@denilanz fenerbahce veya galatasaray hatta besiktas hakkinda bile veya begenmedigi ideolojik kurumlara bile rezalet diyebilen milyonlarca insan var bu ulkede. Ayni sekilde rezalet denilen camialari savunan da ayni sekilde milyonlarca insan var. Bu ise sadece bir tasarim bana ve baskalarina gore rezalet olan yani cok kotu bu tasarim size gore mukemmel, harika olabilir. ne ben sizi kendi zevkime gore elestireblirim ne de siz bizim gibi dusunenlere boyle assagilayici konusamazsiniz.
Anket yapilabilirdi en basindan fakat en basinda daha ilk tasarim belli olunca biz bunu savununca anket ile cikacak sonuca bile guvenilmedigi icin gerekli topluluk saglanamadi.
Tekrar soyluyorum, pikselli tasarim bana gore cok kotu bir dusunceydi fakat bu kadar yogun pikselli bir koltuk yerlestirmesi cok daha kotu oldu. Ama bu konuyu uzatmaya gerek. yok mir ofisin ne tasarimlarini, ne koselerde gosterdigi ozeni, ne calisma ahlakini, ne de uretimlerini begenmiyorum. Bana gore hepsi rezalet. Fakat asil mevzu benim icin cimler, ambians ve akustuk gibi temel mevzular bunlarin onemi cok daha buyuk pikselli mevzusuna gore.
Ben aşalayıcı mı konuşmuşum? Normalde katılmam bile böyle bir tartışmaya ama en başta söyledim, pikseli beğenenlere karşı sert ifadelerde bulunanlara ben de sessiz kalmayacağım diye. Buna rağmen karşı tarafı da rencide edecek bir kelime yazdığımı sanmıyorum.
Şu konuyu da tekrar açıklığa kavuşturayım. Ben anket yapılsa pikselli model kazanırdı demiyorum. Benim bile tercihim değildi. Ben düz beyazdan yanaydım. Fakat pikseli beğendiniz mi diye sorulsa evetler fazla çıkar diyorum. Necmi abinin de dediği bu benim anladığım Hatta böyle bir anketin yapıldığını bile duymuş. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum.
Tekrar belirteyim, pikseli beğenenlere karşı okuduğum her sert usluba karşı tepkimi gösteren mesajlar yazacağım. Kimse kafasından genelleme yapıp rezalet, iğrenç, bunu yapanı ne etmek lazım, bunu beğenenler kendilerini kandırıyorlar tarzı cümlelerle karşı tarafa fikir diretmeye kalkmasın. Nasıl ki beğenenler beğenmeyenlere zevksiz demiyor, onlar da demesin.
Not: Yaşasın Piksel