Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5814010 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kaankartal

bence arkadaş uyarılmalıydı sadece,sonuçta başka takımlı diye dozerle stadı yıkacak veya kumu başka yere dökecek hali yoktu,gereksizdi.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Foruma biraz geç baktım neler olmuş böyle :)

Arkadaşlar bakın size güzel bir örnek vereyim;

5 yıldır Turkcell genel merkezinde çalışıyorum. Bu zamana kadar bir çok kez formamla işe gittim ama Vodafone forması ile daha bir kere bile gitmedim. Gitsem ne olur? Hiçbir şey ama ben yine de etik olarak gitmeyi doğru bulmuyorum. Ekmeğini yediğim firmaya rakip bir firmanın isminin yazılı olduğu bir kıyafet ile gidilmez. 

Bu olay da bunun benzeri olmuş.

Sen yine özveri ile çalış, kazandığın paranın hakkını ver ama böyle bir söz söyleme, senin için eğlence bile olsa yüz binlerce kişi bu stadın bir an önce yetişmesi için var gücü ile çalışıyor. Sen böyle dersen domino taşı etkisi ile onlara da sıçrar bu. "Nasıl olsa yetişmez" der ve herkesin performansı düşer.

Ben gönderilmesini bir mecburiyet olarak görüyorum çünkü gönderilmemesi durumunda daha ağır bir tepki ile karşılaşırlardı.

Ayrıca burada "forum bitmiş", "alın ne yaptınız" diyenler de azıcık sosyal medyaya baksınlar, internet bu forumdan ibaret değil, binlerce kişi tepki göterdi internette.

:claps:

Kimsenin ego tatmin etme yeri değil orası. İşine bakacaksın önce. İsteyen istediği takımı tutar.

Ama sen gidip herkesin görebileceği bir mecrada böyle birşey yaparsan sonuçları olacaktır.

Uyarılabilirdi, yetkili kişiler göndermeyi tercih etmiş hepsi bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Foruma biraz geç baktım neler olmuş böyle :)

Arkadaşlar bakın size güzel bir örnek vereyim;

5 yıldır Turkcell genel merkezinde çalışıyorum. Bu zamana kadar bir çok kez formamla işe gittim ama Vodafone forması ile daha bir kere bile gitmedim. Gitsem ne olur? Hiçbir şey ama ben yine de etik olarak gitmeyi doğru bulmuyorum. Ekmeğini yediğim firmaya rakip bir firmanın isminin yazılı olduğu bir kıyafet ile gidilmez. 

Bu olay da bunun benzeri olmuş.

Sen yine özveri ile çalış, kazandığın paranın hakkını ver ama böyle bir söz söyleme, senin için eğlence bile olsa yüz binlerce kişi bu stadın bir an önce yetişmesi için var gücü ile çalışıyor. Sen böyle dersen domino taşı etkisi ile onlara da sıçrar bu. "Nasıl olsa yetişmez" der ve herkesin performansı düşer.

Ben gönderilmesini bir mecburiyet olarak görüyorum çünkü gönderilmemesi durumunda daha ağır bir tepki ile karşılaşırlardı.

Ayrıca burada "forum bitmiş", "alın ne yaptınız" diyenler de azıcık sosyal medyaya baksınlar, internet bu forumdan ibaret değil, binlerce kişi tepki göterdi internette.

Senin örnekle bile alakası yok . Yürü vodafone um nasılsa bu yılda Turkcell'in önüne geçtin biz burda istediğimiz kadar yirtinalim diye paylaşım yapsan . Buda tüm sosyal medyada yayilip,  tüm Kurum amirlerinin önüne gelse acaba başına neler gelir ?

Çevrimdışı can1903

Neyse oldu bitti artık.

Yeniinönü lazım membran kaç acaba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı gostung

bu kadar büyütmeye bence de gerek yok ama terse verilen tepkiyi de abartıyoruz her konudaki gibi. miray'a en çok kızılan konu stat bitmez beter olsunlar demesi değil miydi? bu adam da sadece şanlı fenerbahçem dememiş. bu stat bu sene de bitmez demiş. bu pek iyi niyetli gibi gelmedi bana.

yine de işinden olsun istemem. başka bir şantiyede görevlendireceklerdir.

lütfen bu konuyu daha fazla uzatıp miray gibi 1 hafta tartışmayalm.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Gençlerbirliği macine satılan bilet 5400 eyyyyyy kahraman Beşiktaşlı kardeşlerim bu konuda da biraz birlik olsak hani takım şampiyonluğa gidiyor belki bir desteğiniz olur ve gerçekten takıma bir faydası olur...
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 15:07:36 YunusEmre ]

Çevrimdışı bayevet

Ya arkadaş miray'ın olayını herkes biliyor bunu bile bile böyle bir paylaşımda bulunuyorsan mesuliyet sendedir ilk günden beri forumu takip ederim çok şeyler yazmam ama bu forum da ki abilerim kadar sağlam beşiktaşlı az bulursunuz biraz kalbinizle değilde mantığınıza düşünün bu adamı yollamasan sormazlarmı miray ı niye yolladın diye ikiside aynı şey değil demeyin biri daha sert uslüpla söylemiş diğeri dolaylı yoldan söylemiş

Çevrimdışı Kemal

İnşallah senin de başına böyle bi şey gelir kolay kolay birine böyle bi şey söyleyemem ama sen hak ediyorsun

Eger ekmek yediğim yere kuruma aynısını yaparsam inşallah benimde başıma gelir sana katılıyorum . Hatta ilerletiyorum inşallah bulunduğum sektörde de barinamam. 

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Senin örnekle bile alakası yok . Yürü vodafone um nasılsa bu yılda Turkcell'in önüne geçtin biz burda istediğimiz kadar yirtinalim diye paylaşım yapsan . Buda tüm sosyal medyada yayilip,  tüm Kurum amirlerinin önüne gelse acaba başına neler gelir ?

Sen beni yanlış anlamışsın hocam. Ayrıca verdiği örnekte ben bunun bana göre etik olmadığını ve bu yüzden yapmadığımı belirttim.

Ben çalışanın yaptığının doğru olmadığını söylüyorum zaten.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşlı Adam hoşgörülü ve tevazu sahibi olur.. Bizi diğerlerinden ayıran budur.. Renklilere benzemeyelim!

Çevrimdışı ZEKI

Bu işte forumun ne sucu varki forumu asar keser oldunuz anlamadim. Foruma dusmeden millet ridvan akar'a twit ler atiyordu. kaldiki forumdaki arkadaslarin buyuk cogunluğu yapmayin etmeyin diye mesaj da atmis vaziyette. Forumu elestirmek icin firsat kolayanlar varmis onlarda o firsati degerlendirmisler yapacak bir sey yok.

Emekci arkadasimiza uzuldum keske uyarilsaydi, sosyal medyadaki paylaismlarini kaldirmasi istenseydi. İstn cikartilmasi agir olmus. Ama tasero oudug icin calistigi firma baska yerde gorevlendirilecektir.

Çevrimdışı mülkübey

Uyarilsa yeterdi bence  de. Sosyal mecra tehlikeli maalesef. Her yazılana dikkat edilmeli . ak derken kara denebiliyor böyle bazen.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı musacn1903

Beşiktaş şu kafalar yüzünden bir nokta ileri gidemez ben bugün tekrar buna şahit oldum .

Adamın ekmegiyle oynamış mis , ulan sanki adam işinde gücünde çoluk çocuk derdinde elinde ekmecigini evcagizina cocukcagizlarina giderken bu forum bu kulüp adamı yoldan çevirmiş ailesini kendini kahretmis falan . Siz iyi misiniz abiler kardeşler ?

Adam sizin bizim mabet dediğimiz kutsal dediğimiz yerle nasılsa bu sene yetismez yürü fenerbahcem kim tutar seni bunlar bi tarafını yirtsin dünya para doksun farketmez diye bilmemne geçiyor , uyandirayim sizi . 

Allahım Yarabbim ya .
Abi bu konuyla ilgili ilk yazdığından son yazdığına kadar okuyorum ve destekliyorum yazdıklarını.

Çevrimiçi Samet Demir

Konuya birde şu taraftan bakın çok büyük bir firmasınız. Bünyenizdeki taşeron da çalışan birisi sosyal platformda sizin aleyhiniz, rakip firmanın lehine paylaşmışlar yapıyor. Tutumunuz ne olurdu?

Not: İşten çıkması üzücü.

Dip not: çalışan büyük bir ihtimal başka bir yere kaydırılmıştır..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kemal

Sen beni yanlış anlamışsın hocam. Ayrıca verdiği örnekte ben bunun bana göre etik olmadığını ve bu yüzden yapmadığımı belirttim.

Ben çalışanın yaptığının doğru olmadığını söylüyorum zaten.

Anladım hocam , örneklerden bile diyorum senin yapmadigin durum etik değil denemez diyorum . Yani bu şahsın yaptigiyla yan yana koymam ben . Oda şimdi fb atkisi takip calismaya gitse kimse burda statda calistirilmasin demez atkı yi cikarsin der .

Ki oldu Vincte galatasaray atkisi yapistirilmisti on camda , işten mi cikartilsin veya statda calistirilmasin mi dedik burda . Atkı indirilsin dedik ve uzamadi.   

Bu başka bir şey .

Neyse çokta gereksiz uzadı .

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaşlı Adam hoşgörülü ve tevazu sahibi olur.. Bizi diğerlerinden ayıran budur.. Renklilere benzemeyelim!

Olduk biz , Vincte vardı gs atkisi yapışık camda indirilsin dedik indirildi sadece bu kadar .   

Adam fb atkisiyla gelseydi fb maçından paylaşım yapsaydı veya ben burda çalışıyorum ama fenerbahcem inşallah sampi.  olursun gibi yazıp aziz y. Paylassaydi.  Herkes bizene modunda olurdu .

Ama hoşgörüyle kendi değerlerini planlarını ezdirmemek arasındaki kırmızı çizgiyi gecirtmemek de önemli. 

Çevrimdışı ilhan mansız

yine tartışma çıkmış, iyi güzel de keşke olayları duygusal olmaktan çıkıp hukuki olarak değerlendirebilsek. O bayanın hadisesinde klüp hukuken sözleşmeyi dahi fesh edebilirdi. bu arkadaşın olayında da klüp işten çıkarma da %100 haklıdır. Sen, nerede çalışıyorsun. Beşiktaşın yeni stadında o zaman neden Beşiktaşın aleyhinde yazı, yorum ve paylaşımda bulunuyorsun? Bu iş akdinin haklı nedenlerle feshi sebebidir. Klüp fesh eder veya etmez bilemem ama çok net fesh sebebidir.

Çevrimdışı Tolga

Bu konu ile ilgili son kez mesaj yazıyorum.

İnsanlar çalıştıkları kurumun ya da yerin hassasiyetlerine önem vermeliler hele hele bu BJK gibi büyük bir kulüp ise. Bu yüzden de yazdıklarına ve söylediklerine de dikkat etmeliler.

Çalışan işçinin hangi takımlı olduğu çok önemli değil zaten stattaki her işçi Beşiktaşlı da değil. Tıpkı BJK forması giyen her futbolcunun gerçekten Beşiktaşlı olmadığı gibi. Sıkıntılı olan kısım statta çekilmiş bir fotoğrafının altına stat yetişmez şeklinde bir yazı yazıp arkasından yürü Fenerbahçe'm diye devam etmesidir. Belki içinde kötülük olmadan bunu yazdı fakat komple değerlendirildiğinde sonuç olarak paylaşım iyi niyetle okunacak bir paylaşım olmamış. Kısacası cahilce ve düşünülmeden yazılmış.

İş ile özel hayatı ayırmak gerek. Eğer Fb formalı fotosunun altına bu sene şampiyon Fenerbahçe yazsa çoğu kişinin buna itiraz edeceğini sanmıyorum. Özellikle beni rahatsız eden kısım burasıydı. Bu konuda hassas davranması gerekiyor insanların çünkü sosyal medyada bu konular gizli kalmaz hemen ortaya çıkar.

