Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813296 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

merak etme işverende onu işden çıkartır. iş dünyasında duygusallık yok şirketini zorda bıraktı.
sosyal medyaya yansımasa sadece stadla ilişkisi kesilir konu kapatılırdı ama bu saatten sonra firma
hedefe girmekten korkar. bizim için mabet gönül bağımız var farklı duygularla bakıyoruz ama orda çalışan
 firmalar için, içinde bulunulması gereken çok önemli bir proje ve böyle bir projede hiç bir firma kötü reklam istemez.
bu onlar için iyi referans değildir.

@Necmi abi başkan devreye girsin affetsinler.. Güzel de bir PR çalışması olur Beşiktaşımız için

Çevrimdışı ilhan mansız

öncelikle allah bağışlasin , umarım bu tür olaylar sizin başınıza da gelmez bu arkadaşda da olduğu gibi rüzgar eken fırtına Biçer.  Burda herkes besiktasliligi ile ovunuyorsa farklı olduğumuz değerlerimiz olduğu içindir bunca sene bu kadar şikeye yalana oyuna sessiz kaldıysak sayin Seba degerlerini iyi anladığımız içindir tamam En büyük beşiktaş velakin daha önce İnsanız
ben de 18 yıldır çalışıyorum ve iki çocuğum var, konuyu gerçekten bilmeyerek farklı tarafa çekiyorsunuz. Bunu Beşiktaş değerleriyle, rahmetli Seba ile bir ilgisi yok. Daha önce insanız ne demek? Hepimiz insanız ama iş hayatı çok farklıdır gerçekten inanamıyorum bu şekilde yazmanıza. Ben aten tamamen hukuki durumdan söz ettim. Zaten iş akdi haksız şekilde fesh edilmişse çalışana tazminat hakkı doğar. Hukuk konuşur uydurma yorumlar değil.

Çevrimdışı Kemal

Allah aşkına kapatalım artık konuyu . Biri membran hakkında bilgi versin ve bu akşam ki FB malubiyetine odaklanalim

Çevrimdışı emre1

çoğunuz hem fikir işten atılmasıyla ilgili biz azınlık kaldık sanırım o yüzden çoğunluk azınlığı ezer bu konu hakkında susuyorum hepinize hayırlı günler diliyorum fazlada meşgul etmeyeyim konu dışı oluyor stadla ilgili bilgi almak isteyenlerden de özür dilerim saygılar

Çevrimdışı Ceeyyhun

söz konusu çalışanın işsiz kalmadığını sadece görev yerinin değiştiğini, bundan sonra sadece Beşiktaş'ın stadında çalışmayacağını düşünerek yazıyorum;

olaya sadece hangi takımlı olup olmadığıyla bakmamak gerekiyor. Burada herkes stat açılışı için bir tarih konuşurken, Başkan, YK Üyeleri en kısa sürede bitireceğiz, tarih de açıklayacağız derken 'Beşiktaşlılığından' emin olduğunuz bir çalışan sadece ve sadece şunu yazsa; '' bu stat bu sene bitmez' dese de yanlış yapmış olur.

belki başkanın yakında açacağız demesi bile borsadaki Bjk A.Ş . hisselerinin iki katına yükselmesine neden olmuş olabilirken, bir çalışanın (hangi takımı tuttuğunun hiçbir önemi yok) hem de işin bizzat mutfağında olan bir çalışanın Beşiktaş Başkanını yalanlaması, muhtemel bir değer kaybına yol açması gerçeğini bir kenarda tutamayız.

Birinin Beşiktaş dışında bir takıma gönül vermesi, O kişinin de Beşiktaş kulübünde çalışması asla ama asla yanlış değildir, yanlış olan; marka değerini düşürmek, yapılan işe duyulması gerek saygıyı duymamak ve içeride çalışan yüzlerce arkadaşına haksızlık etmektir.

lütfen olaya bir de bu açıdan bakın ve O arkadaşın işsiz kaldığını düşünmeyin.

Çevrimdışı burakkk1903

Allah aşkına kapatalım artık konuyu . Biri membran hakkında bilgi versin ve bi akşam ki FB malubiyetine odaklanalim
Aynen kapanmalı. Eski açık koltuk montajıda başlamış sanırım bi kaç koltuk gördöm
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ilhan mansız

Hayatta yaptığınız hataların telafisi olmasını dilerim.

Bir hatanın cezası bu olmamalı. Bu hem çalışana hem bize ders olmalıydı. Ama kelle avcısı fanatikler insani duygularını törpülemişler.

İşin profesyonel ve hukuki boyutundan başka gelenek ve insani tarafı var. Bizi biz yapan kağıtlarda yazılanlar değil. Burada herkes kendi görüşlerini belirtiyor; şahsi görüşüm ise hoşgörülü ve affedici olmak yönünde. Kağıtlarda ne yazarsa yazsın.
peki o zaman, girin fener forumuna yürü be Beşiktaşım şampiyon Beşiktaş yaz ve insani ve geleneksel boyutunu hep birlikte görelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fotoğrafı Başka bir forumda görüp ekleme yapıp burada paylaşım yapan benim.

Kimse kusura bakmasın, Sap ile samanı karıştırmayalım.

Eğer o adam, Fenerbahçe formalı fotoğrafını paylaşıp üstüne "Yürü be Fenerbahçem" yazsa burada kimse bir şey demez.

Ama o adam, Beşiktaş Vodafone Arena'da çalıştığını belirtip, " Bu stat bu senede bitmez, yürü be Fenerbahçem" diyorsa bu ihanettir. Yediği Kaba Pislemektir. Başka da bir açıklaması yok.

Evet adamın diğer paylaşımlarını da okudum, iyi niyetli biri, ama o statta çalışan kimse Beşiktaş üzerinden EGO tatmini yapamaz.

Turkcell'de çalışan birisi Vodafone formamla gitmek istemiyorum, bana yakışmaz diyor.
Adidas'ta çalışan biri Nike ile fotoğrafını paylaşsa ve NİKE Daha güzel dese hoş olur mu?

De Marke
‏@demarkesports
Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi

Bu kadar basit bu işler. Biz kimseyi işten atın demedik, gereği neyse yapılsın dendi. Gereği de yapıldı.

:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

böyle yanlış ve yersiz hareketlerin cezası bellidir.. eğer bu ceza verilmezse başkaları da nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek aynı şeyi yapar ve bu kurumu zor durumda bırakır..

bu aşırı duygusal, ekmeğiyle oynanmasın tutumu yüzünden ülkede referans kurumu da işlemiyor.. aman adam ekmeğinden olmasın diye referans için arandığında olumlu şeyler söyleniyor..

madem ekmeği onun için bu kadar önemli o zaman böyle yersiz paylaşımlar da bulunmayacak.. bu başına gelen olay ona iyi bir ders olmuştur.. bir daha özellikle böyle büyük camialara hizmet ederken gereksiz laflar etmek yerine işine odaklanır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fotoğrafı Başka bir forumda görüp ekleme yapıp burada paylaşım yapan benim.

Kimse kusura bakmasın, Sap ile samanı karıştırmayalım.

Eğer o adam, Fenerbahçe formalı fotoğrafını paylaşıp üstüne "Yürü be Fenerbahçem" yazsa burada kimse bir şey demez.

Ama o adam, Beşiktaş Vodafone Arena'da çalıştığını belirtip, " Bu stat bu senede bitmez, yürü be Fenerbahçem" diyorsa bu ihanettir. Yediği Kaba Pislemektir. Başka da bir açıklaması yok.

Evet adamın diğer paylaşımlarını da okudum, iyi niyetli biri, ama o statta çalışan kimse Beşiktaş üzerinden EGO tatmini yapamaz.

Turkcell'de çalışan birisi Vodafone formamla gitmek istemiyorum, bana yakışmaz diyor.
Adidas'ta çalışan biri Nike ile fotoğrafını paylaşsa ve NİKE Daha güzel dese hoş olur mu?

De Marke
‏@demarkesports
Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi

Bu kadar basit bu işler. Biz kimseyi işten atın demedik, gereği neyse yapılsın dendi. Gereği de yapıldı.

aynen öyle yapılması gereken bu kadar basit ve net.. :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar.  Butun besiktaslilar bu duyarliligi lutfen hakem, temsilci ve gozlemciler ile pfdk gibi kurullara da gosterelim.

Yahu kac sene once hatirlamiyorum. DensiZin biri cikmisti "orada tepindirmem" falan demisti. Yahu osmanlinin ahiriydi burasi, sen kime tepiniyor, diyorsun diye tepki koyduk mu?

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar.  Butun besiktaslilar bu duyarliligi lutfen hakem, temsilci ve gozlemciler ile pfdk gibi kurullara da gosterelim.

Yahu kac sene once hatirlamiyorum. DensiZin biri cikmisti "orada tepindirmem" falan demisti. Yahu osmanlinin ahiriydi burasi, sen kime tepiniyor, diyorsun diye tepki koyduk mu?

koymadık mı??

Çevrimdışı tugozcan

Miray olayiyla arasinda hic fark yok. Ikiside ekmek yedikleri yer ortadayken sempatizanliklarinin kurbani oldular. Biri beter olsun demis digeri fener yuru burası bitmez zaten demiş.

Hic baska ornekler verip empati kurmanizi saglamaya calismayacagim. Miraya herkesin bu olayada insanlarin sadece bi kisminin tepki vermesinin tek nedeni mirayin muhtemelen patron kizi bu kisininde isci olmasi. Duygusal milletiz biz. Ama gel gor ki is hayati statu gözetmeksizin hatalari affetmiyor.

Çevrimdışı warofpoet

@Kemal vinç olayında biz bir şey dedik  anons ettiler ve kaldırdılar. Beşiktaşımın mabetinin hiç bir yerinde renkli
bayrağı görmek istemem yapanada iyi niyetli bakmam. Bu işin farklı boyutu. Mir olayındada asla affedemem  bir emekçi olsaydı
bunu işden çıkartılarak konuyu kapatırdık ama saldırı firma sahiplerinden geldi o nedenlede önemsiz olarak düşünülmedi mirofisi
hedef alarak tepki gösterildi. Bu firmada iyi niyet yok bu gün firmayı kovsalar ve bu nedenle stadın bitim süresi uzasa kesinlikle umursamam.
ama bu gün yaşanan olay farklı işden çıkarılabilir işverenin kararıdır yanlışı yoktur burda stada büyük emek verilirken bir camia
sabırsızca beklerken ve bu bekleme esnasında bedel öderken çalışan hiç kimsenin bu stad bitmez diye gülücüklü bir paylaşımda bulunması
doğru değil ama karşılığıda işden çıkartma olmamalı uyarı verirsin olur biter. kimsenin gözyaşı üstüne stad inşaa etmeyelim.
Bu bizede zarar bu olaylar yaşandıkça bizimde içerden bilgi almamız zorlaşıyor.

@Necmi abi ben bu işlere başlanırken zaten çalışanlara bir uyarı yapıldığını düşünüyorum. Çünkü herkesin gözü önünde olan bir stat ve bitmiyor paylaşımlarının klübün çıkarlarına hizmet etmeyeceğini herkes zaten biliyor. Başkan stat bitecek derken çalışanın bitmez diye ortaya çıkması zaten çok abes. Çok büyük emeklerin sarf edildiği ve en ufak kötü bi imajın olmaması için çalışıldığı yerde  bu tarz paylaşımlar ticari açıdan klübe zarar verirken bu zararın karşılığını, emeklerin karşılığını kimden alacağız o zaman ?  Bu güne kadar böyle paylaşımların olmamasını zaten gerekli uyarılardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. işin bitmesini bekleyen para kaynakları bu işi titizlikle izlerken bu iş bu sene de bitmez demek o para kaynaklarının çekilmesine de sebep olabilir pekiala. Beşiktaşın büyümesi daha çok kişiye ekmek kapısı açar ayrıca. Ben klübü haklı buluyorum. Ayrıca klüp açısından da değil sadece taşeron firmanın imajı açısından da işlerin bitmediği geciktiği anlamının çıkması taşeron firmada ekmek yiyen kişilerin de çıkarlarına ters düşer.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı onder23

Arkadaşlar stadın oraya gidiyorum biraz fotoğraf çekerim orada olan varsa yada o civarda görüşebiliriz

Çevrimdışı sterkasur

Eğer profesyonel bir çalışan olsaydı , yaklaşık 1 ay önce yaşanan işten çıkarma olayını dikkate alıp bu tarz paylaşımlarda bulunmaması gerekirdi.
Şuan kulüpte çalışan biçok fenerli gsli var ama ne yazdıklarına ne paylaştıklarına dikkat ediyorlar. Etmeyenler işten atılıyor , hatta altyapıdan bile oyuncu kovulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Kısaca olaya duygusal yaklaşmamızı bekleyenlere şunu söyleyebilirim , umarın yeni bi iş bulur , işinde iyiyse kesin bulur.

Çevrimdışı cadavra

ben konu biraz dagılsın dıe sole bı sey demek ıstıyorum bu bursa macına bursalı taraftarları almayıp fenerbahce taraftarı alacaklarmıs bu ne çifte standarttır yd fb ye calısmaktan baska bı ıs yapmıyor orda tamam ceza olsun ama pasoliglere bloke olayına ne oldu o bi öncekı macta olmayanlar dıer maca gıdebılseydı bursa stadı fullenirdi fb ye ceza geldımı cezalı kısı pasoligini baskasına aktartıp maca gıdebiliyor aziz yıldırımdan korktuları kadar ALLAHTAN KORKSALARDI keske yahu ayıptır ya adamların puan kaybedebılcegı bı deplasmandı sımdı gule oynaya 3 puan alacaklar.

Çevrimdışı Ensar

vay arkadaş ne kadar melek insanlar varmış ,  affedilsinmis ders alınsınmıs, zaten defalarca oldu bu durumlar bunları görüp hala böyle birşey yapıyorsa bu adam kusura bakmayın en hafif tabirle aptaldır, çoluğu çocuğu varsa onların rızkına da ihanet etmiştir, işine son verilmesi doğru karar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Hayatta yaptığınız hataların telafisi olmasını dilerim.

Bir hatanın cezası bu olmamalı. Bu hem çalışana hem bize ders olmalıydı. Ama kelle avcısı fanatikler insani duygularını törpülemişler.

İşin profesyonel ve hukuki boyutundan başka gelenek ve insani tarafı var. Bizi biz yapan kağıtlarda yazılanlar değil. Burada herkes kendi görüşlerini belirtiyor; şahsi görüşüm ise hoşgörülü ve affedici olmak yönünde. Kağıtlarda ne yazarsa yazsın.

Emin ol kulüp ceza keserken işin fanatiklik boyutunda değildir.
burda çalışan insanlara bu tip mesajlar verdiklerinde göz yumarsan bu senin
için pahalıya mâ olur. Sen borsada işlem gören bir şirketsin ve stadının bitiyor olması
ve kamuoyuna güzel ışıklar vermek borsada işlem gören kulüpler arasında en değerlisi olmanı sağladı
ve bu tip paylaşımların önüne geçmezsen bu sana maddi büyük zararlar verir olay fanatik bir fenerlinin
paylaşımı değil aslında direk senin mutfağında çalışan biri buda sana zarar verir.
Bunun önüne geçilmek zorunda ekmek yediğin yerin yönetim kadrosunu yalanlayacak paylaşımda bulunursan
bu sonuç kaçınılmaz. Bu işin insani boyutundan daha önemli direk sana zarar veriyor. bayrak açar dersin kaldır
ama sosyal medyada işi baltalayacak bir açıklama yaparsan bunun dönüşü olmuyor. Bende üzüldüm kimsenin ekmeğiyle oynamak zorunda
kalmasın kimse ama hiç bir çalışanda bağlı olduğu kurumun ekmeğiyle oynamamalı. Yönetim işin sadece insani
boyutunu düşünemez malesef değerini korumaları gereken bir kulüp ve camia var

Çevrimdışı recepss

derbi öncesi silindi yöneticilerin çalışması bunlar önce haberlerde bir köstebek lafı çıkardılar şimdi Stadımızda köstebek çıkarıyolar bilinçli yapılıyo oyuna gelmeyelim , hakem hataları olsun , rakip takımların form düzeyine bakın nasıl artıyo bizim maçlarda . derbi öncesi halis muhlis .. bizim maça atanıyor fenerin eski topçusu açıklama yapıyor silindi şampiyon olsun diye gençlerbirliği maçı bu nedenle çok önemli dikkat edelim oyuna gelmeyelim
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 04:13:52 Necmi ]

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bilmem kaç sayfadır şu muhabbeti yaptık. Noktalayalım bence. Bir yanlış hareket olmuş gereği de kimine doğru kimine yanlış karar verilmiş bitmiştir. Benim fikrimce karar doğrudur.
Bu tip durumla birebir karşılaşmış, iş mahkemesine verilmiş ve kazanmış biri olarak, her çalışanın sosyal medyada yazdıklarına dikkat etmesi gerekir.

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı YunusEmre

Zemini belirleyen sınırlar onlar büyük ihtimal orayla prekast arasi meyilli olur toki stadındaki gibi

Çevrimdışı Yiğit

20.02.2016
GÜNCEL HABERLER
İlyas Kobal: ‘Vodafone Arena’da uygulanacak hibrit çim sistemi dünyada bir ilk olacak’
Dünyanın en önemli statlarının altyapısını hazırlayan Support in Sport firmasının Doğu Avrupa’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi agronomist İlyas Kobal, Vodafone Arena’ya uygulanacak olan ‘hibrit çim sistemi’ hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vodafone Arena’da dünyanın en gelişmiş hibrit çim sisteminin uygulanacağını ifade eden Kobal, şunları söyledi:

“Vodofone Arena’da hibrit ve alttan havalandırma vakum sistemi dediğimiz sistemleri adapte ederek bir proje çalışmasında bulunacağız. Sonra bunu İstanbul ikliminde ve Beşiktaş için de nasıl özelleştirebiliriz üzerinde çalışacağız. İngiltere’deki arkadaşlarımızla beraber, ısıtma ve soğutmayı da adapte ettiğimiz bir havalandırma ve vakum sistemiyle beraber kum ağırlıklı bir profil oluşturduktan sonra çimlerimiz ekilecek ondan sonra dünya üzerindeki en gelişmiş hibrit teknolojisi uygulanacak. 2 cm aralıklarla 20 cm uzunluğundaki sentetik lifleri zemine çakacağız. Ondan sonra doğal çimleri kullanacağız. Sentetik lif ve doğal çim mükemmel bir mukavemet gösterecek.

‘Yaz aylarında hava sirkülasyonu için soğutma sistemi olacak’

İngiltere’de 18 Premier Lig kulübünün 15’inin tercih ettiği sistemi uygulayacağız. Bu sistem, yüzey kopmalarını azaltır mükemmel bir yüzey verir açıkcası. Dünya üzerinde alttan havalandırma sisteminin yapıldığı bazı statlar var ama bunun soğutma ünitesinin adapte edildiği bir stat şu an için yok ilk defa Vodafone Arena’da yapacağız. Beşiktaş stadının mimarisi ve konumu itibariyle yaz aylarında hava sirkülasyonunun minumuma düşeceğini kabul ediyoruz. O nedenle drenaj boruları arasında soğuk hava verilmesini öngördük. Bu sistem dünyada bir ilk olacak.

Hibrit çimin ve diğer doğal çim sahaların özellikle olmazsa olması bakım, Hibrit çimin bakımı diğer normal standart sahalara göre biraz daha farklı. Değişik operasyonlar farklı makineler gerekiyor.

Kum ağırlıklı sahaların hibritsiz direnci azdır. Hibritin en büyük avantajı kum ağırlıklı sahaları suni yollarla güçlendirmektir. Soğutmaya ilave aynı zamanda ısıtma sistemi adapte edilecek. Moskova iklimini baz aldık her şeyi abarttık diyebiliriz aslında. Buna göre bir ısıtma sistemi aşağıdaki havalandırma sistemiyle beraber entegre şekilde çalışacak. Bunun dışında karlı havalarda yağmurlu havalarda bir sıkıntı yaratmayacak bir saha olacak. Türkiye’de bir ilk olacak. Şu an için Dünya Kupası’nın oynanacağı statta bu gibi değişiklikler yapıyoruz.

‘Rakipler alışık olmadıkları bir zeminle karşılaşacak’

Hibrit çim hızlı oynayan takımlar için avantaj. Bu avantajı kullanmak adına zaten hibritle oynayan kulüplerin çoğu antrenman sahalarında hibriti kullanıyor. Biz de bunları örnek aldık. Ümraniye’de yaz ayında Vodofone Arena’nın bir örneğini yaptık. Takımın antrenman yaptığı sahalarda, kopmalar minumumda olduğu için futbolcuların sağlığı tehlikede değil. Oyuncu sağlam yüzeye basıyor ondan sonra çim dokusu çok sıkı olduğu için herhangi bir top hareketinde bir sıkıntı olmuyor. Topun yere değdikten sonra hızlanması futbolcu için büyük avantaj diyebiliriz. Rakip takımlar için dezavantaj olacağına inanıyorum. Rakiplerin alışık olmadıkları bir zemin olacak.

Beşiktaş’ın böyle bir yatırım yapması Türk futbolu adına çok önemli bir şey bence. Özellikle dünyadaki teknolojileri araştırıp bulması masaya oturduğumuzda bunları bilen bir yönetimin karşımıza çıkması gerçekten bizi şaşırttı. Bu zamana kadar Türkiye’de bu sistemleri yapamadık genellikle Doğu Avrupa’da, Rusya’da, Ukrayna’da yapabiliyorduk, heyecanlıyız.”