Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805546 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kaankartal

Ya burdada görüyorum saha düşündüğümden daha uzak diyor.

Neresi uzak bunun daha reklam panoları gelicek ofsayt hakemi gelicek bazen çok boş konuşabiliyoruz.

Şuradan bakınca küçük bile duruyor,sonra kamyonları yan yana koyup hesap yapıyorum  :biggrinking: :biggrinking:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı ilhan mansız

Neresi uzak bunun daha reklam panoları gelicek ofsayt hakemi gelicek bazen çok boş konuşabiliyoruz.

bence de kesinlikle uzak değil, daha yakını olmaz zaten,

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Popular Demand

bir tarafa kendi imzanı at bence @Popular Demand
bizim drone için katkımız sana yardım etmek içindi burayla ilgili bir
menfaat sağlamak için değil sen Beşiktaş taraftarına bir katkı
sağlıyordun ve bunu yaparken zarara uğradın Taraftarda bunun için
zararına ortak oldu güzel bir şeydi. Hayır kesinlikle kendi adımızı istemem bu
destekden çıkar menfaat ilişkisine döner o zamanda izinsiz kullananlardan bir farkımız kalmaz.
herşeyden önce bunu biz değil taraftar yaptı bunu sahiplenmekte istemem.
bu yardımı yapanlarada haksızlıktır.

Bu nasıl ince bir düşünce tarzıdır abi helal olsun sizlere. İşte en büyük taraftar sitesi olmanın püf noktası. Forumumuzun yönetim zihniyeti gerçekten üst düzey. Bir çok genç arkadaşa müthiş örnek oluyor bu düşünce yapınız, yaklaşım ve davranışlarınız.
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yanılıyorsun , bende naçizane fotoğraf çektim yayınladık mesela, ben kendi sitemde yayınladım öyle düşündüm öyle hissettim , seninle yüz yüze de sohbet ettik bu forum bu site bizim , Beşiktaşın , sitenin adı konduğu zaman sen niye çalanlar gibi olasın , bizimse bu ortam ben konmasindan yanayım, he konulmasın benim çektiğime diyen olursa onun bileceği iş 
zaten buraya yüklediği anda bunu kabul etmiş oluyor çünkü kendi sunucumuza yüklenen her foto
otomatik filigranlanıyor. Diğer türlü bizim yayınladığımız anda çekenin ismini kullanıyoruz izin alarak
bu elbette önemli değil zaten bize gönderen yayınlayalım diye fotoyu orjinal haliyle yolluyor. Bizim
çeken arkadaşımızın ismini paylaşım onu onure etmekle bir şey kaybetmeyiz. Sonuçta dediğin gibi burası bizim
kimsenin şahsı mülkiyetinde değil her üyeninde sahiplendiğine eminim zaten tepkilerde sahiplenmeden kaynaklanıyor.
bazen tartıştığımda tepki veren arkadaşlarla kızdığım falan sanılıyor :) aslında mutlu oluyorum burayı sahiplenmeyen
yanlışı eleştirmezki döner arkasını gider. Israrla yanlışın düzeltilmesini istiyorsa burasını kendine ait olarak sahiplenmiş
demektir. Bunlar güzel şeyler.

Çevrimiçi Necmi

koyalım abi bizde adımızı, video başlarken biterken koyun amblemi ismi herkes bilsin görsün , burada bu kadar emek veriliyor kimseye hak yedirmeyin ,  yine Beşiktaş için yapıyoruz reklam amacımız yok ama ahmakta değiliz
Anlamıyorsunuz buraya zoraki bir emek vermiyoruz bu emek bütün üyelere ait
kimsede zorlanmıyordur eminim burda bir hak varsa bu burdaki herkesin hakkıdır.
Bu işin ahmaklığı olmazki bir işi gönülden yapıyorsan gönülden yapıyorsundur bunu
yaptığın için ahmak olmazsın.

