Arkadaşlar merhaba, uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum.
Öncelikle stadımız gerçekten çok güzel oluyor orada oluşacak atmosfer ile rakip takıma gerçekten sağlam baskı kurabileceğimizi düşünüyorum.
Lakin bir eksi yönlerinden bahsetmek istiyorum, bunu dile getirdiğim için beni linç etmeyeceğinizi umuyorum, sonuçta yapıcı bir eleştiri olarak kabul ediniz.
Tahmin edebileceğiniz gibi stadımızın eksik yönünü kapasitesi olarak görüyorum, bence stadın tümünde iki kat loca yerine tek kat loca yapılsa idi tüm tribünlerin 2. katları yeni açık tarafı gibi heybetli durabilirdi, + eski açık tarafı da aynı yeni açık gibi locasız yapılmalı idi, o zaman 50 bin psikolojik sınırında olabilirdik diye düşünüyorum.
Evet localar önemli gelir kaynakları ancak az locada fiyat arttırımı ile aradaki gelir farkı düşürülebilirdi hemde stadımızın atmosferi daha da baskın olabilirdi diye düşünüyorum çünkü locaların müşterileri zaten belli gelir seviyesinde ve o paraları verebilecek insanlar.
Sizce ileride stadın 50 bin sınırına gelmesi için yapılabilecek iyileştirmeler neler olabilir ?
lütfen cevap olarak seyirci ortalamalarından bahsetmeyiniz biliyorum, lakin Beşiktaş taraftarının başarıya ne kadar susadığını da biliyorsunuzdur, gelecek şampiyonluklar ve katılacağımız şampiyonlar ligi organizasyonları için bence stadımızın 50 bin kapasitede olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Herkese selamlar.