Sadece bu olayda değil geçen gün görmüştüm Gs'li biri vince atkı bağlamış buna da çok kızdım aslında o gün bu konu hakkında da birkaç şey yazacaktım ama statla ilgili konuşmalar devam ettiği için bu konuyu gündeme getirip ortalığı karıştırmak istemedim. Onun üzerine bu da gelince ben de ister istemez biraz sinirlendim açıkçası. Bu konuları unutmamak ve önemsiz görmemek lazım eğer önemsiz görürsek yarın birgün Fb'li biri formasıyla gelir foto çektirir, başkası gelir Gs atkısı ile poz verir yani kulüp firmaları ve işçileri sert bir şekilde uyarmazsa bunun önü alınamaz. Tabi bunu da sosyal medyada büyütüp linç kampanyasına da dönüştürmemek daha doğru olurdu kanısındayım.

Bugünkü olayda işçinin işine son verilmesini her ne kadar kızmış olsamda doğru bulmadım bu yanlış karardan geri dönülmeli. İşine son vermeye gerek yoktu yani bu kadar büyütülmesine gerek yoktu. Sadece kulüp gereğini içeride yapmalıydı yani sert bir uyarıda bulunmalıydı o kadar. 
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 15:20:03 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Adamın bir başka paylaşımı..

"Beşiktaş severler ilk koltuklara oturmak bana nasip olsada, kar kış demeden mabedinizi siZ kıymetli dostlarımıza yetiştirmeye çalışıyoruz. Dualarınızı esirgemeyiniz"

şimdi bu adamı çoluğuyla çocuğuyla , akrabasıyla Beşiktaş düşmanı yapmanın ne gereği var?

Başkan hatadan döner umarım.. İşten çıkarılmasını engeller..

Çevrimdışı ilhan mansız

Konuya birde şu taraftan bakın çok büyük bir firmasınız. Bünyenizdeki taşeron da çalışan birisi sosyal platformda sizin aleyhiniz, rakip firmanın lehine paylaşmışlar yapıyor. Tutumunuz ne olurdu?

Not: İşten çıkması üzücü.

Dip not: çalışan büyük bir ihtimal başka bir yere kaydırılmıştır..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bak hocam çok net yazıyorum? diyelim ki bir işyerine çalışıyorsun. bir proje yapıyorsunuz. bir de rakip firmanız var, biz yapıyoruz ama yetişmez rakip firmaya başarılar yazabilir misin? yazarsan seni orada tutarlar mı? veya patronuna beter olsun yazabilir misin? bunlar ciddi suçtur, duygusallıkla ilgisi yok, öyle şey olur mu adama facebook dan küfret sonra ertesi gün işe gidip bir şey olmamış gibi çalış

Çevrimdışı Yiğit

Bu arkadaşın işten çıkarılması gayet de doğrudur. Bu kadar emek harcanırken, yatırımlar yapılıp, reklamlar verilirken; statta çalışan birisi gelip kendi takımının adını kullanacak ve bu stat bitmez deyip  ortalığı karıştıracak, çalışmaya devam edecek öyle mi? Hadi oradan. Herkes ayağını denk alsın. Dikkat edeceksin arkadaşım. İşini düzgün yapıyorsan kimse senin ne takımına, ne görüşüne karışır. Ama sen de bulunduğun yere dikkat edeceksin. Hele hele daha yakın zamanda böyle bir örneği varken bunu yapıyorsan 2 kere haketmişsindir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Konuyu kapatalım arkadaşlar 2'li tartışmalara girilmeye başlanıyor herkesin vicdani değerleri farklıdır bence olmaması gereken birşeye kimisi olması gereken oldu diyebilir.  Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Twitter'dan Rıdvan bey'e durumla ilgili düşüncelerinizi gönderin. Tekrar ediyorum bu olayla Beşiktaş Arena'nın uzaktan yakından alakası yoktur.

Bizleride yargılamadan önce gönderdiğiniz mesajları biraz okuyup tartın.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.