Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen, bu membran takıldıktan sonra önde biraz boşlu kalıyor oralarda kapanacak mı ?

Çevrimdışı vural

Koltuk konusunda merak ettigim bir durum var. eski acigin bir kosesi , numarali tribun vip alani ve basin tribunu disinda butun koltuklar kondu. vip ve basin tribununun bos olmasinin sebebi farkli koltuklar gelecek olmasi herhalde. benim merak ettigim acaba eski acigin o kosesine farkli daha ufak koltuk getirip ve koltuklari SIKISTIRARAK daha ufak alana deplasman tribunu yapma plani durumu falan mi var acaba?
Birincisi deplasman trubunu yeri değişmeyecek , bunun nedenleri defalarca anlatıldı, en uygun yer kesinlikle orası.
İkinci olarak dep. trubunu koltuklarının küçültülerek mevcut alanlarınının daraltılmasının da mümkün olacağını sanmıyorum , stadyumda her detay belirli bir kalite standardına göre belirlendi ve hiçbir alanda bundan taviz verilmeyecektir.

Çevrimdışı vural

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen, bu membran takıldıktan sonra önde biraz boşlu kalıyor oralarda kapanacak mı ?

Evet kapatılacak , daha şeffaf olanları gelecek o kısıma.

Çevrimdışı merzifonkartali

Merhaba arkadaslar, stadimizin biran önce bitmesi gerek. Besiktasarena olarak forum yoneticilerinin onculugunde haftaya herhangi bir gun belirlenip, Besiktasarena uyelerine duyurulup kartal yuvalarindan alisveris etkinligi duzenlenebilir mi?
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı underworld

Bu stadi bu sezon açmak Beşiktaşa ihanettir.
Ihs böyle bir ticari gerilik yapmazlar ve sezon sonu adam gibi açarız stadi

Çevrimdışı kaan21

Merhabalar, forumu 1 seneden fazladır takip etmeme rağmen, stadımızın bitmesine sayılı günler kala üye olmaya karar verdim. Sayenizde uzakta da olsak, ne olup bittiğinden haberdarız. 1 ay mabedimizde staj yapmış bir kardeşiniz olarak sizlere çok teşekkür ediyorum :claps:

Çevrimiçi Necmi

cahilliğine veriyorum :evillol:
oralara şeffaf membran gelecek  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar, forumu 1 seneden fazladır takip etmeme rağmen, stadımızın bitmesine sayılı günler kala üye olmaya karar verdim. Sayenizde uzakta da olsak, ne olup bittiğinden haberdarız. 1 ay mabedimizde staj yapmış bir kardeşiniz olarak sizlere çok teşekkür ediyorum :claps:
hoşgeldin kardeşim ne yani teşekkür etmek için bir senemi bekledin :D
çok ayıp

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Günaydın Arena, bol membranlı bir gün olur umarım! :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı warofpoet

Stadın bitmesine sayılı günler kala kapasite merakı nerden çıktı anlamıyorum. Rakibe baskı oluşturmak için birincisi dolu stat lazım ikincisi tamamen stadın mimarisi ile ilgili. olimpiyat çok kişi alıyor ama mimarisi yüzünden etkili olamıyor. biz inönüde 32 bin kişi iken rekor kırıyorduk. Şimdi daha büyük stat ve İnönüye göre mimarisi daha baskı oluşturacak şekilde. Endişeye lüzum yok hiç. Günaydın ayrıca   :D Bugünlerde beni mutlu eden tek şey stat.. Bitse de şenlikler başlasa :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Stadın bitmesine sayılı günler kala kapasite merakı nerden çıktı anlamıyorum. Rakibe baskı oluşturmak için birincisi dolu stat lazım ikincisi tamamen stadın mimarisi ile ilgili. olimpiyat çok kişi alıyor ama mimarisi yüzünden etkili olamıyor. biz inönüde 32 bin kişi iken rekor kırıyorduk. Şimdi daha büyük stat ve İnönüye göre mimarisi daha baskı oluşturacak şekilde. Endişeye lüzum yok hiç. Günaydın ayrıca   :D Bugünlerde beni mutlu eden tek şey stat.. Bitse de şenlikler başlasa :halay: :halay:

Hem stadı açıp hem şampiyon olursak üstüne kaymak olur abi :) :icool:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tunceryawuz

Herkese günaydın :)

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın 4 günde 2 kere kahrolmuş büyük Beşiktaş taraftarı.

Bu oluklu borular ile membranlar arasında gözüken yarım metreye yakın bir boşluk varya,kapanıcak mı oralar?

Çevrimdışı ebabil

malup olunca stada bakmak da keyif vermiyor. 42 bin kişi topluca üzülmeye mi yapıyoruz burayı.

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı uno_bjk

**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
Hayırlı işler
Bol güneşler
Hayırlı Cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deadam

Günaydın BEşiktaş Ailesi

Bu haftayı kapattım ben  artık Pazartesiden devam edeceğim güne
Kötü Bir hafta
Tek mutlu eden şey mabedin inşaasının ilerlemesi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ask1903

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 09:57:04 ahmetx ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadı anlamlı kılacak olan sportif başarı
8-10 senelik şampiyonluk periyotlarıyla devam edemeyiz

Çevrimdışı kaanzor

Bu stada şampiyon olarak gelmezseniz çok kelleler gidecek. taraftarın önüne çıkamayacak hale gelirsiniz. bu stad sizin cehenneminiz olur.
Bu stad sıfır kupalı futbolcu sıfır kupalı yönetim için yapılmıyor haberinz olsun.

Tamam
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba