Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805777 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eaglearena

Videoda  kapalı-yeni açık üst koltukların bittiği görünüyor. Pikseller aynı hizada bitince bütünde çok daha güzel görünüyor. Eğer Yeni açıkta kısa bırakılsa görüntü çok çirkin olabilirmiş.

Videoda ki yeniaçık - kapalı köşesi

Çevrimdışı Apocalyptica

Stadda bi tane kirmizi yok...kirmizi bizden degilmi...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Değil kırmızı vodafone arena :)

Çevrimdışı ahmett.67

Kırmızı bizim asıl rengimiz değil, kabul edilebilir alternatif renk... Çocukluğumdan beri ben siyah beyazı bilirim. Hatırlayın şu tezahüratı:  Siyah, beyaz, şampiyon(en büyük), Beşiktaş... Kırmızı yok.  Kırmızı sonradan moda oldu, pek alışamadım ya neyse....
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 14:14:06 ahmett.67 ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Afrasiyab

Çevrimdışı Apocalyptica

Kırmızı bizim asıl rengimiz değil, kabul edilebilir alternatif renk... Çocukluğumdan beri ben siyah beyazı bilirim. Hatırlayın şu tezahüratı:  Siyah, beyaz, şampiyon(en büyük), Beşiktaş... Kırmızı yok.  Kırmızı sonradan moda oldu, pek alışamadım ya neyse....
Resmi olarak rengimiz olmadi ama. Kirmizi bize yakisan bir renk...stada da. Iraz canlilik vericektir...

Çevrimdışı can1903

istanbuldaki havaya bağlı.
burdan istanbul tarafına doğru bulut var ama bilemiyorum burda hava yaz gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cadavra

toplam membran sayısı belli mi acaba?
Uc kisimdaki mebramlarla beraber. Toplam 84

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Herkese selam,

Şurda full küfteki kaplanmış bir alan var bir kaç kolonu birleştirmişler gibi. Orası neden öyle yapılmış? Makette felan o bölümü göremedim. Teşekkürler

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-13-subat-2016/vodafone-arena-13-%C5%9Eubat-2016-14.jpg
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 14:20:04 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Apocalyptica

Resmi olarak rengimiz olmadi ama. Kirmizi bize yakisan bir renk...stada da. Biraz canlilik vericektir...

Çevrimdışı rubi_tobin

Resmi olarak rengimiz olmadi ama. Kirmizi bize yakisan bir renk...stada da. Biraz canlilik vericektir...

Uefa 3. renk belirlenmesi talimatı verdiğinde Beşiktaş'ımız kırmızı rengi seçmiştir.( zaten logosunda da bulunmaktadır.)
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Uefa 3. renk belirlenmesi talimatı verdiğinde Beşiktaş'ımız kırmızı rengi seçmiştir.( zaten logosunda da bulunmaktadır.)

kırmızı değilde vodafone arenada seneye şampiyonlar ligi forması için gri renk verelim :) 2011 senesinde ki gri formamız müthişti :)

Çevrimdışı Apocalyptica

Ilk rengimizin kirmizi oldugu soylenir ama ilk rengimizde soyah beyazdir. Uefaya bildirildiyse stada koyalim

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eaglearena

Güncel

3 sıra turuncu güvenlik ağı serilmiş inşallah 2 tane membran birden takılır.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 14:38:49 eaglearena ]

Çevrimdışı Erhan

Membran 2 ekip çalışmaz ise uzun sürücek gibi

Çevrimdışı cadavra

Mebranin bitmesi demek stadin bitmesi demek stadin son buyuk halkasi o işe baslanmasi dahi bana yeter.45 gun zemin cim tahminim cimden sonra biter tabi cim 45 gun surmesi kesinse aksilik olmassa.

Çevrimdışı can1903

Hergün 2 tane membran takılması lazım diyodum, 1 e razıyım ya  :bawling:

Çevrimdışı cadavra

Hergün 2 tane membran takılması lazım diyodum, 1 e razıyım ya  :bawling:
Bu mebran havaya en duyarli kisim gun gelir 2 3 takarlar gün gelir bitane takarlar hava sartlari cok onemli gecikme olursa havadan kaynakli olur hea bide stadin dier kisimlarindan da baslanirsa eger o zaman farkli olur iş.

Çevrimdışı harund1k3

abilerim şimdi çatı böyle olmayacak mı yani biraz şeffaf olmayacak mı, bende şaşırmıştım zaten türkiyeden böyle bi mimari nasıl çıkıyo diye  :uyucam:

@klaus bu ilk tasarim benim de cok hosuma gitti fakat teknik nedenlerden dolayi iptal edildi. suan cok daha beyaz gozukecek bir membran takiliyor. Fakat sponsor yazilariyla ve besiktas yazisiyla hatta cesitli isiklandirma mevzulariyla cok daha iyi gozukecegini soyleyebiirim suan da aklinda kurdugun sekilden.

Çevrimdışı iyimserure

adamlar daha beşiktaş logosunu bile düzgün basamamışlar, koltukları nasıl düzgün dizsinler?  :bandit: