Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Kapalı su olukları takılıyor
2. Foto da merdiven yapıyorlar yeni açık deplasman tribün tarafı.
Fotoları bitek benmi göremiyorum yoksa sorunmu var ?

Çevrimdışı tugozcan

Koseleri duzeltmeye calisiyorlar :) cok iyi haber.

Kose ustlerde de pikseller takilmis bitmis :)

Stad icinden net bi foto gorsek nefis olacak koselerde birlesim olunca nasil duruyor acaba
 19.03 yakin mesaleleri yakin
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 12:56:48 tugozcan ]

Çevrimdışı serti67

loca balkonlarına led reklam ekranları olucakmı gelıcektı gelıyorumu vazmı gecıldı acaba yada ertelendımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Mir  kendini duzenliyor demekki tepki bekliyorlar... iste boyle kendileri gibi 2 3 firna kurup rekabet yapacaksin ki islerine ozen gostersinler

Çevrimdışı Kartal39

Yeni açık-kapalı arası üst koltuklarda bitme aşamasına gelmiş

Videoda  kapalı-yeni açık üst koltukların bittiği görünüyor. Pikseller aynı hizada bitince bütünde çok daha güzel görünüyor. Eğer Yeni açıkta kısa bırakılsa görüntü çok çirkin olabilirmiş.

Çevrimdışı canergiray77

loca balkonlarına led reklam ekranları olucakmı gelıcektı gelıyorumu vazmı gecıldı acaba yada ertelendımı
abi onlar yaza olacak deniliyordu sanki forumda yada ben mi yanlış hatırlıyorum vinçler bir an önce çıkıp zemin işine girecekti sis @serti67 
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

abi onlar yaza olacak deniliyordu sanki forumda yada ben mi yanlış hatırlıyorum vinçler bir an önce çıkıp zemin işine girecekti sis @serti67 
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Mir  kendini duzenliyor demekki tepki bekliyorlar... iste boyle kendileri gibi 2 3 firna kurup rekabet yapacaksin ki islerine ozen gostersinler
:alala: adamlar işine özen göstersin diye biz firmamı kuralım :D

Çevrimdışı tugozcan

Videoda  kapalı-yeni açık üst koltukların bittiği görünüyor. Pikseller aynı hizada bitince bütünde çok daha güzel görünüyor. Eğer Yeni açıkta kısa bırakılsa görüntü çok çirkin olabilirmiş.
Muazzam video. Birlesince efsane olmus. Besiktas yazisida ciksin ortaya kalp krizi gecirme ihtimalim yuksek :)

Çevrimiçi Necmi

vinçle reklam panosunun ne alakası var :alala:

Çevrimdışı Apocalyptica

Dimi..😄 standart musluman olsalar yeter... Islerini duzgun yapmalari icin...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugozcan

Ridvan akar twitterdan koltuklarla alakali yazdi. Telefondayim atamiyorum :/

Montajlaninca ip gibi olacak diyor ozetle :)

Çevrimdışı canergiray77

vinçle reklam panosunun ne alakası var :alala:
bilmiyorum abi ama öyle yazılmıştı eski yazılarda :D bu arada rıdvan akar koltuklarla ilgili açıklama yapıyor twitterden bitince tek tek fotolayıp atacağım göremeyenler için @Necmi
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı semihflz

Bir gün uyanacağız, bakacağız foruma membran bitmiş, bir gün göreceğiz ki çim bitmiş, koltuklar bitmiş, yavaş yavaş sökülecek küfeki iskeleleri, boğaz da bir çığlık yankılanacak; ooooo şşşş bir, ki, üç! BEŞİKTAŞ!

Bu arada Rıza hocama laf söyleyen insanlar türedi Twitter'da vs hatırlatmak açısından;

''16 sezonda 494 lig maçı oynadı ve toplam 41 gol kaydetti. 1. Lig tarihinde en çok forma giyen Beşiktaşlı oyuncu unvanını aldı. Futbol yaşantısı boyunca sadece Beşiktaş forması giydi ve yıllarca başarıyla kaptanlık yaptı. 16 sezonda 6 lig, 3 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 6 TSYD Kupası kazanan Rıza Çalımbay, 1996 Temmuz'unda jübile yaparak aktif futbola veda etti.''

Rıza Çalımbay bizim onurumuzdur!

Çevrimdışı canergiray77

Rıdvan akar'dan koltuklar ile ilgili açıklama: https://twitter.com/AkarRidvanakar göremeyen arkadaşlar için alıntıdır.
Twitter @CanerGiray77

Konu Dışı: Arkadaşlar Avrupa'nın en iyi taraftar grubu seçiliyor fb ve gs liler baya bastırıyorlar biz baya geride kalmışız yayalım tribündeki gücümüzü burdada gösterelim 💪🏻http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bünyesinde @FARUK abi olacaksa para keseriz para :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı klaus

abilerim şimdi çatı böyle olmayacak mı yani biraz şeffaf olmayacak mı, bende şaşırmıştım zaten türkiyeden böyle bi mimari nasıl çıkıyo diye  :uyucam:

FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı eaglearena

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Şubat 2016 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @aoguzd   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı mertov54

abilerim şimdi çatı böyle olmayacak mı yani biraz şeffaf olmayacak mı, bende şaşırmıştım zaten türkiyeden böyle bi mimari nasıl çıkıyo diye  :uyucam:

Kuşlar vs. delebilir diye bir kat daha şeffaflığı arttırdılar diye biliyorum