Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805580 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Melekcik

Adana
Mimar aynı mı?
Aynı mimar bünyamin derman çizimi iç tasarım olarakta benzerlikler taşıyor @İhsan 
Skorbord en geç salı stat da diye duydum hatta loca ara kat tabelaları da yanın da olma ihtimali %90 yani nisan da stat dayız
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı burakkk1903

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Apocalyptica

Sırasıyla 1 saat ve 2 saat önce
Bu ust trubun altlari oylemi kalacak kapanacakmi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Bu ust trubun altlari oylemi kalacak kapanacakmi

Yeni açıkta sadece bu kadar büyük
O beton kısımlar boyandı bu şekilde kalacaktır

Çevrimdışı LuceGel

33 bin anadoludaki her takıma fazla bi rakamdır. bence anadoluya yapılacak stadyumlar başakşehir stadının birebir aynısı olmalı. Sadece büyük takımlarla oynanan maçlarda tribün doldurmak ve alt ligde oynarken 5 tl ye maça girmekle stadı doldurmakla olmuyor. Süper Lig e çıktıgı zaman bilet fiyatları 10 - 15 tl olunca sayı yarıya iniyor.
Adana futbol şehridir 2 takımın ezeli rekabeti vardır .7 gün 24 saat futbola yatılıp kalkılır 30 yıl süper ligde birlikte oynamış takımlardan bahsediyoruz(küme düşme olayları hariç).Passolig vurdu sadece tribünleri 10-15 tl filan problem olmaz öğrenci işçi paradan kısıp gelir maça ,yol parasından kısıp maça 15km yürüyüp gelip giden çok kişi var görüyorum maç günleri öyle düşün  :).(Şu an her hafta 10-20 otobüs her deplasman gidiliyor kontenjan ayrılsa daha çok gidebilirler klubler sadece otobüs temin ediyor.)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ZEKI

Güncel (direk yükledim ama sıkıntı olmaz herhal🙃)
cok guzel bir goruntu emegine saglik @burakkk1903

Çevrimdışı burakkk1903

Süleyman SEBA

Çevrimdışı Apocalyptica

Peki oralara isitici veya bi isiklandirma varmi

Çevrimdışı burakkk1903

cok guzel bir goruntu emegine saglik @burakkk1903
rica ederim bi kaç tane daha var yükleyebilirsem yüklicem 👍🏽
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı burakkk1903

Süleyman SEBA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adana futbol şehridir 2 takımın ezeli rekabeti vardır .7 gün 24 saat futbola yatılıp kalkılır 30 yıl süper ligde birlikte oynamış takımlardan bahsediyoruz(küme düşme olayları hariç).Passolig vurdu sadece tribünleri 10-15 tl filan problem olmaz öğrenci işçi paradan kısıp gelir maça ,yol parasından kısıp maça 15km yürüyüp gelip giden çok kişi var görüyorum maç günleri öyle düşün  :).(Şu an her hafta 10-20 otobüs her deplasman gidiliyor kontenjan ayrılsa daha çok gidebilirler klubler sadece otobüs temin ediyor.)

İnşallah dediğin gibi olur abi çünkü bursa , eskşehir , trabzon bunlarda hep futbolun çok kıymetli oldugu şehirlerimiz ama 33 bin kişilik stadyumlarda full oynamak Türkiye de çok zor bi durum hatta dahada ileri gidiyorumm  BJK fb gs bile full çekemiyorsa kimse Full tribünlere oynayamaz bu ülkede..

Kocaelispor amatör kümdede her maç 15 bin kişiye oynuyor örnek olarak söylüyorum ama  lige gelsin 1 hafta boş 1 hafta dolu falan flan anadoluya standart 18 bin kişilik 2 katlı çekim açısı güzel stadyumlar çok daha güzel bu benim fikrim sadece..

Yıllardır maç izlerim tıklım tıklım tribünler olmuıyor.

Çevrimdışı tangaz

İnşallah dediğin gibi olur abi çünkü bursa , eskşehir , trabzon bunlarda hep futbolun çok kıymetli oldugu şehirlerimiz ama 33 bin kişilik stadyumlarda full oynamak Türkiye de çok zor bi durum hatta dahada ileri gidiyorumm  BJK fb gs bile full çekemiyorsa kimse Full tribünlere oynayamaz bu ülkede..

Kocaelispor amatör kümdede her maç 15 bin kişiye oynuyor örnek olarak söylüyorum ama  lige gelsin 1 hafta boş 1 hafta dolu falan flan anadoluya standart 18 bin kişilik 2 katlı çekim açısı güzel stadyumlar çok daha güzel bu benim fikrim sadece..

Katılıyorum.
+ izmitte yeni stadyum açılsın o seyircide gelmeyecek çünkü yeni stadyum dağ başında... toki arenaların tümü futbolu bitiriyor. tek amaç arazi rantı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılıyorum.
+ izmitte yeni stadyum açılsın o seyircide gelmeyecek çünkü yeni stadyum dağ başında... toki arenaların tümü futbolu bitiriyor. tek amaç arazi rantı...

Şehir merkezlerinde mis gibi yerleri alıp şehir dışına yapıyorlar tamam eyvallah yapsınlar ama raylı sistem tarzı ulaşım yolları olması lazım abi.

Çok şükür Stadımız dünyanın  en güzel yerinde dünyanın en güzeli yapılıyor..

Çevrimdışı burakkk1903

Kardeşim eline yüreğine sağlık..
Eyvallah kardeşim hepimizin yüreğine sağlık canlı görmek  bambaşka !
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı burakkk1903

Mir düzeltmeye çalışıyor gibi (güncel)
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı LuceGel

Passolig tribünleri vurdu ben 5-10 sene sonrasını düşünüyorum onca yatırım emek varken  50 bin civarı olabilirdi.Adananın futbol aşkı ve şehrin büyüklüğü türkiyede bursa Trabzon birazda konyayla kıyaslanabilir bunları anadoludan ayrı tutmak gerekir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Konu Dışı: Arkadaşlar Avrupa'nın en iyi taraftar grubu seçiliyor fb ve gs liler baya bastırıyorlar biz baya geride kalmışız yayalım tribündeki gücümüzü burdada gösterelim 💪🏻http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/

Çevrimdışı cisse557

Acil stat içinden foto lazım elim ayağım titriyor fotosuzluk krizine girdim.

Çevrimdışı Anıl

Aynı mimar bünyamin derman çizimi iç tasarım olarakta benzerlikler taşıyor @İhsan 
Skorbord en geç salı stat da diye duydum hatta loca ara kat tabelaları da yanın da olma ihtimali %90 yani nisan da stat dayız
Çok iyi haber :)

Çevrimdışı FARUK

Scoreboard ve diğer ürünler hakkında bir bilgi var mı Melek

Çevrimdışı burakkk1903

ikinci fotorafta koseleri duzeltiyorlar gibi geldi... :halay:
banada öyle geldi 😊 İçeriye almıyorlar maalesef
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

fener maçıylada ilk resmi macını yapabilirmiş cook mantıklı su konyayı yenekte:)) gerci bursada onceden acıldı ama resmi maç için cok sonra oynadılar bizdede oyle bi sey yapıp fener macını orda oynatmayabilirler

biz simdiden hazırlıgımızı yapalımda tffyi orayı dar bogaz edelim...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı burakkk1903

Kapalı su olukları takılıyor
2. Foto da merdiven yapıyorlar yeni açık deplasman tribün tarafı.
 Süleyman SEBA