ironi yapmış da sen ayılamadın sanırım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@SaHMeRDaN forumu trolleme , bu stad her şeyden önce senin medeni bir şekilde maç izlemeni ve takımına destek olman için yapılıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

sakin.. sanırım arkadaş ironi yapmış..

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Günaydın sevgili Arena. Moral bozmaca yooook. "Gururlan" kadar "toparlan" zamanları da olması çok doğal uzun bir sezon içinde. Unutulmaması gereken tek bir gerçek var:
BU TAKIM BU SENE VODAFONE ARENA'DA ŞAMPİYON OLACAK!
Size sabah morali olsun; pazar itibariyle tamamen kapatmayı planlıyorlar ilk katmanı - EN GEÇ!

Çevrimdışı SaHMeRDaN

@SaHMeRDaN forumu trolleme , bu stad her şeyden önce senin medeni bir şekilde maç izlemeni ve takımına destek olman için yapılıyor.
Eyvallah.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bencede arkadaş ironi yapmış senin gibi düşünenler iptal etsin gerçek beşiktaşlılar alsın demiş bence

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Merhaba. Bir sorum olacak arkadaşlar. Çatı ile tribün arası hava sirkulasyonu icin tam kapatilmayacak deniyordu. Bildiğim kadarıyla, zemine döşenen borular vasıtasıyla hava basılacak. Eğer bu şekildeyse, çatı ile tavan arası tamamen kapatılsa daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı serti67

Gunaydın twetrda bırkac resım Gordum Konya stat lavabolarını tahrıp etmıs taraftarımız eğer doğruysa üzüldüm be emekler vererek yapılıyor su yapılar bız bırı boyasa bınbır küfür ederız dıe korkuyoruz kendımız yapmamlıydık yazık günah
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 10:06:32 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı doctore

Arkadaşlar şu led panellerle ilgili bir bilgisi olan var mı? yattı mı o iş ?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Günaydın sevgili Arena. Moral bozmaca yooook. "Gururlan" kadar "toparlan" zamanları da olması çok doğal uzun bir sezon içinde. Unutulmaması gereken tek bir gerçek var:
Size sabah morali olsun; pazar itibariyle tamamen kapatmayı planlıyorlar ilk katmanı - EN GEÇ!
en zor aşama bu aşamadır deme diğerlerinin hepsi bu aşama kadar anca sürer bence

Çevrimdışı Efe

pazar bitecektir az bisey kaldi sonraki katmanlarda gelecek hafta sonuna kadar biter heralde çim gormek icin sayili gunler var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gunaydın twetrda bırkac resım Gordum Konya stat lavabolarını tartıp etmıs taraftarımız eğer doğruysa üzüldüm be emekler vererek yapılıyor su yapılar bız bırı boyasa bınbır küfür ederız dıe korkuyoruz kendımız yapmamlıydık yazık günah

hep söylüyorum insan gibi maç izlemeyi öğrenene kadar tüm maçlarda deplasman tribünü kaldırılmalı

Çevrimdışı zatoichi1903

1- ironiyi anlayamamıssın
2- "ergen" ifadeni aynen iade ediyorum, mesajlara bakarsak "ergen" ifadesinin hangimizde daha güzel durdugunu goreceksin

Çevrimdışı zatoichi1903

Gunaydın twetrda bırkac resım Gordum Konya stat lavabolarını tartıp etmıs taraftarımız eğer doğruysa üzüldüm be emekler vererek yapılıyor su yapılar bız bırı boyasa bınbır küfür ederız dıe korkuyoruz kendımız yapmamlıydık yazık günah
herkez yapıyo demesin kimse bizim yapmamamız lazım bizim stadımıza yapılsa hoşumuza gidermi

Çevrimdışı serti67

hep söylüyorum insan gibi maç izlemeyi öğrenene kadar tüm maçlarda deplasman tribünü kaldırılmalı
resımler doğruysa yakışmamış hıc kendı degerımıze bıse yapılsa vay efendım ısyan ama aynısını karşıya reva görmek degısmesıde zor ınsanımız böle bunun takımı rengı yok hepsı ayırmadan ıcınde var
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Merdivenler şu haliyle iyi görünmüyor hakikaten
Sarı çekmeleri de hoş olmaz,uygun bir renk seçilir umarım

Çevrimdışı Erdem Çözer

resımler doğruysa yakışmamış hıc kendı degerımıze bıse yapılsa vay efendım ısyan ama aynısını karşıya reva görmek degısmesıde zor ınsanımız böle bunun takımı rengı yok hepsı ayırmadan ıcınde var

hoş bunları yapan tipler kendi stadına da aynı şekilde davranıyor..

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Gunaydın twetrda bırkac resım Gordum Konya stat lavabolarını tahrıp etmıs taraftarımız eğer doğruysa üzüldüm be emekler vererek yapılıyor su yapılar bız bırı boyasa bınbır küfür ederız dıe korkuyoruz kendımız yapmamlıydık yazık günah
umarım doğru haber değildir.
birisi bunu vodafone arenaya yapsa canımızdan can giderdi muhtemelen.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Mehmet92

umarım doğru haber değildir.
birisi bunu vodafone arenaya yapsa canımızdan can giderdi muhtemelen.

Yoo abi parasını çatır çatır kulübünden alır yenisini yaparız kırıldıkça,zaten deplasman tuvaleti bizim taraftarın asla girmeyeceği yerlerden.