Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5814173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı firewater

güzel bir söz var..

İnsanlara , senin olmasını istediğin gibi olamadıkları için kızma ;  Sen kendin , olmayı istediğin kişi olabildin mi?

her zaman affedici olun , Hoşgörü ve tevazu sahibi olun.. Empati yapmayı öğrenin..

Nefret ve linç kültürü iyi bir şey değildir..

Özellikle 15-25 arası genç Beşiktaşlılara söylüyorum..

Dünya sandığın kadar tozpembe değil.

Çevrimdışı ddc1979

Stadı'mızın dış sütunlarının maç olmayan Günler'de de aydınlatılacağını umuyorum..
İnşallah öyle olur..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ilhan mansız

burda bursa stadı fener stadı galata stadına bi sürü kötü söz söleyen arkadaşlar var acaba bu laflarından dolayı çalıştıgı iş yerinin patronu yada müdürü işlerine son verse nasıl olur..burda yazıyorsunuz  milyonda bi ihtimalde olsa çalıştıgınız yerin patronu görse okusa ve sizi işten çıkarırsa...normal karşılarmısınız
konuyu bence tamamen yanlış anlamışsınız, ikisi tamamen birbiriinden farklı şeyler olduğu gibi yazdığınız örnekte patronun sizi işten çıkarması hukuken mümkün değil,

Çevrimdışı Yiğit

burda bursa stadı fener stadı galata stadına bi sürü kötü söz söleyen arkadaşlar var acaba bu laflarından dolayı çalıştıgı iş yerinin patronu yada müdürü işlerine son verse nasıl olur..burda yazıyorsunuz  milyonda bi ihtimalde olsa çalıştıgınız yerin patronu görse okusa ve sizi işten çıkarırsa...normal karşılarmısınız

İyi de burada olay bireyselleşmiş oluyor. Bahsettiğimiz konu çalıştığın yere verdiğin zararla ilgili. Çalıştığın yerin gizli bilgisini açıklayamazsın. Ya da fotoğraf paylaşmak yasaksa paylaşamazsın. İş sözleşmelerine bakmanı öneririm.

Çevrimiçi COB

Sosyal Medyayi okadar aktif kullanmanin şerrini gördü bu arkadaş. Hayatta sosyal medyadan önemli şeyler var mesela ekmek parasi gibi.

Yazik olmuş. Cezayi haketti ama inşallah sadece stad görevinden uzaklaştirilmiştir, diğer projelerde çalişir.

Miray ve bu arkadaşin meseleleri diğer işçilere de ders olsun. Ne kendinizi,  ne çaliştiğiniz yeri yakmayin sosyal medya uğruna.

Çevrimdışı murat_

ağzına sağlık be kardeşim
abicim biz butsanin fenerin toki arenada falanmi calisiyoruz calisiyor olsak ve boyle terbiyesiikler yaparsak kovulalim hak etmisizdir ben basindan beri kovulmasinin yanlis oldugunu dusunenlerdenim ama sizin bu ornek ile bugunku durum arasinda nasil bir alaka var soylermisin

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş şu kafalar yüzünden bir nokta ileri gidemez ben bugün tekrar buna şahit oldum .

Adamın ekmegiyle oynamış mis , ulan sanki adam işinde gücünde çoluk çocuk derdinde elinde ekmecigini evcagizina cocukcagizlarina giderken bu forum bu kulüp adamı yoldan çevirmiş ailesini kendini kahretmis falan . Siz iyi misiniz abiler kardeşler ?

Adam sizin bizim mabet dediğimiz kutsal dediğimiz yerle nasılsa bu sene yetismez yürü fenerbahcem kim tutar seni bunlar bi tarafını yirtsin dünya para doksun farketmez diye bilmemne geçiyor , uyandirayim sizi . 

Allahım Yarabbim ya .
@Kemal   söyledikleri yanlış bunda hem fikirim ama bu kötü niyet beslediği anlamı çıkartılmaması
gereken bir yanlış adamın bir sürü iyi niyet mesajıda var. en fazla uyarılırdı. mesajları sildirilirdi. Ben stadımızı
yapmak için girmiş kaç tane renkli biliyorum şimdi çoğu Beşiktaşlı oldu. En azından mimarımız biliyorsunuz renkliydi
ama artık Beşiktaşlı olduğunu deklare etti. Ha olmayabilirde bu tip sosyal medya paylaşımlarıda yapmamalı
ama bunu yaptığı için işden çıkarılması ağır karar savunulacak bir tarafı yok en fazla uyarı verilirdi.
bu arada çalışanların stadda resim çekmesi sosyal medyada paylaşımda bulunması yasak bu tesbit edildiğinde
yaptırımı var. Bizde bunu bildiğimiz için mesela içerden resim almak için baskı yapmıyoruz kimseye Bazen gelen resimleri bile
yayınlamıyoruz çekeni işinden etmemek için çalışan emekçiler bunlara dikkat etmeli sonucu bu oluyor.
Bu işin sosyal medyaya yansımış olanı ama sizlerin haberi olmadanda işden çıkarılanlar oldu. işe insani boyuttan bakmak
lazım iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmuyor. Yönetim bu aldığı kararda benim fikrimce yanlış yapmıştır.

Çevrimdışı firewater

Senin dediğinle bu olay gece ile gündüz gibi farklı mevzular.

Çevrimdışı Yiğit

Sonuç olarak gereksiz bir şekilde yazılan bir cümlenin nerelere vardığını burada bile görebiliyoruz. Kendi aramızda bile tartışmalara neden oluyor. Bunun tekrar yaşanmaması için bu tarz yaptırımların olması olağandır.

Çevrimdışı emre1

bu cumleyi yazdinya provake etmeye calisiyorsun ya o arkadasin yazdigi gibi devaminda yuru fenerbahcem sampiyonuz kisminida yaz bakalim bak burdada kovuluyormusun ergen ergen laflar yqziyorsunuz
dipnot  bende onun kovulmamasi gerektigini dusunenlerdenim buraya gelipte milleti provake etmeye calisma
alakası yok dostum ben bir BEŞİKTAŞ'lı olduğum halde tahminlerimle bu stadın bu sene bitme ihtimalinin zor olduğunu düşünüyorum. gerçi canla başla bu sene açmak için uğraşsakta ki mart nisan gibi açılır inş. zor olduğunu düşünüyorum idil arkadaşımızda gitmiş gözlemlemiş mesela oda zor olduğunu düşünüyor.üstelik ben bir fenerbahçeli olarak değil BEŞİKTAŞLI olarak zor olduğunu düşünüyorum.Şimdi soru şu ben bir hain miyim külübüme ihanet eden tuttuğum takımın arkasından vuran bu stad bu sene bitmez diyerek kalleşce bir olayın altına imza atan neyim ben.. yaw he he arkadaşlar herkesi asın kesin ayrıca o stad Beşiktaşın stadı tüm çalışanlarıda Beşiktaşlı olsun benide renkli ilan edin ve hesabımı kapatın kovun bu formdan sen kov üstelik dostum.Biz kim BEŞİKTAŞ'a sevdalanmak kim iyi insan olmadan iyi bi Beşiktaşlı olunmuyor işte. ben kötü biriyim

Çevrimdışı ZEKI

Sosyal medyanin acimasiz yonu bir kez daha ortya kondu. Sosyal medyada kedi kopek videosu yayinyacaksin ne sis yansin ne de kebap.

Bugun 10-11. membranlar takilmismidir?

Çevrimdışı Anıl1903

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi drenaj kazıları baya ilerlemiş, haftaya sahanın tamamı kazılmış olur heralde SİS iyi çalışıyor umarım herşey yolunda gider.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fotograflar şimdi cekilmistir arkadaşlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Arkadaşın işten çıkarılmasını bende doğru bulmuyorum ama sizin dediğinizle bu olayı birbirine karıştırmayalım ben başka bi yerde çalışıp fenerin gsnin stadına laf edebilirim kimseyi de bağlamaz lakin ben eğer o kulüplerde çalışıyorsam işte o zaman ekmek yediğim kaba pislemiş oluyorum ki burada da tepki gösterilen şey bu yani otla samanı birbirinden ayırın lütfen  :ok:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

İşçinin, işveren yahut bunların aile üyelerinden birinin şeref ve namusuna dokunacak sözler sarf etmesi veya davranışlarda bulunması, yahut işveren hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ihbar ve isnatlarda bulunması durumunda işverenin iş sözleşmesini bildirimsiz olarak feshetme hakkı bulunmaktadır. İş kanunundaki maddelerden bir tanesi budur. Dolayısıyla beter olsunlar zaten fesh nedenidir veya bunlar bu işi yapamaz, yetiştiremez yürü fenerbahçe yazmak da öyledir, bunu yazmayacaksın. niyetin iyi olsa dahi böyle şeyler yazamazsın. bu kadar net,,

Çevrimdışı OrkunCoskun

Arkadaşlar, abilerim,ablalarım, kardeşlerim.

Söz konusu arkadaş ağzından veya elinden çıkan cümlenin esiri oldu. Oldu bitti artık. Şampiyonluğa giden yolda Vodafone Arena'nın bitişine odaklanalım.

Çevrimdışı kartal190321

İyi de burada olay bireyselleşmiş oluyor. Bahsettiğimiz konu çalıştığın yere verdiğin zararla ilgili. Çalıştığın yerin gizli bilgisini açıklayamazsın. Ya da fotoğraf paylaşmak yasaksa paylaşamazsın. İş sözleşmelerine bakmanı öneririm.

şimdi o fotograf paylaştı bitmez dediği için stadımız mabedimiz bitmeyecekmi..sıradan basit bi taşeron elemanı...şirket sahibi olsa bitmez derse her türlü hukuki hakın saklıdır fotograf paylaşmak yasaksa imza alırsın fotograf paylaşan gerekli cezayı öder yaptırımı olur..fotograf paylaşmak yasak olmadıgını çok iyi biliyorsun her onlarca fotograf görebiliyorsak yasak yoktur  :)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Kemal

@Kemal   söyledikleri yanlış bunda hem fikirim ama bu kötü niyet beslediği anlamı çıkartılmaması
gereken bir yanlış adamın bir sürü iyi niyet mesajıda var. en fazla uyarılırdı. mesajları sildirilirdi. Ben stadımızı
yapmak için girmiş kaç tane renkli biliyorum şimdi çoğu Beşiktaşlı oldu. En azından mimarımız biliyorsunuz renkliydi
ama artık Beşiktaşlı olduğunu deklare etti. Ha olmayabilirde bu tip sosyal medya paylaşımlarıda yapmamalı
ama bunu yaptığı için işden çıkarılması ağır karar savunulacak bir tarafı yok en fazla uyarı verilirdi.
bu arada çalışanların stadda resim çekmesi sosyal medyada paylaşımda bulunması yasak bu tesbit edildiğinde
yaptırımı var. Bizde bunu bildiğimiz için mesela içerden resim almak için baskı yapmıyoruz kimseye Bazen gelen resimleri bile
yayınlamıyoruz çekeni işinden etmemek için çalışan emekçiler bunlara dikkat etmeli sonucu bu oluyor.
Bu işin sosyal medyaya yansımış olanı ama sizlerin haberi olmadanda işden çıkarılanlar oldu. işe insani boyuttan bakmak
lazım iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmuyor. Yönetim bu aldığı kararda benim fikrimce yanlış yapmıştır.

@Necmi abi gs atkilı vinç olayını biliosun Hangimiz bişey dedik ? Bu şahısta fb formasıyla calissaydi kızar eder cikartsin formayı işini yapsın derdik .

Ama yaptığı yanlış ötesi kasıt . Biz her gün renklilerle her mecrada uğraşırken bizi en zayıf noktamizdan yaristaki kulübe ihale etmeye çalışıyor . Hemde aktif çalıştığı yerdeki durumu kullanıp ben bazı şeyleri biliyorum modundan , bakmayın reklamlara bjk muhabirlerine başkana , biz burda işin aslını biliyoruz babinda .

