Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805756 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Şubat 2016 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

Membran hakkaten çok mu zaman alacak abi?
45 gunden once tam olarak bitecegini sanmiyorum ekip gelmesi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Işıklandirmalar gelmiş stada pazartesi montaji başlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

pikseli gerçekten beğenenler bir tarafa, çoğu kendini kandırıyor bence. maketteki falan neyse de yapılan tam bi fecaat. bu tasarım çok daha önce kesinleşse büyük tepki görürdü. artık herkes açılsın da nasıl açılırsa açılsın havasına büründüğü için pek umursanmıyor galiba. yoksa bu kadar kolay kabullenilmesi inanılır gibi değil. çok büyük rezalet ÇOK.
sosyal medyada pikselle ilgili büyük bir itiraz olmaz çünkü çoğunluk beğeniyor.
en azından sosyal medyada ateşi yakacak olanlar beğeniyor :evillol: köşe koltuklar kötü olduğu
için sökün firmayı kovun diyen taraftar stad açılsın diye emin ol umursamamazlık etmez
siz beğenmiyorsunuz diye insanların çoğunluğunun beğenmediği fikrine nasıl kapılıyorsunuz.
farkında değilmisiniz piksel itirazı çok cılız kaldı bu forumda bile toplasan on kişi bulamazsın.
hiç reklam olmasa tek tip düz renk tasarımı bende tercih ederdim ama bu olmayacağına göre diğer bütün
seçeneklerin içinde piksel en iyisi reklamların göze batmasını önlüyor girişleri kaybediyor
stadı yukarı doğru daha yüksek gösteriyor. Beyaz dışında olabilecek tek seçenek onun dışında
yapılacak her tarz stadı küçük gösterirdi

Çevrimdışı cadavra

Eet bencede ekip gelirse hava iyi oldugu gun 6 7 tane atarlar gunde kotu olursa 2 tarafta calisma yapmaz ama bole 1 2 hadi zorla gunde 3 olsun hava kotu oldumuda hiç iş yok bu sekilde devam edilirse zemini mebrandan önce bitiririz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu tempoyla 45 günde yetmezki :alala: ikinci bir ekip iş başı yapmazsa minimum 60 gün görünüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

Ilk rengimizin kirmizi oldugu soylenir ama ilk rengimizde soyah beyazdir. Uefaya bildirildiyse stada koyalim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim söylüyor bunu merak ettim.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cio

Arkadaşlar az önce 1.ağızdan aldığım bilgi yönünde;

Koltuk montajları 20 Mart en geç Mart sonu bitirilecek ( Tüm montaj işleri dahil ) ve Mir Ofis çıkacak

Başkan 22 Mart tarihinde bir basın toplantısıyla açılış programını bildirecek.

Montaj yapabilecek toplam 14 şanslı Vodafone Karakartallı noter tespiti ile belirlenecek, çok fazla talep varmış.

Bunlar kesin bilgiler, stadın açılış tarih tahmini olarak Mayıs duruyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gün içinden.BEŞİKTAŞ JK'nin ŞİK'i yazılıyor :)

Çevrimdışı ZEKI

2 takilmaz bence 45 gune anca bitirirler ama 10 gun sonra bi ekip daha gelmeli
@Efe hic okumuyorsun anladik :D
eski aciktanda baska bir ekip calismaya baslayacaklar karsilikli olarak gunde iki ekip calisacagi soyleniyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eski aciktanda baska bir ekip calismaya baslayacaklar karsilikli olarak gunde iki ekip calisacagi soyleniyor.
Kesin bilgimi , Yayalim mi :naughty: :naughty: @ZEKI abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

bencede ole ama sıyaha agırlık verseler cok daha ıı olurdu sankı
bence stadın tamamı siyah olmalıydı  :bandit:

Çevrimdışı dorukkaymak

Pikseli begenenler ve begenmiyenler diye anlet yapamaZmiyiz?

Çevrimdışı Ferhat Türk

Pikseli begenenler ve begenmiyenler diye anlet yapamaZmiyiz?

Necmi abi böyle bir şeyi kabul eder mi sence :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı denilanz

pikseli gerçekten beğenenler bir tarafa, çoğu kendini kandırıyor bence. maketteki falan neyse de yapılan tam bi fecaat. bu tasarım çok daha önce kesinleşse büyük tepki görürdü. artık herkes açılsın da nasıl açılırsa açılsın havasına büründüğü için pek umursanmıyor galiba. yoksa bu kadar kolay kabullenilmesi inanılır gibi değil. çok büyük rezalet ÇOK.

Bence asıl sen kendini kandırıyorsun. Sen beğenmiyorsun diye çoğunluk da beğenmeyecek değil. Anket falan mı yaptın, tez mi yazdın? Kolay kabullenilmesi bir ipucu aslında sana ama anlayabilirsen. Demek ki zannettiğin gibi rezalet değil ve insanlar beğeniyor. Beğenilmeyen bir şeydeki tepkilerin nasıl olduğunu görmüşsündür.