Çevrimdışı oğuz

Necmi abi epeydir takip edemiyorum belki bilgi verilmiştir. Başkan stadın heryerine koltuk sıkıştırıyoruz kapasite 43 bin veya daha fazla olması için ugraşıyorum demişti herhangi bir gelişme oldumu

Çevrimdışı Ensar

Anlamıyorsunuz buraya zoraki bir emek vermiyoruz bu emek bütün üyelere ait
kimsede zorlanmıyordur eminim burda bir hak varsa bu burdaki herkesin hakkıdır.
Bu işin ahmaklığı olmazki bir işi gönülden yapıyorsan gönülden yapıyorsundur bunu
yaptığın için ahmak olmazsın.

bunu yaptığımız için değil bunun değerinin bilinmemesi saygısızlık yapılmasından bahsediyorum abi , benim şahsen en ufak beklentim yok ama arkadaş drone ile çekim yapıyor bayağı bi fedakarlık ve emek var , paylaşsın herkes hatta isim yazmasalar bile sorun değil ama tutup kendi adlarını koyunca insan sinirleniyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı harund1k3

bunu yaptığımız için değil bunun değerinin bilinmemesi saygısızlık yapılmasından bahsediyorum abi , benim şahsen en ufak beklentim yok ama arkadaş drone ile çekim yapıyor bayağı bi fedakarlık ve emek var , paylaşsın herkes hatta isim yazmasalar bile sorun değil ama tutup kendi adlarını koyunca insan sinirleniyor

@Ensar

ayni fikirdeyim bana gore de tek sorun o. yoksa herkes wowdan, mustafadan, twitterdan, buradan ne goruyorsa nasil paylasiyorsa paylassin. ama adam o kadar emek veriyor drone cekim yapiyor en azindan kaynak belirtmek lazim o da olmadi kendi ismini yazma bari.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi epeydir takip edemiyorum belki bilgi verilmiştir. Başkan stadın heryerine koltuk sıkıştırıyoruz kapasite 43 bin veya daha fazla olması için ugraşıyorum demişti herhangi bir gelişme oldumu
bir şey duymadım

Çevrimdışı osman1903

Bu olayda bir yanlışlık olmuş özür de dilenmiş hepimizin amacı stat hakkında bilgi almak eminim bir çok kişide elinden geldiğince fotoğraf bilgi paylaşan her siteyi takip ediyor bu olayın dışında birileri bu resimlerden haksız kazanç elde ediyorsa buna hepimiz karşı çıkarız tabiiki ama onun dışında kutuplaştırıcı davranmayı doğru bulmuyorum herkes için sonuçta hepimizin ortak paydası beşiktaş uzatmanın lüzumu yok diye düşünüyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi Necmi

bu yapanın saygısızlığıdır. Siz Beşiktaş taraftarına güvenin
olayları doğru süzmeyi bilir. Yanlışı cezalandırmayıda en iyi Beşiktaş
taraftarı yapar kardeşim herkes dominant kimseye böyle düşün bunu yap diye
yönlendirme yapamayız zaten Beşiktaş taraftarı böyle şeylere gelmez herkes
bireysel olarak kendi kararını verir sen istesende bir şeyler için yönlendiremezsin
zaten o nedenle liderleri olmayan taraftar gruplarımız var ya. Sen yanlış olanı dile
getirirsin gerisi taraftarın tek tek düşüncesine kalır. Beşiktaş taraftarı koyun değildir güdemezsin.

Çevrimdışı harund1k3

https://twitter.com/Besiktas/status/701421436196491265

Bu ne simdi anlamadim. 19.03 de mi acacaklar stadi. daha o kadar is var nasil yetisecek o kadar sey ?

Çevrimdışı Hasankavraz

Ayin 19 una vurgu yapılması ile ilgili düşünceleriniz nedir paylaşılan fotoyu diyorum :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı asyakartalı

uzak olduğunu dile getirmek boş konuşmak değildir.neye göre boş konuşuyoruz acaba yada sen fikrini söyleyince dolu mu konuşmuş oluyorsun.
düşüncelere biraz saygılı olalım.bana göre uzak,sana göre olmayabilir !

Çevrimdışı Besenlik

Yukarıdan bakınca takılan membranın sadece üst katları kapadığı görünüyor. Şeffaf membranların kısa olacağı söyleniyor ama bence mevcut takılana yakın bir ölçüde olacak gibi şahsi fikrim...

uzak olduğunu dile getirmek boş konuşmak değildir.neye göre boş konuşuyoruz acaba yada sen fikrini söyleyince dolu mu konuşmuş oluyorsun.

Abi ben de merakımdan soruyorum, daha nasıl yakın olabilirdi ki?
Ben de çok istedim futbolculara aşırı yakın olsun Premier Lig gibi ve şuanki görüntü beklediğimden de iyi.
Yani reklam panosu, ısınma & geçiş alanı falan daha yakını mümkün değil sanki?
Örneği varsa da daha yakın stadın, görmek isterim.
          [img width=41

Bu arada tepe görünümde de net şekilde görünüyor ki yağmurdan kesinlikle etkilenecek ön sıralar. Çapraz yağmasına da gerek yok her türlü ıslanacak çok yukarda olmayanlar.
Sebebi belli tabi çimin günışığı alması ama maalesef herkesin üstü kapalı olmayacak, koca statta bana batan sadece bu oldu. Dünyada da bu böyle sanırım. Onun dışında stadımız saray gibi oldu maşaallah :sevinc
          [img width=41

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı asyakartalı

Abi ben de merakımdan soruyorum, daha nasıl yakın olabilirdi ki?
Ben de çok istedim futbolculara aşırı yakın olsun Premier Lig gibi ve şuanki görüntü beklediğimden de iyi.
Yani reklam panosu, ısınma & geçiş alanı falan daha yakını mümkün değil sanki?
Örneği varsa da daha yakın stadın, görmek isterim.
şöyle anlatayım.başından beri Türkiye'nin en yakın tribün-saha ölçülerine sahibiz diye kafamızda(kafamda)bi ölçü canlandırdım.fakat şu görüntü itibari ile tahmin ettiğim mesafeden daha uzak olduğunu hissettim.ha belki çim den sonra daha yakın olarak görücem orasını bilemem.ama sonuç olarak en yakın ölçü bizde diye biliyorum buna rağmen buda yeterli.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 19:59:37 asyakartalı ]

Çevrimdışı FARUK

Bu arada tepe görünümde de net şekilde görünüyor ki yağmurdan kesinlikle etkilenecek ön sıralar. Çapraz yağmasına da gerek yok her türlü ıslanacak çok yukarda olmayanlar.
Sebebi belli tabi çimin günışığı alması ama maalesef herkesin üstü kapalı olmayacak, koca statta bana batan sadece bu oldu. Dünyada da bu böyle sanırım. Onun dışında stadımız saray gibi oldu maşaallah :sevinc
Çatı tribünleri tamamen kapatıyor dikey iz düşüm olarak
Ancak yağmur yere tam dik düşmeyeceği ve yön değiştireceği için ıslanma olacaktır

Çevrimdışı samet-53

Gün içinde çekilmiş
Drenaj ilerliyor

Drenaj ilerlemiyor bayır aşağı yuvarlanıyor resmen :D

Maşallah nazar değmesin :)
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı CanEmre

bu resim yanıltıyor, orta çemberin yerdeki konumunu hatırlayın. O çember sadece yukarı kaldırıldı. yani tribünler tamamen çatının altında kalıyor
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kartal66

Türkiye de sahaya en yakın tribünler bizde. Fener ve galatasaraydan daha yakın. Daha ne olsun? İsterseniz sahaya çıkıp siz oynayın :))