Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı idil

uzak olduğunu dile getirmek boş konuşmak değildir.neye göre boş konuşuyoruz acaba yada sen fikrini söyleyince dolu mu konuşmuş oluyorsun.
düşüncelere biraz saygılı olalım.bana göre uzak,sana göre olmayabilir !

kişisel bir şey değil bu.. mesafe uefa nın izin verdiği maksimum yakınlıkta :) daha yakın ingiliz stadı bile yok :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı samet-53

Türkiye de sahaya en yakın tribünler bizde. Fener ve galatasaraydan daha yakın. Daha ne olsun? İsterseniz sahaya çıkıp siz oynayın :))

Fena fikir değil aslında :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı asyakartalı

Türkiye de sahaya en yakın tribünler bizde. Fener ve galatasaraydan daha yakın. Daha ne olsun? İsterseniz sahaya çıkıp siz oynayın :))
En yakın ölçünün bizde olduğunu 2 seneyi geçkindir biliyorum,anlatmak istediğim şeyi anlamadan sahaya çıkmamı isteme isersen.gerçi o da ne alakaysa  :) :)

Çevrimdışı harund1k3

şöyle anlatayım.başından beri türkiyenin en yakın tribün-saha ölçülerine sahibiz diye kafamızda(kafamda)bi ölçü canlandırdım.fakat şu görüntü itibari ile tahmin ettiğim mesafeden daha uzak olduğunu hissettim.ha belki çim den sonra daha yakın olarak görücem orasını bilemem.ama sonuç olarak en yakın ölçü bizde diye biliyorum buna rağmen buda yeterli.

@asyakartalı

Aynen oyle henuz daha cim serilmedigi icin tam olarak nasil olacak yakinlik bisey soylemek mumkun degil. ama olabilecek en yakin mesafeye gore ayarlandi. icin rahat olsun.

Çevrimiçi Kartal Ç

Uzaklık yakınlık olarak fifa ve uefa kriterlerine uyulması isteniyorsa tribünler arası mesafe 120x80 den küçük olamıyor.
Daha çok medya mensubunun geleceği büyük organizasyon finalleri için seviye 125x85e kadar çekilebilir.
Bunun içine 105x68 lik saha oturtman ve çevresinde minimum 1.5m daha çim alan devam ettirmen gerekiyor.
Yani aslında sadece sahanın kendisi 108*71. Ek olarak reklam panoları koymak zorundasın.
Reklam panolarının arkasında jimmy jib kamera, sabit kameralar, fotomuhabirler ve güvenlik görevlilerinin rahat dolaşacağı kadar bir alan bırakmak zorundasın.
Tabi bir de futbolcuların kale arkalarında ısınacağı alan payı var.
Bizim stadı 121x80.3 olarak biliyorum. Minimum değerlere göre kale arkalarından 50şer "santim", taç çizgilerinden 15er "santim" daha yakın olabilirmiş diye üzüleceksek dünya zaten yeterince kötü bir yer. Bu mevzu dışında üzülecek milyarlarca farklı şey far.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 20:06:00 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Anıl

uzak olduğunu dile getirmek boş konuşmak değildir.neye göre boş konuşuyoruz acaba yada sen fikrini söyleyince dolu mu konuşmuş oluyorsun.
Minimum 6 metre olabiliyor zaten, bizde 6.15 metre. Kale arkası da minimum 7.5 metre olabiliyor, bizde 7.95 metre.

Çevrimdışı sabriozyurt

[quote name="turklucky" post=486588 timestamp=1456069211]
Ya şu resimleri nerden upload ediyorsunuz. Hiçbir resmi göremiyorum ben.. Acaba benim tapatalkta mı Problem var
[/quote]sende bir problem vardır. Herkes görüyor
Arkadaşlar bende göremiyorum 3 gündür.Tapatalk i update de ettim.ama nafile. İşin garip tarafı bazı resimler açılıyor. Ama çoğunluğu açılmıyor

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı idil

ya şaka mı yapıyorsunuz sevgili forum sakinleri :D  herşeyi gördüm şu insaat sırasında eleştirilmedik şey kalmadı, ama tribüne yakınlık UEFA kriteri :D dünyadaki en yakın tribüne sahibiz şu an
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Uzaklık yakınlık olarak fifa ve uefa kriterlerine uyulması isteniyorsa tribünler arası mesafe 120x80 den küçük olamıyor.
Daha çok medya mensubunun geleceği büyük organizasyon finalleri için seviye 125x85e kadar çekilebilir.
Bunun içine 105x68 lik saha oturtman ve çevresinde minimum 1.5m daha çim alan devam ettirmen gerekiyor.
Yani aslında sadece sahanın kendisi 108*71. Ek olarak reklam panoları koymak zorundasın.
Reklam panolarının arkasında jimmy jib kamera, sabit kameralar, fotomuhabirler ve güvenlik görevlilerinin rahat dolaşacağı kadar bir alan bırakmak zorundasın.
Tabi bir de futbolcuların kale arkalarında ısınacağı alan payı var.
Bizim stadı 121x80.3 olarak biliyorum. Minimum değerlere göre kale arkalarından 50şer "santim", taç çizgilerinden 15er "santim" daha yakın olabilirmiş diye üzüleceksek dünya zaten yeterince kötü bir yer. Bu mevzu dışında üzülecek milyarlarca farklı şey far.

anlatamazsın  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada tepe görünümde de net şekilde görünüyor ki yağmurdan kesinlikle etkilenecek ön sıralar. Çapraz yağmasına da gerek yok her türlü ıslanacak çok yukarda olmayanlar.
Sebebi belli tabi çimin günışığı alması ama maalesef herkesin üstü kapalı olmayacak, koca statta bana batan sadece bu oldu. Dünyada da bu böyle sanırım. Onun dışında stadımız saray gibi oldu maşaallah :sevinc
Abi o sen tam orta saha hizasından çektiğin için öyle. Çatı tribünlerin tamamını kapatıyor ama rüzgarla birlikte yağış olduğunda ön kısımlar ıslanır :)

Çevrimiçi murat

Daha yakın olması sporcu sağlığı açısından daha fazla risk demek.

diğer arkadaşların yorumlarınıda okursun inşallah dolu mu boş mu konuştuğuna kendin karar verirsin  :ok:

Çevrimdışı sosyalkartal

sahanın bundan daha yakın olması için heralde yedek kulubeleri tribünün içinde olması lazım  :kop: :kop: :kop:  burayı dışardan okuyan felan vardır valla rezil oluruz sahaya uzak diyenler dillendirmesin artık  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Popular Demand

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

[img width=41

sahanın bundan daha yakın olması için heralde yedek kulubeleri tribünün içinde olması lazım  :kop: :kop: :kop:  burayı dışardan okuyan felan vardır valla rezil oluruz sahaya uzak diyenler dillendirmesin artık  :kop: :kop:

valla renklilerin hepsi bütün forumları gezdim hemen hemen hepsi tribünler sahaya çok yakın müthiş atmosfer olucak diyorlar.

Bizim taraftar hayal kırıklığına uğradım ben daha yakın bekliyordum diyor.

Yan hakemi,reklam panolarını,kameracılarıi,güvenlikçileri koymuyaca galiba.

Çevrimdışı TTurk

Kale arkasi en yakin stad Vodafone Arena

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:

Adil Kullanım Kotası mağduruyuz :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

valla renklilerin hepsi bütün forumları gezdim hemen hemen hepsi tribünler sahaya çok yakın müthiş atmosfer olucak diyorlar.

Bizim taraftar hayal kırıklığına uğradım ben daha yakın bekliyordum diyor.

Yan hakemi,reklam panolarını,kameracılarıi,güvenlikçileri koymuyaca galiba.

Bizim taraftar hakeme el ense çekmek istediği için.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eagleizm

Nihayet:)
Haydi Bismillah  :halay:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2016, 20:23:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Popular Demand eline sağlık mükemmel.

Zemine uzaktan browniyi andırıyor baktıkça kek istiyor canım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@Popular Demand eline sağlık mükemmel.

Zemine uzaktan browniyi andırıyor baktıkça kek istiyor canım  :evillol:

:lol: :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı warofpoet

eline sağlık çok güzel ama 1080p daha açılmamış sanıırm 360 gösteriyor bende :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

eline sağlık çok güzel ama 1080p daha açılmamış sanıırm 360 gösteriyor bende :)

Evet 10 dakika falan sürüyor normalde 1080'in görünmesi ama nedense 360'ı geçmedi bayadır.
Youtube bugün nefret ettirdi kendinden ya..
          [img width=41