Bir soru: Bir de şu rezalet, facia tarzı sıfatları piksel için söyleyenler köşe dönüşündeki durumu hangi sıfatla açıklıyorlar merak ediyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

sosyal medyada pikselle ilgili büyük bir itiraz olmaz çünkü çoğunluk beğeniyor.
en azından sosyal medyada ateşi yakacak olanlar beğeniyor :evillol: köşe koltuklar kötü olduğu
için sökün firmayı kovun diyen taraftar stad açılsın diye emin ol umursamamazlık etmez
siz beğenmiyorsunuz diye insanların çoğunluğunun beğenmediği fikrine nasıl kapılıyorsunuz.
farkında değilmisiniz piksel itirazı çok cılız kaldı bu forumda bile toplasan on kişi bulamazsın.
hiç reklam olmasa tek tip düz renk tasarımı bende tercih ederdim ama bu olmayacağına göre diğer bütün
seçeneklerin içinde piksel en iyisi reklamların göze batmasını önlüyor girişleri kaybediyor
stadı yukarı doğru daha yüksek gösteriyor. Beyaz dışında olabilecek tek seçenek onun dışında
yapılacak her tarz stadı küçük gösterirdi
@Necmi abi k.bakma ama sen saçmalıyorsun
ne demek küçük gösteriyor diye ithamlar sıralıyorsun
böyle şeylere girmeye gerek yok
bakın burada anlam karmaşıklığı olmaması için şunu belirteyim
ben piksele karşı değilim olmadım da
fakat bir işe girişiyorsanız güzel olmalıdır tam manasıyla fantastik düzeye ulaşmalıdır
şu anki pikselli koltuk düzeni beni benden almıyor açık ve net olarak bunu belirtiyorum
yani alt tribünlerdeki beyaz ağırlıklı koltuk düzeni gözüme hitap etmiyor ki bunu ben beklemiyordum şaşırdım bu işe
Juve stadının benzerini yapıyorlar desek yeridir
yani illa benzerini yapmak mı gerekiyor neden biz fark yaratamıyoruz abi
bakın arkadaşlar şunu unutmayın siyah ağrlıklı yerde beyazlar her zaman fantastiktir beyaz ağırlıklı yerlerde siyahlar da güzeldir fakat fantastik boyutta değildirler
bunu ben değil renk bilimi uzmanları söylüyor bir tane uzman getirin aynen benim gibi görüşlerini söyleyecektir
umarım ileriki zamanlarda bu işe de el atıllır Beşiktaş'ımıza fark yaratacak şekilde bir düzenleme işine girilir.

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar Konya Stadının köşeler de olmamış hiç..
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı mülkübey

arkadaşlar Konya Stadının köşeler de olmamış hiç..
Vay be bu şekilde nasil teslim almışlar  ??
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı harund1k3

Bence asıl sen kendini kandırıyorsun. Sen beğenmiyorsun diye çoğunluk da beğenmeyecek değil. Anket falan mı yaptın, tez mi yazdın? Kolay kabullenilmesi bir ipucu aslında sana ama anlayabilirsen. Demek ki zannettiğin gibi rezalet değil ve insanlar beğeniyor. Beğenilmeyen bir şeydeki tepkilerin nasıl olduğunu görmüşsündür.

Bir soru: Bir de şu rezalet, facia tarzı sıfatları piksel için söyleyenler köşe dönüşündeki durumu hangi sıfatla açıklıyorlar merak ediyorum.

@denilanz fenerbahce veya galatasaray hatta besiktas hakkinda bile veya begenmedigi ideolojik kurumlara bile rezalet diyebilen milyonlarca insan var bu ulkede. Ayni sekilde rezalet denilen camialari savunan da ayni sekilde milyonlarca insan var. Bu ise sadece bir tasarim bana ve baskalarina gore rezalet olan yani cok kotu bu tasarim size gore mukemmel, harika olabilir. ne ben sizi kendi zevkime gore elestireblirim ne de siz bizim gibi dusunenlere boyle assagilayici konusamazsiniz.

Anket yapilabilirdi en basindan fakat en basinda daha ilk tasarim belli olunca biz bunu savununca anket ile cikacak sonuca bile guvenilmedigi icin gerekli topluluk saglanamadi.

Tekrar soyluyorum, pikselli tasarim bana gore cok kotu bir dusunceydi fakat bu kadar yogun pikselli bir koltuk yerlestirmesi cok daha kotu oldu. Ama bu konuyu uzatmaya gerek. yok mir ofisin ne tasarimlarini, ne koselerde gosterdigi ozeni, ne calisma ahlakini, ne de uretimlerini begenmiyorum. Bana gore hepsi rezalet. Fakat asil mevzu benim icin cimler, ambians ve akustuk gibi temel mevzular bunlarin onemi cok daha buyuk pikselli mevzusuna gore.

Çevrimdışı giunti1903

Vay be bu şekilde nasil teslim almışlar  ??

stadın tüm köşelerde aynı durum sözkonusu.. Bunların taraftarı bizim gibi yapmamış, olanla yetinmiş.. Biz resmen isyan ettik 3 gündür  :lol:

Çevrimdışı giunti1903

Çevrimdışı Efe

okuyorum abi merak etme ama 2. ekibin yarin gelme ihtimali bence yok 10 gun sonra gelirsede 1 aya bitme ihtimali belki olur herseyiyle tam bitmesi 45-60 gun gibi gorunuyor 2. ekip yarin gelirse 1 aya biter
Şampiyon Beşiktaş JK