Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı emre1

Yahu sende cümlenin sonunda yürü fbcem yazsaydın şuan aramızda olmazdın.
Adamı savunmak için saçma sapan argümanlar üretmeyin.
adam fenerbahçeliyse nolmuş abi, napalım asalım vuralım mı birbirimizi. biz yürü be Beşiktaşım diyebiliyosak oda yürü be fbcem diebilir ne zaman bu hale geldiniz yazık günah

Çevrimdışı mülkübey

İşçinin, işveren yahut bunların aile üyelerinden birinin şeref ve namusuna dokunacak sözler sarf etmesi veya davranışlarda bulunması, yahut işveren hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ihbar ve isnatlarda bulunması durumunda işverenin iş sözleşmesini bildirimsiz olarak feshetme hakkı bulunmaktadır. İş kanunundaki maddelerden bir tanesi budur. Dolayısıyla beter olsunlar zaten fesh nedenidir veya bunlar bu işi yapamaz, yetiştiremez yürü fenerbahçe yazmak da öyledir, bunu yazmayacaksın. niyetin iyi olsa dahi böyle şeyler yazamazsın. bu kadar net,,
Buradaki maddelere göre sözleşme fesih hakkı kullanılmış. Bunun dışında yapılana göz yumulabilirdi. Yumulmamış.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı firewater

Bu arkadasin işten çıkarılmasını isteyenlerin kaçının eli ekmek tutuyor yada evde bekleyen kimseleri varmı çok merak ettim. Formun bu olayda az hatta çok az etkisi olmuştur orası kesin ancak aramızda imkanı olsa kelle alacak çok kişi varmış o üzücü( kişi dedim dikkat ederseniz adam demedim)

Benim iki kızım var ve 12yıllık mühendisim. Bu işçinin inşaatan uzaklastırılması her acıdan doğru bir davranış.

Çevrimdışı emre1

bu neye dayanarak söylediğini anlatırmısın?Çok merak ettim.Çünkü bu forumda böyle negatif düşünen insan çok az o yüzden.😑😑
negatif biri değilim kardeşim inşallah açılır bu sene şampıyonluk yolunda bi kaç maç oynarız burada ama açılsa bile eksiklerle açılaçağı ortada. istanbulda oturmuyorum o yüzden gidip gözlemleyemiyorum buradaki yorumlar beyin fırtınaları fotolardan fikir üretiyoruz işte. bu sene açılır fakat tam bitmiş hali ile açılmaz kastettiğim o

Çevrimdışı Hicks

Fotograflar şimdi cekilmistir arkadaşlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimler için çok teşekkürler... Hala stattaysan tam balkonun kosesinden ve koseyi net goeecek bir kaç acidan resim cekebilir misin?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı emrekhvcgl

kovulan işçiyle alakalı yine bir algı yaratılmaya çalışılıyor... öncelikle bu adam "fenerbahçeli" olduğu için kovulmadı. ister fenerli ister galatasaraylı ister akçaabat sebatsporlu olsun emekçi emekçidir, alın teri şerefimizdir ama burada başka bir şey var. bu adam "bu stat bitmez, sen yürü fenerbahçem" diyor. stadın içindeki işçi stat bitmez diyorsa meslek etiğine hiç de uygun değildir bu. kaldı ki borsaya açık bir şirkette inşaatın içindeki işçinin böyle yazması kulübe de zarar verir. yani bu işin içinde 1 gram fanatizm yok. doğru bir karar olmuş.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

O kadar abartılacak bişey yok bence.. İşten çıkarıldı diyor ama sadece stadla ilgisi kalmamıştır.. Şirketi sadece beşiktaşa iş yapmıyo ya.. Bu yazdıgından dolayı patronu hayatta çıkarmaz işten onu , başka bi görev vereceklerdir zaten.. Sanırım  sosyal medyayı biraz yanlış kullanıyoz taraftar olarak... Keşke böyle bi olay olmasaydı hiç ..

Çevrimdışı warofpoet

stat bitmiyor bitmez bu sene demek yanlış algıların oluşmasına sebep olabilir. ve büyük paralar dönüyor bu işte insanlar ekmek yedikleri kapı hakkında konuşurken onların çıkarlarına da dikkat etmek zorundalar. reklam gelirleri, anlaşmalar vs ler hep stadın biteceği üzerinden ilerliyor çünkü. Bu paylaşım gazetede yer bulsa, çalışanlar bitmeyeceğini söylüyor diye haber yapılsa klübün çıkarlarına ne kadar zarar vereceğini düşünün. Taviz verilmemesini ben normal karşılıyorum. İşçinin de bu paylaşımını art niyet olarak görüyorum. Çünkü bu stat bitecek bu sene.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Yiğit

şimdi o fotograf paylaştı bitmez dediği için stadımız mabedimiz bitmeyecekmi..sıradan basit bi taşeron elemanı...şirket sahibi olsa bitmez derse her türlü hukuki hakın saklıdır fotograf paylaşmak yasaksa imza alırsın fotograf paylaşan gerekli cezayı öder yaptırımı olur..fotograf paylaşmak yasak olmadıgını çok iyi biliyorsun her onlarca fotograf görebiliyorsak yasak yoktur  :)

Stat ne zaman bitecekse o zaman bitecek fakat en basit şekliyle yarattığı etkinin verdiği zarar ortadadır. Bu şekilde bir yorum yapmak ne haddinedir, ne de etiktir. Bu olay kulübün imajına bile zarar veriyor. Maddi kaybın tazmini için bile dava açılabilirdi. Bu yüzden tekrarının olmaması için en uygun çözüm işe son verilmesidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi gs atkilı vinç olayını biliosun Hangimiz bişey dedik ? Bu şahısta fb formasıyla calissaydi kızar eder cikartsin formayı işini yapsın derdik .

Ama yaptığı yanlış ötesi kasıt . Biz her gün renklilerle her mecrada uğraşırken bizi en zayıf noktamizdan yaristaki kulübe ihale etmeye çalışıyor . Hemde aktif çalıştığı yerdeki durumu kullanıp ben bazı şeyleri biliyorum modundan , bakmayın reklamlara bjk muhabirlerine başkana , biz burda işin aslını biliyoruz babinda .

Hani insanlıksa o çıkmış insanliktan,  hayvanada hayvan gibi davranilir.  Lütfen beni daha fazla yazdirmayin abi adama karsi .
@Kemal vinç olayında biz bir şey dedik  anons ettiler ve kaldırdılar. Beşiktaşımın mabetinin hiç bir yerinde renkli
bayrağı görmek istemem yapanada iyi niyetli bakmam. Bu işin farklı boyutu. Mir olayındada asla affedemem  bir emekçi olsaydı
bunu işden çıkartılarak konuyu kapatırdık ama saldırı firma sahiplerinden geldi o nedenlede önemsiz olarak düşünülmedi mirofisi
hedef alarak tepki gösterildi. Bu firmada iyi niyet yok bu gün firmayı kovsalar ve bu nedenle stadın bitim süresi uzasa kesinlikle umursamam.
ama bu gün yaşanan olay farklı işden çıkarılabilir işverenin kararıdır yanlışı yoktur burda stada büyük emek verilirken bir camia
sabırsızca beklerken ve bu bekleme esnasında bedel öderken çalışan hiç kimsenin bu stad bitmez diye gülücüklü bir paylaşımda bulunması
doğru değil ama karşılığıda işden çıkartma olmamalı uyarı verirsin olur biter. kimsenin gözyaşı üstüne stad inşaa etmeyelim.
Bu bizede zarar bu olaylar yaşandıkça bizimde içerden bilgi almamız zorlaşıyor.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Fotoğrafı Başka bir forumda görüp ekleme yapıp burada paylaşım yapan benim.

Kimse kusura bakmasın, Sap ile samanı karıştırmayalım.

Eğer o adam, Fenerbahçe formalı fotoğrafını paylaşıp üstüne "Yürü be Fenerbahçem" yazsa burada kimse bir şey demez.

Ama o adam, Beşiktaş Vodafone Arena'da çalıştığını belirtip, " Bu stat bu senede bitmez, yürü be Fenerbahçem" diyorsa bu ihanettir. Yediği Kaba Pislemektir. Başka da bir açıklaması yok.

Evet adamın diğer paylaşımlarını da okudum, iyi niyetli biri, ama o statta çalışan kimse Beşiktaş üzerinden EGO tatmini yapamaz.

Turkcell'de çalışan birisi Vodafone formamla gitmek istemiyorum, bana yakışmaz diyor.
Adidas'ta çalışan biri Nike ile fotoğrafını paylaşsa ve NİKE Daha güzel dese hoş olur mu?

