Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5814137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ilhan mansız

Adamın bir başka paylaşımı..

"Beşiktaş severler ilk koltuklara oturmak bana nasip olsada, kar kış demeden mabedinizi siZ kıymetli dostlarımıza yetiştirmeye çalışıyoruz. Dualarınızı esirgemeyiniz"

şimdi bu adamı çoluğuyla çocuğuyla , akrabasıyla Beşiktaş düşmanı yapmanın ne gereği var?

Başkan hatadan döner umarım.. İşten çıkarılmasını engeller..
bu konu hakkında yazarken çok dikkat etmeliydi, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, insanlar tepki gösterebilirler ve çok normaldir.

Çevrimdışı Kemal

Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi https://t.co/PvGTJx0jll

Bunun yaptığını yapsa şimdi lisansı iptaldi

Çevrimdışı Erhan

Evet haklısınız arkadaşın yaptığı ekmek yediği yere ihanet etmek değil, yediği kaba pislemektir.

Hepiniz iş hayatında bulundunuz az çok biliyorsunuz bu işleri. Örnek vermek gerekecek olursak.

BMW'de çalışıyorsunuz işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Sağda solda Haydi Mercedes bu sene sizin seneniz satışlarınız daha fazla olacak bunlar bu işi beceremeyecek !!

diye açıklama yaparsanız işinize son verileceğini bilirsiniz. Profesyonellik budur. Ekmek yemek için ilk önce ekmeğe saygı göstermek gerekir.

Arkadaş için üzüldüm ama yaptığı yanlışın cezasını çekti. Bundan sonraki iş hayatında başarılar dileriz abartmaya gerek yok.

Aynen katılıyorum.Bi de mesai saatinde yapıyor bu işi.

BMW satarken müşterinin kulağına "hacı mercedes al bence" demek gibi bi durum bu.

Gitsin renkli stadında maç izlerken yapsın bu paylaşımları.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu konu ile ilgili son kez mesaj yazıyorum.

İnsanlar çalıştıkları kurumun ya da yerin hassasiyetlerine önem vermeliler hele hele bu BJK gibi büyük bir kulüp ise. Bu yüzden de yazdıklarına ve söylediklerine de dikkat etmeliler.

Çalışan işçinin hangi takımlı olduğu çok önemli değil zaten stattaki her işçi Beşiktaşlı da değil. Tıpkı BJK forması giyen her futbolcunun gerçekten Beşiktaşlı olmadığı gibi. Sıkıntılı olan kısım statta çekilmiş bir fotoğrafının altına stat yetişmez şeklinde bir yazı yazıp arkasından yürü Fenerbahçe'm diye devam etmesidir. Belki içinde kötülük olmadan bunu yazdı fakat komple değerlendirildiğinde sonuç olarak paylaşım iyi niyetle okunacak bir paylaşım olmamış. Kısacası cahilce ve düşünülmeden yazılmış.

İş ile özel hayatı ayırmak gerek. Eğer Fb formalı fotosunun altına bu sene şampiyon Fenerbahçe yazsa çoğu kişinin buna itiraz edeceğini sanmıyorum. Özellikle beni rahatsız eden kısım burasıydı. Bu konuda hassas davranması gerekiyor insanların çünkü sosyal medyada bu konular gizli kalmaz hemen ortaya çıkar.

Sadece bu olayda değil geçen gün görmüştüm Gs'li biri vince atkı bağlamış buna da çok kızdım aslında o gün bu konu hakkında da birkaç şey yazacaktım ama statla ilgili konuşmalar devam ettiği için bu konuyu gündeme getirip ortalığı karıştırmak istemedim. Onun üzerine bu da gelince ben de ister istemez biraz sinirlendim açıkçası. Bu konuları unutmamak ve önemsiz görmemek lazım eğer önemsiz görürsek yarın birgün Fb'li biri formasıyla gelir foto çektirir, başkası gelir Gs atkısı ile poz verir yani kulüp firmaları ve işçileri sert bir şekilde uyarmazsa bunun önü alınamaz. Tabi bunu da sosyal medyada büyütüp linç kampanyasına da dönüştürmemek daha doğru olurdu kanısındayım.

