Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789897 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx evet.

üstelik oraya gelen raylar düz olarak 10 parçadan değil kavisli olarak tek parçadan olmalı. @YunusEmre nin önerdiği gibi. Prekastların birleştiği yerlerde yırtıklar oluşmaz.
evet bu iki adım atılmalı süper köşe için   :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

vallamı ben annemın gozunun onunde aval aval bakıyo yazsam benım kafamı kufekı kaplı kolona surter kafamdan kıvılcım cıkarırdı valıde yufka yureklı herhalde:))
şaşkinlik var hakliya kimse bisey demez zaten o anda stada bakmaktan bisey gormuyorduki eski acik tarafinda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

@İhsan hocam o zamanda bütün stadta basamak sayısı kadar farklı eğimli(çünkü 90 dereceyi farklı uzunluklarda tamamlayacaksınız) çeyrek daire yaylar yapacaksınız stadın 4 köşesine. Koltuk ayaklarını ayarlarsanız koltuğu prekast kırıklarında istediğiniz gibi sağa veya sola hareket ettirebilirsiniz :)

@ümit marmaris
Evet yapacaksın.  :D.
Ama tek parça derken, tabiki parça parça gelecek ama tek parça görünümü verecek ve prekastların birleştiği yerede koltuk koyma imkanı olacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

dün gece 11 de ordaydim dedim ben yanlis anlamissiniz :lol:

gece çalışma var mıydı @Efe ?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

gece çalışma var mıydı @Efe ?
dedim ya cevre duzenlemesi icin belediye 3 kisiyle beton dokuyordu eski acik arka kaldirimlara duzenliyorlar her yeri :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

@ahmetx hocam yalnız stat çok iyi değil mi?  Gerek koltuk tasarımları, gerek çatı, renk uyumu,  çimler muhteşem olmuş.

Çevrimdışı tangaz

vallamı ben annemın gozunun onunde aval aval bakıyo yazsam benım kafamı kufekı kaplı kolona surter kafamdan kıvılcım cıkarırdı valıde yufka yureklı herhalde:))

benimki de kolonların arasındaki ferforjelerin arasına sokabilirdi ya da küserdi  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx hocam yalnız stat çok iyi değil mi?  Gerek koltuk tasarımları, gerek çatı, renk uyumu,  çimler muhteşem olmuş.
evet tam English style süper
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

dedim ya cevre duzenlemesi icin belediye 3 kisiyle beton dokuyordu eski acik arka kaldirimlara duzenliyorlar her yeri :)

eyvallah gözden kaçırmışım kusura bakma  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

@ümit marmaris
Evet yapacaksın.  :D.
Ama tek parça derken, tabiki parça parça gelecek ama tek parça görünümü verecek ve prekastların birleştiği yerede koltuk koyma imkanı olacak.
@İhsan abicim orası 9 derece farklı zaten koltuğun ayağını 180 derece yani düz profil yerine kırık açısı 171 dereceye ayarlarsan zaten olay bitiyor sağa sola çekmek sana kalmış :) Yalnız şimdiye kadar yazdıklarım hep koltuğun raya bağlantısının
iki noktadan olduğu varsayımına dayanıyor :D
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 11:43:29 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı Kartal39

Tamam şefim, ama şu anda merdivenin yanında 75 cm yer var. oraya bir koltuk sığıyor ve 25cm boş kalıyor.
Bir üst sırada bu 65  cm. bu durumda 15cm boşluk kalıyor. Ayarlayacak bir imkan olmuyur

Abi sanıyorum ben bişeyleri atlıyorum. Ben alttan yukarıya doğru her sıradaki koltuk aralıkları kendi içerisinde kenarlar sabit tutularak ayarlanabileceğini düşündüm. Kenarlar sabit alıp her sırada koltuk aralıkları eşit yapılınca ortada yırtık oluştuğunu düşünmüştüm.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı enemy1903

sivas koltukları bitmek üzere.kale arkaları çok uzak.

Çevrimdışı ahmetx

O kadar takılmadı ya. Photoshop o  :evillol: @ahmetx
o bizi trollerken ben onu trolleyim dedim sen trollendin  :D

Çevrimdışı tangaz

3 kişi mi? Murat Başkana gidip abi 3 kişi az napıyorsun falan demedin mi @Efe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

nazar değecek maşallah de .
milleti heyecanladıracak gereksiz fotoshop yapmayalım lütfen

Çevrimdışı ahmetx

pikselin Allah iyiliğini versin .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o bizi trollerken ben onu trolleyim dedim sen trollendin  :D
Trollception oldum  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

3 kişi mi? Murat Başkana gidip abi 3 kişi az napıyorsun falan demedin mi @Efe
gece 11 de orda calisma olduguna şükür edelim bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Yücel plastik bile daha duzgun koltuk diziyor Mir den :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ipini koparan pixelli yapıyor arkadaş. başkan sırf bu nedenle tek renk klasik seçim yapmalıydı tamam moda da Kızılay dağıtmışa döndü iyice bu iş.

Çevrimdışı Erdem Çözer

hay piksel kadar.. ne modaymış arkadaş her statta piksel  :s20: