Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811447 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aktuğ

arkadaşlar birbirlerinin fikirlerine  "saçmalıyorsun"  gibi cevaplar veriyor.koltuklar ne şekilde yapılırsa yapılsın,mutlaka beğenen ve beğenmeyen birileri olacaktır.herkesin göz zevki doğal olarak aynı değil.koltukların köşeleri büyük ihtimal düzelecektir,bu işi bu kadar önemseyen ofisini stada taşıyan bir başkan sanırım burada ki herkesden daha duyarlıdır estetik konusunda.birbirimizi ikna etmek daha doğrusu fikrimizi onlara dikte ettirmek durumunda olmamalıyız bu çok yanlış bir davranış tarzı olur. beğensekde beğenmesekde bu stad bu şekilde yapılıyor ve şu an moral bozmayalım ve keyfini çıkaralım,zaten kötü olan şeyler seneye yeniden elden geçirilecektir.ben bu işlerde ortak akıl ve saygı çözüm olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

köşeleri sökmeleri iyi oldu üzerimizden yük kalkti doğrusunu yapacaklardir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

okuyorum abi merak etme ama 2. ekibin yarin gelme ihtimali bence yok 10 gun sonra gelirsede 1 aya bitme ihtimali belki olur herseyiyle tam bitmesi 45-60 gun gibi gorunuyor 2. ekip yarin gelirse 1 aya biter

efe moral bozmakta üstüne yok   :bur2:

Çevrimdışı Emre Keşküş

piksele lafım yok fakat siyah ve beyaz eşit oranda dağıtılmalı, benim de gözüme batan şey yeni açıkta beyazın siyaha göre daha ağırlıkta olması, eşit olsa çok daha güzel dururdu.

Çevrimdışı harund1k3

köşeleri sökmüşler  :halay:

@giunti1903 emin ol su forum olmasa o koseler oyle kalirdi. bu koseleri simdi ip gibi yapacaklar. cunku yapmazlarsa baslarina gelecegini biliyorlar.

kapali tribun alt koltuklarindaki pikselli tasarim cok daha iyi yeni acik ust tribune gore. olmasina karsiyim fakat olacaksa bile bu kadar belli belirsiz olmasi cok daha akillica bence.

Çevrimdışı keremd

arkadaşlar  bir ricam olacak. ülkemizde devam eden stad inşaatlarının   yüzde kaçının tamamladıgını gösteren bir site vardı.

link atabilecek olan varmı. çok tşk ederim

Çevrimdışı Efe

efe moral bozmakta üstüne yok   :bur2:
ben dogru gordugumu soyluyorum hergun 1 tane serseler 39 gun ki on bolumlerde duruyor 1 ekip daha gelmeden erken bitme ihtimali 0
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi k.bakma ama sen saçmalıyorsun
ne demek küçük gösteriyor diye ithamlar sıralıyorsun
böyle şeylere girmeye gerek yok
bakın burada anlam karmaşıklığı olmaması için şunu belirteyim
ben piksele karşı değilim olmadım da
fakat bir işe girişiyorsanız güzel olmalıdır tam manasıyla fantastik düzeye ulaşmalıdır
şu anki pikselli koltuk düzeni beni benden almıyor açık ve net olarak bunu belirtiyorum
yani alt tribünlerdeki beyaz ağırlıklı koltuk düzeni gözüme hitap etmiyor ki bunu ben beklemiyordum şaşırdım bu işe
Juve stadının benzerini yapıyorlar desek yeridir
yani illa benzerini yapmak mı gerekiyor neden biz fark yaratamıyoruz abi
bakın arkadaşlar şunu unutmayın siyah ağrlıklı yerde beyazlar her zaman fantastiktir beyaz ağırlıklı yerlerde siyahlar da güzeldir fakat fantastik boyutta değildirler
bunu ben değil renk bilimi uzmanları söylüyor bir tane uzman getirin aynen benim gibi görüşlerini söyleyecektir
umarım ileriki zamanlarda bu işe de el atıllır Beşiktaş'ımıza fark yaratacak şekilde bir düzenleme işine girilir.

Çok fantastik bi yazı olmuş :alala: :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

ben dogru gordugumu soyluyorum hergun 1 tane serseler 39 gun ki on bolumlerde duruyor 1 ekip daha gelmeden erken bitme ihtimali 0

@Efe iddiaya girelim mi ? :)) bence membran serimi bir aydan fazla olmayacak her turlu iddiasina varim .

Çevrimdışı cursedofdragon

ona göre önlemi almışlardır nisan diyorlar bütün herşeyi eş zamanlı götürecekler belli ki morel bozma :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı mülkübey

Aslında ust tribun üst sıralar ve alt tribün  en alt komple siyah ortalarda ise siyah ağırlıklı beyaz olursa çok iyi olurdu . Ya da olmazdı bilemedim şimdi :) :)

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı giunti1903

Düzeltilirse ne mutlu bize

bence yoğun tepkiye sessiz kalamadılar.. ellerine senin çizimin çıktısını alıp aynısını yapmaya çalışacaklar Faruk Başkan.. bu saatten sonra bunu göze alamazlar... rıdvan akar da ip gibi olacak dedi.. yönetim içinde konuşulmuştur bu.. tepki verip sessiz kalmayan tüm arkadaşlara teşekkürler..  :ok:
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Ferhat Türk

senin dediğin gibi mi yapacaklar başka olur şekli var mı @FARUK
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı denilanz

@denilanz fenerbahce veya galatasaray hatta besiktas hakkinda bile veya begenmedigi ideolojik kurumlara bile rezalet diyebilen milyonlarca insan var bu ulkede. Ayni sekilde rezalet denilen camialari savunan da ayni sekilde milyonlarca insan var. Bu ise sadece bir tasarim bana ve baskalarina gore rezalet olan yani cok kotu bu tasarim size gore mukemmel, harika olabilir. ne ben sizi kendi zevkime gore elestireblirim ne de siz bizim gibi dusunenlere boyle assagilayici konusamazsiniz.

Anket yapilabilirdi en basindan fakat en basinda daha ilk tasarim belli olunca biz bunu savununca anket ile cikacak sonuca bile guvenilmedigi icin gerekli topluluk saglanamadi.

Tekrar soyluyorum, pikselli tasarim bana gore cok kotu bir dusunceydi fakat bu kadar yogun pikselli bir koltuk yerlestirmesi cok daha kotu oldu. Ama bu konuyu uzatmaya gerek. yok mir ofisin ne tasarimlarini, ne koselerde gosterdigi ozeni, ne calisma ahlakini, ne de uretimlerini begenmiyorum. Bana gore hepsi rezalet. Fakat asil mevzu benim icin cimler, ambians ve akustuk gibi temel mevzular bunlarin onemi cok daha buyuk pikselli mevzusuna gore.

Ben aşalayıcı mı konuşmuşum? Normalde katılmam bile böyle bir tartışmaya ama en başta söyledim, pikseli beğenenlere karşı sert ifadelerde bulunanlara ben de sessiz kalmayacağım diye. Buna rağmen karşı tarafı da rencide edecek bir kelime yazdığımı sanmıyorum.

Şu konuyu da tekrar açıklığa kavuşturayım. Ben anket yapılsa pikselli model kazanırdı demiyorum. Benim bile tercihim değildi. Ben düz beyazdan yanaydım. Fakat pikseli beğendiniz mi diye sorulsa evetler fazla çıkar diyorum. Necmi abinin de dediği bu benim anladığım Hatta böyle bir anketin yapıldığını bile duymuş. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum.

Tekrar belirteyim, pikseli beğenenlere karşı okuduğum her sert usluba karşı tepkimi gösteren mesajlar yazacağım. Kimse kafasından genelleme yapıp rezalet, iğrenç, bunu yapanı ne etmek lazım, bunu beğenenler kendilerini kandırıyorlar tarzı cümlelerle karşı tarafa fikir diretmeye kalkmasın. Nasıl ki beğenenler beğenmeyenlere zevksiz demiyor, onlar da demesin.