De Marke
‏@demarkesports
Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi

Bu kadar basit bu işler. Biz kimseyi işten atın demedik, gereği neyse yapılsın dendi. Gereği de yapıldı.

Çevrimdışı emre1

Yahu sende cümlenin sonunda yürü fbcem yazsaydın şuan aramızda olmazdın.
Adamı savunmak için saçma sapan argümanlar üretmeyin.
üstelik adamın bireysel facebook hesabı istediğini yazar istediğini çizer kimseyede sormaz zorunda da değil.ayrıca bize hakaret ve rencide edici bir yazıda görmedim ben o paylaşımda. birde bu adam bizim stadda çalışıyor diye fenerbahçeliliğini askıya mı alsın bizim stadda işi bitene kadar fenerbahçeyi tutmasın mı, maçlarını izlemesin mi ?? siz Beşiktaş kazandıktan sonra facebookta ''Tebrikler Beşiktaşım'' yada bunun gibi paylaşımlarda bulunmuyormusunuz?aynı şeyleri yapmakta bu adamın hakkı. stadda çalışıyor diye hiç bişey yapmasın mı.. sadece paylaşımının sonuna nacizane fikrini belirtmiş bu stad bu sene bitmez demiş ki stadda çalışan biri senden benden daha fazla bilgi sahibidir heralde.

Çevrimdışı burakkk1903

Fotoğrafı Başka bir forumda görüp ekleme yapıp burada paylaşım yapan benim.

Kimse kusura bakmasın, Sap ile samanı karıştırmayalım.

Eğer o adam, Fenerbahçe formalı fotoğrafını paylaşıp üstüne "Yürü be Fenerbahçem" yazsa burada kimse bir şey demez.

Ama o adam, Beşiktaş Vodafone Arena'da çalıştığını belirtip, " Bu stat bu senede bitmez, yürü be Fenerbahçem" diyorsa bu ihanettir. Yediği Kaba Pislemektir. Başka da bir açıklaması yok.

Evet adamın diğer paylaşımlarını da okudum, iyi niyetli biri, ama o statta çalışan kimse Beşiktaş üzerinden EGO tatmini yapamaz.

Turkcell'de çalışan birisi Vodafone formamla gitmek istemiyorum, bana yakışmaz diyor.
Adidas'ta çalışan biri Nike ile fotoğrafını paylaşsa ve NİKE Daha güzel dese hoş olur mu?

De Marke
‏@demarkesports
Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi

Bu kadar basit bu işler. Biz kimseyi işten atın demedik, gereği neyse yapılsın dendi. Gereği de yapıldı.
sonuna kadar katılıyorum herkes haddini bilsin kimse fenerli diye yargılamıyor yaptığı etik değil  :ok: :ok: :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı gürkansatr

Abilerim Beşiktaş adının olduğu bir yerde çalışıyorsa böyle birşey yazmayacak.Profesyonel işler bunlar dikkat etmesi gerekirdi.Stat yönetimi doğru olanı yapmıştır.
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Benim iki kızım var ve 12yıllık mühendisim. Bu işçinin inşaatan uzaklastırılması her acıdan doğru bir davranış.
öncelikle allah bağışlasin , umarım bu tür olaylar sizin başınıza da gelmez bu arkadaşda da olduğu gibi rüzgar eken fırtına Biçer.  Burda herkes besiktasliligi ile ovunuyorsa farklı olduğumuz değerlerimiz olduğu içindir bunca sene bu kadar şikeye yalana oyuna sessiz kaldıysak sayin Seba degerlerini iyi anladığımız içindir tamam En büyük beşiktaş velakin daha önce İnsanız
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar çok abartiyorsunuz ya bu güne kadar gönderilecek bi adam vardiysa o da vincini de alıp gitmesi gereken aadamdı. AAtkı indi vincden ama adam ve vinç oradaydı..
Biz o vincten atkiyi indirttik yalniz :tabe:

Bu arkadasinda uyarilmasi lazim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

numaralı ile yeni açık birleşiyor (deplasman tribünü)

Çevrimdışı ilhan mansız

Buradaki maddelere göre sözleşme fesih hakkı kullanılmış. Bunun dışında yapılana göz yumulabilirdi. Yumulmamış.
işte o da yönetimin takdir hakkıdır. ben üzücü bir olay olsa da yönetimin doğru yaptığı kanaatindeyim. şahsi hesabından yazmış şuymu buymuş, önemli değil, bu şekilde işten atılan binlerce insan vardır. sosyal medyada yazılanlar sii bağlar, vay efendim kardeşim yazmış, tarzı bahaneleri de kimse yemez.

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimiçi Necmi

O kadar abartılacak bişey yok bence.. İşten çıkarıldı diyor ama sadece stadla ilgisi kalmamıştır.. Şirketi sadece beşiktaşa iş yapmıyo ya.. Bu yazdıgından dolayı patronu hayatta çıkarmaz işten onu , başka bi görev vereceklerdir zaten.. Sanırım  sosyal medyayı biraz yanlış kullanıyoz taraftar olarak... Keşke böyle bi olay olmasaydı hiç ..

merak etme işverende onu işden çıkartır. iş dünyasında duygusallık yok şirketini zorda bıraktı.
sosyal medyaya yansımasa sadece stadla ilişkisi kesilir konu kapatılırdı ama bu saatten sonra firma
hedefe girmekten korkar. bizim için mabet gönül bağımız var farklı duygularla bakıyoruz ama orda çalışan
 firmalar için, içinde bulunulması gereken çok önemli bir proje ve böyle bir projede hiç bir firma kötü reklam istemez.
bu onlar için iyi referans değildir.

Çevrimdışı Yiğit

üstelik adamın bireysel facebook hesabı istediğini yazar istediğini çizer kimseyede sormaz zorunda da değil.ayrıca bize hakaret ve rencide edici bir yazıda görmedim ben o paylaşımda. birde bu adam bizim stadda çalışıyor diye fenerbahçeliliğini askıya mı alsın bizim stadda işi bitene kadar fenerbahçeyi tutmasın mı, maçlarını izlemesin mi ?? siz Beşiktaş kazandıktan sonra facebookta ''Tebrikler Beşiktaşım'' yada bunun gibi paylaşımlarda bulunmuyormusunuz?aynı şeyleri yapmakta bu adamın hakkı. stadda çalışıyor diye hiç bişey yapmasın mı.. sadece paylaşımının sonuna nacizane fikrini belirtmiş bu stad bu sene bitmez demiş ki stadda çalışan biri senden benden daha fazla bilgi sahibidir heralde.
Şu yazdıklarının mantık çerçevesinde değerlendirebilir tek bir noktası yok kusura bakma. Ne demek bireysel hesabı istediğini yazar? Çalıştığın yerle ilgili izinsiz hiçbir açıklama yapamazsın. Çalıştığın yere zarar verecek yorumlarda bulunamazsın. Bunlar sözleşmelerde yazar, hukuki sınırlardır. Hem nereden biliyor yetişmeyeceğini? Projeyi mi yönetiyor ne yapıyor da yetişmez diyebiliyor? Bu kadar duygusal olmayın. Bu insanların emeğine ihanet etmektir. Başka bir açıklaması yok.

Çevrimdışı asyakartalı

Arkadaşın işten çıkarılması doğru bir karardır.Tebrik ediyorum kararı alan yöneticileri.Herkes haddini bilmeli,dingonun ahırı değil burası.

Çevrimdışı burakkk1903

adam fenerbahçeliyse nolmuş abi, napalım asalım vuralım mı birbirimizi. biz yürü be Beşiktaşım diyebiliyosak oda yürü be fbcem diebilir ne zaman bu hale geldiniz yazık günah
kardeşim siz hala mevzuyu anlamıyorsunuz fenerli gs herhangi takımlı olsun önemli olan o değil. Mesela ben bu forumda çalışanım ama başka takım tutuyorum gelip de buraya "bu stat bitmez fener şampiyon" yazmam doğru mu  ?  1. bütün Beşiktaşlılara saygısızlıktır bu 2. Çalıştığın yere saygısızlıktır...
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı trojan

Hayatta yaptığınız hataların telafisi olmasını dilerim.

Bir hatanın cezası bu olmamalı. Bu hem çalışana hem bize ders olmalıydı. Ama kelle avcısı fanatikler insani duygularını törpülemişler.

İşin profesyonel ve hukuki boyutundan başka gelenek ve insani tarafı var. Bizi biz yapan kağıtlarda yazılanlar değil. Burada herkes kendi görüşlerini belirtiyor; şahsi görüşüm ise hoşgörülü ve affedici olmak yönünde. Kağıtlarda ne yazarsa yazsın.