Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

Belki çatının eski açık kısmını komple şeffaf membranla kapatacaklardir. Şu diğer kısımlarda ön tarafa gelicek olanla.

öyle bi durum yok

Çevrimdışı ahmetx

önemli olan yeni açık orayı düzenlemleri lazım . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

güncel bir foto zeminde sanki ortadan bir çizgi çizilmiş gibi :D

Evet yeni açığa doğruda iki çizgi çekilmiş. Isıtma sistemi için herhalde bunlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

güncel bir foto zeminde sanki ortadan bir çizgi çizilmiş gibi :D
Tamamen piksel yapsınlar stadı herkes rahat etsin. Gün geçtikçe çorbaya çeviriyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

orayı düzeltmek yerine kapalıya daha fazla piksel ekliyolar farkındamısın abi  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

oraya da başlamışlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ToNI

Arkadaşlar herkese merhaba... uzun süredir takip ettiğim foruma bugün itibariyle ben de katılmış bulunuyorum. aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler...
her sabah işe giderken araba ile kapalının arkasından geçiyorum ve gün geçtikçe çalışmaların stadın dışında da hızlandığını gördüğümde mutlu oluyorum.bu sabah da ciddi bir yoğunluk ve düzenleme çalışmaları vardı..zeminde asfalt kırılıp son şekiller verilmek üzere gibi geldi bana. umarım tez zamanda açarız da ben de bakınırken araba ile dalmadan kazasız belasız  :evillol:
artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..az biraz daha sabır.Üsküdardan her sabah uyandığımda cama yapışır dürbünle ulen çatı hala aynı be der söylenirdim..sonunda yükseldi de keyfimiz yerine geldi..bir arkadaş paylaşmış youtube linkini 2013 ten günümüze..çok ciddi emek var, alınteri var..tabela son 1-2- maçtır iyi göstermese de birlik ve destek zamanı tam da bu zaman..en kötü açıyoruz nisan sonu gibi..artık bırakalım kötü olmuş, olmamış, zemin serme, ışıklar şöyle, ledler böyle...stadın kralı  bizimkisi olacak daha da ötesi yok.. hayırlısıyla da bu güzelim mabedi şampiyonluk ile taçlandıracağız..
kombinemi nisan başı almayı düşünüyorum.. eski açıktan... yer kalırsa inşallah  :halay: bu konuda da kontakta kalalım...
sitede ve paylaşımlarda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etmek isterim... görüşmek üzere...

üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar herkese merhaba... uzun süredir takip ettiğim foruma bugün itibariyle ben de katılmış bulunuyorum. aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler...
her sabah işe giderken araba ile kapalının arkasından geçiyorum ve gün geçtikçe çalışmaların stadın dışında da hızlandığını gördüğümde mutlu oluyorum.bu sabah da ciddi bir yoğunluk ve düzenleme çalışmaları vardı..zeminde asfalt kırılıp son şekiller verilmek üzere gibi geldi bana. umarım tez zamanda açarız da ben de bakınırken araba ile dalmadan kazasız belasız  :evillol:
artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..az biraz daha sabır.Üsküdardan her sabah uyandığımda cama yapışır dürbünle ulen çatı hala aynı be der söylenirdim..sonunda yükseldi de keyfimiz yerine geldi..bir arkadaş paylaşmış youtube linkini 2013 ten günümüze..çok ciddi emek var, alınteri var..tabela son 1-2- maçtır iyi göstermese de birlik ve destek zamanı tam da bu zaman..en kötü açıyoruz nisan sonu gibi..artık bırakalım kötü olmuş, olmamış, zemin serme, ışıklar şöyle, ledler böyle...stadın kralı  bizimkisi olacak daha da ötesi yok.. hayırlısıyla da bu güzelim mabedi şampiyonluk ile taçlandıracağız..
kombinemi nisan başı almayı düşünüyorum.. eski açıktan... yer kalırsa inşallah  :halay: bu konuda da kontakta kalalım...
sitede ve paylaşımlarda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etmek isterim... görüşmek üzere...

:hosgeldin ve şu tatsız günde ne güzel geldin

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı denilanz

Pilselleri biraz daha yaymaya karar vermeleri yerinde olmuş. Ne kadar pikselli de olsa geçiş sert olmuştu. Özellikle Yeni Açık'ta. O çizgi gibi duran hat da kaybolmuş olacak böylece.

Piksel candır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tamamen piksel yapsınlar stadı herkes rahat etsin. Gün geçtikçe çorbaya çeviriyorlar.
bence daha iyi oluyor abi pixeller bıçak gibi kesiliyordu üstte

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Pilselleri biraz daha yaymaya karar vermeleri yerinde olmuş. Ne kadar pikselli de olsa geçiş sert olmuştu. Özellikle Yeni Açık'ta. O çizgi gibi duran hat da kaybolmuş olacak böylece.

Piksel candır.
evt ustten cok alt kisim guzel oldu her yere dagitmalari iyi oldu sponsorlar cok daha iyi gorunuyor görsel olarak göze daha hos geldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Krasnodarda koltuklar takılmaya başlamış , skorbord takılmış.Koltuk rayları prekast rengine göre ayarlanmış

https://cs7055.vk.me/c628731/v628731850/38c76/KJqit3IdA4Y.jpg

https://c2.staticflickr.com/2/1603/24842165643_c538603638_b.jpg

bu adamların da her işi kalite.. şunlardan fotoğraf paylaşmasan mı?  :)

Çevrimdışı levent

Evet yeni açığa doğruda iki çizgi çekilmiş. Isıtma sistemi için herhalde bunlar
sulama için olabilir

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bizimkinden ne farki var ki biraz abartiyorsunuz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Krasnodarda koltuklar takılmaya başlamış , skorbord takılmış.Koltuk rayları prekast rengine göre ayarlanmış

adamlar alttaki tribün koltuk vesairesi kirlenmesi diye herhalde locaların önündeki çalışmalar için bez germişler.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

kalite olarak bizden çok farklı değiller ama ayrıntılar ve detaylarda çok iyiler.Koltuk rengine göre prekast rengi , prekast rengine göre koltuk rayı filan çok hoş duracak. Bu arada bu koltuklardan ilk defa görüyorum.

Çevrimdışı denilanz

Skorbord olmamış. Görmemişin skorbordu havası var. Çime kadar indirselermiş.

Çevrimdışı levent

Hmmm, tamamdır anlaşıldı. Teşekkür ederim.kesin sulama burada görünüyor

Çevrimdışı Erdem Çözer