Beşiktaş şu kafalar yüzünden bir nokta ileri gidemez ben bugün tekrar buna şahit oldum .
Adamın ekmegiyle oynamış mis , ulan sanki adam işinde gücünde çoluk çocuk derdinde elinde ekmecigini evcagizina cocukcagizlarina giderken bu forum bu kulüp adamı yoldan çevirmiş ailesini kendini kahretmis falan . Siz iyi misiniz abiler kardeşler ?
Adam sizin bizim mabet dediğimiz kutsal dediğimiz yerle nasılsa bu sene yetismez yürü fenerbahcem kim tutar seni bunlar bi tarafını yirtsin dünya para doksun farketmez diye bilmemne geçiyor , uyandirayim sizi .
Allahım Yarabbim ya .
@Kemal söyledikleri yanlış bunda hem fikirim ama bu kötü niyet beslediği anlamı çıkartılmaması
gereken bir yanlış adamın bir sürü iyi niyet mesajıda var. en fazla uyarılırdı. mesajları sildirilirdi. Ben stadımızı
yapmak için girmiş kaç tane renkli biliyorum şimdi çoğu Beşiktaşlı oldu. En azından mimarımız biliyorsunuz renkliydi
ama artık Beşiktaşlı olduğunu deklare etti. Ha olmayabilirde bu tip sosyal medya paylaşımlarıda yapmamalı
ama bunu yaptığı için işden çıkarılması ağır karar savunulacak bir tarafı yok en fazla uyarı verilirdi.
bu arada çalışanların stadda resim çekmesi sosyal medyada paylaşımda bulunması yasak bu tesbit edildiğinde
yaptırımı var. Bizde bunu bildiğimiz için mesela içerden resim almak için baskı yapmıyoruz kimseye Bazen gelen resimleri bile
yayınlamıyoruz çekeni işinden etmemek için çalışan emekçiler bunlara dikkat etmeli sonucu bu oluyor.
Bu işin sosyal medyaya yansımış olanı ama sizlerin haberi olmadanda işden çıkarılanlar oldu. işe insani boyuttan bakmak
lazım iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmuyor. Yönetim bu aldığı kararda benim fikrimce yanlış yapmıştır.