sosyal medyada pikselle ilgili büyük bir itiraz olmaz çünkü çoğunluk beğeniyor.
en azından sosyal medyada ateşi yakacak olanlar beğeniyor
köşe koltuklar kötü olduğu
için sökün firmayı kovun diyen taraftar stad açılsın diye emin ol umursamamazlık etmez
siz beğenmiyorsunuz diye insanların çoğunluğunun beğenmediği fikrine nasıl kapılıyorsunuz.
farkında değilmisiniz piksel itirazı çok cılız kaldı bu forumda bile toplasan on kişi bulamazsın.
hiç reklam olmasa tek tip düz renk tasarımı bende tercih ederdim ama bu olmayacağına göre diğer bütün
seçeneklerin içinde piksel en iyisi reklamların göze batmasını önlüyor girişleri kaybediyor
stadı yukarı doğru daha yüksek gösteriyor. Beyaz dışında olabilecek tek seçenek onun dışında
yapılacak her tarz stadı küçük gösterirdi
@Necmi abi k.bakma ama sen saçmalıyorsun
ne demek küçük gösteriyor diye ithamlar sıralıyorsun
böyle şeylere girmeye gerek yok
bakın burada anlam karmaşıklığı olmaması için şunu belirteyim
ben piksele karşı değilim olmadım da
fakat bir işe girişiyorsanız güzel olmalıdır tam manasıyla fantastik düzeye ulaşmalıdır
şu anki pikselli koltuk düzeni beni benden almıyor açık ve net olarak bunu belirtiyorum
yani alt tribünlerdeki beyaz ağırlıklı koltuk düzeni gözüme hitap etmiyor ki bunu ben beklemiyordum şaşırdım bu işe
Juve stadının benzerini yapıyorlar desek yeridir
yani illa benzerini yapmak mı gerekiyor neden biz fark yaratamıyoruz abi
bakın arkadaşlar şunu unutmayın siyah ağrlıklı yerde beyazlar her zaman fantastiktir beyaz ağırlıklı yerlerde siyahlar da güzeldir fakat fantastik boyutta değildirler
bunu ben değil renk bilimi uzmanları söylüyor bir tane uzman getirin aynen benim gibi görüşlerini söyleyecektir
umarım ileriki zamanlarda bu işe de el atıllır Beşiktaş'ımıza fark yaratacak şekilde bir düzenleme işine girilir.