Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ers1903

Tam da açılış arefesinde ben olsam kendime yeni bir iş çıkarmam.

Çok lazım bir şeyse yaz aralarında da yapılabilecek işler bunlar.

Ne alaka sadece 1 işçi bununla ugrasti ,arti olarak deformeler olustu oraya sepet takildi koruma amacli demirler monte edildi bunlarin pasi akti ,cizildi vs..
Ayni sekilde kufeki taslarinda sikintilar var lekeler uç kisimlarda kiriklar umarim tas kaplama isi bitince onlarda elden gecer ..

Çevrimdışı ers1903

Bu arada distan boyanan prekastlarda kirlenmis pas akmis bazi yerlere umarim onlarda elden gecer :) nedense bu konularda takintiliyim  :bawling:

Çevrimdışı Efe

@Efe kale arkalarında 1000 tl verenler de vurur adamı kapalı ve numaralıdakiler değil sadece  :evillol:
biz herseye ragziyiz sesimiz cikmaz camurda olsa problem yok benim icinde 2 kattan fazla para verenler eylem yapabilir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Efe

para vermesinler bide temizlik şirketine :) çağırsınlar forum üyelerini, seve seve temizler bal dök yala yaparız.. :super: :super:
aynen hem temizlik yapip hemde koltuk sayariz :naughty:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Uzun zamandır takip ettigim foruma ilk defa yaziyorum.
Baskan bugün bu karakter yoksunu sürüngen arizona kertenkelesine gerekli lafı söylemezse yazıklar olsun derim
Verilecek tek cevap kupada konyayı feneri elemek
Ligde şampiyon olmaktır
Kavga çıksın ortam gerilsin diye yapıyor böyle bu karakter yoksunu

Dediklerimi yaparsak o zaman vodafone arenaya dev pankart asarız zaten "Nasıl geçirdik" diye

Çevrimdışı Efe

senin koltul saymak için içeriye girmene gerek yok ki efolas  :D
:kop: valla yaşlandim gözler 2 sene onceki gibi seçmiyor artik koltuklari sayarken karisiyor yanlarina gitmek lazim koltuk sayma işını raichuya devrettim o sayacakmis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Bu arada distan boyanan prekastlarda kirlenmis pas akmis bazi yerlere umarim onlarda elden gecer :) nedense bu konularda takintiliyim  :bawling:

en rahat olman gereken konu bu daha önce temizlediler bir güzel yine temizlerler kolayca..

Çevrimdışı minsk kartali

Arkadaslar numaraliya neden armamizi yapmiyorlar? Bir yasak falan mi var ? yoksa sebebini bilen var mi ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat açılış tarihini söylemek için vodafonu da çağırması saçma geldi biraz bana hem fikret ormanda pazartesi toplantıdan sonra açıklayacağım demişti
Stat açılışıyla ilgili olsa iki cümle ile başkan açıklama yapılacak denmez. İçeriği belirtilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende istanbulda yaşıyorum :D

Fotoda da hava kapali zaten :alala:
neresi kapalı fotoda hava mavi görmüyon mu yunus :D

Çevrimdışı Yasin A.

Askerde arazi olurduk ama stad için mıntıka temizliği adı altında iç-dış temizliğe çağırsınlar valla cilalı köpüklü pırıl pırıl yaparız stadımızı.  :lol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaslar numaraliya neden armamizi yapmiyorlar? Bir yasak falan mi var ? yoksa sebebini bilen var mi ?
Projesinde yoktu
Zaten altta vip üstte basın var ortada

Çevrimdışı minsk kartali

Projesinde yoktu
Zaten altta vip üstte basın var ortada

iste proje asamasinda dusunulebilirdi bence. tesekkur ederim cevap icin @yigitcan1903

Çevrimdışı iyimserure

çatı kolonlarının alt birleşim noktaları eklemli, böylece çatıya esneklik kazandırılmış oluyor, deprem fırtına gibi durumlarda o eklemlerden hareket ederek çatının stabilizasyonu sağlanacak. Kolonlar kaplansa bile o hareket esnasında kırılır, o yüzden kaplamazlar

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx alt katın piksellerini arttırıyorlar vur duvara kafayı  :evillol:
fantezi yapıyor iç mimar artık @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fantezi yapıyor iç mimar artık @Efe
Adam hayatında bir kere stat yapıyor bırak da biraz fantezi yapsın @ahmetx çok acımasızsın  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Adam hayatında bir kere stat yapıyor bırak da biraz fantezi yapsın @ahmetx çok acımasızsın  :D
Adanada yapsın fantezisini  :D
O da onun

Çevrimdışı aoguzd

Güncel

fotoğrafın sağ tarafındaki alanda kazı çalışması neden halen başlamadı bilgin var mı @FARUK ?

Çevrimdışı Ensar

piksel yaptılar bi de yetmedi artırdılar, aferin size aferin çok güzel oldu aferin !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı osvaldo nartallo

çatı kolonlarının alt birleşim noktaları eklemli, böylece çatıya esneklik kazandırılmış oluyor, deprem fırtına gibi durumlarda o eklemlerden hareket ederek çatının stabilizasyonu sağlanacak. Kolonlar kaplansa bile o hareket esnasında kırılır, o yüzden kaplamazlar
Haklısın ama esnek bir malzemeyle kaplanırsa sorun olmaz sanırım. beyaz kaplama çok çiğ gözükür muhtemelen. ancak şöyle stadın tarihi eser görünümlü renk tonuna uygun güzel bir kaplama ile harika bir kombinasyon yakalanabilir diye düşünüyorum.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı yigitcan1903

Mesajlar siliniyor geçen gün 10 sayfa konu dışı yapıldı hiçbirşey yapmadınız şurda ne kadar önemli bir konudan bahsediyoruz  belki bir kişi görüp hakkını savunsa bizler kazanacağız ama bahane hazır konu dışı
Konu aç futbol tarafına senden ricam güzel kardeşim
Dediğin gibi konu önemli
Hak ihlali bu durum