Hani insanlıksa o çıkmış insanliktan,  hayvanada hayvan gibi davranilir.  Lütfen beni daha fazla yazdirmayin abi adama karsi .

Çevrimdışı Anıl1903

Fotograflar şimdi cekilmistir arkadaşlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak

Elinize sağlık...
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 15:54:43 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Kemal

Sosyal medyanin acimasiz yonu bir kez daha ortya kondu. Sosyal medyada kedi kopek videosu yayinyacaksin ne sis yansin ne de kebap.

Bugun 10-11. membranlar takilmismidir?

Bende membran sayısını merak ediyorum dün boş geçildi abi bugün 2 olmalı .

Çevrimdışı firewater

alakası yok dostum ben bir BEŞİKTAŞ'lı olduğum halde tahminlerimle bu stadın bu sene bitme ihtimalinin zor olduğunu düşünüyorum. gerçi canla başla bu sene açmak için uğraşsakta ki mart nisan gibi açılır inş. zor olduğunu düşünüyorum idil arkadaşımızda gitmiş gözlemlemiş mesela oda zor olduğunu düşünüyor.üstelik ben bir fenerbahçeli olarak değil BEŞİKTAŞLI olarak zor olduğunu düşünüyorum.Şimdi soru şu ben bir hain miyim külübüme ihanet eden tuttuğum takımın arkasından vuran bu stad bu sene bitmez diyerek kalleşce bir olayın altına imza atan neyim ben.. yaw he he arkadaşlar herkesi asın kesin ayrıca o stad Beşiktaşın stadı tüm çalışanlarıda Beşiktaşlı olsun benide renkli ilan edin ve hesabımı kapatın kovun bu formdan sen kov üstelik dostum.Biz kim BEŞİKTAŞ'a sevdalanmak kim iyi insan olmadan iyi bi Beşiktaşlı olunmuyor işte. ben kötü biriyim

Yahu sende cümlenin sonunda yürü fbcem yazsaydın şuan aramızda olmazdın.
Adamı savunmak için saçma sapan argümanlar üretmeyin.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben Beşiktaş için emek veren "Profesyonellerin" Beşiktaşlı olması gerektiğine inanmıyorum. Olmayabilirler. Ancak bu bünyede çalışırken başka takımlara da göz kırpamazlar. Bu tüm kadrolar için böyle. Sportif Direktörden, sporcusuna, idari personelden mağaza personeline. Mimar örnek verilmiş. Ben bu ülkede bu projeyi çizecek mimar varken onun hangi takımı tuttuğuna bakmam. Bakılmadı da zaten. Doğrusu da buydu. Bir emekçinin de farklı bir takım taraftarı olması gayet normaldir. Bu işini kötü yapacağı anlamına gelmiyor. Paylaşımı rahatsız edici. Mutlaka uyarılmalıydı. İşten çıkarma biraz ağır olmuş. Miray olayı gibi değil. O hanım saygısızlık etmişti. Bu emekçi sadece gönül verdiği takıma bi selam göndermiş. Adam stadı mı geciktirecekti. Komplo mu kuracaktı sanki.

Çevrimdışı ahmetx

Ben tepkileri çok önemsememiştim ama çocuğu işten attıracak boyutlara gelmiş , yazık ya bu sadece bizde değil tüm toplumda böyle linç kültürü aldı başını gidiyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat_

Yahu sende cümlenin sonunda yürü fbcem yazsaydın şuan aramızda olmazdın.
Adamı savunmak için saçma sapan argümanlar üretmeyin.

bastan beri onu anlatmaya calisiyorum orda calisan  herkes besiktasli olmak zorunda deyil stad bu sene yetismez de diyebilir ama cikipta yuru gerbahcem sampiyonuz bu sene bu sene bu stadta bitmez dersen art niyet vardir orda gayet acik ve net sekilde soyluyorum mesela @Necmi  abi biri gelipte burda bu lafi etse bu forumda barinabilirmi ???

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bu stad bu sene bitmez
bu neye dayanarak söylediğini anlatırmısın?Çok merak ettim.Çünkü bu forumda böyle negatif düşünen insan çok az o yüzden.😑😑
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK