Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi emre_1978

Açılış tarihi vereceği toplantıyı vodafone yetkilileriyle birlikte yapar diye tahmin ediyorum.
Sadece kendisi olduğu için konu başkadır bence.
Açılıştan başka bir konu için statta toplantı yapılması anlamsız değil, bir nevi gövde gösterisi. Sonuçta stad bitime yaklaşmış durumda.

Çevrimdışı emre

Yeni açığın arkasındaki üçgen çelik konstrüksiyon hakkında bilgisi olan var mı acaba ne yapılıyor ??

Çevrimdışı Efe

tarihi vermezsede hiç vermesin siteden duyrulsun basın toplantısına gerek yok şimdiden söyleyecen ki herkes hazırlığını yapsın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

Güncel

hiç değilse zeminde 24 saat çalışmayla 1 hafta kazanamazmıydık

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Tolga

tarihi vermezsede hiç vermesin siteden duyrulsun basın toplantısına gerek yok şimdiden söyleyecen ki herkes hazırlığını yapsın
Benim tahminim stat ne zaman açılacaksa ondan 1 hafta yada 10 gün evvel resmi açıklama olacağı yönünde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı denilanz

Denizbank'ın n ve k harfleri böyle mi kalacak? Aradaki boşluk merdiven olarak mı kalacak?
Evet, son halleri bu. Merdivenler 3 koltuk genişliğinde. Harfler arasında 3 koltuk var. Sadece i ve z arasına 2 koltuk, z ve D arasında 4 koltuk var. Bunu Deniz ile Bank yazısını ayırmak için yapmışlar ama gerek yoktu bence. En güzeli z'yi bir koltuk sağa kaydırmak, hepsinin arasında 3 koltuk mesafe olur.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Bence stattan bahsetmeyecek ve mhk tff aziz e gydirecek
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı baro19

İyi Akşamlar Arkadaşlar... Güneş Panelleriyle ilgili gelişme var mı?

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Faruk abi Rt yapmış https://twitter.com/kenanaysgl/status/704775376741003264

Yeni açıkta bir yada iki membran sermişler tam emin olamadım

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı heart

Yeni açığın arkasındaki üçgen çelik konstrüksiyon hakkında bilgisi olan var mı acaba ne yapılıyor ??

aynı soruyu bende bir kaç defa sordum ama yanıt alamadım.  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı bordelais

Google'a "Vodafone Arena'da kaç işçi çalışıyor?" yazdım bu sayfa çıktı : http://www.zaman.com.tr/spor_besiktas-en-gec-2015-ocakta-yeni-stadinda-olacak_2220657.html

Geçenlerde bir arkadaş 900 küsür işçi dedi de, hiç inandırıcı gelmedi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Evt, kolon kaplamaya yavas yavas yaklasiyoruz.

Kolonlarin ankaraj kismi cukurda kaldi. Ya oraya kapak gibi birsey yapacaklar yada o kolonlari giydirecekler. Dogrusu giydirecek bir malzeme falanda yok ortalikta ama bakalim...

Çevrimdışı onurturan

herkese günaydın yazi cok guzel @Necmi abi kim yazdiysa elne saglik .

Çevrimdışı warofpoet

Evt, kolon kaplamaya yavas yavas yaklasiyoruz.

Kolonlarin ankaraj kismi cukurda kaldi. Ya oraya kapak gibi birsey yapacaklar yada o kolonlari giydirecekler. Dogrusu giydirecek bir malzeme falanda yok ortalikta ama bakalim...

kolonlar kaplanırsa küfekiyle falan bence daha kötü durur, siyah bana güzel geliyor  :)beyaz membrana siyah çatı kiriş ve kolonları renklerimizi taşıyor.. Çatı bembeyaz olunca bence o kolonlar daha iyi görünecek. Sadece alt kısmına bi koruma yapılır diye düşünüyorum.  Herkese günaydın bu arada  :D
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı yigitcan1903

Koltuklarla tetris yazacaklar en sonunda rahatlıcaklar   :D

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı klassblok

galiba benim koltuk siyah 21.sıra 17. koltuk :icool:
Evet Efe senin yerin orası bundan eminim. Bende hemen senin yanında almıştım. İnşallah üstümüz açık kalmaz.  :halay:

Çevrimdışı ebabil

o kolonlar küfeki ile kaplanırsa gecekondu gibi gözükebilir. öylece bıraksalar olur yani

Çevrimdışı Efe

Evet Efe senin yerin orası bundan eminim. Bende hemen senin yanında almıştım. İnşallah üstümüz açık kalmaz.  :halay:
yok kalmaz merak etme arkada baya calisma var kufeki cevre duzenlemesi o yuzden yeni aciktan devam edildi mebrana tahminimce o karisiklik bi kac gune bitecek mebrancilarda rahat rahat kalanlari yapacak eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşArena.

led panellerin akıbetiyle ilgili bir bilgisi olan var mı?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...