Bugünkü olayda işçinin işine son verilmesini her ne kadar kızmış olsamda doğru bulmadım bu yanlış karardan geri dönülmeli. İşine son vermeye gerek yoktu yani bu kadar büyütülmesine gerek yoktu. Sadece kulüp gereğini içeride yapmalıydı yani sert bir uyarıda bulunmalıydı o kadar.
aynen budur, insan bira dikkat eder yazdıklarına kötü niyetli olmasa dahi,

Çevrimdışı Deniz

Borsaya bağlı bir şirketin çalışanı kafasına göre stadın bitiş bitmeyiş tarihini açıklayacak(bitmeyeceğini açıklayacak),bir de üstüne şampiyonu açıklayacak(şampiyonun Beşiktaş olamayacağını açıklayacak) ve "ekmeği ile oynanmış" olacak öyle mi :) .Kulüp dava açsa hisseleri manipüle etmeye kadar bile götürür işi de olay zaten kapanmış,uzatmanın ne anlamı var anlamadım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Sponsoru Volkswagen olan Wolfsburg, Mercedes marka araba ile fotoğraf paylaşan Nicklas Bendtner'e para cezası verdi https://t.co/PvGTJx0jll

kimse izin vermez bu tarz densizliklere, bu hukuki bir durum, duygusallıkla ilgisi yok.

Çevrimdışı MumbLe

Öncelikle bu stadda çalışan herkes Beşiktaş'lı olmak zorunda değil ancak para kazandığı yere saygı göstermek zorunda.

Ayrıca işten çıkarmayla ilgili gereksiz duyar kasıldığını düşünüyorum. Her şeyden önce çalışanın yaptığı fazlasıyla yanlış. Beşiktaş'ın stadı ile alakalı bir gönderide neden "yürü fenerbahçe bu stad bitmez zaten" gibi bir yazı yazıyorsun ki amaç ne?

Stad ile ilgili gönderi yapıyorsan yap, sonra da kendi takımınla ilgili ne yazmak istiyorsan ayrı bir gönderi yaz. Daha birkaç hafta önce benzer bir olay yaşanmışken bir insan nasıl bile bile lades olur aklım almıyor. Çalışan resmen kendi ayağına sıkmış, başkasında suç aramaya gerek yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

kimse izin vermez bu tarz densizliklere, bu hukuki bir durum, duygusallıkla ilgisi yok.

Çevrimdışı talha

Hiiiç kusura bakmasın eğer bu sene de bitmez yazan bir insanın çalışma ahlakından şüphe duyarım.

Kovulmasına gram üzülmedim haketmiş. Bazen çizgilerini iyi bileceksin. Ne demek çalıştığın ytere bu sene bitmez bu demek.

Sen çıkıp patronuna niye uğraşıyorsun ki bu sene yine bitmeyecek desene neler oluyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kartal190321

burda bursa stadı fener stadı galata stadına bi sürü kötü söz söleyen arkadaşlar var acaba bu laflarından dolayı çalıştıgı iş yerinin patronu yada müdürü işlerine son verse nasıl olur..burda yazıyorsunuz  milyonda bi ihtimalde olsa çalıştıgınız yerin patronu görse okusa ve sizi işten çıkarırsa...normal karşılarmısınız
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Kemal

Aynen öyle katılıyorum

Çevrimdışı sallapati

güzel bir söz var..

İnsanlara , senin olmasını istediğin gibi olamadıkları için kızma ;  Sen kendin , olmayı istediğin kişi olabildin mi?

her zaman affedici olun , Hoşgörü ve tevazu sahibi olun.. Empati yapmayı öğrenin..

Nefret ve linç kültürü iyi bir şey değildir..

Özellikle 15-25 arası genç Beşiktaşlılara söylüyorum..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emre1

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Kemal

burda bursa stadı fener stadı galata stadına bi sürü kötü söz söleyen arkadaşlar var acaba bu laflarından dolayı çalıştıgı iş yerinin patronu yada müdürü işlerine son verse nasıl olur..burda yazıyorsunuz  milyonda bi ihtimalde olsa çalıştıgınız yerin patronu görse okusa ve sizi işten çıkarırsa...normal karşılarmısınız

Biz orda calissak , Bursa bir surü reklam filmi çekip şampiyonluk yolunda takımı motive edip borsa hisselerine kadar bu acilisla ilgili dalgalanma olsa ve ben çıkıp böyle bir şey yapsam .