Not: Yaşasın Piksel

Çevrimdışı FARUK

senin dediğin gibi mi yapacaklar başka olur şekli var mı @FARUK
Merdiven kenarına 1 sıra sabitlesinlerde gerisini hallederler diye umuyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe iddiaya girelim mi ? :)) bence membran serimi bir aydan fazla olmayacak her turlu iddiasina varim .
ekip artarsa olur artmaz suanki 10 kisilik ekip hergun 1 taneyi anca sere hatta 3 gunde 2 tane serer sonucta guvenlik aginida sermek zorundalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merdiven kenarına 1 sıra sabitlesinlerde gerisini hallederler diye umuyorum
bencede 1 er sira sabitlesinler her donuse ortalari hallolur bi sekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Acaba diğer köşeleri de mi hazırlayıp paylaşsan? Çıkış kapıları falan da varya diğer dönüşlerde, kafaları karışmasın yine.

Çevrimdışı harund1k3

Ben aşalayıcı mı konuşmuşum? Normalde katılmam bile böyle bir tartışmaya ama en başta söyledim, pikseli beğenenlere karşı sert ifadelerde bulunanlara ben de sessiz kalmayacağım diye. Buna rağmen karşı tarafı da rencide edecek bir kelime yazdığımı sanmıyorum.

Şu konuyu da tekrar açıklığa kavuşturayım. Ben anket yapılsa pikselli model kazanırdı demiyorum. Benim bile tercihim değildi. Ben düz beyazdan yanaydım. Fakat pikseli beğendiniz mi diye sorulsa evetler fazla çıkar diyorum. Necmi abinin de dediği bu benim anladığım Hatta böyle bir anketin yapıldığını bile duymuş. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum.

Tekrar belirteyim, pikseli beğenenlere karşı okuduğum her sert usluba karşı tepkimi gösteren mesajlar yazacağım. Kimse kafasından genelleme yapıp rezalet, iğrenç, bunu yapanı ne etmek lazım, bunu beğenenler kendilerini kandırıyorlar tarzı cümlelerle karşı tarafa fikir diretmeye kalkmasın. Nasıl ki beğenenler beğenmeyenlere zevksiz demiyor, onlar da demesin.

Not: Yaşasın Piksel

@denilanz

Anlasamadigimiz mevzu su, ben de duz beyaz tasarimin daha iyi olacagini dusunuyorum. fakat bir adam da gelip duz beyaz tasarim rezalet olmus diyebilir. Bu cok normal. Herkes kendi fikirlerini soylemek konusunda ozgun. bunu yapani ne etmek lazim tarzi tek bir mesaja rastlamadim boyle bir sey soyleyen varsa en buyuk pikselli dusmani :) olarak ilk ben karsi cikarim. Ister pikselli olsun ister olmasin. Bu bizim stat'da omuz omuza olmamizi engellemeyecek bunu unutmamak lazim!

Çevrimdışı 38life

"Yönetim bu sezon Vodafone Arena'da maç oynamak için serpme çim uygulaması yapıp, hibrit çimi sezon bitimine bırakma kararı aldı." iddiası var. ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı sallapati

bencede 1 er sira sabitlesinler her donuse ortalari hallolur bi sekilde

ortada boşluk ve kırıklar oluşursa

Çevrimdışı ucanlaz

"Yönetim bu sezon Vodafone Arena'da maç oynamak için serpme çim uygulaması yapıp, hibrit çimi sezon bitimine bırakma kararı aldı." iddiası var. ne düşünüyorsunuz?

Yazin eger konserler gercekten cime zarar verecekse, cok dogru bir karar! Hic olmazsa önümüzdeki sezona süper bir cim ve güzel bir heyecanla baslariz.

Çevrimdışı FARUK

Acaba diğer köşeleri de mi hazırlayıp paylaşsan? Çıkış kapıları falan da varya diğer dönüşlerde, kafaları karışmasın yine.
Bir köşeyi yaptırabilsek yeter bence :)
Diğerlerini de aynı şekilde düşünürler o zaman