Başıma gelecek her türlü hukuki ve maddi işi  haketmisim derdim .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı mhmtkartal

ağzına sağlık be kardeşim

Çevrimiçi Samet Demir

bak hocam çok net yazıyorum? diyelim ki bir işyerine çalışıyorsun. bir proje yapıyorsunuz. bir de rakip firmanız var, biz yapıyoruz ama yetişmez rakip firmaya başarılar yazabilir misin? yazarsan seni orada tutarlar mı? veya patronuna beter olsun yazabilir misin? bunlar ciddi suçtur, duygusallıkla ilgisi yok, öyle şey olur mu adama facebook dan küfret sonra ertesi gün işe gidip bir şey olmamış gibi çalış
Zaten bende bunlari söylemek istedim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı fatihbjk

Oncelikle yaptigi hatadir. Tekrari halinde isine son verilecegi seklinde uyarilmaliydi.

Ama bir sorum olacak arkadaslar. Hani diyoruz ya biz Suleyman Seba'nin yolundan giden kisileriz. Sizce Suleyman Seba bugun yasiyor olsaydi isten cikarilmasina izin verirmiydi?

Çevrimdışı Kemal

Membran kaç oldu acaba bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı ilhan mansız

güzel bir söz var..

İnsanlara , senin olmasını istediğin gibi olamadıkları için kızma ;  Sen kendin , olmayı istediğin kişi olabildin mi?

her zaman affedici olun , Hoşgörü ve tevazu sahibi olun.. Empati yapmayı öğrenin..

Nefret ve linç kültürü iyi bir şey değildir..

Özellikle 15-25 arası genç Beşiktaşlılara söylüyorum..
ben de bunu konu hakkında son kez yazıyorum. çünkü konu saçma sapan duygusallığa bağlanıyor. iş kanununun haklı nedenlerle fesih sebeplerine bakabilir misin? orada çok açık net yazıyor, hepsi bu, empati veya osmanlıcasıyla diğergamlık karşılıklıdır. insan biraz düşünür yazdıklarının karşısındaki insanları ve bir klübü incitip incitmediğini.

Çevrimdışı canergiray77

22 yaşındayım engelli bir vatandaşım ve hiç çalışmadım demek istediğim şudur:

ailesine hanımına  çoluğuna çocuğuna bakan herkese saygımız sonsuzdur hatta ellerinden öpülür ister büyük olsun isterse küçük olsun farketmez. sen bir firmada çalışıyorsan bu 2 büyük marka çatısı altında çalışıyorsan ve gündeme daha önce bomba gibi düşmüş bir isim varken bu tarz konu hakkında yorum yapmanın yakışı kalmaz sabah kalkar işine gidersin kazasız belasız işini yaparsın evine gider bir tas çorba içer çayını içersin

profesyonel düşünür olacaksak bunu kimse yapmamalı a sektörü olsun b sektörü olsun her özel sektör için geçerlidir

örneğin gökdelen diken büyük markalardan baz alıyorum bu tarz açıklamaları diğer rakip inşaatlar için deseler anında tutmaz kovarlar ha adama yazık olur mu evet yazık olur sen orada çalışıyorsan eğer sevmiyorsan bile işine odaklanıp evine ekmek götürmeye bakacaksın niye bu konuda forum suçlanıyor onuda anlamışım değilim birsürü beşiktaşlı var forum dışındada facebook'da bir çok bjk hayran sayfalarında gördüm twitterde gördüm ve diğer forumlarda bu konular konuşuluyor sizce de saçma değil mi bu forumu yada diğer forumları suçlu tutmak ?

bu benim şahsi düşüncem hatam varsa herkesten özür diliyorum.  kimse kimseye hakaret edip üzmesin birbirinizi
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 00:10:23 ALI RIZA ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kemal

Oncelikle yaptigi hatadir. Tekrari halinde isine son verilecegi seklinde uyarilmaliydi.

Ama bir sorum olacak arkadaslar. Hani diyoruz ya biz Suleyman Seba'nin yolundan giden kisileriz. Sizce Suleyman Seba bugun yasiyor olsaydi isten cikarilmasina izin verirmiydi?

Süleyman Seba kulübe girdiğinde millet kaçacak delik arardi.  Rahmetli Başkan Mit İstanbul üst düzey yönetim görevini acaba hadsizlere haddini bildirmeden mi sürdürdü ?

Hemen işleri başka yere çekip sakız gibi uzatıyorsunuz . Şimdi yine is sırf şu yazdığınız ve benim cevap verdiğim yerden başka kanallara açılarak büyüyecek .